Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 14 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    'Οποιος υποτακτικός νοιώθει βεβαιότητα ότι κάπου είναι η θέση του, βάζει πολύ νερό στο κρασί του και αν χρειαστεί μπορεί να κόψει και τελείως το κρασί. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κάποιοι γινόμαστε χαλάκι για κάποιους ανθρώπους, αλλά για κάποιους άλλους δεν το πολυκουράζουμε. Κάποιες σχέσεις όπως και να το κάνουμε είναι περισσότερο εκπαιδευτικές και καρδιακές από κάποιες άλλες, γι'αυτό και παραμένουμε περισσότερο πίνοντας νεράκι αν χρειαστεί. Την αποτυχία λοιπόν, αν και τη συγκεκριμένη λέξη δεν θα την χρησιμοποιούσα ποτέ για σχέσεις, τη χρεώνεται μόνο ο βαθμός βεβαιότητας του καρδιακού ανήκειν, για όποιους φυσικά τους ενδιαφέρει το καρδιακό ανήκειν και όχι το παροικείν. Η βεβαιότητα αυτού του καρδιακού ανήκειν μπορεί να υπάρχει και να κλονιστεί για πολλούς λόγους. Οι τουφεκισμοί στα τέσσερα μέτρα καλό είναι να αποφεύγονται.
     
  2. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    Από εδώ ξεκίνησε ο διάλογος μας dora.
    Εδώ καταλήγει.
    Η γλώσσε κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα ...
    Καληνύχτα.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    H θέση του υποτακτικού δημιουργείται, δεν υφίσταται αφ' εαυτής. Δεν μπορείς να ανήκεις αν δεν υπάρχει αυτός στον οποίο ανήκεις. Για να υπάρχει αυτός στον οποίο ανήκεις, πρέπει αυτός στον οποίο ανήκεις να έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ανήκεις. Αλλιώς δεν μπορείς να ανήκεις, ούτε κατά φαντασία.

    Την αποτυχία επομένως την χρεώνεται ο δημιουργών τις προϋποθέσεις.

    Είναι υποχρέωσή Του να τις διατηρήσει. Πάντα με τη συμβολή του έτερου, του υποτακτικού στοιχείου, που κάνει το δικό του κομμάτι, να ακολουθεί. Όταν δυσκολεύεται να ακολουθήσει, ο Κ κάνει τη δουλειά του.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν αντιρρήσεις σε κάτι τόσο αυτονόητο.
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    Γιατί νομιζω οι περισσότεροι έχουμε συναντήσει ίσα με δέκα άτομα που δηλώναν υ. Οι μισοί ήταν κινκυ, ποδολάγνοι που δεν υπηρετούσαν αν δεν τους έδινες μισή ώρα τα πόδια σου, κάποιοι άλλοι ήταν απογοητευμένοι, κάποιοι άλλοι τόσο λυσσασμένοι που περίμεναν σέσσιον στο πρώτο δευτερόλεπτο αλλα τα πιάτα δεν ήξεραν να τα πλένουν κ.ο.κ. Ακόμα και άτομο που δήλωνε έμπειρη μαζοχίστρια με ρώτησε κλαίγοντας γιατί θέλω να της φέρομαι τόσο άσχημα (εννοώντας 3 χαστούκια) .Άλλες αντιδραστικές που πιστεύουν ότι θα σε πείσουν με τον καιρό να μαλακώσεις, άλλες που αλλάζουν τα σκληρά όρια τους όταν θα τους φανεί κάτι δύσκολο, άλλες προσποιούνται γιατι ψάχνουν χορηγό , άλλοι προσποιούνται γιατι ψάχνουν πουτάνα ή /και χορηγό .... .μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις. Ναι shit happens αλλά δεν νιώθω και πολυ υπεύθυνη όταν στέλνω αυτές τις κατηγορίες στον αγύριστο.

