Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετεροφυλόφιλη σκλάβα στην υπηρεσία Κυρίαρχης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 23 Οκτωβρίου 2011.

?

Θα μπορούσατε, όντας ετεροφυλόφιλος/η, να ανήκετε σε Κυρίαρχο/η του ιδίου φύλου;

  1. Ναι, το έχω κάνει και ήταν / είναι πολύ καλά

    0 vote(s)
    0,0%
  2. Ναι, για λίγο χρονικό διάστημα

    8,1%
  3. Ναι, και άλλαξε η σεξουαλικότητά μου

    2,7%
  4. Ενδεχομένως, αν υπήρχε προσφορά και ήθελα πολύ να ανήκω

    10,8%
  5. Ενδεχομένως, για λόγους συνειδητότητας και για να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό

    10,8%
  6. Όχι

    67,6%
  1. gaby

    gaby Guest

    Με αφορμή αυτό το ερώτημα που έθεσε σε άλλο νήμα ο τασος0
    αναρωτιέμαι αν πραγματικά μπορεί να συμβεί επί μακρόν, η σεξουαλική ταυτότητα μιας σκλάβας, δηλαδή αν είναι ετεροφυλόφιλη ή αμφί ή ομοφυλόφιλη να έρχεται μετά τις ανάγκες της ως σκλάβας.

    Είμαι βέβαιη ότι πολλές ετεροφυλόφιλες σκλάβες θα μπορούσαν με χαρά και απόλαυση να υποτάσσονται σε Κυρίαρχη, να την σέβονται και να την υπηρετούν.

    Όμως το σεξουαλικό κίνητρο και η σεξουαλική διέγερση από γυναίκα για μια ετεροφυλόφιλη σκλάβα θα ήταν αρκετά μικρότερα απ ό,τι από Κυρίαρχο. Εξ ορισμού της έννοιας του ετεροφυλόφιλου αυτό, δεν το υποθέτω. Οι υπηρεσίες είναι ένα κομμάτι της σκλαβιάς, δεν θα μπορούσε να είναι το όλον, όμως.

    Η ερώτηση, με λίγα λόγια είναι, αν υποθέσουμε ότι μια ετεροφυλόφιλη σκλάβα θέτει εαυτόν στη διάθεση και στην υπηρεσία Κυρίαρχης γυναίκας, ποια θα είναι τα θετικά και ποια θα είναι τα αρνητικά γι αυτήν; Ποιες ιδιαίτερες δυσκολίες θα συναντήσει, θα είναι πιο σκληρό για την ίδια να υποταχτεί ολικά σε Κυρίαρχη; Εννοώ, ενδέχεται να περάσει ένα σκληρότερο διάστημα προσαρμογής / εκπαίδευσης από Κυρίαρχη, η ίσως η έλλειψη sexual bias (σεξουαλικής προτίμησης) και των συνεκδοχικών προκαταλήψεων, προσδοκιών, προτιμήσεων συμπεριφοράς να έκανε τα πράγματα απλούστερα και πλέον συνειδητά;

    Θέμα χρονικού διαστήματος δεν θέτω, διότι έχω τη γνώμη ότι είναι απολύτως υποκειμενικό για πόσο χρόνο μπορεί να καταστείλει τις σεξουαλικές της ανάγκες μια σκλάβα ή αν θα τις προσαρμόσει εν τέλει στην ομοφυλοφιλική σχέση Κυριαρχίας - υποταγής.

    Θρυλείται πως "ο πραγματικός σκλάβος / η πραγματική σκλάβα δεν έχει σεξουαλική ταυτότητα". Θεωρείτε ότι έχει βάση αυτό; Αν ναι, σε ποια έκταση;
     
    Last edited by a moderator: 23 Οκτωβρίου 2011
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    o serr ειναι ετεροφυλοφιλη σκλαβα ?  

    edit. τωρα ειδα πως αφορά και άντρες το poll  
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ετεροφυλόφιλη σκλάβα στην υπηρεσία Κυρίαρχης

    Όχι, το poll απευθύνεται στα δύο φύλα το κείμενο είναι για τις γυναίκες.
     
