Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 22 Ιουλίου 2011.

Tags:
  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Η άποψη μου είναι ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει και οι δύο να έχουν ξεπεράσει την ηλικία των 13ών που κάποια ακόμα πιστεύουν ότι τα παιχνίδια που φανταζόμαστε είναι αληθινά. Θα πρέπει επίσης να μην έχουν γονικά σύνδρομα ή να μην τα παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Η άποψη μου είναι ότι τέτοια παιχνίδια είναι ενδεικτικά διάκρισης μεταξύ πραγματικότητας και φετίχ. Το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον και μου προκαλεί μία άκρατη μελαγχολία στην καλλικατζαροειδή φύση μου που αρνείται να με πάρει την εξουσιαστική στα σοβαρά.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    ΄'νταξει, ,αμα είναι σκηνοθεσία και παιχνίδι να το καταλάβω,,αλλά τότε γιατι να την λούσει κρύος ιδρώτας τη σκλάβα; Κάνει τη δουλίτσα της χαλλλλλαρά και περιμένει να περάσει ο μήνας για να τη βουρδουλιάσει ο αφέντης.
    Αμα πάλι κάνει κα΄να λάθος θα τη βουρδουλιάσει νωρίτερα.
    big deal!!

    ...άμα βέβαια , δεν είναι παιχνίδι,θα πρέπει να πάνε να κοιταχτούνε και οι δύο ( η σκλάβα μόνο αν μείνει κοντά του, ο άλλος οπωσδήποτε)
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Γιατί το μόνο που θέλει η σκλάβα είναι να ακούσει το "girl pleases"...Δεν είναι καθόλου παιχνίδι το slavery. Και όλες οι σκλάβες αγωνιούν πάντα μήπως δυσαρεστήσουν. Είναι αρκετά σαδιστικό να θέτει κανείς τέτοια διλήμματα στη σκλάβα του, αλλά πιστεύω ότι τελικά κάτι τέτοιο την κάνει να σκέφτεται πολύ πιο σωστά. Μην κοιτάς που αυτές είναι σπάνιες καταστάσεις. Η ανάλυση ενός τέτοιου φαινομένου δεν πρέπει να εξαρτάται από τη συχνότητά του ή από το αν βρίσκεται κοντά στην δική μας mentality (βασικά είναι μπαμ στο κέντρο της δικής μου...)

    Ελπίζω να εκφράζομαι με αρκετή σαφήνεια έτσι ώστε να διαφωτίζω μερικές πτυχές της συγκεκριμένης "ανωμαλίας" που έχει να κάνει με την παράδοση του ελέγχου.
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Ξέρεις κάτι βρέ Δώρα , κάθε φορά που κάθεσαι και γράφεις για το βδσμ αισθάνομαι οτι παρακολουθω
    όπερα, δράμα.Βαριά σκηνικά,σκοτεινές λήψεις και μιά πέτρα στο στήθος.
    Εγώ πάλι το βδσμ αν ημουν σκηνοθέτης θα το έβλεπα σαν...Γουντι Αλλεν ένα πράμα ( μη τον πάρεις τοις μετρητοις τον παραλληλισμό ,δεν είμαι τόοοσο ψώνιο  )
    Είναι η μενταλιτέ μας που λες και σύ τελείως διαφορετική.
    Εγω, αν ήμουν σκλάβος,θα΄θελα να΄μαι χαρούμενος χαλαρός και ,να υπηρετώ χωρίς να ιδρωκοπάω καθε τρεις και λίγο απ΄το άγχος και την αγωνία η να τρώω τα νύχια μου μη και δεν κάνω κάτι σωστά.
    Μου φτάνει το αγχος του καθημερινού μαγγανοπήγαδου!
    Προϋπόθεση ασφαλώς να λαμβάνω εντολές στα πλαίσια της λογικής .
    Η περίπτωση που έθεσες σε συζήτηση , αν εκληφθεί πέρα απο τα πλαίσια ενός παιχνιδιού,ρητά η άρρητα σκηνοθετημένου, είναι κλασσική περίπτωση ανισορροπίας του Κυρίαρχου ,και η ενδεδειγμένη αντίδραση της σκλάβας στις θεωρίες του περί "χειρισμού μέσω της υπακοής"το highway, χωρις καθυστέρηση!
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Είναι επειδή δεν το κουνάς ρούπι από τη δική σου μενταλιτέ. Παρακολουθείς, δεν ταυτίζεσαι. Αν είχες διαβάσει προσεκτικά τις Δέκα Εντολές θα ήξερες ήδη αυτό που απαντάει στο ερώτημά σου. Κανένα βάρος δεν είναι ελαφρύτερο από αυτό της σκλαβιάς.