    Επίσης μπορεί το υ μια μέρα να αποφασίσει ότι απλά, δεν θέλει άλλο και ότι είναι βανίλλα ή ότι δεν αντέχει άλλο τον πόνο. Δεν θα το στείλω στον αγύριστο αλλά τι φταίω εγώ;
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    Σ ένα νήμα που είχα ανοίξει παλιά το https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/5055-έλεγχος-=-ευθύνη.html
    Ο MasterJp έγραψε τα πιο κάτω:


    Στο ίδιο νήμα εγώ είχα τότε γράψει:


    Θα βόλευε να πω πως για όσα δεν πήγαν καλά στη σχέση μου, Φταίει ΜΟΝΟ Εκείνος.

    Το ίδιο μου Είπε κι Εκείνος, όταν σε μια πρόσφατη συζήτηση αναλύαμε το παρελθόν.

    Ο Καπετάνιος λοιπόν φέρει την ευθύνη του ότι το πλοίο εξώκοιλε , εφόσον ο μούτσος ακολούθησε ειλικρινά και με πραγματική αφοσίωση τις εντολές που του δόθηκαν κι εφόσον πραγματικά ήθελε εξ αρχής να βρίσκεται πάνω στο συγκεκριμένο πλοίο...  
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    Εχω την γνώμη πως ο MasterJp έχει παραλείψει ενα η δυο πολυ σοβαρά βήματα , που προηγούνται μάλιστα των πέντε επόμενων που περιγράφει.
    Αυτά είναι η διερεύνηση, η γνώση και μελέτη της κατάστασης, της πραγματικότητας ,των συνθηκών που την διαμορφώνουν ωστε να υπάρξει μετά η κρίση, η η εκτίμηση αυτων των δεδομένων που θα οδηγήσουν στην κατάλληλη απόφαση και στα υπόλοιπα.
    Αυτη λοιπόν η πρό των 5 βημάτων πρώτη φάση , της διερεύνησης θεωρώ πως είναι ευθύνη και των δύο,ενω αυτή της εκτίμησης του Μαστερ, σε περίπτωση δε που κάτι πάει στραβά, στη φάση του ελεγχου, δεν θα πρέπει να ελεγχθούν μόνο τα πεπραγμένα, αλλά και τα δεδομένα πάνω στα οποία στηρίχθηκε η απόφαση που υλοποιήθηκε ελλιπώς.
    Μήπως δεν διαυγάστηκε πλήρως η κατάσταση;
    Μήπως δεν εκτιμήθηκε σωστά;

    Ο Καπετάνιος λοιπόν, αλλά και ο μούτσος, θα πρέπει να γνωρίσουν πρώτα τα νερά οπου θα πλεύσουν, να μελετήσουν τους χάρτες ,ώστε να αποφύγουν τους, καταγεγραμμένους τουλάχιστον, υφάλους...

    υ.γ Τα ανωτέρω νομίζω πως θα μπορούσαν επαρκώς να αιτιολογήσουν τις καταστάσεις που η Uther περιγράφει στην τελευταία της τοποθέτηση..
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    μαλιστα ... και οτι δει ο αλλος σαν ηλιο φεγγαρι γαλαξια , οι υπολοιποι πρεπει να εχουν και μια θεωρεια γι αυτο
    τα κουβαδακια ειναι χρησιμα οταν προσφερουν ευχαριστηση χρησιμοποιοντας τα για τον σκοπο που πρεπει ... αμα φωναζεις σε ολο τον κοσμο "κοιταξτε κατι κουβαδακια που εχω ..." ... εεε τοτε .... ο θεος και η ψυχη ..
    αμα νομιζεις οτι υπαρχει Κ που ονειρευται την Σαπφω Νοταρα για σκλαβα (σοδομα και γομορα) τοτε ναι εχεις δικιο ... η υ εχει καθε λογο να θεριευει και να προκαλει το συμπαν ....
    ουτε απο πατινι κατεβαινεις ... αλλα εδω εχουμε λαυρακι ... για καποιους η σχεση , ΕΙΝΑΙ , αεροπλανο οπου δεν μπορεις να κατεβεις οποτε θες ....

