Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM & εμφανιση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 28 Ιουλίου 2011.

  1. Afsana

    Afsana Batida de coco

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    επειδη εχεις αυτοπεποιθηση!!
    και ειτε εισαι ειτε οχι αυτο που νιωθεις αυτο περνας και στουσ αλλους...
     
     
  2. mairaincollar

    mairaincollar Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    και στην παρακατω απαντηση....
    μηπως τελικα (χωρις βεβαια να μιλαμε για την εκδοχη του με μην βλεπετε καποιος/α) ειναι ολα στο μυαλο μας?
    μηπως τοπροβλημα ειμαστε εμεις και να ειμαστε πρωτα απο ολα καλα με τον ευατο μας?
     
  3. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!


    Δεν θα έλεγα πως αποτελούμε το πρόβλημα. Αντιθέτως αποτελούμε τη βάση ενός ιδιαίτερα όμορφου συλλογισμού. Μέσα από τον οποίο πρέπει να αποβάλουμε τις όποιες αμφιβολίες γύρω από τον εαυτό μας και να αισθανόμαστε καλά με αυτό που είμαστε ή αν δεν μας ικανοποιεί να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε.
     
  4. sw

    sw

    Re: Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    μαθε να βαδιζεις σε ψηλοτακουνα
    και μην τα βγαζεις ουτε στο κρεβατι!
    Αν το χρειαζεσαι, οι εγκαταστασεις μου διαθεσιμες για την εκπαιδευση σου.  

    Η Sumisa αριστευσε!

    Δες και μονη σου!

    Το 2008 γνωρισα τη γλυκεια μου sumisa.
    Στην πορεια της σχεσης μας, εκδηλωθηκε η εκπληκτικη προσαρμοστικοτητα της, η απολυτη υποταγη της , η ακεραια παραδοση της και η εξαιρετικη επιδεκτικοτητα της. Επιπλεον η μοναδικη μας χημεια, μας ωθησε να οραματιστουμε πλατεια την ολοκληρωση της ερωτικης BDSMικης μας σχεσης .

    Αυτη η λαμπερη κατασταση αποτελεσε την αφετηρια της εμπνευσης μου (... ακριβεστερα απελευθερωσε την φαντασια μου να ανασυρει απο τα αρχεια της μνημης μου, το συνολο των συσωρευμενων εμπνευσεων μου στη διαρκεια των 40+ χρονων της ΒΔΣΜικοτητας μου) .

    Επιστρατευθηκε, λοιπον, η πολυτεχνικη μου κλιση δημιουργικα οσο ποτε αλλοτε μεχρι τοτε.
    Ετσι, ξεκινωντας απο τα δυο βασικα στοιχεια της μηχανικης τον τροχο και τον μοχλο, σχεδιασα και κατασκευασα ενα πολυπλοκο μηχανικο συμπλεγμα που παρεχει πληθος εφαρμογων με κεντρο την ακινητοποιηση ή την εξαναγκασμενη κινηση (κατι ιδιαιτερα χρησιμο, οπως μπορουμε να δουμε στο βιντεο που ακολουθει)

    Η sumisa στην αρχη της γνωριμιας μας φορουσε φλατ υποδηματα (...180+ γαρ). Κατι που ασφαλως δεν θα μπορουσε να συνεχιστει μαζι μου. Η πλεοναζουσα θηλυκοτητα της σε καμια περιπτωση δεν θα επετρεπα να παραμεινει στο ιδιο "επιπεδο". Επρεπε να ανεβει (τουλαχιστον 12 εκατοστα)!

