Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM & εμφανιση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 28 Ιουλίου 2011.

  1. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM & εμφανιση!

    Ο Έρολ Φλυν ήταν που συνήθιζε να λέει "I like my whisky old and my women young".

    Μήπως είχε ποτέ καταλάβει αυτός όπως και οποιοσδήποτε άλλος με τις γυναίκες στα πόδια του, για ομορφιά ψυχής και γοητεία πνεύματος.. 

    Δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος που να μην τον επηρεάζει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό η εμφάνιση..και..όπως στρώνει κανείς, κοιμάται.  
     
  2. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!


    Isnogood, έχεις καλό γούστο.....και τα λές σταράτα. Έχω αποδείξει που γράφω την διπλωματία και τις καλλές δημόσιες σχέσεις, και όταν κάποιος μιλά σωστά άνδρας ή γυναίακα θα τον/την στηρίζω. Απο τότε που άρχισα να παρατηρώ στην παραλία, πόσοι φαίνεται πως γυμνάζονται, το ποσοστό είναι πολύ ενθαρρυντικό και για τα δύο φύλλα. Έτσι θα πρέπει να είναι και βλέπω σύντομα να βελτιώνουμε σημαντικά, την εικόνα μας σαν λαός. Να τονίσω επιπλέον πως πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς και οι άνδρες την δική μας εικόνα και τις δεξιότητές μας παράλληλα με τις απαιτήσεις μας.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Προσωπικά ποτέ δε με ενδιέφερε η εμφάνιση στο bdsm . Μόνο στο sex  
     
  4. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Μάλιστα... από πού ν΄αρχίσει κανείς... ιδίως όταν διαπιστώνει ότι ο εφιάλτης του ΕΑ, ότι "το μέλλον της γραφής, είναι η ανάγνωση" αφορά ένα μέλλον που βρίσκεται ήδη εδώ...

    Εχω αναφέρει σε συγκεκριμένα μέλη το "ου λείψει το Ονομά μου επί ματαίω", αλλά μάταια...

    Μα τί posthumourοus που είστε...

    Η κακοήθεια της ανάρτησης προσωπικής επικοινωνίας στο φόρουμ έχει γίνει, απ΄ότι είδα, το σπορ επιλογής από διάφορα μέλη τον τελευταίο καιρό. Αλλά ξέρουμε όλοι ποιά δεν θα άντεχε το να μην είναι η πρωθιέρεια της κακοήθειας, ε;

    Ας αρχίσουμε από το έλασσον: Αν όντως έχετε αμφιβολία, να το δηλώσω ευθέως: ουδαμώς δεν θα ήθελα να είστε βιογράφος μου, dora_salonica. Ή οτιδήποτε άλλο "μου". Να το δώσω με μια μεταφορά που σίγουρα θα την καταλάβετε, εμπειρικά: δεν θα συναινούσα ούτε καν να μεταφέρετε τις πορδές μου μία-μία σε βαζάκια, σε εργοστάσιο που φτιάχνει κάψουλες μεθανίου.

    Και ας πιάσουμε το μείζον, "τί απαντά ο DreamMaster στο ερώτημα αν η εμφάνιση είναι σημαντική στο BDSM".

    Ισχύει μάλλον εδώ αυτό που είπε ο Κολ (ή ο Γκένσερ, δεν θυμάμαι) όταν ρωτήθηκε επί πτώσεως Τείχους "γιατί να μην γίνει δημοψήφισμα στην Ανατολική Γερμανία για το αν θέλει την ένωση". Απάντησε: "Μα οι Ανατολικογερμανοί ψηφίζουν με τα πόδια", παραπέμποντας στις ορδές που εισέρρεαν στην Δυτική Γερμανία εξ Ανατολών.

    Ο έστι: αν θέλει κανείς να δει τί πιστεύει για την εμφάνιση στο BDSM ο DreamMaster, ας δει τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

    Αλλά και διαχρονικά. Με τούτο, δεν παραγνωρίζω ότι ενώ τις γυναίκες τις χαρακτηρίζουν οι άντρες με τους οποίους έχουν πάει, τους άνδρες τους χαρακτηρίζουν περισσότερο οι γυναίκες με τις οποίες ΔΕΝ έχουν πάει, ενώ μπορούσαν. Δλδ. οι στιγμές εκείνες που δεν εποίησαν την ανάγκη (τους) φιλοτιμία. Δεν ημπορώ βέβαια να σας δείξω όλες τις γυναίκες που απέρριψα στη ζωή μου, αλλά κανά δυό απ΄ότι ακούω τις έχετε γνωρίσει μερικοί εδώ μέσα. Με τη βιβλική έννοια, φοβούμαι. Ας προσέχατε.

