Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Λαμόγια είναι και οι 300 βο(υ)λευτές, αλλα κακά τα ψέματα, είναι πολύ δύσκολο εναν λαό του φραπέ, της ξάπλας, του εύκολου κέρδους, του μαύρου χρήματος, εναν λαό που παίρνει επίδομα γιατί έχει την καλοσύνη.... να παει στην δουλειά που πληρώνεται να δουλέψει,εναν λαό που ψηφίζει οχι άξιους ανθρώπους να τον κυβερνήσουν, αλλά ανθρώπους που θα του βάλουν το παιδί στο δημόσιο για να τα ξύνει... μαζί με άλλο ενα εκατομμύριο δημόσιους κηφήνες (υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις), εναν λαό που έμαθε να αγοράζει την πατάτα Αιγύπτου απο το Σούπερ Μάρκετ με ενάμιση ευρώ, ενω θα μπορούσε να την πάρει από το χωράφι του με τριάντα λεπτά.

    Εναν λαό που έφυγε από τα χωριά του για να έρθει στην Αθήνα να γίνει δημόσιος υπάλληλος, εναν λαο που από την μία φωνάζει έξω οι λαθρομετανάστες από την άλλη έχει τον λαθρομετανάστη στο μαγαζί του γιατί παίρνει λιγότερα από τον Έλληνα και δουλεύει ανασφάλιστος, εναν λαό που έμαθε να παίρνει μια άδεια ταξί με 100000 χιλ ευρώ μαύρα λεφτά όχι για να δουλέψει, αλλά για να την πουλήσει μετά από πέντε μήνες που θα έχει παει 150000 ευρω και να βγάλει 50000 ευρώ αφορολόγητα, εναν λαο που ενώ κάποιος μπορεί να απεργήσει ενας άλλος που δεν θέλει να απεργήσει αλλά θέλει να δουλέψει να μην έχει αυτό το δικαίωμα και αυτό να το λένε δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων, εναν λαός που όσοι αγρότες δεν έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν αλόγιστες επιδοτήσεις και αντι να βελτιώσουν τις καλλιέργειες τους και να γίνουν ανταγωνιστικοί, αυτοί τα λεφτα τα έκαναν μπαράκια με Ρωσίδες και πούρα Αβάνας...., θα μπορούσα να πω και άλλα αλλά θα το κλείσω εδώ.

    Ενας τέτοιος λαός αγαπητοί μου, δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα τις κακές του συνήθειες και να γίνει λαος που θα παράγει πραγματική οικονομία και οχι φούσκα οικονομία, εναν τέτοιον λαο δικαίως τον κυβερνούν λαμόγια Γιωργάκηδες, Καραμανλήδες, Πάγκαλοι, Βενιζέλοι κ.λ.π. γιατί ενας ανάξιος λαος θα έχει και ανάξιους κυβερνήτες!
     
    Last edited: 29 Οκτωβρίου 2011
  2. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τα ''στρατα'' στις παρελασεις ειναι των χορτατων(μια και αυτων τις διαταγες εκτελουν)που και καλα ''φυλασσουν'' τους πεινασμενους που τα χειροκροταν....!!!!
    Δεν φανταζοταν οι ''επισημοι'' κοιλαραδες οτι η πεινα εχει τοσο πολυ θεριεψει,που αντι για δυνατο κλαπα-κλαπα θαπιανε δυνατη ''βροχη''....(εκ του......οταν με φτυνουν,κοιτω αν βρεχει....)...!!!!
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Έχω την εξής απορία, κάποιος πληρώνεται για να είναι πρόεδρος του ΔΣ μιας εταιρείας, όλοι τον σέβονται, είναι εκεί για να λέει ότι η εταιρεία είναι καλά, για να κάθεται στην καλύτερη καρέκλα σε εκδηλώσεις και για να τον βλέπουν εκεί πέρα και να νιώθουν ότι όλα είναι εντάξει. Ωραία ως εδώ;

    Και μετά, σε μια εκδήλωση, συμβολικά σημαντική, που πρέπει να φαίνεται ότι η εταιρεία πηγαίνει καλά και ότι όλα είναι περίπου όπως τα ξέρουν οι μικρομέτοχοι και οι εργαζόμενοι, κάτι πηγαίνει στραβά, γιατί καθώς έμπαινε στην αίθουσα των εκδηλώσεων δύο άτομα έξω τον έκραξαν και αυτός παρατάει την εκδήλωση σύξυλη και φεύγει!

    Αν δεν είχε πληροφορίες αξιόπιστες ότι απειλείται η ζωή του - αυτό θα ήταν στ αλήθεια άσκημο - και αντέδρασε έτσι τότε ο τύπος πρέπει να απολυθεί.

    Κάνω λάθος; Αν ναι, παρακαλώ να μου το πείτε.

