Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παράκληση σκλάβου για release;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 10 Αυγούστου 2009.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    γιατί;
    εγώ ούτε στην βδσμ ουτε στη βανίλλα σχέση βλέπω να είναι αναγκαία η συναίνεση στην λύση της
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Αγαπητέ underherfeet, άφησε τον κόσμο να ζει στον κόσμο του...

    Φίλτατε, όσο και δίκιο να έχεις σε αυτά που γράφεις, κάποιοι/ες για τους χ δικούς τους λόγους, ασχέτως αν η πραγματικότητα είναι διαφορετική, θέλουν να ζουν στον δικό τους κόσμο που έχουν φτιάξει για τους χ δικούς τους λόγους, πληζ..., μην τους το χαλάς...
     
    Last edited: 17 Οκτωβρίου 2011
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Βοήθησέ με να καταλάβω, όταν λες ότι "το αίτημα για release προϋποθέτει μια συμφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη" εννοείς ότι και οι δύο πρέπει να συμφωνούν ότι υπάρχει επίσης η πιθανότητα release και ότι η σκλάβα έχει το δικαίωμα να ζητήσει release;

    Συμφωνώ με Όποιον σου είχε πει παλιά ότι οι πραγματικές σκλάβες δεν μπορούν να ζήσουν αδέσποτες. Προσθέτω επίσης ότι και μια κακιά M/s σχέση είναι πολύ καλύτερη για μια σκλάβα από το να είναι μόνη της ή από μια βανίλλα σχέση. Όμως, το ότι δεν μπορεί η σκλάβα εκτός δεν είναι πάντα λόγος για να καθίσει κάπου που δεν εγκρίνει. Αντίστοιχα, όταν ένας έχει μια "πραγματική" σκλάβα η οποία κάνει ό,τι αυτός της λέει και δεν μπορεί να ζήσει εκτός πλαισίου M/s, δεν δικαιολογείται, για τους λόγους αυτούς, να της κάνει τον βίο αβίωτο, να αδιαφορεί γι αυτήν και τις επιθυμίες της πάντα και να κάνει τον κουτό ή να μην της αφήνει περιθώριο να επικοινωνήσει πώς νιώθει, κάνω λάθος; Εκτός αν το δέχεται η σκλάβα. Μπορεί να μην το δεχτεί όμως και να ζητήσει release, ακόμα και αν ξέρει ότι μετά θα βουλιάξει στη δυστυχία, όχι;

    Η μη συμβατότητα είναι αιτία για να ζητήσει μια σκλάβα release, τουλάχιστον στον πλανήτη Γη.
    Αυτό που με ένοιαζε ήταν το θέμα του όρκου. Μου πήρε καιρό να μπορώ να το πάρω απόφαση ότι ο όρκος πατιέται. Βέβαια, δεν μου έτυχε Κυρίαρχος που να επικαλείται δέσμευση προς μια υπέρτερη και των δύο μας αρχή, στην εποχή μας θα ήταν μάλλον για γέλωτα, επειδή η σχέση αυτή δεν έχει επισημοποιηθεί πουθενά συνήθως και επειδή τα μέλη της σχέσης δεν συγκατοικούν συνήθως. Έτσι, μόνον γραμμένο και απευθυνόμενο γενικώς έχω δει το επιχείρημα περί πατήματος όρκου.
    Διαφωνώ στο α) και διαφωνώ στο β). Μετά λόγου γνώσης.

    Αν δεν εγκριθεί το αίτημα, η σκλάβα μπορεί μεν να μην περνάει καλά, αλλά ο κόσμος της παραμένει όπως τον ήξερε και η ίδια νιώθει άνετα σε αυτόν τον κόσμο. Μπορεί κάλλιστα να ζει με την πιθανότητα ή την πραγματικότητα μη έγκρισης του αιτήματος μια σκλάβα που έχει μάθει να μην είναι τα πράγματα όπως τα θέλει και να καλύπτονται οι ανάγκες της αλλά όχι οι επιθυμίες της.