    Αυτά όλα αφορούν φυσικά το δικό μου BDSM, μια-που-τ-αναφέρατε, για των αλλουνών δεν μου πέφτει λόγος.

    Και πάμε στα αποδέλοιπα που διάβασα.

    Επί τη εμφανίσει:

    Κάποιες σκόρπιες κι άτεχνες παρατηρήσεις, γιατί δεν έχω φάει καρπούζι εδώ και μέρες...


    * Ισιο νήμα ήταν αυτό που στράβωσε, ή στραβό απ΄την αρχή που δεν μπόρεσε να ισιώσει; Το νήμα μιλά για εμφάνιση γενικά ή για την παχυσαρκία;

    Η μύτη-μελιτζάνα, η μύτη γεράκι-που-στούκαρε-σε-τοίχο, η καμπούρα, το λειψό ή ανοικονόμητο ύψος, ο χαμηλός κώλος, το γούτσου-γούτσου προγούλι, η όψη φλούδας πορτοκαλιού, οι στενοί ώμοι, τα στραβά κανιά, η πρόωρη αλωπεκία - όλα αυτά και άλλα, δεν αποτελούν ζήτημα εμφάνισης; Αν με εμφάνιση εννοούμε αυτό που μας "δώθηκε" νομίζω πως ναι, και επ΄αυτού περίμενα να δω. Αν με εμφάνιση εννοούμε την ευθύνη μας τότε ας γίνει το νήμα στα ίσια: "χοντρός, το ντρος (τον τρως), πώς γράφεται;" ώστε να μιλήσουμε με ατάκες σχολικής αυλής.

    * Η εμμονή με το βάρος είναι νόμισμα σε μορφή πρίσματος, έχει πολλές όψεις κι ας είν΄το ίδιο: τα στεγνά κι ανορεξικά άτομα, τα πρησμένα μικρο-αερόστατα, τα άτομα που κυνηγούν τα μεν, τα άτομα που κυνηγούν τα δε, τα "άνετα" καμαρώνοντα τα κιλά τους άτομα και τα "άνετα" καμαρώνοντα τη λιποσαρκία τους άτομα, είναι όψεις του ιδίου πρισματικού νομίσματος.

    * Αν σας έχει διαφύγει, οι Ινδοευρωπαϊκές γλώσσες έχουν συνήθως περί οράσεως δύο ρήματα: το "παθητικό" που αφορά το ότι το ερέθισμα φτάνει στο μάτι (κοιτώ) και το "ενεργητικό" που αφορά το ότι εντάσσω αυτό το ερέθισμα σε ένα εσωτερικό μου πλαίσιο αναφοράς (βλέπω). Κάποιος λόγος θα υπάρχει, ε;

    Για μερικές γυναίκες και μερικούς άντρες θα συμφωνήσουμε σχεδόν όλοι ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ τους ότι είναι σαν ανάποδο γαμώτο. Αλλά αυτοί/ές που τυχόν τις/τους γαμούν ΚΟΙΤΟΥΝ το ίδιο αλλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ το ίδιο που βλέπουμε εμείς οι αμέτοχοι. Αυτό θα πει "στο BDSM η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο" - αν το BDSM είναι ερωτική έκφραση. Δεν θα πει ότι ο καθένας / η κάθε μία σαβουρογαμάει ό,τι βρει μπροστά του / της με άλλοθι ότι έτσι κι αλλιώς κάνει BDSM.

