Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος tzes, στις 30 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. tzes

    tzes New Member

    Εχθές το πρωί ενάς καλός παιδικός μου φίλος, μου δήλωσε πως θέλει να βρει κάποια Αφέντρα να υπηρετήσει και με ρώτησε πού και πώς θα βρει την κατάλληλη.
    Αφού το συζητήσαμε λίγο, τον ενημέρωσα για την ύπαρξη του site, του είπα πως θα πηγαίνουμε και σε ανάλογα events όταν μας δίνεται ευκαιρία, και καταλήξαμε να μου λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα υπηρετεί εμένα αν το θέλω.
    Δέχτηκα στα όρια της πλάκας, και στην αρχή απαιτούσα απλά πράγματα όπως να μου φέρει κάτι από κάποιο άλλο δωμάτιο, να τρέξει να μου ανάψει το τσιγάρο, να μου φορέσει τις σαγιονάρες για να σηκωθώ από το κρεβάτι και άλλα απλά πραγματάκια.
    Εκείνος έκανε οτι του έλεγα, συνέχιζα να τον δοκιμάζω και μόλις τον ρώτησα αν πεινάει έτρεξε να μου φέρει απ’εξω, πρωινο στο κρεβάτι! Βγαίναμε εξω και μου κουβαλουσε την τσαντα, μεχρι που με πηρε και στην πλατη οταν κουραστηκα να περπαταω.

    Αυτό γινόταν για 2 μέρες και 2 μέρες τώρα έχω τρελαθεί από τις φαντασιώσεις και απο την καύλα!! Επείδη έχω σχέση και δε μπορούσα να ικανοποιήσω τις ορέξεις μου ως προς το οτιδήποτε, και με το φίλο μου δεν τρέχει τίποτα ερωτικό, συνέχεια μου περνούσαν ιδέες για το τί εντολές θα έδινα, πόσο καλά θα περνούσα κτλπ αν είχα έναν πραγματικό σκλάβο (ή μια σκλάβα, ή έναν και μία, ή μια κοπέλα και το σκλάβο μου) και πόσο υπέροχα θα ήταν!! Το να δίνω εντολές, και να έχω κάποιον να τις εκτελεί.. Δεν ήξερα οτι θα με γέμιζε τόσο. Και τώρα, εγώ έχω στο μυαλό μου ένα βουνό ιδέες που θέλω να κάνω πράξη, με κάποιο όμορφο και υπάκουο σκλαβάκι.
    Θέλω κάποιον νέο και σχετικά άπειρο, για να ανακαλύψουμε σιγά σιγά μαζί..


    Pee S :Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο
     
  2. Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Δυο ερωτήσεις - απορίες:
    1. Η σχέση σου (στο πλαίσιο της οποίας δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου ως προς το οτιδήποτε) είναι με άντρα/γυναίκα που δεν δέχεται τον υποτακτικό ρόλο;
    2. Σκοπεύεις να συνεχίσεις τη σχέση σου (στο πλαίσιο της οποίας δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου ως προς το οτιδήποτε) και παράλληλα να έχεις ένα όμορφο σκλαβάκι (για να ικανοποιείς τις ορέξεις σου);
    Για ορισμένους ανθρώπους έχει ενδιαφέρον η ειλικρινής απάντησή σου στα παραπάνω.
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Μήπως να ξαναδιαβάσεις τους ορισμούς και λίγα απο τα νήματα της lara , του Master JP και κάποιων άλλων; Σε γενικές γραμμές το σκλάβος είναι κάτι διαφορετικό απο το δούλος, το υποτακτικός ή το απλά υπάκουος, φιλότιμος, εξυπηρετικός κ.ο.κ... κάνε μία έρευνα πρώτα και μετά βάζεις τους subs να τρέχουν γύρω σου, μια που έχουν κι αυτοί ανάγκες αρκετές εκτός απο το να μας εξυπηρετούν... Η περιποίηση κολακεύει κάθε γυναίκα. Και πολλούς άντρες.. Αυτό διαφέρει κατα έτη φωτός απο την Κυριαρχία και την υποταγή.
     
  4. zou

    zou

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    ολοι απο καπου ξεκιναμε... ας μην δινουμε την εντυπωση στα καινουρια μελη οτι δεν ξερουν την τυφλα τους. Ας τους φοβησουμε απλα στο να μαθουν και να καλιεργησουν αυτο που εχουν! εχεις χιλια δικια Uther, σε ολα αυτα που λες, αλλα εγω ισως να τα διατυπωνα αλλιως!

