Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM & εμφανιση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 28 Ιουλίου 2011.

  1. Revenant

    Revenant Staff Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Ωραία η εξωτερική εμφάνιση, δεν είναι μόνο αυτό ομως που μπορεί να σε γοητεύσει σε κάποιον. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, το θέμα είναι το τί θα βρούμε ξεχωριστό πάνω του, και αν θα μας αρέσει. Έτσι βλέπω εγώ την ομορφία και τη γοητεία. Είναι πολυ ωραίο να σε κοιτάει η άλλη και να το νιώθεις, δεν μιλάω για εξωτερική εμφάνιση, βλέμμα. Ναι εντάξει όλοι μας είχαμε πιστεύω barbies, so what; Επειδή ήταν όμορφες τι σημαίνει;
     
  2. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Δεν γίνεται να αποδομούμε το πρώτο ερέθισμα που δέχεται ο εγκέφαλος μας, την εμφάνιση δηλαδή.

    Σίγουρα ο κάθε ένας μας είναι ξεχωριστός, και πέρα απο την εμφάνιση παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο ( όχι σκέτο "άλλα" ) αλλά η εμφάνιση απο μόνη της μπορεί να δείξει συμπεριφορές, τάσεις, γούστα και προτιμήσεις κλπ κλπ που με μία πρόχειρη ματιά δεν φαίνονται. Κομμάτια του χαρακτήρα του ανθρώπου δηλαδή τα οποία αποτυπώνονται στην εμφάνιση του και στην γενικότερη συμπεριφορά του.

    Αν ήταν να μην δίναμε βάση τόσο στην εμφάνιση, τότε δεν θα έπρεπε να δίναμε βάση και στο πώς "στέκεται" αυτός ο άνθρωπος και δρά ανάμεσα σε άλλους. Γιατί και αυτό μέρος της εμφάνισης του είναι. Της πιο εξωτερικευμένης φυσικά, αλλά παραμένει μέρος της εικόνας που δεν χρειάζεται πολλή εμβάθυνση για να αντιληφθείς.

    Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό που θα βρούμε πάνω στο άτομο του ενδιαφέροντος μας θα είναι και συνάρτηση της εμφάνισης. Τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους.
     
  3. Revenant

    Revenant Staff Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!


    Σέβομαι αυτό που μου λες, δε θα συμφωνήσω όμως. Έχω δει πράγματα, είδα και εγώ τάσεις, πήρα μια πρώτη εικόνα, μα μακάρι να ήταν και η τελική εικόνα. Ήταν πάντα όμως;
     
  4. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Δεν είπα πως ήταν πάντα η τελική εικόνα, ή αυτή που θα θέλαμε ώς τελική. Αλίμονο αν ήταν τόσο ρηχά ( ή τόσο εύκολα ) τα πράγματα.

    Η εμφάνιση για εμένα τουλάχιστον, είναι ένα πρώτο αλλά ταυτόχρονα και ένα μόνιμο, συνεχές ερέθισμα. Καθότι αρκετά οπτικός τύπος, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τα γούστα μου να μπορούν να βρούν αντίκρυσμα στην εικόνα του ατόμου απέναντι μου. Πρόσεξε, δεν μιλάω για το "καθολικά" όμορφο. Μιλάω για αυτό που για εμένα είναι όμορφο, κομψό και όπως το θέλω.

    Βέβαια, είναι και το θέμα των συμβιβασμών. Μεγάλο κομμάτι στις σχέσεις, στην αρχική προσέγγιση, σε όλα. Όταν δεν υπάρχει καθόλου το υπόβαθρο για κάτι βαθύτερο, αλλά υπάρχει η εμφάνιση, τότε συμβιβάζεσαι πώς η σχέση αυτή θα είναι ( αν θα την ξεκινήσεις ) συγκεκριμένου capacity, σε όλους τους τομείς. Μια μετριότητα με λίγα λόγια.

    Αν όμως υπάρχει το πακέτο εμφάνιση, και το μυαλό συμβαδίζει έστω και σε ελάχιστο ποσοστό με όλο το υπόλοιπο, και φυσικά υπάρχει η θέληση για εξέλιξη ( δεν μιλάμε για πνευματικά ανάπηρους και τεμπέληδες κατ'επιλογήν ) τότε οι προοπτικές μπορεί να είναι πραγματικα πάρα πολύ καλές.

    Είμαι της άποψης πως εφόσον η εμφάνιση είναι κάτι που δύσκολα αλλάζει στον άνθρωπο, είναι "καλό", κάποιος που δίνει έστω και λίγη βάση σε αυτήν, να μην την παραβλέπει για χάρη άλλων προτερημάτων.
     
  5. Revenant

    Revenant Staff Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Πήγα για ύπνο χθες και δε σου απάντησα. Έγινες πιο αναλυτικός τώρα, και θα σου πω που διαφέρουμε.



