Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM & εμφανιση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 28 Ιουλίου 2011.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    O Kant πάλι πίστευε το αντίθετο

    In the chapter "Analytic of the Beautiful" of the Critique of Judgment, Kant states that beauty is not a property of an artwork or natural phenomenon, but is instead a consciousness of the pleasure which attends the 'free play' of the imagination and the understanding. Even though it appears that we are using reason to decide that which is beautiful, the judgment is not a cognitive judgment,[67] "and is consequently not logical, but aesthetical" (§ 1). A pure judgement of taste is in fact subjective insofar as it refers to the emotional response of the subject and is based upon nothing but esteem for an object itself: it is a disinterested pleasure, and we feel that pure judgements of taste, i.e. judgements of beauty, lay claim to universal validity (§§20–22). It is important to note that this universal validity is not derived from a determinate concept of beauty but from common sense. Kant also believed that a judgement of taste shares characteristics engaged in a moral judgement: both are disinterested, and we hold them to be universal..(αυτο είναι απο wikipedia γιατι βαριέμαι να αντιγράφω απο τα βιβλιαράκια μου αλλα το νόημα βγαίνει)...

    Αναρωτιέμαι μονο, αν η ομορφιά δεν παίζει κανέναν ρόλο , πώς γίνεται και τα μακ - με τέτοια ποιοτική έκπτωση και τέτοια αύξηση των τιμών τους σε σχέση με την ποιότητα - εξακολουθούν να έχουν τόσους φανατικούς ... χρήστες...

    Η λογική εξήγηση είναι απλή. Τα όμορφα αντικείμενα που έχουν και μεγαλύτερη οικονομική αξία, ανεβάζουν το στάτους μας(Κάτι σαν το φωτομοντέλο που μας τρώει περιουσίες στα σκυλάδικα) . Είτε είναι οικονομικό είτε ερωτικό. Και εφόσον σε αυτό το φόρουμ διαπιστώθηκε, πόσο σημαντική είναι η οικονομική κατάσταση σε σχέση με τον ερωτισμό , μπορώ να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για την απλ...

    Ο βασικότερος τομέας βέβαια που δεν επιβεβαιώνεται αυτος ο συσχετισμός, αποδεικνύεται στην κατάντια της αθήνας , μια που οι κατασκευαστικές την κατάντησαν τσαντίρι πολυκατοικιών και άρα κέρδους. Σε αυτόν τον τομέα η ομορφιά δεν συνάδει με το κέρδος, ούτε με το στάτους..

    Φαίνεται πως ευχαρίστως θυσιάζουμε την ομορφιά για το άμεσο οικονομικό κέρδος. Για τους υπόλοιπους τομείς μάλλον όχι.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM & εμφανιση!

    Είναι θέμα αισθητικής. Εμένα προσωπικά δεν θα με καύλωνε κάποιος/α με ελαφρύ τίκ στο αριστερό μάτι λόγω της μαλακίας που τον δέρνει. Μπορώ να πώ μετά βεβαιότητας ότι δεν θα με καύλωνε ούτε να το τικ ήταν στο δεξί μάτι. Αλλά όπως είπα είναι θέμα αισθητικής... Φυσικά οι εραστές σου έχουν άλλη αισθητική. Εύχομαι να περνάτε καλά.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    θα συμφωνουσατε οτι ο κανονας (με τις εξαιρεσεις του) ειναι πως απλοχερη δοτικη γεναιοδωρια , σε ολους τους τομεις (σεξουαλικο,ερωτικο,συντροφικο,φιλικο,νοικοκυρικο,κτλ) , ειναι αντιστροφως αναλογη της εμφανισης ? ......
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: BDSM & εμφανιση!

    Αγαπητή elfcat, είμαι μία γυναίκα που την έχουν φθονήσει σχεδόν τόσο όσο την έχουν επιθυμήσει. Αυτό, επιφέρει μία κάποια ισορροπία. Θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο ειδάλλως να περιφέρω την τσουλοσύνη μου τόσο ανερυθρίαστα, σε μία κοινωνία που χαρακτηρίζεται από τον συντηρητισμό της πλύστρας και την ανεγκέφαλη κριτική του κάθε τσουτσουνοφόρου μπέμπη.

    Οπότε αντιπαρέρχομαι το σχόλιο περί αισθητικής. Η τσούλα, δεν χρειάζεται ουδεμία. Είναι πολύ απασχολημένη να γαμιέται.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Θα έλεγα μάλλον το αντίθετο. Ενδεχομένως να ισχύει για τις ψωνισμένες με την εμφάνισή τους. Απλόχερος είναι ο άνθρωπος που δεν έχει ζοριστεί...
     
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: BDSM & εμφανιση!


    Αγαπημένη μου Dora, τι σου έκανα πάλι ο μπρουτάλ...απερίσκεπτος ανήρ.??? Το μόνο που έκανα την τελευταία εβδομάδα, ξεσκίστηκα με μια πανέμορφη Ιταλίδα... (σαν στάρ του σινεμά ήταν.......το απόλαυσα). Δεν θυμάμαι να έκανα ή να είπα κάτι κακό, ούτε κάν μπαίνω στο Forum....και επιπλέον εξακολουθείς πάντα, να είσαι η αγαπημένη μου αναλύτρια και σχολιάστρια. Φιλιά..!!!
     
  7. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BDSM & εμφανιση!


    Δεν έχεις δίκιο, υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Άνθρωποι που σέβονται την διαδρομή, τις ιδέες και τις εμπειρίες σου, χωρίς απαραίτητα να τις υοθετούν ή να ήθελαν να τις ζήσουν. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελαν το κακό σου, αντίθετα θα σε προστάτευαν και θα ήθελαν να είσαι ευτυχισμένη με τον τρόπο, που εσύ επιθυμείς. Υπάρχουν άνθρωποι, που θέλουν να είναι φίλοι σου...να σε αγκαλιάσουν, χωρίς απαραίτητα να έλκονται σεξουαλικά από σένα ή τουλάχιστο... ίσως έτσι να νομίζουν. Υπάρχουν....εσύ δεν τους βλέπεις και τους αρέσουν όσο κι εσένα, τα σουβλάκια του Μπαϊρακτάρη και οι ακραίες απολαύσεις. Με εκτίμηση ένας από αυτούς τους περίεργους τύπους. 
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    αφου λοιπον συμβαινει το αντιθετο , ο κανονας , θα θελει στον χωρο του bdsm , οι υπο και slave , να ειναι φωτομοντελα τουλαχιστο διεθνους φημης με πρωτοσελιδα στην voque ........
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BDSM & εμφανιση!

    Σ' ευχαριστώ για την τοποθέτηση, MasterAndreas. Το σχόλιό μου αποτελούσε απάντηση σε ένα απαξιωτικό προς εμένα σχόλιο της elfcat. Το οποίο δεν με εκπλήσσει βέβαια, αλίμονο αν θύμωνα κάθε φορά που ακούω απαξιωτικά σχόλια. Όταν είσαι μέρος μίας πολύ μικρής μειοψηφίας, αυτό είναι αναμενόμενο.

    Πρέπει να αποφασίσεις σύντομα αν έλκεσαι ή όχι, έρχομαι Αθήνα. 

    ΥΓ. Μάλλον με σουβλάκια θα την βγάλουμε...
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    @dora.
    Προσωπικά, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να σε απαξιώσω ή να προάγω τη φήμη σου. Και τα δυο τα καταφέρνεις από μόνη σου μια χαρά.
     
  11. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Η εμφανιση αιντε και παλευεται, η ξινιλα οχι
     
  12. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BDSM & εμφανιση!


    Δεν την ξέρω την κυρία....εσένα όμως θέλω να σε γνωρίσω (φιλικά). Έχω συμπεράνει πως δεν θα μπορέσω να σου μείνω αξέχαστος γιατί διαφέρουν τα γούστα μας και εγώ μισές δουλειές δεν κάνω) Προτιμώ ένας καλός φίλος, παρά μέτριος εραστής και Master.