    * Στην παραπομπή που η λάρα επανέφερε προσπάθησα να δείξω πως αν δεν συζητάμε de gustibus τα πράγματα είναι απλά: η επιστήμη ορίζει πότε το πάχος είναι νόσος και πρέπει να θεραπευθεί. Διαίρεση ξέρετε. Αν αφήνετε μια νόσο αθεράπευτη, κάτι λέτε. Μην απαιτείτε να μην το ακούν οι άλλοι γιατί η όραση μπορεί να είναι επιλεκτική, η ακοή δεν είναι. Ουδείς μπορεί να πει "τώρα δεν θα ακούσω". Ισως να πει "κάνω πως δεν καταλαβαίνω τί μου λες". Και εσείς να κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι δεν καταλαβαίνει. κ.ο.κ. Το happily ever after της σιωπηρής αυτής παρα-νόησης δεν μπορεί κανείς να σας το εγγυηθεί. Στην παραπομπή εξηγούσα ότι η νόσος δεν είναι ευθύνη, δεν πρέπει να είναι ευθύνη - η επιλογή της μη ίασής της όμως είναι. Οποιος την κάνει την επιλογή, να την σηκώσει την ευθύνη. Χάρη του κάνουν οι άλλοι που του την επισημαίνουν. Και πάλι τονίζω ότι αυτά είναι γενικές αλήθειες και δεν έχουν να κάνουν με το BDSM. Εχει όμως αυτό να κάνει με το BDSM:

    Και βάζω στοίχημα ότι δεν είναι μόνο δική σας αλήθεια - ακόμη και στην Αυγουστιάτικη Αθήνα συνωστιζόμουν με σώματα που μένουν μόνα, χρόνια, χωρίς σκιά... Ακολουθώντας τις ψυχές που τα κατοικούν - ή ενοικούν, αν κανείς θρησκεύεται.

    (@tender: λάτρεψα την παραδρομή στο γιώτα, του "ατιμέλητη", για την ψυχή, και δεν τη διόρθωσα. Με παρέπεμψε σε ψυχή που δεν τιμήθηκε, αρκούντως)

    * Και μια ωραία μπομπίτσα για το τέλος: άντε και ως "εμφάνιση" εννοείτε ΜΟΝΟΝ την παχυσαρκία. Ερωτώ λοιπόν: πώς και μιλάτε ΜΟΝΟΝ για την εικόνα του παχύσαρκου ατόμου ως πρόβλημα στο BDSM, είτε με την τυχόν απευθείας ντεκαβλέ ιδιότητά της, είτε με την τυχόν διαγωνίως ντεκαβλέ ιδιότητά της (μάτια τρίτων), ως θέαμα;

    Γιατί δεν μιλά κανείς για την αφή ενός παχύσαρκου σώματος; Για τις δίπλες που έχεις να ανασηκώσεις πριν φτάσεις (αν μπορείς να φτάσεις...) στα επίμαχα; Για την ακοή του χλάτσα-χλούτσα; Για τις μυρωδιές και τις γεύσεις του παχύσαρκου σώματος, του συγκαμένου σώματος; Για το κακόμοιρο αγόρι που τρέμει μήπως συνθλιβούν οι μηροί του, πόσο μάλλον ο ψώλος του, σε τυχόν "καθιστό"; Για την κακομοίρα την κοπελιά που χρειάζεται καταδυτικό εξοπλισμό να πέσει εκεί από κάτω όταν ο άλλος έχει χρόνια να την "δει" χωρίς καθρέφτη, και έχει μάθει να τη βρίσκει ψαχουλευτά κάτω απ΄την κοιλάρα του, για να κατουράει;

    Αυτά δεν σας ενοχλούν; Τα έχετε ξεπεράσει; (μαγκιά σας) Και κολλάτε στην εικόνα;

    Ποιός λοιπόν "βλέπει", αγαπητή Beatrix_, στο σώμα μόνο βυζιά και κώλους; Ποιός είναι εγκλωβισμένος στον πολιτισμό του θεάματος, στον πολιτισμό του "ματιού"; Μήπως (κι) αυτός που καμώνεται πως τον αρνείται έχει αποδεχτεί ipso facto τους όρους συζήτησης, με την απαίτησή του να γίνει αόρατο το ορατό;

    Για μερικούς από σας φοβούμαι τα χειρότερα, όπως μου επισήμανε πρόσφατα μέλος του φόρουμ: η ενασχόληση με το έξω βάρος (είτε ως εγκατάλειψη, είτε ως αποστροφή) κρύβει την άρνηση να ασχοληθείτε με το μέσα βάρος, το ουσιαστικό, που κουβαλάει ο καθένας. Αυτό το βάρος, το ανεξάρτητο απ΄τους ζυγούς ακριβείας, που δεν φαίνεται με την πρώτη (δαγκω)ματιά, ποιός θα το δείξει καμαρωτά απ΄τη μιά και ποιός θα το σηκώσει απ΄την άλλη;

    Αν μιλάμε για BDSM αυτή είναι η αξία του πρισματικού νομίσματος.