  4. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Θρυλείται; Τι, πού, ποιος, πότε και γιατί; Έχω χάσει επεισόδια; Από πότε ο σκλάβος δεν έχει σεξουαλική ταυτότητα; Τούτο κατ' επέκταση σημαίνει ότι δεν έχει ούτε ο κυρίαρχος; Μήπως δεν έχει ούτε το D/s εν γένει; Μήπώς μιλάμε για μια πρακτική ντιπ άσχετη με τη σεξουαλικότητα;
    Τι να σας πω... δι' εμέ την πτωχή το D/s είναι αναπόσπαστα δεμένο με τη σεξουαλικότητα, και κεντρικό ζητούμενο της σεξουαλικότητας είναι η διαμόρφωση σεξουαλικής ταυτότητας καθώς και η συνακόλουθη υποστήριξη αυτής της ταυτότητας. Ενδεχομένως υπάρχει εδώ κάποια σύγχυση της κάθεξης της επιθυμίας ("είμαι ετεροφυλόφιλος") με αυτό που νοείται ως σεξουαλικό παιχνίδι, στο οποίο πολλά πάνε ("δεν κάνω αποκλεισμούς φύλου στα ερωτικά μου αντικείμενα"). Λέω εγώ τώρα...
     
  5. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Ετεροφυλόφιλη σκλάβα στην υπηρεσία Κυρίαρχης

    Σίγουρα μπορεί να γίνει.
    Φυσικά και υπάρχει σεξουαλικό κίνητρο το οποίο εξελίσσεται αφού μείνουν μόνες του με μόνη συντροφία τις αναμνήσεις..  
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    τι σημαίνει αυτό δηλαδή, πως όλες έχουν κακές αναμνήσεις απο τις ετεροφυλοφιλικές τους σχέσεις ... ?
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ετεροφυλόφιλη σκλάβα στην υπηρεσία Κυρίαρχης

    Η ερώτηση απευθύνεται σε υ...αλλά επειδή είμαι bisexual που δεν ερωτεύομαι άντρες αλλά με μεγάλη επιθυμία προς αυτούς, θα ήθελα να αναφέρω την δική μου οπτική, αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω και άλλων που δεν σταμάτησαν ποτέ στο σημείο όπου ο εαυτός τους τους είπε "έτσι θέλω και άρα γιατι να το ψάχνω;"

    Αν για την ακρίβεια δεν είχα τόσο πολύ την τάση να αποδομώ τον εαυτό μου για να τον ανακαλύψω, κατά πάσα πιθανότητα τώρα θα ήμουν λεσβία. Αυτό δεν είναι ούτε θετικο ούτε αρνητικό. Απλά και όταν το προσπάθησα δεν με χώραγε. To ζήτημα δεν ήταν η σεξουαλική επιθυμία. Αλλά η επιθυμία της αποδόμησής του εαυτού μου με σκοπό την επιγνωση.

    Λοιπον, απο την δική μου οπτική και μετά απο μία μακράν πορείαν αποδόμησης και αναδόμησης και με δεδομένο τη δική μου σεξουαλικότητα, σαν Κ με έναν άντρα υποτακτικό, μπορώ να νιώσω, τρυφερότητα, βαναυσότητα, επιθυμία να τον βιάσω, μπορώ να έχω επιθυμία να τον πάρω (δηλαδη να τον χρησιμοποιήσω για διείσδυση - για να μην αρχίζουμε μια Κ δεν κάνει διείσδυση και άλλες αηδίες)
    Να τον δω να παίρνει άλλους άντρες.. κ.ο.κ. Και όσο τον γνωρίζω τόσο οι φαντασιώσεις αυξάνονται.

    Όταν όμως έρχομαι στο σωματικό κομμάτι, κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν μπορώ να το εντοπίσω και ίσως είναι η έλλειψη εμπειρίας μου.

    Παλιά πίστευα ότι ίσως έχω γινει εν τέλη ομοφυλόφιλη και για αυτό η επιθυμία μου να κυριαρχήσω πάνω τους είχε εκμηδενιστεί.

    Όταν όμως βρέθηκα με έναν άντρα υποτακτικό που επιτέλους δεν ήταν κινκυ, δεν ήταν ποδολάγνος, δεν ήταν με τον*** στο χέρι ολη την ώρα και δεν ένιωθα να με κυνηγάει ένας πεινασμένος, άρχισε η επιθυμία μου να μεγαλώνει.

    Ακόμα, λείπει ένα περίεργο κομμάτι που άλλοι θα ονόμαζαν έρωτα...αλλά δεν είναι... Οι βαναυσότητες που θέλω να τους ασκήσω είναι πολύ διαφορετικής υφής απο τις βαναυσότητες που θέλω να ασκήσω σε μία γυναίκα.

