Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόλυτη σκλαβιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος δουλος σας αφεντρα μου, στις 18 Οκτωβρίου 2011.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    Βρε φίλε, sorry, αλλά θα σε ρωτήσω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα, τα πιστεύεις αυτά που λες; Αν όχι και είναι φαντασιώσεις σου κανένα πρόβλημα, αν όμως τα πιστεύεις δεν ανήκεις στο bdsm γιατί είσαι επικίνδυνος πρώτα για τον ιδιο τον εαυτό σου και έπειτα για όσες ασχοληθούν μαζί σου. Φαντάζεσαι να μπλέξεις με καμία παράλογη μίστρες και σου πει θα σου κόψω τα αρχ...α γιατί έτσι γουστάρω, εσύ σύμφωνα με όσα μας λες εδώ, θα κάτσεις να στα κόψει έτσι δεν είναι;....
     
    Last edited: 19 Οκτωβρίου 2011
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    παύλε,

    καταρχήν καλωσήρθες, αν ήσουν γυναίκα σκλάβα νεοφερμένη και τα έλεγες αυτά να έβλεπες με πόση θέρμη θα είχαν αναλάβει να σε φροντίσουν ορισμένα μέλη από αυτά που γράφουν στο νήμα σου  

    Κατά τ άλλα, τΤης ανήκεις για όσο επιθυμεί εκείνη να της ανήκεις ή της ανήκεις για όσο μπορείς εσυ να της ανήκεις. Το "μέχρι θανάτου" δεν παίζει ούτε στην απόλυτη σκλαβιά.

    Αυτό με τις σφαίρες για να καβλώσουν δεν το έχω ξανακούσει αλλά δεν είναι και σαδομαζοχισμός, νομίζω. Σφαίρες για να καβλώσει ποιος ακριβώς, αυτός που τις ρίχνει; Με την σκέψη του ανακριτικού μετά καβλώνει ή με τι ακριβώς; Αυτός που τον έχουν βάλει σημάδι; Πολύ μπελαλίδικες κάβλες έχει, αλλά ένα ξύλο από τα όργανα της τάξης όταν τα τελευταία παρέμβουν το έχει εξασφαλισμένο.

    Λες πως όταν υπηρετείς την αφέντρα σου κάνεις ό,τι της αρέσει, πως βλέπεις τις υπηρεσίες γενικώς, τι υπηρεσίες θα μπορούσες να παρέχεις και τι υπηρεσίες πιστεύεις ότι μπορεί να απαιτηθούν από εσένα; Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω από τότε που άνοιξες το νήμα. Πραγματικά αναρωτιέμαι. Δεν είμαι αφέντρα. Όταν όμως αναζητώ αφέντη, το πρώτο που θα ρωτήσει είναι τι έχω να του προσφέρω.

    Όσο για το "άει πνίξου", κατά πάσα πιθανότητα αν το πει μια αφέντρα ή ο οποιοσδήποτε είναι βρισιά και εννοεί συνήθως "βγάλε τον σκασμό" ή "χάσου απ τα μάτια μου". Κανένας σκλάβος δεν πηγαίνει να πνιγεί με ένα "άει πνίξου", στο λέω μετά βεβαιότητας, απλά παύει να αντιμιλάει και αποφεύγει να ξαναπεί κοτσάνες που εκνευρίζουν τον αφέντη ή την αφέντρα του. Αυτά ισχύουν και στην απόλυτη σκλαβιά όλα.
     