    υ.γ. κι εμενα μου αρεσει να μου φερνουν πρωινο στο κρεβατι και να μου αναβουν τα τσιγαρα μου! το θεμα της περιποιησης δεν ειναι μοναχα "υποτακτικη" υποχρεωση! το θεωρω και δικαιωμα (ή και υποχρεωση) ολων να περιποιουνται το συντροφο τους, ακομα και αν αυτος ειναι σκλαβος ή σκλαβα!
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Πιθανόν zou...Δεν νομιζω ότι είπα βέβαια κάτι προσβλητικό. Μόνο, πριν αναλάβει κάποιον να δει μέσα τις γιατί και πώς..
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Δηλαδη τι απο ολα αυτα που ειπε η tzes ενας σκλαβος δεν θα εκανε; Γιατι αν απλα μια αφεντρα ζηταει απο εναν σκλαβο να κανει πολυ λιγοτερα απο αυτα που αυτος διατιθεται, δεν νομιζω οτι αυτο τον καταστει λιγοτερο σκλαβο.
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Αν μιλάμε για σκλάβους και όχι υποτακτικούς, ένας σκλάβος δεν θα προσπαθούσε να καθοδηγήσει την βανίλλα αυταρχικη σχετικά φίλη του στο να γίνει Κ ή Μ
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Μπα? Και για πιο λόγο να μην το κάνει?

    Αν εγώ δηλαδή έβρισκα μια σκλάβα και είχα τον τρόπο μου να την μετατρέψω σε υποτακτική έτσι ώστε να είναι πιο συμβατή με τα γούστα μου, χωρίς όμως να αλλοιωθεί η καύλα και η ευχαρίστηση που νοιώθει, γιατί να μην το κάνω?

    Γιατί ένας σκλάβος να μην μπορεί να κάνει το ανάποδο? Ποιος του το απαγορεύει? το πρωτόκολλο?

    Επίσης πως αντιλαμβάνεσαι ότι η tzes είναι μια βανίλλα αυταρχική?
    Γιατί απορρίπτεις το να πρόκειται για μια αφέντρα ή κυρίαρχη άνευ εμπειρίας?
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    το θεμα δεν ειναι τι θα εκανε η δεν θα εκανε ο σκλαβος
    αλλα το τι θεωρει η κοπελλα ως σκλαβο ...
    γι αυτο της τα ειπε Uther ,
    πρεπει να αντιληφθει τι σημαινει Αφεντρα και κυριαρχια,
    και τι σκλαβος
    και τις διαφορες του υπηρετειν εν bdsm και υπηρετειν εν βανιλα ...  
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Δεν απορρίπτω το να είναι και καλλικάτζαρος. Αν εσύ τα κάνεις αυτά και ικανοποιείσαι λέγεσαι Dom. Ο λογος για τον οποιο λέγεσαι Dom , δηλαδη για τον οποιο οι λέξεις έχουν περιγραφική ιδιότητα είναι για λόγους πολύπλευρης ανάπτυξης και επικοινωνίας, αλλιώς πήγαινε στο περίπτερο, ζητα ένα ψυγείο, να δούμε τι παγωτό θα σου δώσει.....

    Αν πάλι ικανοποιείσαι με το να υποτάσσεσαι και να σε μετατρέπουν σε αυτο που θέλουν, δεν λέγεσαι Dom. Όπως ακριβώς, το μπουκάλι με το νερό δεν έχει μέσα κοκα κόλα. Αν εγώ αγοράσω κοκα κόλα και πάω μετά και πετάξω το μπουκάλι στο κεφάλι του περιπτερά που δεν μου πούλησε νερό, ποιος φταίει; Εγώ ή ο περιπτερας; Αστεία πράγματα να συζητάμε τώρα...

    Αν λοιπον, ένας σκλάβος, (και όχι κινκυ υπηρέτης, ή υποτακτικός) αρέσκεται να φέρνει τον έτερο στα μέτρα του, δεν λέγεται σκλάβος (κατά τη γνώμη μου ούτε υποτακτικός). Το ότι αρέσκεται να αυτοαποκαλείται σκλάβος είναι όπως ακριβώς θα μπορούσα εγώ να δηλώνω απο τους ψηλότερους στον πλανήτη. (είμαι 1.60)... Κανείς δεν μου το απαγορεύει..