    Όμως επειδή το μεγαλύτερο μέρος της ερωτικής επιθυμίας μου, - διαπιστώνω // υποθέτω // απ'ότι φαίνεται μέχρι στιγμής - αφορά τις ποιότητες του D/s, (χωρίς αυτές δεν με ελκύει ούτε άντρας, ούτε γυναίκα), μέσα σε αυτή τη διαδικασία, βρίσκω τον εαυτό μου που διεγείρεται, επιθυμεί, ψάχνει τη ζωή και τον θάνατο στα σώματα χωρίς αυτό το μοναδικό στοιχείο της έλξης που ασκείται απο μία συγκεκριμένη ποιότητα που μέχρι στιγμής έχω δει να έχουν μονο οι γυναίκες.

    Ψάχνω χρόνια μέσα σε ερωτήματα όπως
    "Τι βλέπω και με ελκύουν κατά αυτον τον τρόπο , μονο γυναίκες"
    "Τι έχουν διαφορετικό απο τους άντρες"
    "Τι νιώθω ότι λείπει απο αυτούς για να τους θέλω με αυτόν τον τρόπο;"
    "Γιατί ο τρόπος διαφέρει; Γιατί τον βιώνω ως ελλειπή;"
    "Είναι θέμα της κοινωνικής τους ταυτότητας ή των ορμονών;"
    "Τι ειναι αυτό που κάνει έναν άντρα σαμπ λίγο για την επιθυμία μου;"

    Δεν είναι οι τρύπες. Δεν είναι το πλαστικό στήθος που θα τους δώσει αυτό που αναζητάω και 40 ενέσεις ορμονών. Τι είναι;

    Ανακαλύπτω - νομίζω - όλες τις άλλες πτυχές του εαυτού μου και τις ερωτικής μου ταυτότητας που επιθυμεί και άντρες. Καινουριες πτυχές κάθε φορά.


    Οπότε προς το παρόν έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι για να εξετάσει κανείς ένα φύλο που νιώθει ότι δεν τον ελκύει αρκετά, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψει όλη του την σεξουαλικότητα. Μονο τα μέρη αυτά που τον διεγείρουν προς το παρόν με το φύλο που νιώθει ότι τον ελκύει.
    Με αυτή την διαδικασία απλά ανακαλύπτει, τί άλλο τον διεγείρει. Το αν θα του φτάνει, εξαρτάται απο το πόσο καιρό έχει ψάξει και το κατά πόσο θα ακυρώσει τον εαυτό του χωρίς να τον καταστρέψει (υπάρχει και αυτος ο φόβος)

    Τουλάχιστον...αυτό συμβαίνει με εμένα. Πέρασα βέβαια και απο την πεποίθηση ότι είμαι μόνο straight αλλά αυτό συνέβαινε γιατι βρισκόμουν σε επαφή με τα άλλα κομμάτια του εαυτού μου που ήθελαν να ικανοποιηθούν και αυτά. Είναι ένα switch πιστεύω. Ίσως είμαστε τα πάντα...Ίσως να μπορούμε να γίνουμε τα πάντα... αλλά η αποδοχή αυτού που θέλουμε ανεξάρτητα με το αν πετυχαίνουμε τον σκοπό του να φτάσουμε το όλον και τα όλα που είμαστε, είναι μάλλον σημαντικότερη της διερεύνησης.
    Εξαρτάται φαντάζομαι απο το στάδιο που βρίσκεται ο καθένας.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ετεροφυλόφιλη σκλάβα στην υπηρεσία Κυρίαρχης

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα επανέλθω αύριο μάλλον.

    @ Uther,
    σπουδαίο κομμάτι, πώς όμως μπορούμε να γίνουμε τα πάντα, αν δεν ερωτεύεται κάποιος και αν δεν φτάνει σε οργασμό με τον Έτερο, ακόμα και να μπορεί, γιατί θα κοπιάσει να γίνει / κάνει τα πάντα;
    Από εκεί κάπου ξεκίνησε ο προβληματισμός μου.

