Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία πουτανιά....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

  1. alexzeld

    alexzeld New Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Ασφαλως συμφωνω με τη Syrah οτι το αιδοιο μπορει να τυχει οικονομικης εκμεταλλευσης οπως π.χ. ενα οικοπεδο. Σε χαλεπους καιρους ισως η κατοχος του οικοπεδου παρασυρθει σε βιαστικες κινησεις απευθυνομενη σε μεγαλο αριθμο πελατων διατρεχοντας ετσι τον κινδυνο να χαρακτηρισθει ως κυρια ελαφρων ηθων ενω με καπως προσεκτικο μαρκετινγκ θα ειχε τον κοινωνικα πολυ πιο αποδεκτο ρολο της μονιμης γκομενας ενος λαθρεμπορα/γιατρου κλπ. Η Syrah εχει ηδη εξηγησει γιατι το αιδοιο βρισκει μεγαλο αγοραστικο κοινο ενω αντιστοιχα οι πωλητες πεους εχουν μια πολυ πιο περιορισμενη αριθμητικα αγορα. Η αυστηρα οικονομικη θεωρηση του πραγματος ειναι ομως ελλειπης καθ'οτι κρυβει τις ψυχολογικες αλλα και ποιητικες πλευρες του. Για παραδειγμα δεν εξηγει την επιτυχια της τακτικης της astrovroxi και πολλων αλλων οταν αυτη εφαρμοζεται σε τροχονομους, καθηγητες, λιμενεργατες κλπ. Ασφαλως δεν περιμενουν αυτοι να γινουν κατοχοι (ή εστω ενοικιαστες) του οικοπεδου της astrovroxi (θα πηγαινε πολυ..!). Αντιθετα η astrovroxi απευθυνεται στις αυτοκαταστροφικες τους τασεις, στην κρυφη τους επιθυμια να καταστρεψουν τα παντα (καλα..μια κληση τροχαιας ειναι χαριζουν) στη ζωη τους μπροστα στην αυταπατη οτι θα αξιωθουν να γλυψουν το αιδοιο επιμονα για να επιστρεψουν στους σκοτεινους ωκεανους της μητρας και να κολυμπησουν εκει εις τον αιωνα.
     
  2. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Στο Αυνανιστάν αν γίνει αυτό το θαυμα και το δερμα του παχύδερμου ελληναρα διαφοροποιηθεί απο το δερμα του καναπε με αποτέλεσμα ο ελληναρας να εκμεταλλευτει την ευκαιρια να σηκωθει για να ριξει καμια καρπαζά (την καρπαζά του κακομοιρη θα ριξει αλλα τεσπα), κανεις δε θα ειναι στην αντιπαλη πλευρά να υποδεχτεί την καρπαζά. Θα εχουν φύγει νύχτα.

    Μην απελπίζεσαι, μας βαρανε απο παντου γιατι μας φοβούνται. Εχουμε νικήσει πριν καν ξεκινήσει η μαχη. Χανουμε γιατι δε πιστευουμε οτι εχουμε ηδη νικήσει.
     
  3. Leon

    Leon άντε και καλο μεσαίωνα Ork

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Πουτανιά κάποτε αποκαλούσαν το είδος συμπεριφοράς και διάθεσης που χαρακτηρίζει εκπροσώπους του αρχαιότερου επαγγέλματος (*)

    Όμως η πουστιά δεν προϋποθέτει ομοφυλοφιλικές τάσεις. Το να είσαι δε Αθίγγανος δεν αποτελεί ούτε απαραίτητη αλλά ούτε ικανή συνθήκη για να κάνεις γυφτιές, αλλά ούτε και πρέπει να είναι κάποιος Ρομά για να βρομά!

    Έτσι, και η πουτανιά εδώ και καιρό υπερέβη τα στενά όρια της πορνείας και πραγματοποίησε crossover στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό.

    Με την παγκοσμιοποίηση άλλωστε, οι πόρνες -με την στενή έννοια της λέξης- είναι τα κατ' εξοχήν θύματα πουτανιάς: της τρίτης μεγαλύτερης παράνομης «βιομηχανίας» στον κόσμο, μετά το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.

    Η πουτανιά συνεπώς χρησιμοποιείται με ευρύτερο πνεύμα, περισσότερο clittéraire παρά cliteral:

    - Το «η πουτανιά είναι στο αίμα της / του» δεν απηχεί το ήθος μάας πόρνης, αλλά στην μαεστρία του οιουδήποτε μπαγαπόντη να υλοποιεί ιδιοτελείς στόχους μέσω ανέντιμων, δολίων και υποβολιμαίων μεθόδων.

