Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM & εμφανιση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 28 Ιουλίου 2011.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Δεν ξέρω αν η εμφάνιση ΣΤΗ γυναίκα είναι πολλά. Ξέρω όμως ότι σίγουρα ΓΙΑ την γυναίκα, σημαίνει αρκετά.



    Αν υπάρχει γυναίκα που δεν απολαμβάνει το βίντεο παρακαλώ να μου το πει να την καταγράψω στις εξαιρέσεις.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Όχι, δεν ανήκω στις εξαιρέσεις..μια χαρά το απόλαυσα !  

    Το θέμα είναι να μη γίνονται 'εκπτώσεις' στα ζητούμενα που έχει ο καθένας μας..Από κει και πέρα, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να 'πληρώσουμε' τις επιλογές μας..όποιος/α προσκολλάται στο αισθητικό πρότυπο, και τον/την δυσαρεστούν λίγα κιλάκια παραπάνω ή μια στραβούτσικη μυτούλα, ίσως βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να ψάχνει με το φακό το περιεχόμενο..αν τον/την ενδιαφέρει, θα μεινει λειψός/η μια ζωή.
    Πολλές φορές η ομορφιά, δεν κάνει μπαααμ, δεν είναι πάντα εμφανής και χρειάζεται μια πιο διεισδυτική ματιά για να την αποκαλύψουμε.. 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    χμμμ!!! ηθελα ναξερα ποσοι bdsmers και μη ....
    θα επιθυμουσαν σχεση με την κυρια Αλεξανδρατου ...
     
  4. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Βαρέθηκα να διαβάζω τετριμμένες ιστορικές αναμοχλεύσεις περί συσχετισμού της εμφάνισης,
    ιδιαίτερα της πληθωρικότερης σε σχέση με την ισχνή της φτώχειας,
    επειδή στο βάθος της αρσενικής σκοπιμότητας
    παραμονεύει το ένστικτο το την φάρα διαιωνίζειν.
    Αϊ σιχτίρ πια.

    Κάμποσοι -ξέρετε - έχουν διαιωνίσει τη φάρα τους προ πολλού
    και - όσο κι’ αν φαίνεται σε ορισμένους περίεργο -
    γουστάρουν συνευρέσεις με κριτήρια πιο πρωχό
    από του να παράγουν σπέρμα
    για να γεννοβολάνε οι απανταχού κουνέλες δώθε και κείθε.

    Ή αλλάξτε τον τίτλο του νήματος σε
    «εμφάνιση και οικογενειακός προγραμματισμός»
    ή αποδεχθείτε επιτέλους πως τα πρότυπα ομορφιάς
    τουλάχιστον κατά τον αιώνα που τρέχει και τον αμέσως προηγούμενο ήταν αμιγώς μιντιακά καθοριζόμενα
    και σε αυτό συνέβαλαν κάτι απίθανα άτομα με ονόματα όπως
    Coco Chanel, Auguste & Louis Lumiere και Nicephore Niepce.

    Τώρα, αναφορικά με κάποιο νήμα που φιλοδοξεί να ασχοληθεί
    με την παράμετρο «εμφάνιση» στο bdsm,
    δηλαδή με μία κοινωνική - μιντιακή αξία,
    ένα καθαρά τεχνικό κατασκεύασμα
    που επιβάλλεται στις κατά τόπους, ήθη και έθιμα μάζες
    με μηχανισμούς κατασκευής κοινωνικής συνείδησης
    (για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους ),
    έχω την άποψη ότι το να ισχυρίζεται το πλήρωμα μιας bdsmικής Αγοράς
    ότι διαπράττει υπέρβαση στο ερωτικό - σεξουαλικό σχετίζεσθαι επιλέγοντας συντρόφους στο ταξίδι αυτό βάσει παρομοίων συνταγών,
    ισοδυναμεί με το να αγοράζει κάποιος ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά μέσω ίντερνετ.
    Τι γεύση θα γευθεί εν τέλει;

    Ο ιδιοκτήτης του φόρουμ πασχίζει εδώ και μέρες να μας πείσει
    πως το να πληρώνουν τα μέλη ενός θεματικά εξειδικευμένου φόρουμ
    για να καταθέτουν διαδικτυακή άποψη,
    θα καταστήσει εν ευθέτω χρόνω και τη νοοτροπία τους εξειδικευμένη.
    Αμφιβάλλω σφόδρα.
    BDSM συνείδηση με Cosmopolitan μικροαστικές προσλαμβάνουσες αποτελεί λογικό παράδοξο.