    Και εσείς, διαλέγετε να πιστεύετε ότι είναι πληρωτέο επί τη εμφανίσει...

    Πέρασε ο Αύγουστος, όπου ως γνωστόν είναι παχιές (κι) οι μύγες...

    Καλό χυνόπωρο.

    Dream

    ΥΓ. Η απορία της elfcat θα έπρεπε να την έχει κάνει να αναρωτηθεί πάνω στην ερώτησή της. Και τότε ίσως έβλεπε ότι οι άνθρωποι σ΄αυτό το φόρουμ ασχολούνται κυρίως με την σεξουαλικότητά τους και κάνουν, κατ΄ανάγκη, και λίγο σεξ. Ευλόγως δεν κόπτονται για τα σώματα. Αφού δεν ασχολούνται κυρίως με το σεξ ώστε να κάνουν, κατ΄ανάγκη, και μερικές σκέψεις για τη σεξουαλικότητά τους. Αυτό το τελευταίο ίσως θα μπορούσαμε να το πούμε και BDSM.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Αποσύρω, μετά πάροδο δώδεκα ωρών, τα σχόλιά μου (αλλά όχι και την υποστήριξή μου) για τη dora_salonica τάχα βιογράφο του DreamMaster και την σχετική αντίδραση του θιγόμενου σε αυτά.

    Κρατώ αυτό που με ώθησε να ξαναγράψω εδώ:
    Καλέ μου DreamMaster, πώς σας παρέσυρε έτσι η κατ ουσίαν ιδεολογική, όπως προκύπτει από τα γραφόμενά σας, και κατόπιν αισθητική αποστροφή σας στο πάχος;

    Μα, αν σε κάτι είναι σίγουρα καλές οι χοντρές ερωμένες (οξύμωρο) είναι στην αφή, στις μυρωδιές και στις γεύσεις! Καλό, καλότατο ντεκολτέ, απαλά στήθη, λευκές, ήρεμες επιφάνειες. Πρέπει να πάτε σε πολύ ακραία σημεία ζυγαριάς, για να φτάσετε στην πλήρη ερωτική ακύρωση τοις πράγμασι, που περιγράφετε πιο πάνω και μου θύμισε εκείνη την κουλή περιγραφή του Άγιου Ζιγκολό, μα πού τα θυμάμαι τέτοια ώρα τέτοια πράγματα...  
     
    Last edited by a moderator: 5 Οκτωβρίου 2011
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Ακριβώς.
    Αλλά πότε κάποιος ενώ νοσεί δεν επιθυμεί την ίαση?
    Δεν παραπέμπει αυτό στον ηθικό μαζοχισμό και την αυτοκαταστροφικότητα?
    Και ποιους ξέρουμε που έχουν πλεονασμό τέτοιων χαρακτηριστικών?
    Όπως είπα πιο πάνω, προσωπικά δεν με ενοχλούν αν δεν με αφορούν άμεσα.
    Αν όμως γνώρισα κάποιον ο οποίος με ελκύει εγκεφαλικά, μου πηδά το μυαλό, έχει την ικανότητα να αντιληφθεί, αλλά και να χειριστεί/αντιμετωπίσει αυτό που είμαι και σωματικά δεν με ελκύει, επειδή νοσεί από κάτι το οποίο δεν επιλέγει να θεραπεύσει, τότε ειλικρινά θα έθετα το θέμα προς συζήτηση.

    Είμαι υπέρ της ίασης.

