Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM & εμφανιση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 28 Ιουλίου 2011.

  1. Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Νομίζω πως αν συνειδητοποιήσουμε τις αρρώστιες που υπάρχουν γύρω μας, το πόσο εύκολα αλλάζουν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη, θα πάψουμε ν' ασχολούμαστε με τις ιδανικές αναλογίες, τις γαλλικές μυτούλες και τα μπουτάκια με κυτταρίτιδα. Υγεία, ρε 'σεις, που το συζητάμε κιόλας.



    @isnogood, ο λόγος που συνεχώς εκφράζεσαι με τον ίδιο τρόπο, έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη αυτογνωσίας [σου].

    @tenderlilly, τα σέβη μου.

    @alexkat, ένα δίκιο το 'χεις.
     
  2. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Από τα γραφόμενά σου, μάλλον δεν σου έχει τύχει να είσαι με κάποια που για τα μάτια σου να ειναι η ομορφότερη και η επιθυμότερη όλων...

    Οταν και αν σου συμβεί θα επαναπροσδιορίσεις την άποψη σου

    ...............

    @tender, ήσουν κακιά, στο pοst σου! Θα τον πόνεσε τον παραλήπτη.
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Aν και δεν καταννοω που κολλαει η απαντηση σας αγαπητε στο δικο μου ποστ,θα συμφωνησω οτι το ωραιο θαυμαζεται ανεξαρτητως φυλου και φυσικα θα κοιταξω μια ομορφη γυναικα και θα το μεταβιβασω και στον συντροφο μου και φυσικα θα κοιταξω εναν ομορφο ανδρα.....αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τρεξω απο πισω του η θα αφησω τον συντροφο μου για να τον γνωρισω.....απλα θα το θαυμασω και ως εκει.
    Ακομα ομως και να ειμαστε ενα βημα πριν το χωρισμο και προσεγγισω αυτον τον ομορφο τελος παντων, αμα εχει μεσα στο μυαλο του σκατα......να χεσω κι αυτον και την ομορφια του και το μεγαλο του πουλι και την μεγαλη του τσεπη (αν εχει).....
     
  4. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    ...............

    Για τα δικά μου και μόνο μάτια όχι ..........μόνο σε αυτό έχεις δίκιο.....

    Άρα δεν υφίσταται και λόγος να επαναπροσδιορίσω την άποψή μου...
     
  5. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Πως θα ξεχώριζες λοιπόν, αυτό το τσαλάκωμα στο σώμα και την προσωπικότητά σου, από μια απλά, αγενή και προκλητική συμπεριφορά κάποιου, που δεν νιάζεται για σένα. Φαντάζομαι πως αυτό, το ανήκουστο βάτεμα, δεν αφορά μόνο το σώμα... αλλά και την ψυχή σου. Θα ήσουν σε θέση να αντέξεις πράγματα, που σε μειώνουν και σε ευτελίζουν, χωρίς να αμυνθείς...έστω διακόπτοντας την επικοινωνία?
    Σκέψου πως πραγματικά θα αντιδρούσες σαν Dora, όχι σαν θεωρητική συγγραφέας που αποστασιοποιημένη, μπορεί να ευαγγελίζεται ότι θέλει.
     
  6. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!



    Kαι κατανοείς και συμφωνείς .. μήν αγχώνεσαι... 
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Μπορείς σε παρακαλώ να ορίσεις για τι είδους βανδαλιστικές παρεμβάσεις κάνεις λόγο?

    Επί του θέματος...
    Με τον ισνο και τις αποψεις του δεν θα διαφωνήσω.
    Είναι ξεκάθαρο πως έχει κάποια εμμονή με το συγκεκριμένο. Ότι και να πει κανείς θα είναι προσπάθειες να σπάσει με τ αυγά τον τοίχο που λέει κι η παροιμία.

    Θα συμφωνήσω σε αρκετά σημεία με την tender lilly.

    Δεν ξέρω γιατί συνδέεται η αφροντισιά με το βάρος, γνωρίζω πολλές γυναίκες - γυναικάρες θα έλεγα- που είναι εύσωμες, αλλά είναι φροντισμένες, επιμελημένες και καυλιάρες και ποτέ δεν ένιωσαν πως για να έχουν δικαίωμα στη θηλυκότητα σώνει και καλά πρέπει να είναι συλφίδες, όπως και λεπτές που είναι και απεριποίητες και αφρόντιστες με απόλυτη έλλειψη σεξ απίλ.
    Όπως έχω γνωρίσει πολλούς άντρες που όχι απλά δεν γουστάρουν τις λεπτές, αλλά υπάρχει και μια παροιμία ρώσικη που λέει " δεν είμαι σκύλος να την πέφτω σε κόκαλα".

    Αυτή η εμμονή με την εμφάνιση των άλλων που έχουν αρκετοί, εικάζω πως οφείλεται στην ανικανότητα τους να ξεφύγουν οι ίδιοι από τα πρέπει των επιταγών των μίντια και της εκ των έξω επιβεβλημένης αισθητικής.
    Νιώθουν κατά κάποιο τρόπο να απειλούνται από το βάρος των άλλων…σαν να είναι μια κολλητική ασθένεια.
    Εμένα ειλικρινά δεν νιώθω ούτε να με απειλεί, ούτε καν να με αφορά αν κάποιος που δεν με ενδιαφέρει ερωτικά, είναι όπως διάολο θέλει να είναι.
    Εν ολίγοις...δεν με νοιάζει πως είναι, πως την βρίσκει και τι γουστάρει να κάνει με το σώμα του ο οποιοσδήποτε.
    Ακόμα και με τις απαίσιες κατά την αισθητική μου κακοποιήσεις που γίνονται στα σώματα κάποιων, απλά τα προσπερνώ, εφόσον δεν με επηρεάζουν προσωπικά.

    Υπήρξα καλλίγραμμη, υπήρξα απίστευτα χοντρή κι υπήρξα και απλά εύσωμη.
    Το πρόβλημα ήταν όπως το κατέγραψα μετά, πως ακόμα κι όταν ήμουν μουνάρα, ένιωθα χοντρή. Γιατί η αυτοεικόνα του σώματος μου έπασχε.
    Ήταν λοιπόν αναμενόμενο και φυσικό σιγά σιγά το έξω να πλησιάσει την εικόνα που είχα μέσα.
    Όπως και αρκετό καιρό ήμουν ατημέλητη και αφρόντιστη - όταν περνούσα κατάθλιψη.

    Κάποιες όταν δεν είναι καλά παθαίνουν ανορεξία. Κάποιες βουλιμία.
    Δεν γνωρίζω όμως καμία που να πέρασε από πραγματικά άσκημη ψυχολογική περίοδο και να είχε διάθεση να μακιγιαριστεί, να βάλει τα καλά της κ.ο.κ. οπότε στην τόσο προσεκτική ερώτηση της ελφκατ δεν θα μπορούσα να απαντήσω εγώ.

    Ξέρω απλά πως εγώ λειτουργώ έτσι.
    Άμα δεν είμαι καλά δεν πάει να πέσει ο ουρανός πάνω μου, ακόμα και να σηκώνομαι από το κρεβάτι και πάω δουλειά, είναι άθλος.

    Αδυνάτισα και συνεχίζω με όσα απέμειναν για πολλούς λόγους.

    Δεν το έκανα ούτε για να γίνω αποδεχτή από όσες κοιτούν αφ υψηλού τις εύσωμες – καλή ώρα όπως τις πωλήτριες στα μαγαζιά ρούχων που σε κοιτούν σαν να είσαι υποδεέστερη, ούτε για τον κάθε ένα που γουστάρει να πηδά μόνο λεπτές.
    Και βέβαια δεν το έκανα για να μην δέχομαι επιθέσεις από διάφορους που έβαλαν στη ζυγαριά το σκλαβιλίκι και τους οπαδούς τους.

    Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι η υγεία μου κι η μακροζωία μου.
    Ο δεύτερος είναι επειδή ο Κύριος μου απαίτησε να φροντίσω τον πρώτο.

    Τον ρατσισμό όμως και την κατάντια μερικών στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους εύσωμους δεν τον κατάλαβα ούτε όταν ήμουν καλλίγραμμη.

    Το θέμα είναι αν ο άλλος σου κάνει κλικ. Αν σε διεγείρει σεξουαλικά.
    Όσους δεν σε διεγείρουν πρέπει σώνει και καλά να απορρίπτεις με τέτοιο μένος, προσεκτικές ή απρόσεχτες παρατηρήσεις και να βάλλεσαι όπου και με όποιο τρόπο μπορείς εναντίον τους?
    Σε αναγκάζει κανείς να αλληλεπιδράσεις μαζί τους ή να πηδηχτείς μαζί τους?

    Προς τι τόσο μένος αν δεν υπάρχει μέσα σ αυτούς που αντιδρούν κάτι προβληματικό, καλή ώρα όπως οι ομοφοβικοί αντιδρούν απέναντι στους ομοφυλόφιλους που όλοι πάνω κάτω υποπτευόμαστε αναφορικά με το που το μένος αυτό έχει τις ρίζες του…

     

     

     

     
     
  8. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Η εσωτερικη διεργασια για την οποια μιλησα οντως εχει να κανει με τη συμφιλιωση με το(εκ γεννετης) αποκρουστικο και επειδη συναρταται με το χρονο,ομοιαζει με τη συμφιλιωση με τη φθορα της ομορφιας που ειναι αναλογη με αυτον.
    Απο εκει και μετα η ομορφια καθε αντικειμενου,ως ενας ακομα διαχωρισμος που κανει ο ανθρωπος,αλλαζει οπως καθε τι διαρκως με την παροδο του χρονου ειτε λογω φθορας ειτε ακομα γιατι αλλαζουμε εμεις οι ιδιοι.Δεν ειναι ομως μια ψευτικη αισθηση,ουτε φυσικα προερχεται απο τη συμφιλιωση με την ασχημια,παρα μονο στην περιπτωση που ηδη αναφεραμε.Ειναι ενα συνολο προτυπων και κριτηριων η υιοθετηση των οποιων ειναι μια αλλη συζητηση.
    Οπως και να εχει,δεν θα βρεις ουτε εναν ανθρωπο που να θεωρει τα παχυδερμα πιο ομορφα απο τα αιλουροειδη.Παντα θα υπαρχει μια ελαχιστη κοινη συνισταμενη,ανεξαρτητα απο τις διαφοροποησεις του καθενος.
    Οσον αφορα την αποδομηση της ομορφιας στο bdsm,νομιζω οτι λεμε πανω κατω το ιδιο πραγμα,με τη δικη σου θεση να πηγαινει ενα βημα παραμεσα στην αναζητηση της αιτιας.
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    To συγκεκριμένο post θίγει πάρα πολλά ζητήματα με έναν καίριο τρόπο.
    Παρ'οτι το πάχος δεν είναι το θέμα του νήματος,
    σε αυτή την παράγραφο έχω μία ένσταση.

    Πάνω απο όλα το πάχος δυσκολεύει τη ζωή αυτού που το έχει με πολλούς τρόπους. Δηλώνει επίσης όσα έχει ήδη προαναφέρει ο Dream Και τα οποία μετέφερε η lara. ΟΙ τρόποι με τους οποίους δυσκολεύει, απορρέουν άλλοτε από το περιβάλλον και άλλοτε άπό το ίδιο το άτομο. Αν δεχτούμε ότι το περιβάλλον δεν είναι τόσο σημαντικό, τότε σίγουρα ο/η υ μπορούν να βασιστούν στο δεδομένο της διευκόλυνσης της ζωής τους και της υγείας τους για να αποφασίσουν να αδυνατίσουν.

    Ο οργανισμούλης μας χρειάζεται να τον βοηθάμε που και που και όχι να του κάνουμε τη ζωή πιο δύσκολη. Ακόμα κι αν το σκεφτεί κανείς ανθρωπιστικά, έχει λόγους να υποστηρίζει ότι θα πρέπει να προσπαθούμε να διατηρούμαστε στο σωστό βάρος (προς τα πάνω ή προς τα κάτω). Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ τον/την sub μου να έχει όλη μέρα, κάθε μέρα στα κόκκαλά του ένα έξτρα φορτίο 80 κιλών και σίγουρα δεν θέλω να το κάνω ούτε στον εαυτό μου. Δεν θα τον έβαζα και ποτέ να έχει χάσει τόσα κιλά ώστε να έχει χάσει μυική μάζα και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.

    Το να το κάνει λοιπόν κανείς αυτό το πράγμα στην καρδούλα του που πασχίζει να δουλεύει σωστα, στις φλεβίτσες του που πασχίζουν να ολοκληρώσουν το έργο τους, στα κοκκαλάκια, στο σώμα τους που προσπαθεί να γιατρέψει τυχόν πληγές ή ασθένειες ή να αποτοξινωθεί τα βράδια από το καυσαέριο, είναι σαν να φορτώνει το γαιδούρι που ήδη είναι υπερ φορτωμένο από τον άθλιο τρόπο καθιστικής ζωής που κάνουμε. Πόσο ανθρωπιστική είναι αυτή η πράξη και πόσο σεβασμό δείχνει στο άτομο;

    Άλλοι λόγοι δεν παίζουν σοβαροί εκτός ίσως από την απόλαυση πραγμάτων που δεν είναι εφικτά όταν είναι κανείς υπέρβαρος, όπως το να χοροπηδάει πάνω σε ένα τραμπολίνο που βρήκε στη μέση ενός δάσους στις όχθες μίας λίμνης ή να χοροπηδάει στη μέση της αίθουσας χορού που βρήκε εντελώς τυχαία άδεια.. Αν πάλι δεν θεωρεί κανεις σημαντικό στη ζωή του να βιώνει την ελαστικότητα του σώματός του , τότε δεν έχει λόγο να αδυνατίσει.

    Πάνω απο όλα θα πρέπει να σκεφτόμαστε πάνω στο πάχος σε σχέση με την υγεία, συναισθηματική και ψυχική. Η σύνδεσή του με το BDSM ή την αισθητική ή την σεξουαλική απόλαυση είναι κατά την γνώμη μου άτοπη, ανούσια και καταντάει ρατσιστική.

    Μόνο σε αυτό διαφωνώ. Αφενός δεν πείθομαι ότι η ομορφιά είναι αληθινή αίσθηση. Ιδιαίτερα για κάποιον που μπορεί να αντιληφθεί ότι μία φλέβα, ενός φύλλου, ενός δέντρου, δεν έχει ποτέ για δύο στιγμές κατά τη διάρκεια της ζωής του, το ίδιο χρώμα. Αφετέρου, οι κοινωνικο-πολιτιστικοί παράγοντες που διαμορφώνουν το "γούστο" αφορούν αυτούς μόνο που διαμόρφωσαν άποψη μετά την επιβολή ενός ή πολλών ερεθισμάτων.

    Είμαι σίγουρη πως έχουν γεννηθεί πολλές ιδέες στο κεφάλι σου πριν ακούσεις κάτι για αυτές. Είμαι σίγουρη πως στοχάστηκες πολλές φορές πάνω σε θέματα που δεν στοχαζόταν κανένας στο περιβάλλον σου. Άρα είμαι σίγουρη πως αναγνωρίζεις ότι δεν διαμορφώσαμε όλοι αισθητική άποψη βασισμένοι στον διάλογο με τα media ή την pop θείτσα συμμαθήτρια που έτρεχαν πίσω της όλα τα αγοράκια.
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2011
  10. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!


    Είναι πανέμορφη....κορμάρα, αλλά το ερωτικό της ταπεραμέντο, αμφισβητήθηκε πολύ στις ανδροπαρέες. Ωστόσο, εμένα, βάλε με στις θετικές ψήφους . Ναι θα επιθυμούσα τρελά, σχέση μαζί της, ακόμα και αν μου έβγαινε λιγότερο υποτακτική.
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2011
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    μολις απαντησεις σ οτι αναρωτηθηκα θα σου απαντησω προς το παρον ειπες οτι ειπα με δικα σου λογια  
     
  12. smari

    smari Regular Member

    @lara:

    Respect!!!