    @camera obscura,
    είστε πολύ ευπρόσδεκτη να συνεχίσετε περαιτέρω την ανάλυσή σας. Δεν είναι η μάρκα λαδιού φιδιού που προτιμώ ο προβληματισμός που θέσατε αλλά δεν έχει σημασία, ανοιχτή συζήτηση κάνουμε.
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ετεροφυλόφιλη σκλάβα στην υπηρεσία Κυρίαρχης

    Εξαρτάται απο τον άνθρωπο. Εγώ για να με αποδομήσω και να με γνωρίσω υπο διαφορετικό πρίσμα. Είμαστε ενδεχομένως τα πάντα. Αν εσύ είχες μεγαλώσει ινδία θα ήσουν εντελώς διαφορετική σήμερα.
    Όταν περιορίζουμε τον εαυτό μας, - εσυ το ξέρεις καλύτερα απο εμένα αυτό - αναδύεται ένα άλλο μέρος το οποιο ή δεν είχε χρειαστεί ή δεν το είχαμε εξασκήσει ποτέ ή δεν το θέλαμε.

    ΑΝ σκεφτείς ότι αναπτυσσόμαστε και με βαση το περιβάλλον και οι επιλογές μας, που ακολουθούν τις προηγούμενες επιλογές εξυπηρετούσαν , μονο μία πορεία, τότε ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τι άλλο εχεις μέσα σου , είναι να αλλάξεις περιβάλλον.

    Για εμένα αποτελεί κίνητρο. Για κάποιους άλλους όχι φαντάζομαι.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θεωρώ ότι η σεξουαλικότητα αποτελεί τμήμα της υπόστασης της σκλάβας, όχι ότι η σκλαβική υπόσταση αποτελεί τμήμα της σεξουαλικότητας.

    Θετικό το ότι θα έχει ανοσία στην πάντα δολίως υποφώσκουσα βανιλλίαση. Αρνητικό επειδή θα πρέπει να βρεθεί κάποιος επιβήτορας για να τακτοποιεί τις σεξουαλικές ανάγκες της σκλάβας.

    Συμφωνώ. Η προσωπική μου εκτίμηση, με δεδομένη την αμφιφυλοφιλία των ανθρώπων (εάν υποθέσουμε ότι ισχύει), είναι ότι η σκλάβα θα προσαρμοστεί σε ομοφυλόφιλη έκφραση της σεξουαλικότητας, άνευ ουδεμίας παρενέργειας.

    Ναι, θεωρώ ότι το όργανο στο οποίο επιδρά η σχέση της Κυραρχίας / υποταγής είναι το μυαλό. Το μυαλό δεν έχει φύλο. Πολλοί σκλάβοι και σκλάβες, κυρίως στο εξωτερικό, αναφέρονται στον εαυτό τους ως "it". Το έκανα κι εγώ αυτό για λίγο μέσα σε κάποια σχέση, όπου με αποκαλούσα "αυτό" και δεν ήταν διόλου δυσάρεστο. Επίσης πολλοί Κ, άντρες και γυναίκες, δεν κάνουν σεξ με τον σκλάβο τους ή τη σκλάβα τους.

    Μάλιστα. Αυτό σημαίνει. Εκείνος ο Βέλγος γεροδιάολος επέμενε πάντα να λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το φύλο του σκλάβου, μόνο το ότι είναι σκλάβος, και κατ' επέκταση τον ενδιαφέρει μόνο το μυαλό του. Βέβαια οι περισσότεροι Μάστερς που γνωρίζω εδώ στην Ελλάδα είναι περισσότερο βανιλλο-Doms και όχι Μάστερς με την πολύ αυστηρή έννοια του όρου (του διαχειριστή ενέργειας). Όταν διαχειρίζεσαι ενέργεια, η σεξουαλικότητα είναι ένα τμήμα της ενέργειας που διαχειρίζεσαι. Έντονο και όμορφο τμήμα, όμως μόνο τμήμα. Και η απόλαυση του Μάστερ, δεν είναι μόνο σεξουαλική, σαφώς. Εάν ήταν, δεν θα υπήρχε λόγος να είναι Μάστερ και να φορτώνεται ευθύνες και τα συναφή, θα μπορούσε απλά να γαμούσε και να έδερνε λίγο, γιατί να κοπιάσει;

    Μάλιστα (μα τί έχω πάθει Παναγία μου; Λολ). Πιστεύω ότι το D/s είναι πνευματικό, υπαρξιακό αν θέλεις, εργαλείο. Όχι σεξουαλικό. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μέσα στην σεξουαλικότητα είναι που κυρίως αναδεικνύεται, ιδίως στην αρχή, η ανάγκη για D/s. Προχωρώντας όμως στο δρόμο αυτό, σύντομα (εάν βρεθούν οι κατάλληλοι σύντροφοι), η σεξουαλικότητα βρίσκει το niche της μέσα στην ευρύτερη ολοκλήρωση του ατόμου ως άτομο.