    Αυτό είναι που αδυνατείς να κατανοήσεις...

    Δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής από ότι ήδη έγινα, εκτός εάν σου περάσω το concept ενδοφλεβίως... 

    Η δική μου αντίδραση ήταν η εξής: "Blimey, you are a genius, Sir." Στο οποίο απάντησε, "girl pleases". 
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας


    Γιατί να κουνήσω;
    εσυ κουνάς απ΄τη δική σου;;

    υ.γ Γιά τις "δύσκολες μέρες" υπάρχουν λύσεις.Συμβουλέψου τον φαρμακοποιό σου και ακολούθησε τις οδηγίες του.   Πές πως είναι εντολές,αν αυτό σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα.,παράδωσε σε αυτόν τον έλεγχο επί του θέματος . 
    Αμα ρωτήσεις τον Αφέντη,να δείς που δεν θα΄χει αντίρρηση.
    Τι είναι πια κι΄αυτός ο δόλιος , πολυμηχάνημα ;  
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Δεν χρειάζεται δικαιολογία.
    Δικαιολογίες βρίσκουν όσοι δεν έχουν αποδεχτεί το δικαιωμα τους να εκφράζουν οποτε, όπως και με όποιους τρόπους θέλουν τον σαδισμό τους μέσα σε μια σχέση και χρειάζονται να τον ντύσουν.
    Από κει και πέρα, στο συγκεκριμένο παράδειγμα μπορεί απλά να είναι ένα παιγνίδι και τίποτα παραπάνω
    Μπορεί να είναι κι ο τρόπος του να την διδάξει, μπορεί χίλια μπορεί.
    Δεν θα κάτσω να κάνω εικασίας και δεν μ ενδιαφέρει κιόλας.
    Απλά τονίζω το γεγονός πως δεν βλέπω το λόγο να ψάχνει ο Σ για δικαιολογίες.

    Έχει αναφαίρετο δικαίωμα ο Κ της σκλάβας να κρίνει ότι θέλει, όπως θέλει, άμα θέλει και με όποιο τρόπο θέλει και για όσο θέλει.
    Να είναι άδικος, να είναι παράλογος, να είναι ότι γουστάρει.
    Εκείνη τον έχει επιλέξει έτσι ακριβώς.
    Βέβαια όχι από αλτρουισμό, κανένα άτομο δεν κάνει τίποτα που να μην προσφέρει και στον ίδιο κάτι (γι αυτό γελά Ο Κύριος μου όποτε του αναφέρω περί σκλάβας που μοναδικός της σκοπός είναι να ευχαριστεί εκείνον...ναι μου λέει το θύμα, η αλτρουίστρια σκλάβα, που του κάνει το χατήρι. Σιγά μην καθόταν αν η ίδια μέσα απ αυτό δεν λάμβανε ευχαρίστηση.)
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σαφέστατα. Όταν ήμουν μικρή, έκλεινα τα μάτια και περπατούσα μέσα στο σπίτι για ώρες, ψηλαφώντας τους τοίχους και σκουντουφλώντας πάνω στα έπιπλα, μέχρι να καταλάβω πώς νιώθουν οι τυφλοί. Βλέπω ελάχιστους ανθρώπους γύρω μου που είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό. Δεν πειράζει όμως.

    Είμαι ένας κατεξοχήν empathizer. Η αντίδρασή σου μου είναι πολύ κατανοητή. Είμαι τόσο καλή η κακομοίρα στο empathy, που όταν βλέπω τους βανίλλες να βουρκώνουν, με την όαση της αγάπης που τους γνέφει από μακριά, η αίσθηση της μετουσίωσης κάνει την καρδιά μου να φτερουγίζει...Δυστυχώς, ενώ καταλαβαίνω πώς νιώθουν, ο μηχανισμός αυτός δεν λειτουργεί για μένα. Έχω περιγράψει πολλές φορές πώς λειτουργεί ο δικός μου, εις μάτην ασφαλώς.

