Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το δίλλημα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Whip_Holder, στις 17 Ιουλίου 2011.

  1. Whip_Holder

    Whip_Holder Regular Member

    Έρχεται κάποια στιγμή στην ζωη κάθε ανθρώπου που δε ξέρει πως να αντιδράσει...
    Αυτό μπορεί να συμβεί και σε εναν Master...
    Το βασικό μου επάγγελμα είναι γιατρός,αλλα σαν λάτρης της μουσικής μερικές φορές κάνω και τον d.j.Τα ακουσματά μου είναι απο τον χώρο της rock αλλά έκεινο το βράδυ Σαββάτου στις 28 Μαίου κλήθηκα απο εναν φίλο να παίξω στο μπαράκι του,εμπορικά ξένα.
    Στήν αρχή της γνωριμίας μας με την σκλάβα μου της είχα πει οτι δεν με αρέσει να χορεύει κάποιος στην μπάρα.
    Εκείνο το βράδυ,επαίξα 3 φορές το s&m.Την τρίτη φορά την βλέπω να ανεβαίνει στην μπάρα.Όμως το παππούτσι της είχε κοπεί λίγο,είχε και 2 σταγόνες νερό η μπάρα και βρέθηκε κάτω με το κεφάλι πρίν προλάβει να αντιδράσει.Την έτρεξα σε ενα νοσοκομείο,της έγιναν ράμματα και υπέφερε απο πόνο και ζάλη.
    Όταν περάσανε 2 εβδομάδες και συνήλθε,ανρωτιόμουνα αν έπρεπε να την τιμωρήσω.
    Γιατί ναι μεν με παρήκουσε αλλά μήπως αυτό που έπαθε ήτανε αρκετό?
    Τελικά αποφάσισα να της στερήσω τον εαυτό μου και την φωνή μου 3 μέρες.
    Εμένα με έλειψε περισσότερο αλλά έπρεπε να γίνει.
    Έσεις πως το βλέπετε?
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Το δίλλημα

    Συγνωμη, μας ρωτατε την αποψη μας για το αν η τιμωρια που της επιβαλλατε ηταν αυτη που της αρμοζει ή αν τιμωρηθηκε αρκετα γιατι εκανε κατι που δεν σας αρεσει με το ατυχημα?
     
  3. Whip_Holder

    Whip_Holder Regular Member

    Απάντηση: Το δίλλημα

    Astrovroxi Σας/σας ρωτάω αν συμφωνείτε με την επιβολλή τιμωρίας ή αν πιστεύετε οτι το ατύχημα ήταν απο μόνο του τιμωρία.Θα ήθελα την γνώμη σου.
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Το δίλλημα

    Σας ευχαριστω για την διευκρινηση.
    Οοσν αφορα την "θεια δικη", δεν την πιστευω αρα δεν σχολιαζω καν αυτη την εκδοχη.Ηταν ενα ατυχημα που θα μπορουσε να της στοιχισει την ζωη της και οφειλεται στην απροσεξια της σκλαβας σας.
    Οοσν αφορα την τιμωρια που σας επιβαλλατε και εννοω και στους δυο, - αφου συμφωνα με τα λογια σας την νοιωσατε κι εσεις αρα και δικη σας τιμωρια,- θα λεγα οτι ειναι λιγο σκληρη,γιατι στερει την συναισθηματικη χαρα στην σκλαβα σας να σας ακουσει,αγγιξει,αισθανθει.
    Βεβαια δεν την αδικω για την πραξη της γιατι της δινω το ελαφρυντικο της νεοτητας - αν δεν κανω λαθος ειναι μολις 21 ετων - και της παρορμησης που χαρακτηριζει την ηλικια της μιας και και τα βηματα που την χωριζουν απο την εφηβεια πολυ λιγα.
    Χωρις να εχω την παραμικρη διαθεση να κρινω τον τροπο κυριαρχιας σας, θα σας ελεγα με πολυ φιλικη διαθεση - ουσα μαμα - να της εξηγειτε αναλυτικα για ποιο λογο δεν επιθυμειτε κατι και φυσικα την συνεπεια της τιμωριας οταν το παραβλεψει, για να το εμπεδωσει καλυτερα.
    Καλημερα και καλη εβδομαδα ευχομαι και στους δυο σας και περαστικα της.
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Το δίλλημα

    Οπωσδηποτε το ατυχημα επιβεβαιωσε την εντολη σας και της εδωσε ενα καλο μαθημα ,
    περαν τουτου ομως η τιμωρια της ηταν επιβεβλημενη διοτι παρακουσε την εντολη σας,
    το ειδος της τιμωριας φυσικα εσεις το αποφασιζετε και δεν νομιζω οτι χρειαζεται να τεθει στην κριση μας αρκει η ιδια να κατανοησε τον λογο για τον οποιο τιμωρηθηκε.
     