    Ενδέχεται να εξελιχθεί η υποτακτικότητά σου στο μέλλον με διαφορετικό τρόπο . Το αποκλείεις; Φυσικά ενδέχεται και όχι. Θεωρώ ότι είναι περισσότερο θέμα συντρόφων και συγκυριών, παρά προσωπικών επιλογών.
     
  11. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Ετεροφυλόφιλη σκλάβα στην υπηρεσία Κυρίαρχης



    Παντα ο θρυλος εχει γοητεια(ασε που προσωπικα εχω μια λατρεια σ'αυτον )
    Παμε ομως στο θεμα μας,βαση εχει,η εκταση ομως επι του πρακτεου ειναι δυστυχως πολυ μικρη,μου θυμιζει το ''λεφτα υπαρχουν''.
    Ποσοι/ες ειναι τοσο συνηδητοποιμενοι προς την κατευθυνση ''it'' οταν γνωρισουν τον μελλοντικο Αφεντη/τρα τους?
    Θεωρητικα και οχι μονο ειναι τ'ομορφοτερο που μπορει να σου συμβει...ερχεται ο καμβας ολολευκος και σου προσφερει πινελα και μπογιες για να δημιουργησεις...χωρις κανενα περιορισμο και σε οποια κατευθυνση επιθυμεις εσυ.
    Διαλεγω ενα σεναριο διαφορετικο απο αυτο του νηματος για να μπορεσω να τοποθετηθω.
    Ενας ανδρας που θηλυκοποιειται και εκπαιδευεται βημα βημα με σκοπο να γινει υπηρετης του Αφεντη...με D/s με s/m αλλα χωρις καμια σεξουαλικη συνευρεση μεταξυ τους(αυτο το αφηνει στο strapoon της φιλης του ).
    Ειναι αραγε οι επιθυμιες του Αφεντη σεβαστες σε μια τετοια περιπτωση? Κανονικα θα επρεπε να ειναι αφου δηλωνει "it"
    Η ευχαριστηση του "it'' πρεπει να συναδει με την ευχαριστηση του Κ?
    Μας ενδιαφερει ?
    λιγο?
    πολυ?
    καθολου? αφου η συναινεση ειναι παρουσα και υπαρκτη
    Η ''πιεση'' που αναπτυσσεται δεν τρεφει κατα καποιο τροπο και τον ψυχολογικο μαζοχισμο του "it"?
    Δεν του αρκει αυτο? Θα επρεπε,λεω εγω.
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Ετεροφυλόφιλη σκλάβα στην υπηρεσία Κυρίαρχης

    Ένα διλημματικό θέμα για μένα. Είμαι υποχρεωμένη, στην ηλικία που βρίσκομαι, όχι να υποθέτω βέβαια, αλλά να βλέπω ένα δυό βήματα μπροστά μου.

    Τι θα αποκόμιζε από εμένα μια γυναίκα Κυρίαρχη και για πόσο; Θα την ωθούσα να δαπανήσει χρόνο πάνω μου, γιατί, για ποιόν λόγο, τι θα της προσέφερε αυτό;

    Ασφαλώς μια σκλάβα δεν είναι σκλάβα για τις κάβλες της, αλλά δεν τις ακυρώνει εκ των προτέρων κιόλας. "Δεν είμαι σκλάβος / σκλάβα για την κάβλα μου" σημαίνει ότι υπηρετώ αυτονόητα, χωρίς να είμαι καβλωμένος/η. Σημαίνει ότι δεν ζητώ σεξουαλική απόλαυση ως αντάλλαγμα για τις καλές μου υπηρεσίες. Δεν σημαίνει ότι πάω εκεί που δεν θα δω χαρά ανάμεσα στα πόδια μου, γιατί δεν ενδιαφέρει εμένα να δω χαρά ανάμεσα στα πόδια μου από τον συγκεκριμένο πάροχο.

    Οι απόψεις σας, για τις οποίες σας ευχαριστώ, βάθυναν το δίλημμά μου περισσότερο. Για μεγάλη μου χαρά, η βοήθεια του κοινού ήταν καταπέλτης. Κάνω χρήση της βοήθειας του κοινού.

