Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος tzes, στις 30 Σεπτεμβρίου 2011.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    δεν υπαρχει θεωρω και δεν θεωρω,
    οι εννοιες του σκλαβου και του Κυριαρχου στο bdsm καθορισμενες
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Εγώ διαβάζω μια ονειροπόλα και ολοζώντανη γυναίκα, σε πλήρη άνθηση, που ξαφνικά της ανοίγει η πόρτα για κάτι που της φαίνεται ενδιαφέρον και εξαιρετικά ελκυστικό και αυτή ενθουσιάζεται. Βρίσκω ότι είναι μια καλή αρχή. Αν ο παιδικός φίλος ήθελε να την μετατρέψει σε Κυρίαρχη για την δική του απόλαυση, μόλις έχασε, δυστυχώς, γιατί η tzes θέλει να τον βλέπει μόνον ως φίλο και αναζητά κάποιον άλλο για να διαβεί μαζί του τις πόρτες που ο παιδικός φίλος της άνοιξε.
    Αν είναι σκλάβος, κάτι τέτοιο θα τον έκανε δυστυχισμένο σκλάβο, είναι πολύ πολύ βαρύ φορτίο η αχρησία για σκλάβο, οι σκλάβοι έχουν ανάγκες και αυτοί, που όταν δεν καλύπτονται η σχέση δεν είναι καλή γι αυτούς.
    Να γυρίσει τη βανίλλα σε Κυρίαρχη για την απόλαυσή του δηλαδή. Πολύς κόπος, απαιτεί ισχυρή δόση κυριαρχικότητας για να γίνεται, αβέβαιο αποτέλεσμα, μη απόλαυση δική του κατά τη διαδρομή εκτός και αν έχει ισχυρό κυριαρχικό στοιχείο μέσα του.

    Γνωρίζω ιδιαίτερα ελκυστικούς υποτακτικούς άντρες που μπορούν πολύ καλά να κάνουν μια υποτακτική γυναίκα να τους δώσει αυτά που επιθυμούν και αυτοί από την πλευρά τους να την ευχαριστήσουν, αν όχι ως Κυρίαρχοι ως άντρες, να σχετιστούν όμορφα μαζί της, να συμβαδίσουν, να την νιώσουν, να την ακούσουν και ... να την ανακουφίσουν από πολλά και διάφορα αν αυτή χρειάζεται ένα διάλειμμα ισοτιμικότητας και εκείνοι δεν είναι τόσο into service and humiliation όσο βιτσιόζοι   Δεν είναι σκλάβοι όμως.
    Αν είναι θεωρητικό το ερώτημα, τότε ισχύει η αρχική απάντηση της Uther, ρίξε ματιούλα τι σημαίνουν οι όροι, χωρίς το κίνητρό σου να είναι η κατάρριψη των εννοιών.

    Στην πράξη και επειδή πράγματι δεν κυκλοφορούμε με ταμπέλες στο κούτελό μας αλλά το τι είμαστε προκύπτει από τις πράξεις μας και επειδή μια αδέσποτη σκλάβα μπορεί να είναι επιρρεπής στις ερμηνείες άλλων ως προς τον "πραγματικό της ρόλο", αυτή που είναι για σκλάβα δεν θα καθόταν για πολύ γιατί οι βασικές της ανάγκες δεν θα καλύπτονταν. Οι κάβλες της πιθανότατα αλλά δεν της αρκεί αυτό. Στην τελική μπορεί ως και κακό να της έκανε η παρέμβασή σου, αλλά οι σκλάβες είναι μεγάλα κορίτσια, ας αποφασίζουν μόνες τους.

    Υπάρχουν πάντως μερικές αδέσποτες σκλάβες που το πρώτο που θα κοίταζαν θα ήταν αυτό, αν θα μπορούσαν να είναι ο σκλαβένιος εαυτός τους σε μια σχέση, αν όχι no bacardi, no party.
    Είπα πιο πάνω τη γνώμη μου γιατί, το πρωτόκολλο είναι το λιγότερο και δεν το απαγορεύει πάντα, άλλωστε  
    Η tzes μπορεί να είναι οτιδήποτε προς το παρόν. Χρόνο χρειάζεται και θα δείξει...
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Είναι?

    Μπορείς να μου δείξεις ποιόν ορισμό θεωρείς σωστό για τις έννοιες του σκλάβου και του Κυρίαρχου ας πούμε?