    Γι αυτό και στους διάφορους που προσπαθούσαν να με πείσουν πως έπρεπε να ζητήσω release επειδή ο Κύριος μου απαιτούσε όχι απλά να χάσω κιλά αλλά να αγαπώ να περιποιούμαι τον εαυτό μου με την λογική "καλά όταν σε γνώρισε δεν ήσουν έτσι, πως απαιτεί τώρα και θέτει ως όρο την εμφάνιση? Σημαίνει δεν σε αποδέχεται όπως είσαι"...στο οποίο βέβαια απαντούσα και απαντώ πως ακριβώς επειδή με αποδέχεται κι ακριβώς επειδή επιθυμεί αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειμαι κι όχι αυτό που έγινα κάτω από το βάρος της νόσου μου, Απαιτεί να το φροντίσω και να θεραπευτώ.
    Είμαι αρκετά "άρρωστη" σε άλλους τομείς για να πρέπει να κουβαλώ και μια τέτοια νόσο!

    Αυτό θα είναι απ αυτά που κατά καιρούς επαναφέρω.
     
    Last edited: 5 Οκτωβρίου 2011
  7. sw

    sw

    ...μην τους γαργαλας και το μυριστουν οι Τουρκοι!...και βαλουνε χερι...
    ...ηδη ψαχουλευουνε το Αιγαιο.
    ...μηπως να τους το λεγαμε υδροθειο; (...δια παν ενδεχομενο; )

    Γι ργος
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

     

    φιλικά και με μια δόση χιούμορ (για όσους δυσκολεύονται)
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: BDSM & εμφανιση!



    Αχ! Ο παλιός, καλός ( ; ) βολονταρισμός: Αρκεί να το θελήσουμε, κι όλα είναι εφικτά. Αρκεί να επιλέξουμε την ίαση και μπορούμε να γιατρευτούμε. Αμ δε. Γιατί με την παχυσαρκία ίσως είναι δυνατόν να βρούμε κάποια λύση, τι γίνεται όμως με άλλες ασθένειες εξ’ ορισμού ανίατες; Θα μου πείτε βέβαια πως για τέτοιες περιπτώσεις ο πάσχων ουδεμία ευθύνη φέρει. Χαίρω πολύ, παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Ή μήπως αυτές οι ανίατες ασθένειες δεν επηρεάζουν εξίσου την εξωτερική εμφάνιση του ασθενούς, άρα συνακόλουθα και την σεξουαλική του ελκυστικότητα;

    ***

    Όπως σωστά επισημάνθηκε, το αληθινό ερώτημα εδώ είναι πολύ ευρύτερο και αφορά την επίδραση της σωματικής δυσμορφίας στην ερωτική ζωή, με την παχυσαρκία να αποτελεί απλώς μια ειδική υποκατηγορία. Μιλάμε λοιπόν για την ασχήμια κι αμέσως εγείρονται ορισμένα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ερωτήματα. Θα μπορούσε να θεωρηθεί η ασχήμια ως μια ιδιάζουσα μορφή ασθένειας ή αναπηρίας; Σε ποιο βαθμό και με ποια μέσα επιδέχεται εξωραϊσμού και ίασης; Είναι η ασχήμια εξίσου ελκυστική-διεγερτική για το βλέμμα με την ομορφιά κι αν ναι, γιατί; Πως λειτουργεί εν προκειμένω η αναπόφευκτη διαδικασία γήρανσης και φθοράς του σώματος;

    ***

    Θεωρώ περίπου αυτονόητη την διαπίστωση πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική έλξη. Μάλιστα ο παππούς Ζίγκμουντ ισχυρίζονταν πως «Αρχικά, ωραίο σήμαινε το σεξουαλικά ελκυστικό» και πως έτσι προέκυψε η έννοια της ομορφιάς. Οπότε, αν αυτό αληθεύει, μπαίνω στον πειρασμό να τον συμπληρώσω λέγοντας πως συνεπώς άσχημο είναι το σεξουαλικά απωθητικό. Ωστόσο υπάρχουν εκατομμύρια άσχημοι άνθρωποι στη γη κι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα τους να έχουν μια πλούσια ή έστω φυσιολογική ερωτική δραστηριότητα. Πως τα καταφέρνουν; Κάποιος κυνικός θα πρότεινε «οι ωραίοι με τους ωραίους κι οι άσχημοι με τους άσχημους», αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει απόλυτα. Ότι προκύπτει στο ενδιάμεσο χάσμα, το αποκαλούμε πολιτισμό. Είναι η στιγμή της εξατομίκευσης όπου ο άνθρωπος από ζώον μετατρέπεται σε άτομο, σε προσωπικότητα, και τη φυσική, σωματική έλξη συμπληρώνει ή υποκαθιστά η ακτινοβολία πολιτισμικών επιτευγμάτων όπως η διασημότητα, η δόξα, ο πλούτος, η εξουσία, η ευφράδεια, η γαλαντομία ή… η διαστροφή!
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    προσωπικα δεν θεωρω την ασχημια ως ιδιαζουσα μορφη ασθενειας ουτε αναπηριας. τα χαρακτηριστικα του προσωπου (αν μιλαμε για το προσωπο) προερχονται κυριως απο την κατασκευη του κρανιου, οποτε δεν μπορουμε να μιλαμε για αναπηρια.