    - Ο τίτλος «είσαι παλιά πουτάνα» σπάνια πλέον απονέμεται σε παλαίμαχες ιερόδουλες, αλλά περισσότερο σε πεπειραμένα, κωλοπετσωμένα και παμπόνηρα μπουμπούκια με πολλά χιλιόμετρα πουτινιάς στο κοντέρ τους.

    Συμπέρασμα: Όλες οι φορείς πουτανιάς είναι παλιαδελφές, ανεξάρτητα από φυλή, φύλο, θρησκεία και εθνικότητα!

    Ωστόσο, για να μην ξεχνιόμαστε: Η γυναικεία πουτανιά παραμένει η βασίλισσα του είδους. Σε κάθε καμπή της ανθρώπινης ιστορίας, και για λόγους που δεν είναι της παρούσης, υπήρξε απείρως ευκολότερο για ένα Λίλιαν να αποκτά αγαθά και αξιώματα, εκμεταλλευόμενο τα θέλγητρα του ή και απλώς την μαλαγανιά του, πατώντας όμως πάντα στις μονίμως λιπμιντιάρικες διαθέσεις και ανασφάλειες ενός Περικλή, παρά το αντίθετο.


    (*) Σύμφωνα με τον Ηλία Πετρόπουλο, η πορνεία είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα. Το αρχαιότερο είναι εκείνο του κλέφτη.

    (για εμένα του τεμπέλη)
     
  4. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    άλλο ρομά αλλο γύφτος.
    οι ρομά εχουν ουγγρορουμανική καταγωγή και συνήθειες που μερικές φορες πανε πισω στους αβαρους, και οι γύφτοι εχουν τουρκο-αιγυπτιο-αλγερινή καταγωγή και εθιμοτυπία (οση τους εχει απομείνει).

    Οντως το αρχαιοτερο επαγγελμα ειναιεκεινο του κλέφτη. Πρωτα δημιουργήθηκε η εννοια της ιδιοκτησίας στη γή και μετα περασε και στους ανθρώπους.
     
  5. pistachio

    pistachio New Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    0'22''

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Ophelia1983

    Ophelia1983 Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Ξεκινώντας να διαβάζω το αρχικό κείμενο γέλασα και στην πορεία έπαθα σοκ από το σίστριγγλο και αποφάσισα εν τέλει να μην εκφράσω την ειλικρινή μου άποψη γιατί θα φάω λιθοβολισμό από όλους τους αναμάρτητους που υπάρχουν εδώ μέσα...

    Συγνώμη για το ολίγον σαρκαστικό ύφος αλλά επαναλαμβάνω την ατάκα που πέταξα σε άλλο θέμα τις προάλλες...

    Τα μυαλά όπως και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά...

    Καλή σας νύχτα.
     
  8. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Πολλά rep !  
    Όλα τα λεφτά σε αυτή την καταχώρηση παρακαλώ  
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....



    Συμφωνώ με την Thaleia οτι η γυναικεία πουτανιά αρχίζει και τελειώνει στο κρεβάτι.

    Πέραν του κρεβατιού...... πείτε το όπως θέλετε : γαλιφιά , τσαχπινιά , πονηριά ,

    κουτοπονηριά , .........έως........... αρχιδιά...!

    Εξαρτάται από τον καθένα πως θέλει να το εισπράξει.

    Και άν μιλάμε για αρσενικό, πόσο μουνόδουλος ή αλλιώς πόσο "μουνάκιας" είναι .

    .......είπαμε....το μουνί σέρνει "καράβι", αλλά ......εξαρτάται και ....από το ..."καράβι" πόσο @@άτο είναι.


    Πέραν όμως όλων αυτών .......γιατί τέτοιες επιθέσεις στην νηματοθέτιδα ?

    Την άποψή της εξέφρασε και τίποτα άλλο.

    Η συμφωνούμε ή διαφωνούμε, χωρίς να είναι απαραίτητο το ελληνοδηκτικό εξυπνακίστικο ύφος.........
     