    Κατ'αρχας ας τονίσω πως αναφέρομαι στα δικά μου γούστα. Δεν είπα πως πιστεύεις οτι είναι τόσο ρηχά τα πράγματα με τη τοποθέτησή σου, αυτό που σου είπα είναι οτι για εμένα, επειδή έχω δει οτι προτιμώ μέτρια, (όχι βέβαια αντιαισθητική) αρκεί να μπορεί να μου στρέψει το βλέμμα μου πάνω της. Εάν συμβεί αυτό, ναι, θα της δώσω μια ευκαιρία έστω και αν ΔΕΝ είναι ο τύπος γυναίκας που συνήθως επιλέγω.

    Θα ξαναπώ, είμαι γενικά αρκετά αναίσθητος τύπος, δε πρόκειται να κάτσω με κάποια αν δεν μπορεί να με κοιτάξει και να νιώσω γεμάτος. Γιατί όχι στη πορεία όλοι οι άνθρωποι που είχα, ήταν οι πιο όμορφοι για εμένα, οι καλύτεροι κάθε φορά. Ποιός δε θα πει κάτι τέτοιο για τον άνθρωπο του, δεδομένου ότι κάθε φορά παμε για κάτι καλύτερο; Μετά τη λήξη της σχέσης ας λέμε ό,τι θέλουμε, ας γκρινιάζουμε όσο να'ναι, συμβαίνει. Μετά όμως απο ένα σημείο και μετά, κάποια πράγματα τα συνηθίζω, τι μου μένει εν τέλει; Τι θα μου μείνει αν της καλύψω το κεφάλι; αν της το σκεπάσω με ένα σεντόνι ή μια σακούλα; Άραγε... γίνεται να τοποθετήσω το αυτί μου δίπλα στο στόμα της και να με κάνει να χαμογελάσω; Αν της μουτζουρώσω το πρόσωπο και μείνουν μόνο τα ματάκια της, γίνεται να με κοιτάξουν και να με φέρουν κοντά της;

    Έτσι λοιπόν, πιστεύω ότι είναι ωραίο να έχουμε κάποιον που τα έχει όλα, και γιαυτό παλεύουμε κάθε φορά, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα τόσο εύκολα.
     
  6. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Καλημέρα. Σε λίγα σημεία διαφέρουμε τελικώς.



    Λογικό να αναφέρεσαι και να μιλάς βάσει των δικών σου γούστων. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που θέλεις εσύ να είσαι, και σε γεμίζει τόσο πολύ που δεν έχεις λόγους να δικαιολογηθείς για τίποτα τότε όλα τα άλλα είναι κουβέντες τύπου "νά'χαμε να λέγαμε".

    Παλιότερα, είχε τύχει να πάω με μία κοπέλα που ήταν εντελώς εκτός των γούστων μου. Κυρίως λόγω βάρους. Το έκανα απλά για να το κάνω, και όσο διήρκησε η μοναδική φορά που την είδα, πέρασα ΟΚ. Με αυτή την κοπέλα, δύσκολα θα ξαναέκανα το οτιδήποτε, όπως και δεν έκανα και ας μπορούσα. Μη σου πώ οτι μετάνιωσα κιόλας που έκανα και ό,τι έκανα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Επειδή ο κόσμος είναι τραγικά μικρός, πλέον αυτή τα έχει με έναν γνωστό μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, και βρήκε ο καθένας το ταίρι του στην κυριολεξία. Φετιχτιστές και οι δύο, ανοιχτόμυαλα παιδιά, με χιούμορ κλπ. Τους χαίρομαι γιατί είναι το ζωντανό παράδειγμα του ρητού " τα φαινόμενα απατούν ". Άσχετα από το πώς βλέπω εγώ εμφανισιακά την κοπέλα αυτή, δεν μου πέφτει λόγος ούτε να κρίνω την σχέση τους ούτε τις προτιμήσεις του γνωστού μου. Εφόσον κάνει σε αυτόν, τότε σε εμένα περισσεύει και με το παραπάνω. Μάλιστα έχω υπεραμυνθεί τέτοιων περιστατικών ανάμεσα σε συζητήσεις με φίλους γνωστούς και λοιπές παρέες που ασκούσαν κριτική στο γούστο του καθενός. Αυτά που βλέπουμε εμείς με τα μάτια μας όταν είμαστε ερωτευμένοι, όταν αγαπάμε, ή έστω όταν είμαστε ακόμα και σε μία εφήμερη σχέση, δεν μπορεί να τα διακρίνει ο άλλος και αφορούν αποκλειστικά και μόνο εμάς.


    Αυτό είναι δείγμα αναισθησίας? Δεν νομίζω. Αντιθέτως μάλιστα. Όταν μπορούμε απο τα πολύ απλά πράγματα να νιώσουμε γεμάτοι, και είμαστε με τον άνθρωπο που επιθυμούμε, τότε το μέλλον της σχέσης είναι πολύ ευοίωνο.

    Ακόμα και μία καλημέρα με ένα χαμόγελο, να σε αφήσει να κοιμηθείς παραπάνω ή να σε ξυπνήσει χωρίς να σου χαλάσει τον ύπνο, 1002 πράγματα που μοιάζουν απλά αλλά αν τα έχει κατανοήσει ο άλλος και σου τα προσφέρει τότε βλέπεις οτι κάτι υπάρχει στο όλο θέμα.