    Δεν την θεωρω την ασχημια ουτε σαν μια μορφη ασθενειας, δεν επηρεαζει βιολογικες / παθολογικες λειτουργιες, ουτε κινδυνευει ο οργανισμος καποιου ατομου, και οι καθημερινες δραστηριοτητες του γίνονται κανονικά.

    Θα μπορουσε ομως μια ασχημια να προκαλεσει συμπτωματα (καποιας) ασθενειας σε μερικα άτομα, κυριως ψυχολογικης φυσεως, οπως για παραδειγμα ελλειψη αυτοπεποιθησης η / και καταθλιψη, σε τέτοιο βαθμο που να επηρεάζουν τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου αρνητικά (ερωτικές σχεσεις / επαγγελματικα κ.α) σε τέτοιο βαθμό, σαν να έπασχε απο κάποια ασθένεια.
     
    Last edited: 5 Οκτωβρίου 2011
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Προσωπικά διαχωρίζω τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που μας έδωσε η φύση από εκείνα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, που αποκτήσαμε ως αποτυπώματα της ψυχής μας πάνω στο σώμα μας.
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν λείπει. Δεν υπάρχει Απών. Το καλό D/s δεν κολλάει μπρίκια.

    Εάν πρόκειται περί ανορθογραφίας, έχετε την ειλικρινή μου συμπάθεια. Btw, επειδή έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι, οι (ίδιες) παραπομπές στη Βίβλο δεν προκαλούν παρά μία ανάλαφρη, εύθυμη διάθεση, σε γυναίκα που αναρτά δημοσίως πώς αυνανίζεται ανασκολοπισμένη πάνω στο κάγκελο του κρεβατιού της την Αγία Ημέρα της Κυριακής.

    Ενοχλούμαι ελαφρώς που παραμένετε λίγο καλύτερος από μένα, μετά από τόσα χρόνια παράλληλης κακοκήθειας. Αλλά, παραμένετε ο Δάσκαλος. Κλίνω την κεφαλή.

    Πέραν τούτου, εάν όντως ενόχλησα, ζητώ συγνώμη που ξεφανέρωσα τα μεγάλα μυστικά που μου αποκαλύψατε περί αληθινού ερωτισμού. Έχουμε μείνει όλοι άναυδοι, επί πολλούς μήνες.

    Δεν θα έκανα ποτέ τίποτα που δεν είναι σύμφωνο με τις αρχές του SSC.

    Αλλά τί είναι αυτό που σας έχει πιάσει, εσάς και τον MasterAndreas; Καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει να πάει στη γιορτή απρόσκλητος. Όμως το να αρνείται να πάει στη γιορτή απρόσκλητος; Δεν το πιάνω.

    Προτείνω λιγότερη ευαισθησία στις πιο «δύσκολες» περιπέτειές μου, που βλέπω με χαρά μου ότι εξακολουθείτε να διαβάζετε, να υπενθυμίσω δε ότι οι γυναίκες έχουν τεράστια αντοχή στο τσαλαπάτημα, μεγαλύτερη από ότι οι άντρες. Όντα που ματώνουν κάθε μήνα χωρίς να πεθαίνουν. Όντα χωρίς προστάτη... 

    Εμένα πάντως η μαλακία που με δέρνει μου άφησε ένα ελαφρό τικ, στο αριστερό μάτι. Οι περισσότεροι εραστές μου ευτυχώς δεν δίνουν απολύτως καμία σημασία, εκτιμώντας άλλες αρετές, όπως το fellacium prepatorum...
     
    Last edited: 6 Οκτωβρίου 2011