    περα απο τις φιλολογικες κλαψες και ειρωνιες .....
    ετσι και αλλιως αμα σας γυαλισει καποιους , 100 να σας γραψουν πως ειναι λαθος και 10 κολητες να σας πουν οτι "προσεχε , θα την πατησεις ......" ..... οι στοματουδες "σκλαβες" , ουτως η αλλως ... σε ενα του φιλι θα λιωσετε και παλι μπουρδες θα κανετε ..... τι το ψαχνετε λοιπον αφου ουτως η αλλως θα το κανετε ...

    Η Dora καλα τα λεει ... για τον εαυτο της .... αν διαβασετε λεπτομεριες απο οσα η ιδια εχει γραψει κατα καιρους για το παρελθον της , ειδικα της παιδικης ηλικιας , θα διαπιστωσετε οτι δεν αποτελει ιδανικο - αντιπροσωπευτικο δειγμα συνηθισμενου ανθρωπου ...
    Η συμπαθεστατη φιλη εχει δικαιωματικα ενα δικο της αλωθι για την ζωη , που αμφιβαλλω αν μπορει να καλυψει αλλο προσωπο ...  
     
  8. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    το "υβριδικος perv" σεσωκε σε  
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    γιατι δεν το έψαξε ,(αν δεν το έψαξε), οταν σε είδε να πέφτεις σε κατάθλιψη(υποθέτω πως αυτό το κατάλαβε).
    αυτό δεν σε απαλλάσει βέβαια απο τις δικές σου ευθύνες αν δεν επεδίωξες να το συζητήσεις...

    (ολα αυτά με κάθε επιφύλαξη, γιατί μιλάω στον αέρα, ετσι;, υποθέσεις κάνω)
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    Φυσικά και το έψαξε. Τι θες να βρει σε έναν άνθρωπο που έχει ξεχάσει τον εαυτό του και δεν ήξερε τι του συμβαίνει και δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει εκτός απο κρίσεις πανικού και ύπνο; Εδω ο ψυχίατρος και δεν έβγαλε άκρη. Εδώ τα ηρεμιστικά και τα αντικαταθλιπτικά δεν με έπιασαν ποτέ. Αυτά τα πράγματα τα λύνουμε μόνοι μας και αν είμαστε αρκετά ευφυείς, όταν καταλάβουμε περίπου το βάθος του προβλήματος, στο περιβάλλον το βουλώνουμε και τους κρατάμε σε απόσταση για το δικό τους καλό. Δεν προσπαθούμε να τους μεταδώσουμε την παράνοιά μας. Έκανε ο,τι μπορούσε και έκανα ο,τι μπορούσα. Δεν είχα τίποτα να του πώ γιατί απλά είχα ξεχάσει. Μπορεί να μην γίνεται κατανοητό ότι αυτό μπορούμε να το κάνουμε και να μην το κάνει πολύς κόσμος, εγώ όμως όταν ξεχνάω, ξεχνάω.

    Για να γίνει κατανοητό, έφυγα απο τη σχέση μετά απο δέκα μήνες προσπάθειας
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2011
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    Uther μου
    Θα ηθελα να σε παρακαλεσω, οχι να μην το διαγραψεις
    αλλα ν ανοιγες ενα διαλογο σε νεο νημα ισως,
    με αφορμη την συγκεκριμενη εμπειρια σου.
    Ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα νομιζω αυτη η στροφη του σαδισμου
    προς τον εαυτο μας και η περαιτερω αναλυση του για το αν ειναι
    σαδισμος που συνειδητα, λογω ενοχων, καποιος την στρεφει πανω του
    η ειναι λανθαθων μαζοχισμος που ανακαλυπτει καποια στιγμη
    στην πορεια της ζωης του
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2011
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ποιος χρεώνεται την αποτυχία της σχέσης ελέγχου;

    Με προβληματίζει ότι όλα αυτά τα υποθετικά μπορούν να διαβαστούν καταχρηστικά και από τις δύο πλευρές. Τα παραδείγματα αυτονόητα, δεν θα τα παραθέσω. Νομίζω ότι η εικόνα αυτή ταιριάζει καλά εν πλω, στην προσάραξη έχω τη γνώμη ότι ισχύουν άλλα πράγματα, κυρίως επειδή πια δεν υπάρχει καπετάνιος και μούτσος.