    Διαφωνώ μόνο στην αρχική πρόταση της παραγράφου. Κατά τα άλλα συμφωνώ 100%. Είναι αυτά που μένουν, στο τέλος. Όταν κάνεις ταμείο που λένε, η εμφάνιση είναι λίγο δεύτερη σε προτεραιότητα.

    ( Όσο για την σακούλα και το σεντόνι στο κεφάλι, είναι αρκετά καλή πρακτική υπό περιπτώσεις, μην την σνομπάρεις   )

    Το θέμα για μένα είναι να έχει όλα όσα θέλω, και να έχω όλα όσα θέλει. Αμοιβαιότητα. Σίγουρο πολύ δύσκολο. Τα εύκολα όμως καταντάνε και βαρετά τις περισσότερες φορές. Οι συμβιβασμοί είναι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει να κάνω, γιατί ο ένας φέρνει τον άλλον μετά και πάει λέγοντας. Είτε σε συναισθηματικό, είτε στο επίπεδο της εμφάνισης.
     
  7. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!


    Και εσύ μοναχούλα.??? Να υποθέσω πως είσαι και εσύ γυναικάρα και κομπλάρουν? Πές μου πως τον θέλεις και θα σου τον στείλω εγώ πακέτο κουκλίτσα μου.
     
  8. Afsana

    Afsana Batida de coco

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    λοιπον...ψηλο, γεροδεμενο,ομορφο...και μεγαλο μυαλο!!δν φανταζομαι να ζηταω πολλα ε?? 
     
  9. Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Από ό,τι καταλαβαίνω, η συλλογιστική εδώ είναι η εξής:
    1.Όποιος είναι όμορφος, δεν έχει ζοριστεί στη ζωή του.
    2.Όποιος δεν έχει ζοριστεί, είναι απλόχερος.
    3.Οι υποτακτικοί είναι απλόχεροι.
    Άρα, οι υποτακτικοί θα έπρεπε να είναι όμορφοι.

    @tender: Με το 1 δε συμφωνώ. Η εμφάνιση δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας, για τον οποίον μπορεί κάποιος να ζοριστεί στη ζωή του. Επίσης, νομίζω πως κι αν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήριας ομορφιάς, αυτό δε σημαίνει οτι αυτοπροσδιοριζόμαστε με βάση αυτά.

    Με το 2 συμφωνώ εν μέρει. Ίσως όποιος έχει ευνοηθεί από την τύχη, νιώθει την ανάγκη να προσφέρει σε άλλους, για να διατηρήσει την ισορροπία μέσα του. Όμως, και εκείνος που έχει περάσει από δύσκολους δρόμους και έχει καταφέρει μέσα απ'αυτούς να φτάσει σε ένα εξελιγμένο επίπεδο ψυχικής καλλιέργειας και να χτίσει μία δουλεμένη προσωπικότητα, αυτός δε νομίζεις οτι είναι ικανός και πρόθυμος να προσφέρει στους γύρω του;

    @isnogood: Γιατί συνδέουμε συχνά την υποταγή με την προσφορά;
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Μόνο που δεν είπα αυτό με το οποίο δεν συμφωνείς  

    Συγκεκριμένα, είπα ότι αυτές που εξ ορισμού απαξιούν να προσφέρουν είναι οι ψωνισμένες με την εμφάνισή τους, και ότι για τους υπόλοιπους ανθρώπους εμφάνιση και προσφορά είναι κάτι μάλλον άσχετο γιατί και οι όμορφοι οι καημένοι να σχετίζονται θέλουν και αυτοί άρα προσφέρουν για να σχετίζονται ωραία και καλά. Ακόμα είπα ότι ο απλόχερος είναι ο άνθρωπος που δεν έχει ζοριστεί. Το ξαναλέω.

    "Όμορφος άνθρωπος" είναι ευρύτερη έννοια, η οποία συμπεριλαμβάνει την εμφάνιση αλλά όχι μόνον αυτή.
    Του φαίνεται φυσικό. Δίνει χωρίς να συναισθάνεται την αξία που έχει για τον άλλο αυτό που δίνει.
    Το δίχως άλλο. Από θέση (ψυχικής - τουλάχιστον) ισχύος όμως. Επουδενί, αυτός ειδικά ο άνθρωπος, με την τόση συναίσθηση της αξίας των πραγμάτων, δεν θα πάει να "προσφέρει" για να καλύψει την υποτιθέμενη έλλειψη καλής εμφάνισης, όπως ήταν αρχικά το ερώτημα.
     
  11. Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    ακόμα καλύτερα τότε  
     
  12. tanya

    tanya Guest

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    afsana φυσικα να στους δωσω!   και Revenant αμα μιλατε για μενα εγω ειμαι Σκωτσεζοελληνιδα και το Σκωτσεζο το βαζω μπροστα για να τιμησω Τον Daddy.....  
     
    Last edited by a moderator: 13 Οκτωβρίου 2011