    Αν βαριέσαι να γράφεις υπόδειξε μου μόνο με λινκ.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    παλι σου απαντω οτι δεν υπαρχει θεωρω σωστο η λαθος

    ας μην ανακυκλωνομαστε  
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Αν και αγαπητή μου μωβ θεωρώ ότι αρχίζουμε να βγαίνουμε πραγματικά εκτός νήματος, θα κάνω υπέρβαση και θα σου απαντήσω εδώ,

    Αν είναι σκλάβος σε μακροχρόνια σχέση που δεν τον καλύπτει ναι, εδώ ξεκίνησαν ένα πείραμα, ο ένας φαίνεται να ήξερε τι θέλει η άλλη το ανακάλυπτε σιγά σιγά. Αν υποθέσουμε ότι ο πρώτος ξέρει ότι είναι σκλάβος και με τον τρόπο του βοηθάει την δεύτερη να ανακαλύψει ότι είναι αφέντρα, νομίζω θα έπρεπε να συνεχίσουν. Λέω να υποθέσουμε γιατί από όσα γράφει η tzes μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε

    Δεν γίνεται να είναι βανίλλα το κορίτσι. Εντάξει σε κάθε γυναίκα αρέσει να την υπηρετούν αλλά η tzes «2 μέρες τώρα έχει τρελαθεί από τις φαντασιώσεις και απο την καύλα!». Δεν τα κάνουν οι βανίλλες αυτά

    Οι όροι στους οποίους αναφέρεται η Uther τουλάχιστον εμένα αδυνατούν να με κατατάξουν κάπου με σαφήνεια. Το Dom το δηλώνω γιατί είναι κάτι που πλησιάζει σε αυτό που ξέρω ότι είμαι και πρέπει κάτι να δηλώσω. Γενικά αν μου δείξεις τους ορισμούς που υιοθετείς θα σου αποδείξω πόσο άστοχοι μπορούν να γίνουν.

    Δεν ξέρω αν θα συμφωνούσες μαζί μου στο ότι αν αναγάγαμε τον ορισμό της σκλάβας σε νομικό ορισμό θα ήταν παρόμοιος με τον ορισμό του νόμιμου πολίτη.
    Δηλαδή ο νόμος ορίζει με σχετική σαφήνεια τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει ένας πολίτης για να είναι νόμιμος, όχι τι πρέπει να κάνει.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Πολύ ωραία το παίρνω πίσω το σωστό.

    Μπορείς να μου δείξεις το ορισμό του σκλάβου και του Κυρίαρχου ας πούμε?



    Pee S (Όπως γράφει και η tzes,(Λες να είναι ουρόλαγνη?!  )
    Έχω την αίσθηση ότι βαριέσαι να μου απαντήσεις, και σε καταλαβαίνω απόλυτα, το θέμα έχει χιλιοσυζητηθεί, αλλά αφού βαριέσαι γιατί χώνεσαι?
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    βρε αγαπη θεωρω αυτονοητο οτι καποιος που βρικεται στο χωρο γνωριζει τις βασικες εννοιες και τις εχει αποδεχτει ...

    any way ...μπες στην αρχικη σελιδα στο bdsm αρθρα
    κατι θα βρεις  

    οσο για το "γιατι χωνεσαι" σε συγχωρω  
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Το βρε αγάπη που είπες μου άρεσε πολύ.
    Το γιατί χώνεσαι που είπα μάλλον το παρεξήγησες.

    Στην αρχική σελίδα στο bdsm άρθρα έχω μπει και έχω διαβάσει τους ορισμούς. Και αλλού τους έχω διαβάσει και μέσα από λογοτεχνικά κείμενα τι θέλει να πει ο ποιητής έχω καταλάβει και κ.τ.λ., κ.τ.λ.

    Εδώ όμως (όχι ίσως σε αυτό το νήμα) θα πρέπει να πεις "Εγώ αυτό πιστεύω ότι ορίζεται ως σκλάβος" και εγώ να πω, διαφωνώ και κ.τ.λ. κ.τ.λ και να γίνει συζήτηση...
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι


    χαχαχαχαχα!!!!! μου φτειαξες το κεφι παλιοπαιδο !!!
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    ΠΙστεύω ότι το γεγονός ότι θεωρείται τίτλος τιμής ενώ δεν ειναι, είναι απλά περιγραφικός, κάνει αυτη την κοπέλα να ονομάζει αυτον σκλάβο. Όσο αφορά τους ορισμους θα διαφωνήσω κάθετα. Απλά δεν υπάρχει ένα είδος σκλάβων. Το δεδομένο είναι ότι οι σκλάβοι δεν είναι ουτε υποτακτικοί (και αυτο δεν έχει να κάνει με βαθμό υποτακτικότητας) ουτε κινκυ βιτσιώζοι.

    Για το πως σ'αρέσει να ορίζεις τις τάσεις σου και τον εαυτό σου δεν θα εκφράσω γνώμη. ¨Οπως ειπα και εμενα κανεις δεν μου απαγορεύει να πω ότι είμαι η ψιλότερη του κόσμου και αυτο δεν το έλεγα ειρωνικά. Αμα θέλω να με ονομάσω και Βασίλισσα και πάλι κανείς δεν έχει δικαίωμα να με κρίνει για αυτο.

    Αλλα αυτα όλα θα πρέπει να μπορώ να μην έχουν συνέπειες για τους άλλους. Αν εσυ δεν μπορείς να τις αντιληφθείς, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να στο εξηγήσω.