    Το ψηλοτακουνο (οτιδηποτε γοβα, πεδιλο, μποτα, αλλα στιλετο απαραιτητως τουλαχιστον 12ποντο και πανω) κατα την προσωπικη μου αποψη αποτελει ενα "βαθρο",ενα "ποντιουμ", μια εξεδρα εκθεσης, αναδειξης, επιδειξης αυτης της θηλυκοτητας. Η σταση που επιβαλλει προσθετει πολλα στην γυναικα που τα φορα. Το μηκος του ποδιου, το σφαιρικο σχημα που δινει στην γαμπα ενω ταυτοχρονα αδυνατιζει καλιγραμμα την καταληξη της κνημης και ιδιαιτερα της περονης προς τον αστραγαλο, η προβολη των γλουτων με το τοξο το οποιο απαιτεται να διατηρει η σπονδυλικη στηλη για την ισορροπια και ταυτοχρονα η ελαφρα υποχωρηση της κοιλιας, η αρμονικη εναλλαγη των (ομοιων γεωμετρικως) ελλειψεων που "επαναλαμβανει" υποπολλαπλασιασμενες οταν δουμε προφιλ γαμπα-καταληξη αστραγαλου//φτερνα-καταληξη στιλετου, οι "περισπωμενες" γραμμες που πλαισιωνουν το πελμα και προβαλλουν/εκθετουν τα δακτυλα και αμετρητα αλλα!

    Αποτελει αλλωστε και το πιο διαδεδομενο εξαρτημα εξαναγκασμου, εξαιρετικης ποιοτητας και φινετσας, που εκτος απο τον πονο που προσφερει, μπορει να αποτρεψει, με εξαιρετικα αποτελεσματα, οποιαδηποτε αποπειρα αποδρασης, τουλαχιστον χωρις αμφιβολια για την καταληξη της!
    Ειδικες "ψηλοτακουνοπαιδες" με κλειδαρια ειναι σε εξελιξη στο σχεδιαστηριο και παιρνουν τον δρομο της παραγωγης, ωστε να περνα ολοκληρωτικα και ο ελεγχος της "αφυποδησης" της στον αρμοδιο γι αυτην.

    Οπως καταλαβαινετε, η sumisa, θα χρειαζοταν μια εντατικη ασκηση/εκπαιδευση καθως και μηχανικη "υποβοηθηση" συμπεριλαμβανομενου και του επιβαλλομενου εξαναγκαστικου κινητρου , μια επικουρικη « ενθαρρυνση» της δικης της προθυμιας να υποστει την ριζικη μεταβολη της μεχρι τοτε συνηθειας της, αφου υποδηση της πλεον αφορουσε ψηλοτακουνα (12εκ και ανω).

    Το μηχανικο συμπλεγμα που ονομαστηκε TCM (TortureComplexMashine) και πληρουσε ολες τις προυποθεσεις, ξεπερνοντας και τις υψηλοτερες απαιτησεις (...μου, τελειοθηρας ων, αξιοποιηθηκε στο επακρο, καταξιονοντας τα κινητρα της δημιουργιας του.
    Στο βιντεο που ακολουθει θα εχουμε τη χαρα να μοιραστουμε μαζι σας την αλανθαστη μεθοδο που εστεψε με επιτυχια την αποδοχη του πεπρωμενου της.

    http://xhamster.com/movies/874385/the_strict_pace_maker.html

    Γι ργος
     
    Last edited by a moderator: 15 Οκτωβρίου 2011
  5. sw

    sw

    Re: Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    μα και βεβαια !
    θελει και ρωτημα;

    αλλα BDSMικα ειδωμενο, εκφραζεται στο παραπανω ποστ.

    Γι ργος
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

     
  7. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Έχω να σχολιάσω πως ο λογαριασμός αν και καινούργιος έχω δει από καιρό τις φωτογραφίες με το συγκεκριμένο μηχάνημα και πρέπει να ομολογήσω πως για ιδιοκατασκευή με εντυπωσίασε.

    Επίσης όντως για άτομο που δεν φορούσε ψηλοτάκουνα η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.
     
  8. sw

    sw

    Re: Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    ασυζητητι !
    ...Μετρον Αριστον!

    ΒΔΣΜικως ειδομενον (το κειμενο) και οι διαστροφικες εμμονες... (ημων)

    Γι ργος
     
  9. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
    Ειναι αποτελεσμα μελετης και δουλειας με πολυ μερακι για περισσοτερο απο 2,5 χρονια. Η εξελιξη του ειναι ατερμονη.

    Ναι ετσι ειναι! Αυτη η προσαρμοστικοτητα της με εκανε να υλοποιησω τις ιδεες που μεχρι τοτε φαντασιωνομουν μονο νοερα.