    Σαφώς θεωρεί (ακόμα) τον Κυρίαρχο "προϊστάμενη αρχή" και θα τον θεωρεί για πολύ καιρό όταν θα είναι εκτός σχέσης. Επιμένω ότι η διάρκεια ενός βιώματος είναι άσχετη από τη διάρκεια ενός γεγονότος. Τον σέβεται και θα τον σέβεται - με τον τρόπο της - για πολύ πολύ καιρό ακόμα, ίσως και για πάντα. Δεν επιθυμεί να του ανήκει, πια.
    Αν το πρόβλημα είναι προς την πλευρά της ναι. Δεν ξέρω να υπάρχουν θέματα τέτοια που να δικαιούται να επεξεργαστεί μόνη της μια σκλάβα.

    Αν το πρόβλημα είναι στη σχέση, το έχει εντοπίσει, το έχει πει και ξαναπεί όπως μπορεί και δεν γίνεται τίποτα;

    Το "θάρρος της γνώμη της" πιο πολύ έχει να κάνει με την γνωστή κατάσταση κάποιας που δεν ζητάει release ούτε λόγω ούτε έργω γιατί γνωρίζει ότι ο Έτερος θα της το παραχωρήσει με τη μια  
    Επί της ουσίας πάντα δεν είναι; Όσον αφορά τη διαδικασία, δεν ξέρω σε vanilla καταστάσεις τι γίνεται, όμως στις BDSM είναι απολύτως αναγκαία η έγκριση του Κυρίαρχου για να αρχίσει μια σκλάβα να αποδεσμεύεται από αυτόν, στην πράξη, στην ψυχή της, παντού. Για να μη σου πω και η στήριξη.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Αγαπητή μου tender lilly, έχεις δει πολλά bdsm ζευγάρια (στην χώρα μας) που η σκλάβα θέλει να φύγει από την σχέση για τους χ δικούς της λόγους, να ζητάει πρώτα release και όταν της το δώσει ο Κ της μετά να φεύγει; Και αν δεν της δώσει release ο Κ της τι κάνει αυτή, μένει σε μια σχέση που γι΄ αυτήν έχει τελειώσει;

    Αγαπητή μου, οι περισσότερες που δηλώνουν σκλάβες, είναι σκλάβες της κάβλας τους και όχι του Κ τους, (δεν είναι κακό) αν λοιπόν κάπου ο Κ δεν ικανοποιεί τις κάβλες τους κατά πως θέλουν αυτές, π.χ. όχι άλλες σκλάβες στα παιχνίδια με τον Κ τους κ.λ.π., την έχουν κάνει με ελαφρά χωρίς ριλίς και παρακάλια, φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς είναι λίγες.
     
    Last edited: 17 Οκτωβρίου 2011
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Για να είμαι ειλικρινής, όχι αν και δεν μπαίνω στα μη εμφανή της ζωής ενός ζευγαριού ή πρώην ζευγαριού. Τι μ αυτό, όμως, θα έπρεπε και εγώ να κάνω το ίδιο;
    Αν δεν της δώσει release ο Κύριός της σημαίνει ότι η σχέση δεν έχει τελειώσει, δεν παίρνει μονομερώς αποφάσεις η σκλάβα. Αν και θεωρώ απολύτως απίθανο να μη δώσει release ένας Κυρίαρχος.
    Και λίγες είναι και μερικές τις αποπαίρνουν και τις ειρωνεύονται μερικοί που νομίζουν ότι αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τα τι και τα πώς της σχέσης τους.

    Κακό είναι, σαφώς και είναι κακό να δηλώνει κάποια σκλάβα και να είναι για τις κάβλες της και μόνο, εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί οι κάβλες ικανοποιούνται περίφημα και με λιγότερες ταλαιπωρίες εκτός σκλαβιλικιού, πιστεύω ότι άλλον χαβά έχουν όσες πραγματικά θέλουν να είναι σκλάβες και όχι του αιδοίου τους.