    Νιξ σε Κυρίαρχη, κάθομαι ήσυχα. Έχω κάνει έρωτα με γυναίκες, στη νιότη μου, γνωρίζω πώς ήταν, γνωρίζω αυτή την πλευρά του εαυτού μου, δεν ήταν διόλου άσκημο, αλλά δεν έχει σχέση με αυτό που ζητώ.
    Θεωρείς πολύ θεωρητικά, στην προκειμένη   In vivo γίνονται αλληλένδετα, με διαφοροποιήσεις στις αναλογίες eros - thanatos, διαχρονικά και ανάλογα με τις καταστάσεις, δεν συνδέονται ιεραρχικά.
    define me "βανιλλίαση" please.

    Η ψυχική μου οικονομία και το libido μου τα θέλει όλα σ ένα, δεν μπορώ αλλού να είμαι αφοσιωμένη και άλλος να με πηδάει. Εξαιρετική ιδέα, αλλά θα ευδοκιμούσε σε background ουσιώδους περιφρόνησης προς το αντρικό φύλο. Δεν είναι για την ετεροφυλόφιλη υποτακτική εργαλείο ηδονής ο φαλλός. Είναι τελείως άλλο πράγμα. Δεν θα έφτανα να πω ότι είναι το κέντρο της υποταγής της αλλά δεν είναι εργαλείο της.
    Για το μυαλό που δεν έχει φύλο δεν είμαι διόλου βέβαιη, υποθέτω ότι όλη η ψυχαναλυτική κοινότητα θα σηκωνόταν στο πόδι, από μια τέτοια ανακοίνωση.

    Χώρια από αυτό, παίζουν ρόλο οι ορμόνες επίσης. Αν το "it" υπαγορεύεται από τα οιστρογόνα, σεβαστό, θα το δεχτώ. Αν πάλι τα οιστρογόνα δεν συμφωνούν, τότε πάει το "it".

    Ειρήσθω εν παρόδω, πάντα το "it" μου φαινόταν ότι περιέγραφε ιδιοκτησία χωρίς συνείδηση και χωρίς βούληση - αλλά με επιθυμίες. Ασφαλώς έχεις δίκιο. Χωρίς φύλο, πάλι με "it" θα το λέγαμε.

    Όσον αφορά τους Κυρίαρχους που δεν κάνουν σεξ με τους σκλάβους τους, παρατηρώ ότι για την σεξουαλικά ενεργή, ετεροφυλόφιλη σκλάβα είναι τελείως άλλο πράγμα να μην (επιτρέπεται να) κάνει έρωτα με τον Αφέντη της από το να μην κάνει έρωτα με την Αφέντρα της.

    Το να μην κάνει έρωτα με την Αφέντρα της είναι το αυτονόητο, δεν την ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς, το θέμα είναι αν θα συναινέσει να τεθεί υπό άτομο που δεν την ενδιαφέρει σεξουαλικά.

    Το να μην της επιτρέψει ο Αφέντης της να διανοηθεί καν ότι θα Τον νιώσει μέσα της, στον κόλπο εννοώ, ερωτικά, είναι ένας εντονότατος ερωτικά και σαδομαζοχιστικά διάλογος. Είναι σα να την παίρνει από παντού την ίδια στιγμή. Σκέψου το λίγο...
    Δεν με νοιάζουν διόλου τα σουσούμια του κάθε γεροδιαόλου που κάθεται, νύκτωρ, επί της οθόνης, να εξηγεί σε δεκτικές κυρίες για ποιόν λόγο δεν μπαίνει στον κόπο να γαμάει.[Οι άδειες θερμίδες του bdsm... ]Οι ερμηνείες αυτών των κυρίων μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες αλλά ενδέχεται να απέχουν πολύ απ την αλήθεια (μιας παραλυμένης ψωλής). Ομολογώ, είμαι καχύποπτη  
    Τότε δεν θα ήταν kinky vanilla ο άνθρωπος; Λέω εγώ τώρα...  
    Για μένα είναι θέμα προσωπικών επιλογών. Δεν αποφεύγονται. Δεν μπορούν να αποφευχθούν από τη στιγμή που για να επιλέξει κανείς κάτι, απορρίπτει κάτι άλλο. Το ερωτικό δευτερόλεπτο δεν διασπάται για να καλύπτει δύο επιλογές.

    Σ ευχαριστώ πάντως