    Γι:nod:ργος
     
  10. Y13

    Y13 Regular Member

    Ευγε σου και για την κατασκευη και για την χρηση !!! 
     
  11. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    σωστα. οσο καλυτερα νιωθουμε με τον εαυτο μας, τοσο αυτο φαινεται στην καθημερινοτητα μας και σε ολες μας τις δραστηριοτητες.
     
  12. BitterSweat

    BitterSweat Regular Member

    Απάντηση: BDSM & εμφανιση!

    Θεωρώ πως το συγκεκριμένο θέμα χωρίζεται σε 2 σκέλη. Αυτό του bdsm (της σεξουαλικής ταυτότητας θα το έλεγα γενικότερά) και του ευατού μας και αυτό του bdsm και του τι θεωρούν οι άλλοι όμορφο σε εμάς.
    Η σημαντικότερη σχέση που μπορεί να έχει ο καθένας και που πρέπει να δουλέψει περισσότερο από κάθε άλλη για να αποφέρει καρπούς, είναι αυτή με τον εαυτό του. Εάν δεν αγαπάς αυτό που είσαι, αν δε το έχεις αποδεχθεί, αν δεν έχεις αναγνωρίσει και λατρέψει τα καλά σου σημεία και δουλέψει αυτά που δεν σε ικανοποιούν, πως είναι δυνατόν να περιμένεις να τα λατρέψει κάποιος άλλος σε εσένα?
    Το να προσπαθείς να χάσεις τα 5,10 κιλά σου και να παστωθείς στις κρέμες και να είσαι όλη τη μέρα σε 1 γυμναστήριο, σίγουρα θα βελτιώσουν την εμφάνισή σου. Εάν όμως κάποιος δεν έχεις βρει το λόγο που πραγματικά τα κάνει όλα αυτά, θεωρώ ότι ποτέ, όση προσπάθεια και να καταβάλει, δε θα ικανοποιηθεί με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη. Και αυτό είναι κάτι που πραγματικά μεταφέρεται και στον άμεσο περίγυρο του καθενός.
    Αγαπάω και φροντίζω τον εαυτό μου, σημαίνει πολλά πράγματα. Σημαίνει φροντίζω το σώμα μου, χωρίς να το κακομεταχειρίζομαι (ας αφήσουμε στον κύριό μας αυτό το κομμάτι   ), σημαίνει βγαίνω έξω περιποιημένη και όχι σαν καρνάβαλος, ώστε όταν κοιταχτώ μέσα στη μέρα στον καθρέφτη και να χαμογελάσω. Σημαίνει καλλιεργώ το πνεύμα μου, αναγνωρίζω τις κλίσεις μου και εφόσον μου αρέσουν, τις ακολουθώ. Σημαίνει αναζητώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα και γεμίζω ικανοποίηση τον εαυτό μου και τον σύντροφό μου.
    Σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος, ναι, το όμορφο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και αντικείμενο θαυμασμού. Δεν είναι όμως αρκετό να σε κάνει να μείνεις βδομάδες, μήνες ή και χρόνια στο πλάι κάποιου. Όταν προσπαθούμε να ανασύρουμε κάτι όμορφο στην μνήμη μας, αυτό δεν είναι κάποιο πρόσωπο ή σώμα, αλλά κάποια αίσθηση ή ανάμνηση στην οποία νοιώσαμε όμορφα. Στο bdsm συγκεκριμένα λοιπόν, αυτό που θα σε καυλώσει 1-2 φορές μπορεί να είναι το ωραίο σώμα του αφέντη σου. Θέλεις 3? Οκ, 3. Ε, μέχρι εκεί. Τα λεγόμενά του και οι πράξεις του είναι αυτές που θα σε κάνουν να μείνεις. Ένας ωραίος άντρας με μαστίγιο, μπορεί να δείξει τόσο γελοίος αν δε ξέρει να επιβληθεί που να σου έρθει να ξεράσεις από αηδία. Ένας άνθρωπος όμως που ξέρει τι θέλει από τη γυναίκα που έχει απέναντί του, με τον λόγο του και μόνο θα το κερδίσει και θα ικανοποιηθούν και οι 2.