    Έχει απόλυτο δίκιο.
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Περασε σχεδον μια εβδομαδα και τα παραπανω λογια τριβελιζουν τις σκεψεις μου

    τολμω ενα συμπερασμα ,
    Αυτο που θελει ο Αφεντης ειναι να του δεινει η σκλαβα του αφορμες για τιμωρια ,
    αυτο ειναι το θελω του, δεν επιθυμει την τελεια υπακοη γι αυτο και την τιμωρει,
    αρα η σκλαβα πιστη στις επιθυμιες του αφεντη της οφειλει να μην ειναι τελεια ,
    για να του δεινει την ευκαιρια να την τιμωρει "δικαια" .
     
  10. Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που η τιμωρία είναι σωματική (όπως αναφέρεται στο αρχικό ποστ);
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρατηρούμε τη διαφορετικότητα των σκέψεων και των συναισθημάτων που προκαλεί το σκεπτικό του Αφέντη του παραδείγματος. Άλλοι στεναχωριούνται μήπως το σύστημα αυτό αποκαλεί πλήγμα στη δικαιοσύνη που οφείλει να διακατέχει τη σχέση (vautrin). Άλλοι μήπως προκαλεί αδικαιολόγητο άγχος (underherfeet) και μήπως θα έπρεπε μία τέτοια σχέση να μην ενέχει καθόλου σκέψη από την πλευρά της σκλάβας; Άλλοι προσεγγίζουν το θέμα πιο ελαφρά, με αναφωνήσεις του τύπου "η ζωή είναι ένα παιχνίδι έτσι κι αλλιώς, ας παίξουμε κατά το δοκούν" (uther). Άλλες αρχίζουν και αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο μαζοχισμό τους και τον πειρασμό να δράσουν σύμφωνα με αυτόν (thaleia), άλλες ανάμεσα στη διάθεσή τους να ταϊσουν την δική τους ματαιοδοξία και στη χειριστικότητά τους που μένει ξαφνικά άνευ αντικειμένου (dora salonica), να απορούν πώς έγινε και βρίσκονται δεμένες να περιμένουν το μαστίγιο και είναι άραγε ευχάριστο αυτό ή όχι; Και τέλος, ποιο είναι πιο ευχάριστο, η αίσθηση ότι έχουν χάσει τον έλεγχο ή το ίδιο το μαστίγωμα; Το μαστίγωμα είναι ευχάριστο λόγω των αντιδράσεων του σώματος, που αρχίζει και νιώθει με όλες του τις αισθήσεις αυτό που συντελείται επάνω του; Ή είναι ευχάριστο ως έκφραση, ως υπενθύμιση, ως σύμβολο, ότι η ιδιοκτήτρια του σώματος δεν έχει και τόσο μεγάλη ιδιοκτησία επάνω στο σώμα της όσο ίσως φανταζόταν;

    Ο Αφέντης δεν θέλει μία ανυπάκουη σκλάβα, θέλει μία σκλάβα που να νιώθει μέσα στο πετσί της την απώλεια του ελέγχου. Θέλει μία υπάκουη σκλάβα που να ξέρει ότι δεν μπορεί να ελέγχει.

    Όχι, πιστεύω ότι εξαρτάται από τους μετέχοντες. Τολμώ να εκφέρω την προσωπική άποψη ότι μία σωματική τιμωρία είναι εύκολη, πρακτική, γρήγορη στο να περνάει το καρφί της αντίληψης μέσα στον τοίχο της αντίστασης της σκλάβας. Όπως ανέφερα ήδη, η Syrah τραβούσε γραμμούλες στον τοίχο. Ίσως να λειτουργούσε καλύτερα με τον συγκεκριμένο, ίσως με μία γυναίκα σκλάβα να επέλεγε την σωματική τιμωρία. Νομίζω λοιπόν πως είναι θέμα της εκάστοτε δυάδας του σχήματος M/s.
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Οχι μόνο.
    Ισχυρίστηκα ευθέως ο,τι αυτο το σκεπτικό στερείται λογικής.
    Το αγχος είναι το λιγότερο,ανάλογα με τον ψυχισμό και τον χαρακτήρα της σκλάβας οι επιπτώσεις στην ψυχική της υγεία θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρότερες.
    Ακόμα και σύ έχεις πεί οτι η σκλάβα οφείλει να αντιδράσει οταν λαμβάνει μια διαταγή η οποία είναι πρόδηλο οτι μπορεί να ειναι επικίνδυνη για την σωματική η ψυχική της υγεία, περνάς δε γενεές δεκατέσσερες τους Κ που φέρονται έτσι....