    Επίσης σε αυτη την κοινωνία, οταν δουμε το φανάρι κόκκινο, μπορουμε στην τροχαία που θα μας κόψει κλίση να υποστηρίξουμε ότι σύμφωνα με τη σημειολογία το κόκκινο στο ανθρώπινο ένστικτο σημαίνει τρέξε και φύγε και όχι σταμάτα, όπως λανθασμένα έχει χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σύγχρονες κοινωνίες. Ευτυχώς εκεί, το πρόστιμο είναι απτό οποτε το καταλαβαίνετε όλοι ... Στα υπόλοιπα... δεν έχω κάτι άλλο να ξαναπω.


    Παραμένει στο δικό μου σύστημα. κουτοπόνηρο ανήθικο και εν τέλη loose-loose κατάσταση. Ο καθένας όμως με τα βίτσια του. Δεν ψάχνουμε όλοι την ίδια ουσία στα πράγματα.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Αγαπητό τόξο του Βορείου Σέλαος, δεν βγήκαμε διόλου εκτός θέματος νήματος κατ εμέ, ίσα ίσα που μπήκαμε στην ουσία του. Άλλωστε η tzes δεν μας ρωτάει κάτι συγκεκριμένο, μοιράζεται και θέτει προς σχολιασμό ελεύθερο. Οπότε καλοδεχούμενη η "υπέρβασή" σου  

    Για τα περί αναγωγής σκλάβας σε ορισμό καλού πολίτη, νομίζω πως εκάλυψα αυτόν τον προβληματισμό σου πολύ αργά τη νύχτα που πέρασε λίγο πριν το χάραμα, στο άλλο νήμα, όπου μάλιστα εκκρεμεί μια τοποθέτησή μου.
    Και με τις ευλογίες της μωβ, να ξεκινήσουν και να έχουν κάθε επιτυχία. Απλά, λίγο κάποιος να ξέρει που πηγαίνει και από ποιόν δρόμο, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε δεν πάει κανείς από Αθήνα στη Λαμία μέσω Κρήτης γιατί τότε θαλασσοπνίγεται αδίκως και ταλαιπωρείται.
    Λάθος. Του Ασκητή λάθος. Οι βανίλλες φαντασιώνονται και καλοφαντασιώνονται. Δεν κάνουν πράξη τη φαντασίωσή τους όμως. Και αν την κάνουν πραγματικότητα, προτιμούν το εύκολο μέρος, αυτό που δεν τεκμηριώνει καμία σταθερά αποκλίνουσα ερωτική ταυτότητα. Το υπόλοιπο δεν τους νοιάζει και δεν τους αφορά. Είναι τυχεροί. Με ένα διήμερο φαντασιώσεων από μια πραγματική, τι γεγονός χαρμόσυνο!, περίσταση, καλύπτονται για δύο χρόνια.
    Τους ορισμούς τους έχω ξεχάσει προ πολλού φίλτατε και ούτε νιώθω την ανάγκη να ανατρέχω σε αυτούς. Για να πω την αμαρτία μου. Τότε δε που με έκοφταν, τους διάβαζα κι εγώ με τόσες προκαταλήψεις και μεροληψίες, που τίποτα απ όσα έγραφαν δεν το διάβαζα σωστά.

    Ασφαλώς όλα κρίνονται στην πράξη, αν δεν αρπάξει κάποιος μια από τις ρόγες να την τινάξει πέρα δώθε πώς θα ξέρει αυτή αν είναι μαζοχίστρια, αν δεν βρεθεί στα γόνατα να περιμένει για κανένα δίωρο το μαστίγωμα ή το μη μαστίγωμα πού να ξέρει αν είναι υποτακτική, αν, αν, αν, αν... Οι ορισμοί μπορεί να γίνουν και ανατριχιαστικά εύστοχοι, διαβασμένοι χρόνια μετά.

    Και, με το συμπάθειο, αν δεν τους ξέρεις τους ορισμούς στο πετσί σου, απέξω και ανακατωτά, δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα γι αυτούς, ούτε ότι είναι άστοχοι, ούτε ότι είναι εύστοχοι. Αυτό που έχει σημασία είναι εσύ και ο καθένας μας που βρισκόμαστε ως προς αυτούς, όχι οι ορισμοί καθ εαυτοί.

    Αυτό που υποστήριξε η Uther, όπως την κατάλαβα εγώ, είναι να έχει κάποιος τους ορισμούς ως βοήθεια στις κατευθύνσεις του, όχι ως το άλφα και το ωμέγα της ιστορίας. Και να τους σεβαστεί, για να τον βοηθήσουν. Γιατί, από Αθήνα στη Λαμία για κουραμπιέδες μέσω Κρήτης, είναι μεγάλη αναστάτωση και ένας χάρτης ή η επίγνωση του ότι ένας είναι στην Αθήνα και θέλει να πάει στη Λαμία που είναι διακόσια σαράντα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο βοηθούν πάρα πολύ. Αλλιώς βρίσκεται κανείς να θαλασσοπνίγεται για να φτάσει καταταλαιπωρημένος σ ένα μέρος που δεν του αρέσει καθόλου, αφού δεν έχει κουραμπιέδες Λαμίας  
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σας τα γράφω γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι

    Με κάλυψες