    Από την άλλη πλευρά, όσο και να καταλαβαίνω ότι ένας Κυρίαρχος θέλει να απολαμβάνει η σκλάβα του με τους τρόπους που αυτός ορίζει, όσο και να δέχομαι ότι οι σκλάβες πρέπει να είναι άτομα ικανά να αλλάζουν με στόχο να ευχαριστήσουν τον Αφέντη τους, έχω τη γνώμη ότι ένας Κυρίαρχος που δεν νοιάζεται να περνάει καλά και να είναι καλά, ώστε να μπορεί να τον υπηρετεί καλά η σκλάβα του, διακινδυνεύει το ναυάγιο της σχέσης του.
     
    Last edited by a moderator: 17 Οκτωβρίου 2011
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Κι αλίμονο αν δεν ίσχυε καθολικά ότι εσύ βλέπεις ως αναγκαίο και τι όχι!  
    Σοβαρά τώρα, δεν κατανοώ καν σε τι είδους συναίνεση αναφέρεσαι.
    Στο να πει η σκλάβα με τον τρόπο που νιώθει πως επιθυμεί να πει "τελειώσαμε" και να της Πει, στο καλό να πας?
    Πρέπει σώνει και καλά απλά να σηκωθεί να φύγει χωρίς λέξη για να θεωρείται από σένα λογική η διάλυση?

    Όπως και νά χει δεν προσπαθώ να σε μεταπείσω, όπως δεν προσπαθώ να μεταπείσω τους συμφωνούντες μαζί σου.

    Ο καθένας σμίγει και χωρίζει, όπως ο ίδιος κρίνει ορθότερο και λογικότερο για τον ίδιο.
    Και βέβαια αυτό ισχύει και για όσους βρίσκουν λογικότερο να ζητήσουν/δωσουν release.
    Δεν βλέπω γιατί να πρέπει να δικαιολογήσουν ο ένας στον άλλο τις επιλογές τους, ή να προσπαθήσουν να τις ακυρώσουν.

    Εννοώ πως το release είναι η διακοπή ενός συμβολαίου ανάμεσα στους δύο, είτε αυτό το συμβόλαιο είναι γραπτό, είτε προφορικό.
    Συμφωνώ.
    Κανείς δεν αναγκάζει κανένα να παραμείνει κάπου με το ζόρι. Αν δεν θέλει να βρίσκεται για τους όποιους λόγους στη σχέση, όπως λες κι εσύ ζητά αποδέσμευση και

    Πολλά θέματα μαζί.
    Θα ήθελα να μου επιτραπεί να σχολιάσω λίγο το καθένα απ αυτά.

    * Ο βίος αβίωτος μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος και όχι μια σταθερή κατάσταση. Π.χ. εγώ θυμάμαι μια περίοδο "σπασίματος" που ένιωθα λες και περνάω κάποιο τεστ κατά πόσο είμαι ικανή να επιβιώσω υπό απάνθρωπες συνθήκες   Το βίωνα ως κάποιου είδους Crush test



    * Η αδιαφορία μπορεί να είναι πραγματικά αδιαφορία, αλλά μπορεί και να μην είναι.



    * Η ικανοποίηση των επιθυμιών της δεν ήταν για μένα ποτέ κάτι δεδομένο κι απαραίτητο -όχι πως θα με χάλαγε αν μου τις ικανοποιούσε απλά δεν θεωρώ πως είναι υποχρεωμένος να το κάνει- αντίθετα από τις ανάγκες της, τις οποίες θέλω να πιστεύω πως κι ο Ιδιος θεωρεί υποχρέωση του να καλύπτει.


