Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Micromanagement

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 9 Ιουλίου 2011.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Micromanagement

    χι χι χι χα χα χα, θα ήθελα νά 'ξερα πού τα ξέρετε όλα αυτά τα σοφά, ίσως αν περνούσατε από το personal experiences να σας χαρούμε εκεί;
     
  2. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Micromanagement


    Δεν είμαι για χόρταση καλή μου.  Ακόμα... είμαι σε θέση, να είμαι πολύ επιλεκτικός. Θα σου συνιστούσα, να μην κρίνεις επιπόλαια, κάτι που δεν γνωρίζεις καλά. Εγώ όλα αυτά που περιγράφει η Dora με περίτεχνους αγγλικούς όρους...τα φαντασιωνόμουν στα 15 μου και πιτσιλούσα τους τοίχους.
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Micromanagement


    Ζητώ συγνώμη, άν σε προσέβαλα.......(κανένα περαιτέρω σχόλιο)................
     
  4. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Micromanagement


    Τι λες τώρα Dora μου, μομφή..... πως σου πέρασε απο το μυαλό. Εδώ έχουμε ακούσει πολύ χειρότερα (δεν καταλαβαίνουμε το επίπεδο της και να ξαναπάμε σχολείο να μάθουμε Ελληνικά). Δεν θυμώνω μαζί σου, αλλά ούτε και αποδέχομαι φυσικά, την ρηχότητα και το χαμηλό πνευματικό και συναισθηματικό υπόβαθρο των κυριαρχικών. Εγώ έχω διαπιστώσει πως στο Forum, υπάρχουν πραγματικά διαμάντια σε καλιέργεια και ευγένεια ψυχής. Η απλότητα στην σκέψη και η λιτή και εύστοχη διατύπωση των ενοιών, αποτελεί κατά την άποψή μου προτέρημα. 
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Micromanagement

    Δεν προσπαθω ποτε να πεισω κανεναν για τιποτα ,
    τ αφηνω στους νεωτερους και πιο θερμοαιμους αυτο το κουραστικο εργο,
    την αποψη μου λεω παντα κι ας κριθει κατα το δοκουν του καθενος.

    Το θεμα ειναι να στοχευεις τις καταλληλες Ιθακες
    για να σου αποδωσουν τ αγαθα τους οπως πρεπει
    χωρις να βαλτωσουν και χωρις μνηστηρες.

    Αλλα φτανοντας εκει πρεπει να εισαι κι εσυ αποφασισμενος
    ν απολαυσεις τ αγαθα της , τα δικα της αγαθα ,
    καλλιεργωντας και ποτιζοντας τη γη της συνεχεια,
    κι οσο εσυ ποτιζεις τοσο εκεινη θα καρπιζει και θα ανθιζουν τα ροδα της ,
    αλλοιως γαϊδουραγκαθα και βελουρες θα την κατακλισουν,
    κι ετσι ρημαγμενη γη που θαναι καποιος καταπατητης θα βρεθει
    να στο φαει το νησι ....  
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Είναι σαν να διορίζεις χωροφύλακα της τουαλέτας σου κάποιον άλλον. Ο θάνατος του ερωτισμού και έμμεσα η ταπείνωση είναι όλη δική του, όχι δική σου. Σε ένα άνθρωπο που δεν μπορεί να τα καταφέρει στο managnent της δικιάς του ζωής, δεν θα του παραχωρούσα ποτέ το micromanagment της τουαλέτας μου. Θα τα κάναμε σκατά. Με την ίδια λογική που δεν θα παραχωρούσα ποτέ τον οικονομικό έλεγχο σε ένα άνθρωπο που δεν είναι σε θέση να κερδίζει χρήματα όπως εγώ ή δεν θα παραχωρούσα τον έλεγχο του ελεύθερου χρόνου μου σε ένα άτομο που στον ελεύθερο χρόνο του δεν κάνει τίποτα. Απαραίτητη προυπόθεση για να παραχωρήσεις τον έλεγχο στο επίπεδο που το θέτετε, δεν είναι μόνο να είναι ο άλλος να είναι οργανωτικός όπως είπατε, αλλά και αυτόνομος (άρα ελεύθερος), ανεξάρτητος, δυνατός και ανώτερος σου σε όλα. Ελεύθερος ακόμα και από ψυχαναγκασμούς τύπου τουαλέτας εννοείται.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    @MasterAndreas, δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σας στην ανάγκη για αποφυγή της στασιμότητας στις σχέσεις, και όχι μόνο στο BDSM. Αν μου επιτρέπετε να παρέμβω στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ανοίξατε με την αγαπητή thaleia:

    Πιστεύω ότι ο πεθερός σας ο γεωργός, είχε απόλυτο δίκιο. Γι αυτό χρησιμοποιούμε και το rotation system στις καλλιέργειες. Για να πάρεις καλή σοδειά, πρέπει να σπείρεις καινούργια όνειρα...Μα ήδη το ανέφερα αυτό. Το micromanagement θα μπορούσε να γίνει μία κόλαση ρουτίνας, εάν ο Αφέντης δεν είχε φαντασία και δεν άλλαζε το "μενού"...

    Θα μου επιτρέψετε να παραθέσω ένα απόσπασμα από ένα νέο κείμενο πάνω στο οποίο εργάζομαι αυτή την εποχή. Λέγεται το Ατσάλι της Επιθυμίας και αποτελεί το τρίτο μέρος μίας BDSM τριλογίας, η οποία αποτελεί την απάντηση σε μία απλή ερώτηση ενός απλού Κ, που πήγαινε κάπως έτσι: "In a world of 1's and 0's, are you a zero or a one?" Δεν είναι ότι είμαι πολυλογού, απλά η ερώτηση με ενέπνευσε. Και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε:

    Ο Ν ήταν ένας όμορφος, μελαχρινός νέος, από την Καβάλα, που ζήτησε τις συμβουλές της πριν ξεκινήσει μία σχέση κυριαρχίας με μία κοπέλα από την πόλη του. Ανησυχούσε μήπως τυχόν την βλάψει με όλη αυτή την ιστορία. Είχε έρθει στον κατάλληλο άνθρωπο. Η D ήταν εξπέρ στο θέμα.

    «Tί είδους σχέση θέλεις να κάνεις;» τον ρώτησε.

    «Mία σχέση ανταλλαγής εγκεφαλικών κυμάτων, ψυχικών δονήσεων και σωματικών υγρών», της αποκρίθηκε.

    «E, εντάξει. Αυτό είναι απλό. Αυτού του είδους οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξεως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα κάνετε τη σχέση και όταν σβήσει, όμορφα και ήσυχα, θα πάτε πάλι στα σπίτια σας».

    «Τι δεν έχει ημερομηνία λήξεως, Δώρα;» Δώρα την έλεγε. «Δεν είναι έτσι όλες οι σχέσεις;»

    «Όχι. Υπάρχει και ένα άλλο είδος σχέσης. Υπάρχει εκείνο που λέει, ότι το βάθος του πάθους είναι θρησκευτικό. Εκείνο που σε συνεπαίρνει. Που δεν θέλεις πλέον να ζεις, χωρίς αυτό. Όσο πιο εκστατικό είναι, τόσο λιγότερο επιθυμείς να ζεις χωρίς αυτό».

    «Αυτό έρχεται από την αρχή;» τη ρώτησε.

    «Όχι, δεν έρχεται από την αρχή. Εσύ το πας σε βάθος, ανάλογα τί επενδύεις σ' αυτό. Από σένα εξαρτάται, πόσο πολύ θα δοθείς σ' αυτό και πόσο θα κλείσεις όλα τα υπόλοιπα έξω. Μιλάμε για πάθος. Εκστατικό, μυστικιστικό πάθος».

    «Μα όλα τελειώνουν. Έτσι γίνεται πάντα».

    «Σε σχέσεις όμως που πηγαίνουν σε βάθος, δεν μπορείς ξαφνικά να γυρνάς και να λες στον άλλον, ότι το βάθος τελείωσε τώρα. Δεν μπορείς να λες ότι έτσι γίνεται πάντα και ότι όλα τελειώνουν. Το βάθος δεν έχει τέλος, εξ ορισμού. Αλλιώς προσποιείσαι. Και ο λόγος που προσποιείσαι είναι ότι είσαι λίγος».

    «Κάποτε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, Δώρα».

    «Το πλήρωμα του χρόνου δεν έρχεται ποτέ. Όχι σε άχρονες σχέσεις».

    «Πόσες άχρονες σχέσεις έχεις αντικρίσει μέχρι σήμερα Δώρα;»

    «Μία. Μία αρκεί».