  3. giannis69bdsm

    giannis69bdsm New Member

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    αδερφέ σε ευχαριστω πολύ για την πληροφορία !!   αλλά δεν μένω αθήνα και δεν μπορώ να βρω αφέντη η αφέντρα..  
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    Αν και δεν καταδέχθηκες να απαντήσεις στην προηγούμενη ερώτηση μου, δεν απογοητεύομαι, θα επιχειρήσω μια δεύτερη:

    αν η αφέντρα σου ,την οποία υπηρετείς σ 'αρεσει δεν σ' αρέσει, σε διατάξει οχι να πνιγείς ,αλλά να πνίξεις εσύ κάποιον άλλον , ας πούμε κάποιον άλλο σκλάβο της ,που τον βαρέθηκε η την απεγοήτευσε,θα το κάνεις;
     
  5. Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    θα εκανα οτι ηταν καλο για την αφεντρα μουκαι το να πνιξω κατι δεν θα ηταν καλο γιαυτη.δεν παιζουν κανεναν ρολο οι δικες μου επιθημιες αλλα μονο οι επιθημιες της αφεντρας μου.δεν θα εβαζα σε κινδηνο τη ζωη μου ουτε τη δικη της .ως αντρας θα την προστατευα εχοντας επιγνωση ποιο ειναι το καλο για αυτην και για μενα.εανμου ζητουσε να της κανω σεχ θα το εκανα σν οχι δεν θα το κανα ποτε σεβομενος μονο τιςεπιθημιες της αφεντρας μου παιρνοντας προτοβουλιες μονο εαν υπηρχεκινδηνος για αυτην.προσφερω υπακοη και αφοσιωση μεχρι θανατου.της ανηκει οτι εχω απολυτα.δεν υπαρχουν συναισθηματα για μενα παρα μονο εντολες της αφεντρας μου.πρωτομελημα μου ειναι η ακεραιοτητα της και η ευχαριστηση της.
     
  6. SadisticUsage

    SadisticUsage Regular Member

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    Δηλαδή αν σου πει δώσε μου όλα σου τα λεφτά θα το κάνεις;

    Βλέπω δηλώνεις straight,αν σου έλεγε κάτσε να περάσουν ένα χεράκι 2 ή 3 άλλοι απλά επειδή θα της αρέσει να σε #$%! θα το αποδεχτείς;

    Αυτά πιστεύω είναι τα πιο απλά παραδείγματα.
     
  7. Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    ειπα οτι εχω της ανηκει.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    Εσύ θα αποφασίσεις τελικά τι είναι καλό για την αφέντρα σου ή όχι;


    «δούλος σας αφέντρα μου», θα δεις στην πορεία πως οι υπερβολικές εκφράσεις δουλοπρέπειας προς ανθρώπους που δεν έχουμε καν γνωρίσει και στην προσπάθειά μας να βρούμε κάποια να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, δεν καταφέρνουν και πολλά παρά να μας εκθέτουν (όταν θα έρθει η ώρα lool).
    Η δική μου συμβουλή (αν θέλεις φυσικά τη διαβάζεις) είναι πως καλό είναι να είμαστε λίγο συγκρατημένοι σε αυτά που λέμε.
     
  9. Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    ειμαι απολυτος σε ολα οσα λεω.το αν εσεις το αμφισβητειτε ειναι δικο σας θεμα και δε με αφορα.υπηρετω την αφεντρα μου και δεν θα εκανα οτιδηποτε κακο που θα εβαζε σε κινδηνο αυτην .αυτο λεγεται αφωσιωσηκαι ειναι βασικος ορος του bdsm εκτος του οτι ειστε δυσπιστοι,ορισμενοι θαπρεπει να ξανακαθησετε στα θρανια του bdsm.
     
  10. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    ..ακούσατε κύριοι??? Ξεκίνησαν οι εγγραφές! Τρέχωωωωωωω. 
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    να ζητήσεις να γραφτείς στην τάξη του Κυρίου Φλωρά.
    Είναι πολύ ευσύνείδητος, παραδίδει και στους διαδρόμους 

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Απάντηση: απολυτη σκλαβια

    χαχαχα, ναι και εκτός από ευσυνείδητος είναι και ζόρικος έχω ακούσει!
    Σε αυτόν θα πάω να με βάλει στη "θέση" μου...
    μπροστά στο πρώτο θρανίο για να τα μάθω καλά!!!! 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014