  6. Whip_Holder

    Whip_Holder Regular Member

    Απάντηση: Το δίλλημα

    Astrovroxi σαφώς και δε πιστεύω στην θεία δίκη,ήταν ατύχημα που οφειλότανε και στον barman που δεν καθάρισε καλά την μπάρα.Ως ενα σημείο την καταννοώ λόγω ηλικίας,αλλά οι εντολές,είναι εντολές και μάλιστα η συγκρεκιμένη βασιζότανε στήν ασφάλεια.Συμφωνώ οτι ήταν σκληρή συναισθηματικά,αλλά επείδη όπως ανέφερες μπορούσε να της στερήσει την ζωη ήθελα να το καταλάβει καλά.Όντας μπαμπάς και εγω συμφωνώ απόλυτα με την επεξήγηση.Δεν είμαι της λογικής κάντο επείδη το λεω.Είμαι του γόνιμου διαλόγου...
    thaleia μετά την τιμωρία,ακολουθεί πάντα συζήτηση για να μην ξαναγίνει το λάθος και για να καταλάβει οτι την συγχώρεσα.Διότι-για μένα-ενας κ. πρέπει να συγχωρεί και να μην κρατάει κακία και θυμό διοτί αυτό οδηγεί σε λανθασμένες συμπεριφορές.
    Ακούω τις γνώμες σας...
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Το δίλλημα

    Οι λογοι της τιμωριας πρεπει να ειναι γνωστοι πριν την επιβολη της , αν η ιδια δεν τους καταλαβει και δεν εχει ζητησει μονη την τιμωρια της , ειναι θεμα εκπαιδευσης ...
    Οσο για κακιες , θυμους , μουτρα κλπ δεν ιδια του κυριαρχου οποτε ειναι αδιαπραγματευτο ..
     
  8. Whip_Holder

    Whip_Holder Regular Member

    Απάντηση: Το δίλλημα

    Σωστά.Και πρίν και μετά την επιβολή της.
     
  9. Απάντηση: Το δίλλημα

    Θα συμφωνήσω και εγώ με τη thaleia cow 

    Άλλο πράγμα το ατύχημα (και η αντιμετώπισή του) και άλλο πράγμα η ανυπακοή. Ορθώς τιμωρήθηκε για ανυπακοή και φυσικά ορθώς αντιμετωπίστηκε το ατύχημα χωρίς "καλά να πάθεις" και άλλα τέτοια.

    Προσωπικά θα διαφωνήσω κάθετα με την Astrovroxi, θεωρώ ότι η τιμωρία που επελέγη είναι από τις πιο ορθές, ελαφριές τιμωρίες για ένα υ που δείχνει ανυπακοή. Αν το ξανακάνει βέβαια...
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Με συγχωρείτε για το off-topic, αλλά το δίλημμα δεν γράφεται έτσι. Προτείνω ο νηματοθέτης να επικοινωνήσει με τη διαχείριση για να ζητήσει τη διόρθωση του τίτλου. Βγάζει μάτι, είναι και σε τίτλο...Για να μη μας παίρνουν και για ανορθόγραφους οι πολυπληθείς επισκέπτες μας που δεν έγιναν μέλη ακόμη...
     
  11. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Το δίλλημα

    Θα συμφωνησω! Καμια σχεση το ατυχημα με το ΒΔΣΜ. Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να αφηνει κανεις την τυχη να παιζει "σοφρονιστικο" ρολο, ουτε να την συνδεουμε με αυτον! Αν δεν συνεβαινε το ατυχημα δηλ θα επρεπε η τιμωρια να ισοδυναμει με το αθροισμα ποινης + πονο + εξευτελισμο πεσιματος + εξεφτελισμο αδεξιοτητας + ανυπακοη (αν υπαρχει εδω ανυπακοη*) ;


    Γι ργος


    ΥΓ * αλλο δεν μου αρεσουν τα γιουβαρλακια και αλλο ΕΣΥ δεν θα φτιαξεις ποτε γιουβαρλακια!!!
    ...διοτι αν δεν μου αρεσουν τα γιουβαρλακια και μου φτιαξεις ΕΣΥ γιουβαρλακια και παθω πλακα με τη γευση που στερηθηκα μεχρι τωρα, επαινο θα εχεις και οχι τιμωρια. Τα πραμματα θελουν αυστηροτατη ακριβεια.
    (...κατα τη γνωμη μου φυσικα...)
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Το δίλλημα

    Το ατύχημα είναι συνέπεια του τακουνιού και του νερού. Δεν έχει καμία σχέση με την τιμωρία που είναι συνέπεια της ανυπακοής.

    Δεν ξέρω όμως αν η σκλάβα σας είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε εντολή να μην ανεβαίνει στη μπάρα, γιατί δεν αρκεί απαραίτητα που
    ιδίως αν η σκλάβα είναι νέα και θέλει τόσο πολύ να χορέψει...

    Καλοσωρίσατε, με την ευκαιρία...