    No problem! Αλλά πέφτω από τα σύννεφα! Και ο προπάππος μου ήταν μεγαλοτσιφλικάς από κάμπο της Κεντρικής Ελλάδας. Βρε για δες συμπτώσεις...

    Νομίζω όμως πως ο Κύριος Ανδρέας το έπιασε καλά το θέμα. Από την πλευρά του γεωργού, βεβαίως βεβαίως... 
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2011
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Κατανοώ αυτό που λες και είναι σεβαστό.

    Στη δική μου την περίπτωση δεν επήλθε ο θάνατος του ερωτισμού, αλλά η αύξησή του. Πρέπει να ομολογήσω ότι το χειρίστηκε καλά το θέμα ο δικός μου micromanager, είμαι κι εγώ τακτική και καλόβολη και πάντα ήμουνα όπως μου λέει και η μάνα μου, αφού "καθάρισα" πριν γίνω καν ενός, οπότε λειτούργησε πολύ όμορφα το θέμα της τουαλέτας...Δεν τα κάναμε σκατά επομένως...(Έφαγα κάτι ντροπές στην αρχή...κόντεψα να πεθάνω από την καύλα...) 
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Ως τυπικός μαζόχας, βρίσκω πολύ ηδονικόν και καυλωτικόν να μου απαγορεύεται να πηγαίνω στην τουαλέτα για πιπί μου. 'Όμως ! υπάρχει ένα ψυχαναλυτικό "όμως" πάντα. Από τη στιγμή που κάτι που μου προκαλεί ευχαρίστηση και ηδονή, επαναλαμβάνεται ως ρουτίνα ή τελετουργία, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο ξενέρωμα και την απομυθοποίηση του. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που σε οποιαδήποτε σχέση, προτιμώ ένα session αραιά και που, γιατί θέλω πάντα να νοιώθω ελαφρώς πεινασμένος, με μαζοχιστική λογική πάλι.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου. Θέλεις να πεις ότι αντλείς απόλαυση από το να είσαι δυστυχισμένος; Αυτό είναι ο μαζοχισμός;

    Προσωπικά, αν θα ενδιαφερόταν καμία ψυχή να μάθει, αντλώ απόλαυση από τη δέσμευση, το δέσιμο, τη συνέπεια, την τήρηση των κανόνων, την άφατη ικανοποίηση του να γνωρίζουμε και ο ένας και ο άλλος πού βαδίζουμε και με ποιο τρόπο...

    ΥΓ. Δεν κατανοώ γιατί θα έπρεπε να σου απαγορευτεί να πηγαίνεις στην τουαλέτα ανά τρίωρο, εκτός εάν είχες κάνει κάτι πολύ σπαστικό...
     
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Μα μόλις παραπάνω αυτό δεν γράψατε ; 'Οτι σας αρέσει να σας ρυθμίζουν ακόμα και τις επισκέψεις σας στην τουαλέτα ; Δεν είναι λίγο αντίφαση αυτό; Πότε έγραψα ότι μου αρέσει να είμαι δυστυχισμένος ; Σύγκρινα όμως ένα υποθετικό παράδειγμα μιας περίεργης, ωστόσο αυθεντικής σαδιστικής συμπεριφοράς με τον ακραίο ψυχαναγκασμό του ελέγχου ακραίων λειτουργιών που δεν έχει λόγο να το αναζητά κανείς στο BDSM, αλλά στο στρατό, στους πρόσκοπους ή απλά σε οποιαδήποτε σχέση vanilla με κάποιον ψυχαναγκαστικό σύντροφο που δεν μπορεί να χαρεί τίποτα εφόσον κάθε δευτερόλεπτο του 24ωρου είναι ένα ζωντανό περισκόπιο που ψάχνει την τρίχα μέσα σε ένα στάβλο.
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Micromanagement

    Αυτό που γνωρίζει κανείς δεν χρειάζεται να το κρίνει, κρίνω αυτά που δεν γνωρίζω εξ ολοκλήρου, πλην όμως μου παρείχαν αφειδώς και χωρίς να τις αναζητήσω όλες τις ενδείξεις.

    Όπως βγάλατε συμπεράσματα για τη lara[E-p] έτσι αναρωτήθηκα και δεν έβγαλα συμπεράσματα εγώ για σας  

    Λεπτομέρεια: Τα 15 είναι μάλλον αργά για πρώτη φορά τέτοιες φαντασιώσεις, αν αυτή η δήλωση είχε θέση personal experience, την οποία σας πρότεινα και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση