Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

CLUB έμπειρων skiper

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 9 Αυγούστου 2011.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper

    Εσύ αγαπητή μου, πάψε να ασχολείσαι με όνειρα θερινής νυχτός και απάντησέ μου στην ερώτηση που σου έκανα για την σκλάβα μαούνα ή μούνα...   
     
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper

    ειπα να μην σου απαντησω
    αλλα αφου επιμενεις ....
    αν ηταν θα εγραφα μαουναρα και οχι μαουνα .....  
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper



    MasterPerris δεν κάνω καθόλου πλάκα. Ίσως μάλιστα το δείς να υλοποιήται πρίν από μας, στον Καναδά. Υπάρχει πληθώρα από υποτακτικές σε ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και ΑΓΓΛΙΑ. Το γιατί δεν το ξέρω, ακόμα αναρωτιέμαι κι εγώ.
     
  4. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper

    μην μπερδευεσαι με τις ορολογιες που χρησιμοποιω.
    καμια σχεση δεν εχουν με τις τυχοδιωκτικες αναγκες που πολλοι ισως καλυψατε με τον τζογο του ψευτικου οικονομικου συστηματος που ζουμε.

    ...αναφερθηκα σε μεγεθη σταθεροτατα και ως προς την αξια τους αλλα και ως προς την καθ' ολα προβλεψιμη συμπεριφορα τους!

    Αντιθετα απο την προσεγγιση σου, ανεξαρτητως μεμψιμοιριων και συντρεχουσων καταστασεων και απαλλαγμενος καθε ηθικων ενοχων μιλω για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διεπομενη των αδυσωπητων νομων της ζητησης και της προσφορας , της νομιμοτητας, καθως και του ανταγωνισμου. Δεν μιλω για αρπαχτη ή μπας και σταζει χρημα επαδα να το μαζεψω.

    Μα ολοι φυσικα οσοι εχουν κινητρα να το κανουν για να ικανοποιησουν την επιθυμια τους. Θελει ρωτημα κατι τετοιο;
    Πρωτος απο ολους βεβαια ο επιχειρηματιας, φυσικα, για να δικαιουται να πληρωθει για την ευθυνη που παιρνει να προσφερει με τον καλυτερο τροπο σε αυτους που με την ελευθερη βουληση τους θα θελησουν να τον πληρωσουν.

    Συμφωνω! ...αν!
    Γι:nod:ργος
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper

    @MasterAndreas, αν υλοποιηθεί η ιδέα σου σύντομα στον Καναδά δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι έχει υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια σε άλλες χώρες όχι μόνο κάτι τέτοιο που σκέφτεσαι, αλλά και άλλα πολλά.

    Όμως μην ξεχνάς ότι εδώ είναι Ελλάδα και ότι ζεις σε μια χώρα που πολλά μπορούν να γίνονται παράνομα αλλά λίγα νόμιμα, ειδικά σε θέματα σεξουαλικά οι νόμοι έχουν να αλλάξουν από το 400 π.χ.... , να φανταστείς ότι από τους χιλιάδες οίκους ανοχής που υπάρχουν, ελάχιστοι είναι αυτοί που κατάφεραν να πάρουν άδεια λειτουργίας οι περισσότεροι είναι παράνομοι, γιατί η πορνεία που σε άλλες χώρες είναι νόμιμη από το 1800...εδώ ακόμα είναι παράνομη.

    Ακόμα θα πρέπει να σε πληροφορήσω ότι σ΄ αυτο το φόρουμ το χειμώνα κάποιοι από εμας είπαμε να φτιάξουμε μία bdsm κοινότητα νόμιμη με χαρτιά κ.λ.π., ακόμα την φτιάχνουμε...  όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά απλά γιατί δεν γίνεται με τους υπάρχοντες νόμους (κάποιοι από εμας, μεταξυ αυτών και εγω το ψάξαμε με δικηγόρους). Επειδή είμαι μέλος και σ΄ ένα Ελληνικό swingers site, θα σου πω ότι προσπαθούν χρόνια κάποια μέλη, να φτιάξουν ένα club που να μπορούν να παίζουν νόμιμα όπως σε άλλα ευρωπαϊκά swingers club, μάταια όμως, γιατί εδώ φίλτατε, υπάρχουν μόνο οι νόμοι της Λουκά...

    Γι αυτό σου λέω, καλή η ιδέα σου, αλλά μη πραγματοποιήσιμη για τα Ελληνικά δεδομένα και τους νόμους.

    Έχω όμως να σου κάνω μία πρόταση και δεν κάνω πλάκα. Αν αντέχει το πορτοφόλι σου και θέλεις να ζήσεις με την σκλάβα σου την ιστορία της "ο" σε πραγματικό ρουασί, μπορώ να σε στείλω σε κάποια χώρα που μπορείς να το ζήσεις απολύτως νόμιμα.
    Μερικά όμως που πρέπει να ξέρεις για αυτό το ρουασί είναι ότι, πρέπει να μετρήσεις 20.000 ευρώ για 10 ημέρες το ζευγάρι, η τιμή περιλαμβάνει, εκπαίδευση της σκλάβας σου απο εσένα μόνο ή και από άλλους Masters σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σουϊτα για να μένει ο Master, φαγητά, ποτά κ.λ.π., φυσικά εκτός από το οικονομικό τσεκάρουν και άλλα πράγματα για να σε βάλουν, π.χ. να έχεις καλές συστάσεις από άλλους bdsmers, και ακόμα να έχεις την τύχη να πέσεις σε εποχή που υπάρχει κάποια άδεια σουϊτα για τον Master του ζευγαριού, γιατί γίνεται ο χαμός από συμμετοχές επειδή πηγαίνουν πολλοί bdsmres από πολλές χώρες του κόσμου.

    Εν κατακλείδι, η ιδέα σου είναι πολύ καλή σαν bdsm καύλα, αλλά και σαν μία συμφέρουσα οικονομική επένδυση για κάποιον που έχει τα κότσια, αλλά κυρίως τα χρήματα να επενδύσει σε κάτι τέτοιο (ο άνθρωπος χαλάει αρκετό χρήμα για τα βίτσια του), όμως το πρόβλημα είναι ότι αυτά στην χώρα μας θα μπορέσουν να γίνουν από το 3011 και μετά... 
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2011
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper


    Σε ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ίσως να υπάρχει η δυνατότητα να εμφανιστεί σαν καθαρά ιδιωτικός χώρος (πάντα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Έχω το μεράκι να ασχοληθώ κι εγώ. Στα τόσα παράθυρα που υπάρχουν στους Ελληνικούς νόμους, ίσως βρεθεί κάτι. Έτσι όπως αρχικά το συνέλαβα, για την ευχαρίστησή μας και μόνο, ίσως και να μην είναι εντελώς αδύνατο. Μπορεί να γίνεται με δραστηριότητα κατ' οίκο, χωρίς δεδομένη διεύθυνση και εγκαταστάσεις. Σκεφτείτε παιδιά... κάτι θα βρούμε. 
    Σχετικά με τον παράδεισο που περιγράφεις. Έχω χαλάσει πολλά χρήματα με γυναίκες, έχω πάει με κοπέλες, που στο δρόμο δεν θα γύριζαν καν να με κοιτάξουν. Δεν είναι το ότι έχω χορτάσει και δεν θέλω άλλο.... απλά δεν είμαι στην κατάλληλη φάση τώρα. Έχω αλλού το μυαλό μου. Επιφυλάσομαι για το μέλλον. Δεν χανόμαστε....
     
  7. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper

    Νομίζω Γιώργο πως η απάντηση του Master Perris, δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας, σε επιχειρηματική δραστηριότητα αυτού του είδους. Όλοι φιλόλογοι είσαστε ρε γαμώτο. Δεν υπάρχει κανένας νομικός με βίτσια??????
    Μην απογοητεύεστε λεβέντες μου, στην Ελλάδα όλα είναι σχετικά. Ρίξαμε τον σπόρο με λίγο μεράκι και επιμονή κάτι θα φυτρώσει. 
     
  8. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper

    Μια και αναζητάς νομικό λοιπόν, να σου απαντήσω πως το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο (δεν θα το αναλύσω εδώ, είναι μακρύς ο κατάλογος των άρθρων) και όσο περίεργο κι αν σου φανεί, αν βάλεις τον οποιοδήποτε να υπογράψει τη συναίνεση του - πράγμα που αντιτίθεται στο νόμο και ως εκ τούτου καθιστά το οποιοδήποτε συμφωνητικό άκυρο - έχει υπογράψει ταυτόχρονα και την καταδίκη σου μιά και έτσι στοιχειοθετεί πρόθεση και δη εγγράφως.
     
  9. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper

    ...να μου επιτρεψεις να σου επιστρεψω στο ακεραιο την αποφανση σου, μια και της φιλολογιας την πατροτητα τουτου του νηματος διεκδικεις ως ο μονος αρρην,(μη αρκουντως, μαλιστα, γραμματικως). Εισεβαλες, οψιμα, να προτεινεις ελαφρα και απονητα, ιδεες του τζιτζικα που ευχεται να κανει καβατζα για το χειμωνα, θιγμενος πικραμενος και βολεμενος απο το ξεβρασμα των "τεκμηριων" ανωνυμων και ανεξακριβωτης ικανοτητας και ιδιοτητας συνφορουμιτων μας, σε βαθμο που με κανει να αμφιβαλλω για τον πιο πανω κομπασμο σου για τη δεινη σου επιχειρηματικη ροπη.
    ...Ιδιαιτερα οταν, με την ιδια ευκολια παλι (...μαλλον οκνηρια) αποφαινεσαι ισοπεδωτικα.

    Τα "στοιχεια" που συνελεξες μεσα στο απογευμα που περασε, απο τις ελαχιστες ασχετες αραδες που βολικα φτασανε στα ματια σου, ηταν αρκετα για να αποφανθεις την εναλλακτικη λυση της πατροπαραδοτης βολεψολαμογιας (...βλεπε : κουβεντα να γινεται...)

    Οταν εχεις κατι να μας πεις ...πες το μας.

    Γι:nod:ργος
     
  10. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper


    Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Όσο και να μην μου αρέσει το νομικό πλαίσιο που περιγράφεις, κρίνω σωστό, ο νόμος να είναι πάντα με το μέρος του αδυνάτου. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτό είναι το σωστό. Πες μου επίσης σε παρακαλώ πως μπορώ να αντιμετωπίσω την εξής δυσάρεστη κατάσταση που ο καθένας μας μπορεί να αντιμετωπίσει, εάν γνωρίζεις.
    Είμαι σε μια BDSM σχέση, συναρπαστική που με την κυρία, με την συγκατάθεσή της και κατόπιν επιθυμίας της, κάνουμε πράγματα, που χωρίς συναίνεση της θα αποτελούσαν ποινικά αδικήματα σε βάρος μου. Μετά από μήνες συναρπαστικών δραστηριοτήτων, εγώ για λόγους προσωπικούς, οικογενειακούς επιθυμώ να διακόψω. Δεν είναι ευχάριστο για εκείνη, νιώθει προδομένη και στρέφεται εναντίον μου. Έχω δεί από φίλο μου, πόσο κακιά και εκδικητική μπορεί να γίνει μια γυναίκα. Εάν λοιπόν με κατηγορήσει επίσημα λέγοντας, πως ότι γίνονταν, δεν ήταν με την δική της συναίνεση Τι θα συμβεί???
    Υπάρχει κάτι νόμιμο που μπορώ να κάνω??? Στην περίπτωση του φίλου, αναγκάστηκε να την απειλήσει με την ζωή της, και ζήτησε και την δική μου βοήθεια (επηροή μου, στο χώρο εργασίας της). Είχε αποτέλεσμα, αλλά δεν μου άρεσε αυτό που έγινε (από ανάγκη). Υπάρχει κάτι πιό σωστό?
     
  11. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper



    Γιωργάκη άγριος μας βγήκες, αλλά έχεις παρεξηγήσει τον λόγο, για τον οποίο παραθέτω ασύνδετες ιδέες που φαίνονται πρόχειρες. Ο δάσκαλος για μένα Δημήτρης Κοντομηνάς, έλεγε πως μία και μία ιδέα, δεν κάνουν δύο αλλά τρείς" Αυτό που προσπαθώ να κάνω, και να με συνχωρείς αν δεν το κάνω καλά, είναι να προκαλέσω (δίνοντας διάφορα ερεθίσματα), την γέννηση μιας ιδέας, μιάς λύσης, που μέχρι τώρα μας διαφεύγει. Ψάχνω φίλε και αντί να μου γκρινιάζεις, κάνε και εσύ το ίδιο. Εγώ άμα τα καταφέρουμε... θα πώ οτι το είχες σκεφτεί και εσύ πριν από μένα, αλλά ντρεπόσουν να το πείς. Μας αφορά όλους, και θα ήταν τέλειο, αλλά μην νομίζεις πως είμαι ανόητος και δεν βλέπω τις δυσκολίες. 
     
  12. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CLUB έμπειρων skiper

    κομπασμων συνεχεια... ...καμια σχεση με το μπραιην στορμινγκ!
    στοκαρισματα και προχειρομερεμετια...
    συμμαζεμα των ασυμαζευτων...
    κλασικη παραθεση στειρας σημειωσεολαγνειας σεμιναριοπληκτων "πωλητων" ...
    πανικοβλητη αρπαγη του συνηθισμενου δεκανικιου των ανημπορων: φλερτ με τους συγκριτικους βαθμους των υποκοριστικων...

    οι παλαιοι το ξερουν, μαθε το κι εσυ μια και προπετείς με συμβουλες και προτροπες "καλωσυνατες": Απο μενα λιγα ακους, πολλα βλεπεις!

    Τραη χαρντερ ιν γιορ χομγουωρκ! (...αναφερομαι στην ιδεα σου)
    ...κι εμεις εδω, θα ειμαστε μαζι σου! (...τοτε)


    Γι ργος


    ΥΓ ...σε παρακαλω να εκτιμησεις την (παραπανω) επιεικεια που διεπει τον λογο μου οταν απευθυνομαι σε συμφορουμιτες μου που επιλεγουν στο ΝΙΚ(!!!) νεημ τους να περιλαμβανουν το συνθετικο "Μαστερ". (οι τιμωντες "αυτο" το εκτιμουν ιδιαιτερα!)