    * Το να μην της αφήνει περιθώριο να επικοινωνήσει γενικά κι αόριστα όμως, ακούγεται πολύ άσχημα και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να κατανοήσω πως μπορεί να αρχίσει ή να προχωρήσει οποιουδήποτε είδους σχέση χωρίς επικοινωνία. Ειλικρινή επικοινωνία!
    Θα μπορούσα να γράψω πολλά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο για μένα είναι Η βάση.
    Προσωπικά έχω τεράστια ανάγκη να επικοινωνώ και ακόμα και στις περιόδους του "παρκαρίσματος" μου -πολύ μ άρεσε αυτή η έκφραση και την χρησιμοποιώ- ποτέ δεν μου Απαγόρευσε να Του γράφω, αν και μου πήρε χρόνια να μάθω να εκφράζω ακόμα και τα όσα "κακά" και "άσχημα" ένιωθα κατά περιόδους, χωρίς να εκφράζω παράπονο -είμαι γενικά πολύ παραπονιάρα όλοι οι φίλοι μου μπορούν να το επιβεβαιώσουν  - και εκφράζοντας τα να πάψω να φοβάμαι πως θα γίνουν αιτία να με διώξει.
    Πολλοί Κ λένε πως επιθυμούν να εκφράζεται ειλικρινά η υ. αλλά δεν αντέχουν στην πραγματικότητα μια τέτοια ειλικρίνεια και δεν ήμουν βέβαιη αν ο Κύριος μου θα μπορεί.
    Με εξέπληξε ευχάριστα και μπόρεσε. Θα μπορούσε να αποδεικνυόταν πως δεν μπορεί όμως.

    Αλλά όταν χωρίς να είμαι βέβαιη αποφάσισα πως είναι σημαντικότερο να επικοινωνώ ειλικρινά από το να καταπίνω και να λογοκρίνω μόνη μου τι μπορώ και τι όχι να Του λέω, ρισκαρα, όμως ένιωθα πως ή θα με δεχτεί γι αυτό που πραγματικά είμαι τη δεδομένη περίοδο, όσο "άσχημες" και να θεωρώ κάποιες εκφράσεις μου ή δεν έχει νόημα να προσπαθώ για μια σχέση μέσα στην οποία δεν είμαι αληθινή.

    Γενικά συμφωνώ πάντως, πως αν η σκλάβα νιώθει δυστυχής όχι επειδή ζορίζεται και ψάχνει δικαιολογία να μην αφεθεί και να μην παραδώσει έλεγχο, αλλά επειδή πραγματικά δεν είναι συμβατή με Κάποιο, πρέπει να ζητά release.

    Το θέμα όχι καν όρκου, αλλά υπόσχεσης είναι προσωπικό κι υποκειμενικό θέμα του καθενός μας ξεχωριστά.

    Προσωπικά σπάνια δίνω υποσχέσεις γιατί με χαλάει απίστευτα να αναγκαστώ να μην τις σεβαστώ. Γιατί συμφωνώ πως και οι όρκοι αλλά και οι υποσχέσεις, κάτω από κάποιες συνθήκες αναγκαστικά "πατιούνται".

    Γενικότερα σχολιάζοντας κάποιες απόψεις θα ήθελα να πω πως το να σηκωθώ να φύγω από τη σχέση στην οποία βρίσκομαι και στην οποία από την αρχή συμφώνησα πως για να φύγω απ αυτή τη σχέση πρέπει να ζητήσω release, έδωσα δηλαδή το λόγο μου, εφόσον ο Άλλος δεν είναι άξιος για φτύσιμο και έχει την εκτίμηση μου ασχέτως πιθανής μεταξύ μας ασυμβατότητας, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην σεβαστώ την αρχική μας συμφωνία.

    Όσο για το τι γίνεται στην εποχή μας, ποτέ δεν ήταν για μένα τουλάχιστο ορισμός του τι είναι σωστό και τι λάθος, τι έντιμο και τι ανέντιμο. Όπως λεει κι η tender lilly:
    Έτσι κι εγώ, τουλάχιστο προσπαθώ όσο είναι δυνατό να μην επηρεάζομαι.
    Ακολουθώ την συνείδηση μου ακόμα κι αν δεν είναι οι αποφάσεις που λαμβάνω βάση αυτής "σύγχρονες" και κάποιοι μπορεί ακόμα και να τις περιγελούν -και δεν χρειάζεται να πάμε μακρυά για να δούμε ποιοι και πως κάνουν ακριβώς αυτό.