    Κάποτε θα γίνει κατανοητό
    το γιατί ο οργασμός δεν είναι ο στόχος του bdsm,
    αλλά φευ,
    έχουμε πολλά καρβέλια να φάμε ακόμα...



    Υ.Γ.
    Απόσπασμα (σε παγκόσμια πρώτη)
    από το πολυαναμενόμενο βιβλίο της dora salonica:

    « Στεκόταν αγέρωχος από πάνω της καπνίζοντας το πανάκριβο Cohibas Του, δείγμα της ακατάσχετης Κυριαρχικότητας που τον διέπνεε από κούνια.
    Ναι! Ήταν γεννημένος Αφέντης και το μαρτυρούσαν τα πάντα επάνω Του.
    Κλαρωτό πουκάμισο Oxford Company, σκούρο μελιτζανί (η απόχρωση του αληθινού Master ), 180 ευρώ (το κάθε μανίκι),
    μπότα Tod’s, λουστρίνι, ειδικά γυαλισμένη για τη γλώσσα της, (αγορασμένη πριν 3 χρόνια με Mastercard (χωρίς άλλα σχόλια, η φίρμα μιλάει από μόνη της), την ξεπλήρωνε ακόμα σε άτοκες μηνιαίες δόσεις των 35 ευρώ αλλά άξιζε τον κόπο, (πόσες και πόσες δεν είχαν αφήσει το κραγιόν τους επάνω της; ), ζώνη δερμάτινη Gucci, από αυτές που τις κάνουν όλες να ουρλιάζουν, με ειδική αγκράφα, παραγγελία σε εργαστήριο του Μιλάνου, να αφήνει σημάδια στο δέρμα 3 με 6 ημερών (ούτε μέρα λιγότερο ή περισσότερο, αυτά τα είχε μάθει στην Ολλανδία) και βέβαια, η αποθέωση του φτασμένου Master, πέτσινο μποξεράκι Tom Ford από τη συλλογή του Exclusive Kinky, με σοφιστικέ μεταλλικά κουμπιά που ανοίγουν πολύ δύσκολα, έτσι ώστε στην εντολή Του «Πάρε Μου τώρα μια πίπα σκύλα!» αυτή να βασανίζεται να του τα ξεκουμπώσει κι Εκείνος να την τιμωρεί ακόμα πιο ανελέητα.
    Βδομάδες τώρα μελετούσε αυτό το πρώτο τους session.
    Την είχε γνωρίσει (που αλλού; ) στο Collarme, από κάτι εκπληκτικές φωτογραφίες της, που αν κανείς ήταν λίγο κακοπροαίρετος θα μπορούσε να υποθέσει ότι ήταν ρεσιτάλ του Photoshop.
    Εκείνος όμως ήταν σίγουρος. Επρόκειτο για γνήσια σκλάβα.. Αυτή που πραγματικά άξιζε να σέρνεται στα πόδια Του.
    Στην εντολή Του «Στα τέσσερα σκύλα» εκείνη γονάτισε πειθήνια αναδεικνύοντας το δαντελωτό Victorias Secret στριγκάκι που άφηνε ελάχιστα να κρύβονται από κάτω του. Πήγε να της το τραβήξει με μανία σηκώνοντας το άλλο του χέρι που κρατούσε το κροπ. Θα της έδινε αυτό που ποθούσε πιο πολύ. Πόνο! Η φωνή της Τον διέκοψε. «- Θα μου επιτρέψετε Κύριε να το βγάλω μόνη μου; Είναι κρίμα να σκιστεί τέτοιο σπάνιο κομμάτι. Το αγόρασα ειδικά για την αποψινή Μ/μας συνεύρεση».
    Κατέβασε το χέρι του ξαφνιασμένος και της έδωσε άδεια. Εκείνη ξεβρακώθηκε, έβαλε το κιλοτάκι προσεκτικά πάνω στο μπράτσο της πολυθρόνας και πήγε να ξαναγονατίσει.
    Αυτός είχε χαλαστεί. Την έπιασε από τα μαλλιά και γύρισε το πρόσωπό της προς το μέρος Του με βία. Σήκωσε ξανά το χέρι που κρατούσε το κροπ και σημάδεψε τα χυμώδη στήθη της μέσα στο ασορτί Victorias Secret σουτιέν. Κάτι όμως τον έκανε να μείνει με το χέρι μετέωρο στον αέρα. Το άλλο Του χέρι είχε γεμίσει με μια τούφα απ’ τα κατάξανθα μαλλιά της, αυτά τα μακριά που ανέμιζαν στις φωτογραφίες της και τον είχαν σαγηνεύσει. « - Τι είναι αυτό μωρή σκύλα;» Της είπε. « - Μαδάς;»
    «- Μου βγάλατε τα extensions Κύριε» Του απάντησε καθώς μέσα της καταριόταν την Κική την κομμώτρια που της φύτεψε τα extensions για να Του αρέσει πιο πολύ. Κατέβασε το κροπ και ασυναίσθητα της άστραψε ένα χαστούκι που θα ζήλευε κι’ ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο «Ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο» (αν ζούσε να τον δει). Ήταν πολύ ευχαριστημένος από τον εαυτό Του για το χαστούκι αυτό που την πέταξε στο πάτωμα. ΄Ενοιωθε Κυρίαρχος με τα όλα Του.
    Τη στιγμή που ο ήχος του κροπ έσκισε για τρίτη φορά τον αέρα μανιασμένα με κατεύθυνση το ημίγυμνο κορμί της, ενώ εκείνη τον κοιτούσε με τρόμο, το μάτι του έπεσε στο μέτωπό της και σε κλάσμα του δευτερολέπτου στο πάτωμα. Η μία βλεφαρίδα της -από εκείνες τις πυκνές και μακριές που στόλιζαν τα μάτια της - έλειπε, ενώ στο πάτωμα γυάλιζε κάτι μικροσκοπικό.
    Πάγωσε! Για μια στιγμή νόμισε πως το χαστούκι του ήταν τόσο δυνατό που της είχε βγάλει το μάτι. Το χέρι με το κροπ ξανακατέβηκε πανικόβλητο όταν συνειδητοποίησε με φρίκη πως στο πάτωμα γυάλιζε ένας χρωματιστός φακός επαφής (το ένα μάτι της ήταν τώρα καστανό σκούρο) ενώ η ψεύτικη βλεφαρίδα είχε με το χαστούκι ξεκολλήσει κι’ είχε μπλεχτεί στα μαλλιά της, όσα τέλος πάντων ήταν αληθινά και είχαν απομείνει στη θέση τους. «- Κάστανά μάτια έχεις σκύλα;» Εκείνη έσκυψε από ντροπή το κεφάλι της στο πάτωμα. «Βγάλε και την άλλη βλεφαρίδα την ψεύτικη!» την πρόσταξε. Εκείνη παρέμενε στο πάτωμα ακίνητη. « -Τι άλλο ψεύτικο έχεις επάνω σου; Πες το τώρα!» ούρλιαξε. Ασυναίσθητα εκείνη έβαλε τα δυό της χέρια και κάλυψε τα στήθια της. Εκείνος κατάλαβε. Δεν ήταν σε θέση να αρθρώσει ούτε λέξη.
    Έκανε μεταβολή πετώντας το κροπ αχρησιμοποίητο στο πάτωμα. Τη στιγμή που το πρώτο βήμα Του ακούστηκε στο πάτωμα κοντοστάθηκε. Γύρισε και στάθηκε ξανά από πάνω της. Εκείνη τον κοιτούσε ξαπλωμένη στο πάτωμα. Με μια αργή κίνηση ξεκούμπωσε το φερμουάρ του παντελονιού Του και προσπάθησε να βγάλει έξω το μαστεριλίδικο εργαλείο του. Τα κουμπιά του Tom Ford όμως τον δυσκολεύανε. Αυτό δεν το είχε υπολογίσει, συνήθως οι σκύλες ήταν αυτές που δυσκολεύονταν. Τράβηξε θυμωμένα το μπόξερ προς τα κάτω και τη σημάδεψε με to πέος Του. Άρχισε να την κατουράει με ανακούφιση.
    Ναι.
    Τελικά ήταν player.






     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    μια και εγινε αναφορα στα αισθητικα κριτηρια του χτες ..... απο τις δυο περιπτωσεις που μου ερχονται στο μυαλο Καρυατιδες (Ακροπολη) και 9 Μουσες (Αχιλειο) ... μια χαρα στενη μεσουλα , κωλαρακια διχως ψωμακια και βυζακια στητα με πεταχτες ρωγες εχουν ολα τα γυναικεια αγαλματα που θυμαμαι ....
    οσο για τα αισθητικα γουστα που ταχα διαφερουν σε αλλες περιοχες του πλανητη ... ναι το βλεπω οταν διαβαζω την κατακορυφη αυξηση των βιασμων απο αλλοδαπους .... ερχονται στον δυτικο πολιτισμο και βλεπουν πως πρεπει να ειναι η γυναικα και χανουν τα μυαλα τους .... συνειδητοποιουν οτι η γυαικα ειναι και για ευχαριστηση και οχι μονο για αναπαραγωγη ... κατω στην Τανζανια που ημουν , μολις περνουσε Ευρωπαια τα σαλια τους τρεχαν των αραπαδων και τι μου λες εσυ για γουστα αλλα .....

    στο θεμα μας πισω ......

    Η εμφανιση στην γυναικα ειναι σημαντικη , σημαντικοτατη ..... το Α και πολλα ακομα γραμματα ........... αλλα οχι και το Ω .....
    Η φυση προεβλεψε οτι η διαφορετικοτητα της αποψης ειναι σημαντικοτερη απο το ποσο λογικη εκφραζει , ωστε να κατοχυρωσει πολλες πιθανοτητες επιβιωσης σε διαφορετικες προκλησεις , αποτελεσμα των αντιστοιχα πολλων διαφορετικων αντιδρασεων ... ετσι οσο παραξενη και να ειναι η αποψη μου (για τον φιλο Seduction αναφερομαι που επιμενει να συνδεει την λογικη με καθε αποψη) , λαμβανει ψηφο εμπιστοσυνης και μονο επειδη ειναι διαφορετικη ...
    συνεπως
    αν εγω ... σαν ισνογκουντ μου συστηθει καποιος σαν Μαστερ μιας σκλαβας 150 κιλων , μαλλον θα μου φανει αστειο και θα σκεφτω διαφορα ...
    ομως ... αυτη θα ειναι η πρωτη σκεψη ... ισως γνωριζοντας τους να αλαξω γνωμη και να σκεφτω οτι προκειται για δυο πολυ αξιολογους ανθρωπους που χαιρονται και απολαμβανουν τις ηδονες τους ..
    απεναντιας μπορω να δω καποιον με μια υπεροχη κοπελα δεμενη με λουρι , και να τον ζηλεψω σαν πουστης για το κορμι που του δινεται ολοκληρωτικα και υποτακτικα ... γνωριζοντας ομως να αντιληφθω βαθυτατο πνευματικο κενο και παντελει ελειψη λογου για τον οποιο ειναι μαζι και κανουν οτι κανουν ...
    ομως ....
    ολα κρινονται απο την μετεπειτα γνωριμια .... αν τους δω απεναντι στο πεζοδρομιο και ποτε δεν τους γνωρισω θα μεινω μοναχα με την οπτικη εντυπωση ...
    και μια τετοια κακη οπτικη εντυπωση , εγω προσωπικα , ΠΟΤΕ δεν θα ηθελα να προκαλεσω στα ματια των αλλων .
    ΠΟΤΕ δεν θα μου αρεσε καποια που δεν θα αρεσε σε κανεναν ...
    το να αρεσει πολυ σε αλλους , μου ειναι σημαντικος λογος να αρεσει και σε μενα ....
    θελω να ειναι ποθητη απο χιλιους και εκεινη να δινεται σε εμενα .. τοτε μονο φτιαχνομαι ...
    αμα δεν την θελει κανεις , χρυσο να με κανει , θα κρυβομαι απο τον Θεο μην τυχον και με μουτζωσει ...
    οταν μιλαμε για βανιλα σχεση , η εμφανιση παιζει μικροτερο ρολο διοτι , ειδικα ομως σε bdsm σχεση οπου κυριαρχει η πεποιθηση οτι πολλες υποκυπτουν στις αντρικες φαντασιωσεις και αυτοχαρακτηριζονται sub / slaves με αποτερο σκοπο να δουνε χαρα στα ποδια τους ... διοτι υποτακτικη και στοματου ειναι αντιφατικες εννοιες ... οταν διαβαζω μεσα εδω στατους υποτακτικο και κειμενα γεματα νυχια και κοφτερα δοντια , στο πρωτο που παει ο νους μου ειναι σε ζυγαριες να φτανουν στα εργοστασιακα τους ορια συνθλιψης .....

    ωστοσο καλο ειναι να εχουμε και μια μικρη αντιληψη του ποιοι ειμαστε σε σχεση με το ποιον ζηταμε για σχεση μας ....
    τωρα τι ακρη βγαλατε απο οσα εγραψα δεν ξερω ... ειναι και 3 τα μεσανυχτα ....
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2011
  6. Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Όταν το κορμί αντιμετωπίζεται ως μουνί, κώλος, βυζιά, και το αντιλαμβανόμαστε μόνο με την όραση, τότε ναι, η εμφάνιση παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο.

    Πόσοι γαμιούνται με τα μάτια, και ειδικά στο χώρο αυτό, αναρωτιέμαι...



    Εγώ θέλω το κορμί να βρωμάει ανθρωπίλα.
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Καθενας μας εχει τις αποψεις του και τα γουστα του.
    Ειναι σεβαστο.Ουτε εμενα μου αρεσουν ανδρες πολυ αδυνατοι ή πιο κοντοι απο μενα....
    Σημασια εχει να μην απαξιωνουμε ανθρωπους απλα επειδη δεν ειναι του γουστου μας.
    Μου θυμιζει την συμπεριφορα μας στο σχολειο,καπου στο δημοτικο,που οταν θελαμε να πειραξουμε καποιο αλλο παιδακι που ειχαμε τσακωθει μαζι του ή δεν το γουσταραμε για παρεα, με διαφορα επιθετα,προερχομενα απο σωματικα του χαρακτηριστικα.(χοντρε,αυτια,γυαλακια κλπ).
    Ουτε φυσικα να κρινουμε ανθρωπους που επιθυμουν ισως κατι πολυ πιο ευπαρουσιαστο απ οτι κατα τη γνωμη μας του αξιζει.
    Θα πω κατι που ισως καποιοι χλευασουν ή σχολιασουν,αλλα ειναι η αληθεια.
    Και πριν ασθενησω στα 29 μου και αλλαξει το σωμα μου στα 50 κιλα και τωρα στα 37 μου και 85 κιλα.....εξακολουθω να εχω διπλα μου ομορφους ανδρες και τωρα πια πολυ πιο εyπαρουσιαστους απο μενα,θα λεγα κουκλους.
    Εκεινο που καταλαβα, αργα βεβαια,ειναι αυτο που οι ιδιοι μου επεσημαναν κατα καιρους σε συζητησεις μας περι εμφανισης,οταν τους ρωτουσα γεματη απο τη μαλακισμενη μου ανασφαλεια, τι ηθελαν μαζι μου ενω θα μπορουσαν να ειναι με γυναικες πολυ πιο εμφανησιμες.
    Η απαντηση ιδια απο ολους.
    "10-15 κιλα παραπανω σε ενα στρωτο σωμα με ομορφο προσωπο,κοφτερο μυαλο και ομορφη ψυχη,ειναι αμελητεα".
    Ισως να εχουν δικιο, ισως να γουσταρουν ζουμερες,ισως ειναι "ανωμαλοι",ισως να ειμαι εγω φοβερα ανασφαλης και φυσικο ειναι μετα τετοια αλλαγη στο σωμα μου και με την διαρκης κατακεραυνωση απο τα media που προβαλλουν μοντελα με τελεια σωματα και προσωπα......
    Σημασια εχει οτι εγω περναω καλα και αυτοι το ιδιο.
    Παλευω βεβαια να χασω αυτα τα παραπανισια κιλα αλλα χωρις αγχος!
    Ναι με ενοχλουν και ντρεπομαι πολλες φορες.....αλλα σε λιγο καιρο αυτο θα αλλαξει.
    Εκεινο που θα με τρομαζε ειναι να ημουν χαζη,αργοστροφη,κακια και γενικα προβληματικη στην σκεψη και στην ψυχη μου.
    Γιατι αυτο δεν αλλαζει ουτε με 150 χρονια ψυχοθεραπειας......
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!


    Tόσο στον άνδρα όσο και στην γυναίκα,το κορμί αποτελεί, μαζί με όλα όσα συνθέτουν την έννοια "άνθρωπος",
    απαραίτητο οπτικό και όχι μόνο, ερέθισμα.
    Εξαρτάται λοιπόν από εκείνον/η που "αντιλαμβάνεται", πόσο ευρύ πεδίο αντίληψης διαθέτει.

    Αλλάζοντας λίγο αυτό που έγραψες,....

    Εγώ προτιμώ το κορμί να μοσχοβολάει ανθρωπίλα.
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!


    Όσο και όμορφη γυναίκα να έχω δίπλα μου, .....υπάρχει περίπτωση να περάσει μπροστά μου μία ομορφότερη και να μην την κοιτάξω, ...να μην την θαυμάσω, ......και να μην την φαντασιωθώ....? ...όχι!
    Άρα πέραν της υποκειμενικότητος, ...υπάρχει και η αντικειμενικότητα.....

    Έτσι είναι η ζωή.....Αδυσώπητη!

    Ας προσπαθήσουμε να είμαστε ρεαλιστές, και ας μην κρυβώμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, προβάλοντας
    ο καθένας την δική του υποκειμενικότητα και ........εμπλέκοντας στο θέμα "εμφάνιση" ....τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία .....που συνθέτουν την έννοια ενός υποκειμενικά ....αρεστού ερωτικού συντρόφου.....

    Υ.Γ. Μπορεί αν ξεκινούσα σχέση με την ομορφότερη, .....τελικά να την απέριπτα.....γιατί... και ...υποκειμενικά αλλά και αντικειμενικά, να παρουσίαζε ....σοβαρές ......ελλείψεις!
    Aπέξω κούκλα και μέσα πανούκλα, όπως είπε και ο αγαπητός MasterPerris.
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2011
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

         

    Ίσνο, σε πάω γιατί λες αλήθειες με πολύ απλό τρόπο!
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Αυτό το ποστ έχει απασχολήσει αρκετά τη σκέψη μου, εξαιτίας των πολλών, όχι απαραίτητα λάθος, αφορισμών που περιέχει και επειδή στ αλήθεια θεωρώ το σώμα ως εργαλείο και μέσο έκφρασης σε μια ώριμη BDSM σχέση. Τα (ημερο)λόγια έπονται μακράν, μπροστά στην αλήθεια του σώματος, για μένα τουλάχιστον.

    Αν το σεξ γίνεται με το σώμα, ναι, προφανώς, αλλά όχι μόνον με το σώμα και η σημασία της εικόνας του σώματος παίζεται. Ένας από τους λόγους που αντί για τα πραγματικά σώματα αναγνωρίζουμε αισθητικά σώματα που ουδέποτε έχουμε οι ίδιοι αντικρύσει είναι ότι ο πολιτισμός μας έχει αποκοπεί από τη φύση και από το σώμα.

    Γι αυτόν τον λόγο, δεν παίρνω όρκο ότι για όλους, "μια ερωτική σχέση περιλαμβάνει σεξ" δεν μπορώ να το ξέρω. Για μένα το σεξ είναι πολλά πράγματα, αλλά μπορεί να υπάρχει και να μην είναι σημαινόμενο μιας ερωτικής σχέσης, τολμώ δε να πω ότι μπορεί να μην υπάρξει και η σχέση να ήταν βαθύτατα ερωτική. Για να μην τυχόν σας μπερδεψω, επισημαίνω ότι εν BDSM ερωτικές θεωρώ μόνον τις σχέσεις εκείνες που ενέπλεκαν το σώμα μου και το σώμα του Έτερου και μάλιστα μαζί, ταυτοχώρως και ταυτοχρόνως.  

    Η εμφάνιση, η πραγματική εμφάνιση και η φαντασιακή, αυτή που αντιλαμβανόμαστε σε σύγκριση με πρότυπα, παίζουν κάποιον ρόλο, όχι όμως γραμμικά συνδεδεμένο με το σεξ το οποίο κάνει τη σχέση ερωτική.

    Δεν ερωτεύτηκα ποτέ μου εμφανίσεις, αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα, στην ηλικία μου, που λίγο λίγο γίνεται τόπος απολογισμού και αυτό με κάνει να χαίρομαι. Όσες δε φορές ένιωσα έλξη λόγω εμφάνισης του άλλου, αυτή η έλξη ήταν προβολική και μόνον.

    Το σώμα εκφράζεται με αμεσότητα δεν μπορεί να πει ψέματα, έχει αυτό το χαρακτηριστικό, το σώμα πάντα λέει την αλήθεια, τώρα αν μπορεί να την διαβάσει ο απέναντι, αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία γιατί και ο απέναντι φέρει τα δικά του γυαλιά, που είναι λίγο απίθανο να είναι διάφανα, τουλάχιστον ας είναι απλά χρωματιστά, ροζ, κόκκινα, γκρι, μαύρα, άσπρα, ας μην έχουν πάνω ένθετα κροπ να χοροπηδάνε π.χ. ή γονατιστές δίμετρες να παίρνουν πίπες.

    Η μόνη σοβαρή κουβέντα που έχω ακούσει για υπέρβαρες υποτακτικές από Κυρίαρχο και την έχω λάβει υπόψη μου σοβαρά και βρίσκω ότι είναι αληθινή είναι ότι η υποτακτική αυτή τείνει να επιβραβεύει τον εαυτό της μόνη της.

    Δηλαδή, αν κάποιος αναλάβει υπέρβαρη υποτακτική θα πρέπει να σκεφτεί και να διαπιστώσει αν έχει να ασχοληθεί με αυτό το πρόβλημα ή όχι.

    Αναρωτιέμαι, αν μια υπέρβαρη υποτακτική που αδυνάτισε γίνεται attention seeking. Αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο να αδυνάτισε και αν μπορεί να είναι μη - επιθετικός αυτός ο λόγος, δεδομένης της τεράστιας και συνεχούς προσπάθειας που απαιτείται και της υπομονής και της επιμονής, για να φανεί αποτέλεσμα. Χώρια την αντίσταση στο μεγάλο άγχος και άλλα τινά που προκαλεί η αλλαγή της εικόνας της. Χώρια η διαχείριση της περιρέουσας σάχλας του "έγινες άλλος άνθρωπος". Χώρια του ότι εννέα στις δέκα φορές τίποτα απολύτως δεν αλλάζει στην ερωτική ζωή κάποιας που αδυνάτισε και αυτό το γνωρίζει καλά όποια έχει χάσει πολλά κιλά και τα έχει διατηρήσει για χρόνια, πάνω από μια φορά στη ζωή της. Αν π.χ. κάποια το έχει κάνει αυτό δύο φορές, δεν ξέρω αν θα αντέξει τις άλλες οκτώ για να δει αν κάτι θα αλλάξει, δεν θα αλλάξει κατ εμέ γιατί δεν΄"έγινε άλλος άνθρωπος" ο ίδιος παρέμεινε.

    Για να κάνει το σώμα της εργαλείο, θα μπορούσε να πει κανείς. Το σώμα, ακόμα και της Σιλβι Γκιλλέμ είναι ένα εργαλείο που πάντα, εξ ορισμού θα είναι ανεπαρκές, ακριβώς επειδή το σεξ δεν είναι μόνον σώμα, αν ήταν μόνον σώμα θα ήταν αρκετό ένα φροντισμένο σώμα και το σεξ θα επιφυλασόταν, πράγματι, σε αυτούς που θα είχαν φροντίσει το σώμα τους ώστε να βοηθάει. Το σώμα δεν μπορεί να πετύχει αυτά που μια υποτακτική θέλει να εκφράσει στο BDSM. Και η πλέον γυμνασμένη, η πλέον σε αρμονία ευρισκόμενη με το σώμα της, πόσο, πόσες ώρες μπορεί να κάτσει γονατιστή; Είναι αναγκασμένη να δεχτεί ότι τα γόνατά της δεν είναι από εύκαμπτο υλικό που παίρνει το σχήμα του πατώματος, ούτε οι κνήμες της, από τις τελευταίες μάλιστα θα διαπιστώσει ότι περνούν εντυπωσιακά πολλά νεύρα.

    Μια πικρή αλήθεια, μόνον δική μου, για το "πώς το αφήνει κανείς ατημέλητο και αφημένο" ένα υποτακτικό σώμα που θα ήθελε να έχει ως εργαλείο είναι ότι η υποταγή στην ψυχή που κατοικεί αυτό το σώμα έμεινε επίσης ατιμέλητη και αφημένη. Οπότε, το σώμα ακολούθησε, μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει.

    Από την άλλη, ένα εύσαρκο σώμα δεν είναι κατ ανάγκην ατημέλητο και αφημένο και ας χτυπιούνται εκατό επ αυτού. Θα έλεγα, συνοπτικά, γιατί κάποιος θα πρέπει να το πει, ότι μια συστηματικά ατημέλητη και αφημένη εμφάνιση δηλώνει άνθρωπο που για κάποιον λόγο αδυνατεί να σεβαστεί τους γύρω του. Ένας γραμμικός συσχετισμός ενός εύσαρκου σώματος με τον χαρακτηρισμό "ατημέλητος" και "αφημένος" υποδηλώνει ότι οι εκφέροντες αυτή την άποψη αδυνατούν να σεβαστούν αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον προσβάλουν, αδυνατούν να τον σεβαστούν, έχει διαφορά.
    Μια που μας θύμισε τον Παπαμιχαήλ ο Master DO...

    Ένα πρωϊνό, είχε βγει ο συχωρεμένος σ ένα πρωινάδικο και έλεγε, έλεγε για την πρώην γυναίκα του και σταματημό δεν είχε, υποσχέθηκε μάλιστα να γράψει ένα βιβλίο, για τον χαρακτήρα "εκείνης". Βλέπει, ακούει, μαθαίνει, η πρώην γυναίκα του, γελάει και λέει "αχ, πάλι θα ζυγίστηκε το πρωί ο Δημητράκης."

    Πλην όμως και οι υποτακτικές ακόμα έχουν δικαίωμα στη δυσανεξία στη βλακεία και επίσης, ποιός είπε ότι επειδή κάποια είναι υποτακτική θα αφήσει τον οποιοδήποτε να έχει δεδομένη την κατάφασή της στην φορουμιακή παρουσία του, να λέει ό,τι κατεβάσει και να το περνάει για μαστεριλίκι, ελλείψει κάποιας στοιχειώδους αντίστασης στην ασχετοσύνη ή ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει και να κρίνει πως πρέπει να φέρεται εδώ; Υπάρχουν και προειδοποιήσεις και ποινές, δε νομίζω να ισχύει χωριστός κατάλογος για υποτακτικές με ειδικούς συντελεστές για χοντρές, μάλιστα.
    Μια χαρά άκρη έβγαινε, δεν μας έλεγες κάτι καινούργιο άλλωστε. Τρεις τα μεσάνυχτα, δηλαδή ή τρεις θα είναι ή μεσάνυχτα, διάλεξε, εκτός κι αν ήθελες να πεις τρεις μετά τα μεσάνυχτα, είναι η ώρα της αλήθειας και αν δεν θέλεις να βγαίνει η αλήθεια σου να μη γράφεις στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα.

    Η αντίληψη του καθενός στο ποιός είναι σε σχέση με το ποιόν ζητάει για σχέση προκύπτει από την πραγματικότητα, αυτός που σχετίζεται με τα πάνω, με τα κάτω, άλλοτε ευχαριστιέται, άλλοτε στενοχωριέται, άλλοτε είναι απλά καλά, αυτός λογικά είχε μια βάσιμη αντίληψη. Ο άλλος που ψάχνει και δεν βρίσκει, ας το τσεκάρει λίγο... 
     
  12. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Μιας και το νημα πραγματευεται την εμφανιση γενικα ,
    η οποια εχει αμεση σχεση με την φροντιδα της εικονας
    που μια προσωπικοτητα αντανακλα προς τον αισθητο κοσμο
    θεωρω οτι μετα απο τα παρακατω δεν εχουμε να προσθεσουμε κατι αλλο ...

    lilly : rep απο δω γιατι τα πραγματικα δεν μου τρεχουν ...