    Η απειρία δεν ενοχλεί κανέναν. Το να μην ξερεις τι είσαι και τι ψάχνεις και να αναλαμβάνεις σκλάβους, δεν αρέσει στους σκλάβους και σε εμένα όταν τους συναντάω και η εκπαίδευσή τους τους έχει κάνει ψυχολογικά και σωματικά "να μην πω". Αν δεν το γνωρίζεις αυτό, προσπάθησε να γνωρίσεις κι άλλους σκλάβους... Αν δεν το καταλαβαίνεις, προσπάθησε να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση τους. Ειδικά στην Ελλάδα που δεν έχουν επιλογές. Όχι στη θέση ενός βανίλα με κινκυ συνήθειες και απελευθερωμένο ως προς τις σχέσεις πνεύμα. Όχι στη θέση ενός υποτακτικού, ούτε ενός bottom. Στη θέση ενός αδέσποτου σκλάβου.

    Επίσης το να βάλεις μία γυναίκα στο ρόλο να σε αναλάβει σιγά σιγά εξ'ολοκλήρου, εσένα και όλες τις υποχρεώσεις που φέρει αυτό, ενώ δεν μπορει πχ να φτιάξει μακροπρόθεσμα σχέδια ή δεν ξέρει τί να προσέξει και τι όχι πριν σε διασπάσει ψυχολογικα και εμφανησιακά και σωματικά είναι επικίνδυνο για εσένα και για αυτήν. Κάθε σοβαρός Σκλάβος (ξαναλέω σκλάβος, όχι κινκυ, οχι παθητικος, οχι υποτακτικός, οχι bottom) το ξέρει αυτό και δεν το ρισκάρει. Αν , λοιπον δηλώνει "σκλάβος", στην περίπτωση που είναι, θα πρέπει να προσέξει πολύ περισσότερο τί κάνει και πώς. Στην περίπτωση που δεν είναι θα πρέπει να ξαναδιαβάσει τους ορισμούς και να κάνει μια προσπάθεια να καταλάβει για ποιό πράγμα μιλάει.

    Εκτός αυτου σε μία σχέση που αγαπάμε τον άλλο εύκολα εκβιαζόμαστε να καλύψουμε τις ανάγκες του. Μία Κ να στο θέσω αλλιώς, δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Και όταν λέω Κ εννοώ όλα όσα μπορεί να ελέγξει και να αναλάβει υπεύθυνα, μία Κ.
    (σκλάβος: Δείρτε με αφέντη...
    Αφέντης: Ε...όχι τώρα)

    Στους κινκυ δούλους μπορεί και να αρέσει όλο αυτο που περιγράφεται παραπάνω και προσωπικά το έχω προτείνει σαν μέθοδο σε αρκετούς κινκυ δούλους, για τις συντρόφους τους, γιατι οι περισσότερες γυναίκες έχουν πολλά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, και αναπτύσσουν αυτά που τους ζητάει ο σύντροφός τους (όχι όλες).. Και έχω καθοδηγήσει σε αυτό και έχω συμβουλεύσει κ.ο.κ. Όμως η αληθεια είναι πως πραγματοποιήθηκε σε συγκεκριμένα όρια, ούτε καν πραγματικής D/s σχέσης....Οι σκλάβοι είπαμε, δεν έχουν όρια εκτός απο αυτά του αφέντη τους.... Στην αρχή του φόρουμ υπάρχει λεξικό.. Δεν χρειάζεται κάθε φορά για να συνεννοούμαστε να ξαναλέμε τι σημαίνει η κάθε λέξη και ο κάθε ορισμός.. Ας κάνει τον κόπο η κοπελιά να διαβάσει 5 λεπτά... να μας κάνει κι εμάς κι αυτής τη ζωή μας πιο εύκολη.

    Φιλικά

    ΥΓ> Και δεν αναφέρθηκα καν στις διαφορές της βανιλα φροντίδας (που το έθεσε και τοσο ολοκληρωμένα η thaleia) και στον πραγματικό σαδομαζοχισμό στις D/s σχέσεις.

    ΥΓ2. Όπως ακριβώς ειναι ανήθικο να παίξω με το μυαλό μιας βανίλλα για να την κάνω σκλάβα και θα βλάψει και εμένα και αυτήν έτσι ακριβώς είναι ανηθικο να παίξω με τις ανάγκες μιας βανίλλα για να την κάνω Κ. Το ίδιο και το αυτό. Για να έχουμε συναίνεση χρειάζεται να έχουμε και ισοδύναμους ολοκληρωμένους ως προσωπικότητες ανθρώπους και απο τις δύο πλευρές. Όταν ο ένας μπορει να κάνει topping from the bottom είναι προφανές το ποιος είναι ο πιο ισχυρός.
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2011
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι


    Να στο θέσω σωστά, γιατί μάλλον με παρεξήγησες. Ας πούμε ότι είμαι ένας γιατρός, καρδιολόγος. Με μεγάλη αγάπη για το επάγγελμα μου πολλά μεταπτυχιακά και σχετικά μεγάλη εμπειρία. Αλλά κάποια στιγμή μου την βιδώνει, τα παρατάω όλα και γίνομαι περιπτεράς. Και έρχεσαι εσύ και μου ζητάς ένα ψυγείο. Αυτό εμένα με κάνει λιγότερο γιατρό? Την ιατρική μου ιδιότητα την ορίζουν οι σπουδές, γνώσεις και εμπειρία που έχω ή το τρέχων επάγγελμα μου?