    Last edited: 12 Ιουλίου 2011
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Μην αγχωνεσαι καλε μου,ειναι συνηθες το φαινομενο αυτο σε ολα τα site ή forum.
    Οταν καποιος πει κατι πρεπει να πεσουν να τον φανε οι υπολοιποι.....
    Εγω το εχω ξεπερασει πια.Οταν ανοιξα το νημα, τα ειχα παρει ασχημα.
    Τωρα, μετα απο ενα χρονο.......το ξεπερασα κατα ενα μεγαλο μερος.
    Εξαλλου στην αποψη μου εμμενω.
    Η αθωα κλασσικη γυναικεια πουτανια που εκφραζεται με ναζακια και σκερτσο υπαρχει και βασιλευει......
     
  11. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....

    Δεν εχει να κανει η πουτανια με χρηματα,αλλο πραγμα η πουτανα αλλο η πουτανια...

    Ηταν εμφανης η σεξουαλικη ελξη,το καταλαβαμε και οι 2 απο την πρωτη ματια,δεν ειχε προχωρησει, κυριως γιατι αυτη συζουσε και διατηρουσε δεσμο με καποιον αλλον.
    Διατηρουμε επαφη για μηνες,καυλαντιζοντας αραια και που με μνμ,ωσπου ενα απογευμα η ομορφη γειτονοπουλα ειχε καψες...''Εχω ορεξη για ροκομπαρο πιωμα και παιχνιδια.Ο δικος μου λειπει Θεσσαλονικη σημερα το βραδυ, ερχεται το πρωι Αθηνα με το τρενο.Ψηνεσαι για εξοδο και οτι προκυψει?''

    Nα μην τα πολυλογω,ολα εξελισσονταν οπως επρεπε και της αξιζαν, οι πρωτες πρωινες ωρες μας εχουν βρει αλαφιασμενους στο κρεββατι μου,η μαγεια διακοπτεται αποτομα απο ενα χαζο ηχο κλησης, σκαει και στο καπακι μνμ στο κινητο της..''που εισαι μωρο μου ηλθα με το αεροπλανο να σου κανω εκπληξη αλλα δεν εισαι σπιτι  ''
    Πανικος..!
    Την βλεπω να συννεφιαζει και να ψαχνει το ευρετηριο του κινητου..''Ελα Κωστα SOS,sos σου λεω.Ακου δεν εχω χρονο να σου εξηγησω τωρα, απλα βοηθα με. Σε 15' θα ειμαι στο μαγαζι σου,παρε τηλ τον δικο μου και πες του οτι ειμαι ντιρλα στη μπαρα του μαγαζιου σου. Ξερεις τωρα...οτι εχω ελθω απο νωρις και τα πινω,σου ζαλισα τα @@ ποσο ερωτευμενη ειμαι μαζι του,εχω φαει σκαλωμα οτι μπορει με καποιαν αλλη να τσιλιμπουρδηζει στη θεσσαλονικη αυτη την ωρα,ζηλευω, εχω γινει φεσι και ουτε να μιλησω δεν μπορω,κανε κατι πες του, γιατι σε λιγο πρεπει να κλεισεις το μαγαζι,στειλε καποιον να την μαζεψει. Θα ελθει αυτος να με παρει μωρε,εδω ειναι,ηλθε ξαφνικα και με ψαχνει,καταλαβες ετσι? Μπραβο καμαρι μου''
    Οσο μιλαει μαζι του,μου κανει νοημα ''σηκω γρηγορα'' και ντυνεται σε χρονο dt.
    ''Γιωργο γρηγορα στο Αrgo,ειναι κοντα στο σπιτι μου,τα πινουμε συχνα εκει,o ιδιοκτητης ειναι φιλαρακι και πρωην.Αμα βιαστουμε θα την μπαλωσω!''
    Σε 10' ειμαστε εξω απο το συνοικιακο bar,πολυ κοντα στο σπιτι της. Μου ριχνει ενα τελευταιο υγρο φιλι, '' οριστε ειδες τι τραβαω? Παω να πιω μονορουφι ενα Jack για να παρει ο δικος μου μυρωδια. Μιλαμε καυλιαρη''
    ''Καλη τυχη ειπα χαμογελωντας''
    Eκλεισε τσαχπινικα το ματι και ετρεξε με χαρη πανω στα 15ποντα στην εισοδο του bar 
     
  12. Απάντηση: Γυναικεία πουτανιά....


    Ε, μα, επιτέλους ας τα πει και κάποιος άλλος. Όλο εμένα βγάζουν κακούλη, όταν διηγούμαι αντίστοιχα σκηνικά λολολολ.