    Επί της ουσίας, συμφωνώ απόλυτα.
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Στήν συμφωνία που αναφέρεις εσύ ως προύπόθεση για την λύση της σχέσης η την έκδοση διαζυγίου.
    Αμα δεν συμφωνει ο ένας δηλαδή ,ο άλλος κάθεται με το ζόρι;

      
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Εσυ είσαι καλό κορίτσι, δεν κανεις τέτοια πράγματα...


    Αγαπητή μου, όταν η σκλάβα φτάσει στο σημείο να ζητήσει release απο τον Κ της, η σχέση έχει πάει περίπατο...


    Κατ΄ αρχάς, δεν είναι κακό να έχει η άλλη τον χαβά του αιδοίου της (όπου χαβάς βάλε κάβλα...)....και ουτε είναι κακό να έχουν κάποιες βίτσιο να ταλαιπωρούνται μέσα απο σκλαβιλίκια για να ικανοποιηθούν.
    Εδώ άλλοι έχουν βίτσιο να δηλώνουν ότι προσπαθούν για το καλό της Ελλάδας παρ΄ όλα τα γιαούρτια που έχουν φάει...και μου λες εσύ για αυτές που δηλώνουν σκλάβες απλά για να βρουν κανένα κορόϊδο να τους ξεαραχνιάσει τα σκέλια τους;...




    Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο!
     
    Last edited: 18 Οκτωβρίου 2011
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Ας το πω και με διαφορετικά λόγια.

    Δεν είπα πως προϋπόθεση για λύση της σχέσης είναι μια συμφωνία.
    Είπα πως προϋπόθεση για να μην σηκωθεί να φύγει απλά και αντί αυτού να ζητήσει ρελιζ, είναι μια "συμφωνία" μεταξύ των δύο, όπως το συμβόλαιο του Κ με τη σκλάβα, όπου εξ αρχής συμφωνούν πως άμα η σκλάβα δεν επιθυμεί πλέον να είναι σκλάβα του, θα μπορεί να ζητήσει ευγενικά σαν καλό κορίτσι, σεβόμενη τη θέση της και Τον Κύριο που έστω και ασύμβατος με την ίδια, μπορεί να είναι μια χαρά Κύριος, να ζητήσει ρελιζ.
    Τώρα αν τον θεωρεί (**&^&%$ τότε δεν του χρωστά και κανένα σεβασμό έτσι δεν είναι? Τότε σηκώνεται και φεύγει.
     
  10. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    Αυτο το νημα μου φερνει στο μυαλο μια ελευθερη πτωση στη θαλασσα της ενοχης κ ανασφαλειας με βατηρα την ουσια
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;

    @lara, tender,

    ρε σεις κορίτσια, που διαφωνούμε;

    εγω λεω πως οταν στραβώσει η σχέση, πάει η σκλάβα στον Κύριο και του λέει " ξερεις κάτι χρυσέ μου, τούτο και κείνο ,δεν θέλω πια,δεν μπορώ, δεν μου αρέσει ,δεν μου αρέσεις, είναι ανάδρομος ο Ερμής, ηρθε στον ύπνο μου η Παναγιά και μου είπε να γίνω καλόγρια, θέλω να φύγω,χαίρετε".

    εσείς λέτε πως πως οταν στραβώσει η σχέση, πάει η σκλάβα στον Κύριο και του λέει " ξερεις κάτι χρυσέ μου, τούτο και κείνο ,δεν θέλω πια,δεν μπορώ, δεν μου αρέσει ,δεν μου αρέσεις, είναι ανάδρομος ο Ερμής, ηρθε στον ύπνο μου η Παναγιά και μου είπε να γίνω καλόγρια, μπορώ να φύγω;" , -"ναι παιδί μου, μπορείς"- "χαίρετε".

    Πιστεύετε ειλικρινά πως υπάρχει ουσιωδης διαφορά ,εφ όσον μάλιστα θεωρείτε απίθανο να αρνηθεί την λύση ο Κ;
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Παράκληση σκλάβου για release;