Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?



    Ίσως ο MasterPerris αναφέρεται στα χαράτσια και τους κεφαλικούς φόρους που μας έχουν επιβάλλει προσφάτως οι ΔΝΤούδες και οι Μπέννυδες ......
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    @sklavina, δεν βρισκόμαστε σ΄ αυτήν την θέση γιατί δεν πλήρωνε ποτέ ο Έλληνας, βρισκόμαστε αγαπητή μου, σ΄ αυτήν την θέση, γιατί επί πολλά χρόνια μας κυβερνούν λαμόγια και μιζαδόροι, οι οποίοι θησαύρισαν εις βάρος του Ελληνικού λαού, τον οποίον καλούν τώρα να πληρώσει αυτά που έφαγαν αυτοί.
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2011
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Όχι...απλά δεν ήξερα (και δεν μπορούσα να ξέρω) που αναφερόσουν και μου φάνηκε ενδιαφέρον να ρωτήσω...

    sklavina δεν ξέρω τι σου είπαν, αλλά εγώ μία φορά στη ζωή μου κατάφερα να μαζέψω (δηλαδη να βάλω στην άκρη ως επιπλέον εισόδημα) 6.000 (μετά κόπων και βασάνων) και τα 3.000 μου τα πήρε η εφορία και το τέβε. Δεν ξέρω που δουλεύεις/δούλευες εσύ και δεν πλήρωνες. Αλλά αν μετρήσω τα ποσά που έχω πληρώσει στο κράτος απο τότε που εργάζομαι πληρώνω διδακτορικό στις μπαχάμες.
     
  4. Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Uther, δεν ανέφερα πουθενά πως δεν πλήρωνα, αναφέρθηκα γενικότερα στη νοοτροπία του Έλληνα να μην πληρώνει. Και οι εξαιρέσεις που οι άνθρωποι είναι/ήταν τυπικότατοι σε περιόδους που είχε χρήματα ο κόσμος ήταν λίγες.
    Οι περισσότεροι ήτανε/είναι ο κλέψας του κλέψαντος. Προσωπικά αυτοί την αίσθηση έχω αποκομίσει. 
     
  5. Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Δηλαδή θέλεις να μου πεις πως αυτά τα λαμόγια εσύ δεν τα επέλεξες ποτέ Πέρρυ;;
    Tόσα χρόνια οι "μεγάλοι" αρπάζουν τα πολλά. Οι μικροί πάλι λιγότερα. Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κόλος μας δηλαδή  
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ναι μόνο που αυτοί, δεν έκλεβαν την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση μαζί με αυτούς έκλεβε εμάς... Οποτε αυτο δεν πάει στους έλληνες.. Δεν φταίω εγώ για την παγκόσμια κρίση. Και πάντα πλήρωνα. Μονο που τώρα δεν έχω αυτά που μου ζητάνε.. τι ακριβώς να κάνω; Να κλέψω τον επόμενο διαθέσιμο για να τα δώσω στην κυβέρνηση;
     
  7. Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Σε καταλαβαίνω. Στην ίδια περίπου θέση είμαστε οι περισσότεροι. Προσπαθώ και εγώ να ανταπεξέλθω επαρκως στις υποχρεώσεις μου. Το παλεύω. Αυτό όμως δεν με κάνει να πιστεύω πως όλοι, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο δεν είμαστε συνυπεύθυνοι για αυτή την κατάντια.
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Έχεις δίκιο..έπρεπε ή να έχουμε φύγει, ή να έχουμε ήδη φάει όποιον πήρε θέση στο δημόσιο λαδώνοντας..εγώ πάλι ξέρω και άτομα που αρνήθηκαν να πληρώσουν για αυτη τη θέση στο δημόσιο, με αποτέλεσμα τώρα να είναι άνεργοι.. Τέλος πάντων έχω την εντύπωση πως το όλο θέμα είναι παγκόσμιο και όχι τοπικό.. ΑΠλά οι κατακτητές έχουν πάντα τη λογική , πως όταν τους τελειώσουν οι πόροι απο κακή διαχείρηση, μπορούν πάντα να στήσουν ένα πόλεμο (οποιουδήποτε είδους) και να πάρουν τους πόρους των υπολοίπων.. (βλέπε αγγλοι, γάλλοι , γερμανοι, ισπανοί και βικινγκς παλιότερα)
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Δεν φταίει κανένας μας. Χρόνια τώρα ο Ελληνικός Λαός ψάχνει να βρεί ηγέτες πατριώτες αλλά αυτό είναι αδύνατον. Από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους οι "Φαναριώτες" και τα οθωμανικά κατάλοιπα κυριαρχούν πρώτα στους ηγέτες μας και μετά στον Λαό μας.Και αυτό οι μεγάλες δυνάμεις το εκμεταλεύτηκαν διαχρονικά και στις μέρες μας έφτιαξαν τα δύο μεγάλα κόματα και φροντίζουν να μην υπάρχει λαοπρόβλητο και αξιόπιστο τρίτο κόμμα, εκμετελευόμενοι τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ μας.Άραγε θα ξυπνήσουμε έγκαιρα να κάνουμε κάτι ?
    Όποιος νομίζει ότι έχει πάψει να απειλείται η Πατρίδα μας από τους Βαλκανικούς και (Α&Β Παγκοσμίους πολέμους) και μετά, πλανάται πλάνην οικτρά.Το "δεξιοί και αριστεροί" είναι το αποτέλεσμα της επιτυχίας τους.
    Κάποτε υπήρξαν πλούσιοι Έλληνες Ευεργέτες. Δείτε τώρα τους πλούσιους Έλληνες τι κάνουν για την πατρίδα ? Στην περίπτωσή μας αγαπητή δέν βρωμάει το ψάρι μόνο από το κεφάλι, ....βρωμάει από γενησιμιού του ....
     
    Last edited: 3 Οκτωβρίου 2011
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    I am so utterly pissed
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    @sklavina, οκ, να δεχθώ ότι έχουμε βάλει όλοι το χέρι μας για να φτάσουμε σε αυτα τα χάλια.
    Μήπως ομως επιτέλους κάποτε, πρέπει να αποβάλουμε αυτην την παθητική στάση μας για ολα αυτα που μας επιβάλουν και να απαιτήσουμε να τα πάρουν πρώτα από αυτούς που τα έφαγαν χοντρά (βλπ υποβρύχια, βατοπέδια κ.λ.π.) και μετά αν δεν φτάσουν τα γιούρο...να τα πάρουν και από από τους συνταξιούχους των 500 ευρώ και τους άνεργους;
     
  12. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Alexkat
    χαιρομαι που σε ξαναβλεπω  

    ακουσα προφατα οτι ο ρυθμος αναπτυξης της Τουρκιας ειναι 16% ,
    αντι λοιπον να ειμαστε επαρχια της Ευρωπης μηπως θα ηταν καλυτερα να ειχαμε γινει επαρχια της Τουρκιας?
    περισσοτερα κοινα εχουμε σαν λαος μ αυτους ,
    ασε που κυκλοφορει και πολυ ελληνικο αιμα εκει ..
    και ξερεις ποια μιλαει τωρα ...