    Πίσω στα δικά μας, το αν κάποιος είναι σκλάβος το ορίζει η τρέχουσα σχέση του ή η λίμπιντο του, η εμπειρία και εκπαίδευση του και οι εσωτερικές του ανάγκες?

    Εγώ δηλαδή που είμαι παντρεμένος με αφέντρα και βανιλλιάζομαι άσχημα, θα πρέπει να αλλάξω το στάτους μου σε βανίλλα? Η επειδή είμαι κυριαρχικός τύπος δεν θα έπρεπε ούτε καν να το σκεφτώ να προχωρήσω σε σχέση με άλλη κυριαρχική ή αφέντρα ή όπως θέλεις πες το, γιατί αλλιώς τι σκατά κυριαρχικός τύπος είμαι?

    Δεν μπορεί ένας κατά βάση σκλάβος δηλαδή να το παίζει για τους λόγους του υποτακτικός?
    Επίσης του απαγορεύει κάποιος να κάνει τον δάσκαλο στην άπειρη βανίλλα που ανακαλύπτει ότι μόνο βανίλλα δεν είναι? Και αν ναι αυτός ο κάποιος ποιος είναι?

    Αν είσαι 1.60 δεν μπορείς να δηλώνεις από τους ψηλότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Και αυτό γιατί υπάρχει καταγεγραμμένο το ύψος του ψιλότερου ανθρώπου στον πλανήτη κατά γενική αποδοχή.

    Και αυτό γιατί κάποιος ανακάλυψε τις μονάδες μέτρησης μήκους, τα εργαλεία μέτρησης και γιατί το μήκος είναι μια απόλυτη έννοια.

    Το τι είναι σκλάβος στην πραγματική ετυμηγορία μπορείς να το βρεις σε ένα λεξικό.

    Το τι είναι σκλάβος και όλα τα υπόλοιπα σε μια σαδομαζοχιστική γενικά σχέση είναι πολύ χαλαρά και φιλολογικά ορισμένο(με εξαίρεση την γενική ψυχιατρική τους έννοια η οποία όμως δεν το διαχωρίζει στους τομείς που εμείς το κάνουμε) και πάντα σε σχέση με τα βιώματα αυτού που προσπαθεί να τα ορίσει.

    Ειλικρινά, επειδή το έχω ψάξει το θέμα, μπορώ να σου φέρω για τον ίδιο ορισμό απόψεις από διάφορα site οι οποίες θεμελιακά συγκρούονται.

    Μπορώ να σου πω βασισμένος στην εμπειρία μου με βεβαιότητα δύο πράγματα ωστόσο,

    1) Αν έχεις δύο γκρουπ με σκλάβες εκ των οποίων, το πρώτο συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται το δεύτερο, με την μόνη διαφορά ότι επιτρέπει και στους Αφέντες τους να κουβαλούν όποιους θέλουν και να τις πηδούν ενώ το άλλο αντιτίθεται σε αυτό, οι σκλάβες του πρώτου γκρουπ θεωρούν τις σκλάβες του δεύτερου, υποτακτικές.
    2) Υπάρχει μια τάση γενικά στις σκλάβες να θεωρούν ανώτερο ή πιο θεϊκό και δύσκολο αυτό που κάνουν από αυτό που κάνουν οι υποτακτικές. Κάτι σαν να θέλει το κρασί να θεωρείτε καλύτερου της μπύρας την στιγμή που υπάρχουν για να επιτελούν ακριβώς τον ίδιο λόγο, την ευχαρίστηση του πότη του κάθε ποτού.


    Και τέλος,


    Να παίξεις ναι, να χρησιμοποίησης την εμπειρία σου για να βοηθήσεις την βανίλλα να ανακαλύψει τι πραγματικά είναι και θέλει, είναι μια χαρά θεμιτό και όμορφο και καυλιάρικο.
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Αναρωτιέμαι, παρόλα που είμαι σίγουρος ότι είσαι σίγουρη, σίγουρα αυτό που εσύ θεωρείς σίγουρο και αναμφισβήτητο ορισμό του σκλάβου είναι το ίδιο με αυτό που η Uther θεωρεί σίγουρο και αναμφισβήτητο ορισμό του σκλάβου?