    Του είπε κανείς ότι θα πηγαίνει σε εκδηλώσεις να κάνει τον πατέρα της εταιρείας μόνον όταν τα πράγματα είναι ομαλά; Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε; Νόμιζα ότι έλεγε πως θα ρυθμίζει αυτός την ομαλότητα, μεταξύ άλλων και με την παρουσία του εκεί που πρέπει να παρίσταται...
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Φίλτατε, εγώ είμαι ελεύθεροσ επαγγελματίας οπότε κηφήνας και ελεύθερος επαγγελματίας δεν πάει με τίποτα, γιατί κηφήνας δεν μπορεί να είναι κάποιος που δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ απο το δημόσιο οταν δουλεύει ή και όταν δεν δουλεύει να μην παίρνει πάλι ούτε ένα ευρώ από το ταμείο ανεργίας, ακόμα κηφήνας δεν μπορεί να είναι ενας ελεύθερος επαγγελματίας που όταν το κράτος δεν μπορεί να πληρώσει τους δημόσιους υπαλλήλους βάζει έκτατη εισφορά στον ελεύθερο επαγγελματία για να τους πληρώσει, ετσι για να ξέρουμε τι λέμε.

    Οσο για το ενα εκατομμύριο κηφήνες έχεις δίκιο και το διόρθωσα, υπάρχουν και ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που πραγματικά δουλεύουν, αλλά δυστυχώς είναι λίγοι.
     
    Last edited: 29 Οκτωβρίου 2011
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?




    Όχι, αλλά κλέφτης και φοροφυγάς μπορεί να είναι (ο τελευταίος). Και είναι.

    Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Αλλά δυστυχώς είναι λίγοι.
     
  6. vautrin

    vautrin Contributor


    Ορθόν, τα χθεσινά επεισόδια ήταν όντως πρωτοφανή σε ένταση κι έκταση.

    Ωστόσο, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, αναφέρω πως σοβαρά επεισόδια πιο περιορισμένης πάντως κλίμακας, είχαν αμαυρώσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1980, όταν επιχείρησαν να καταθέσουν στέφανο και να παρελάσουν τα μέλη των αριστερών αντιστασιακών οργανώσεων που ως τότε δεν ήταν αναγνωρισμένες από την πολιτεία. Επενέβησαν τα ΜΕΑ, πρόδρομοι των ΜΑΤ, κι έπεσε το ξύλο της αρκούδας.

    Το θυμάμαι σαν τώρα επειδή τότε έφαγα την πρώτη μου αποβολή από το σχολείο. Ο λόγος; Μαθητής της Έκτης Δημοτικού κι έγραψα στην έκθεση πως οι γιοι των δωσίλογων ξυλοκοπούν ακόμα όσους πολέμησαν τον κατακτητή.

    Παρόμοια περιστατικά συνέβησαν παντού κι είχαν σταθεί πηγή έμπνευσης για την εξαιρετική κωμωδία «Μάθε Παιδί μου Γράμματα».





    Αυτά, για να μην ξεχνάμε και την παλιά Ελλάδα που ορισμένοι άρχισαν ήδη να νοσταλγούν.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?



    Ναι, κάνεις. Η χώρα δεν είναι εταιρεία. Ούτε ως συμβολισμό μπορώ να το δω.




    Πέρα από αυτό και ειδικά αυτός ο «πρόεδρος του ΔΣ», τυχερός είναι που τη γλύτωσε μόνο με κράξιμο.
    Έχει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες όταν βάζει τις υπογραφές του για την εξαθλίωση και το ξεπούλημα ενός λαού απ’ ότι έχει ένας οποιοσδήποτε πρόεδρος ενός ΔΣ απέναντι στους εργαζόμενούς του.
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Συμφωνώ, ο ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να είναι και κλέφτης και φοροφυγάς, αλλα κλέφτης και φοροφυγάς, τις περισσότερες φορές είναι ο πελάτης του ελεύθερου επαγγελματία, που για να του δώσει την δουλειά, του λέει να μη κόψει τιμολόγιο για να μην πληρώσει τον ΦΠΑ που τον πληρώνει ο πελάτης στο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

    Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις, αλλα δυστυχώς είναι λίγες....

    Elysium, μην το ψάχνεις φίλε, είμαστε ενας λαος που την λαμογιά την έχουμε στο αίμα μας, φυσικά υπαρχουν και εξαιρέσεις αλλά αυτούς τους λένε μαμάκες...τα λαμόγια.
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Έτσι ε;
    Νόμιζα πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν κόβουν απόδειξη κυρίως γιατί γλυτώνουν την παρακράτηση Φόρου Ελεύθερων Επαγγελματιών (20%). Δεν ήξερα πως κλέφτης είναι ο πελάτης  

    Μισές αλήθειες λες MasterPerri.

    Βλέπεις όμως υπήρξα κι εγώ ελεύθερος επαγγελματίας και είδα το βρώμικο σύστημα εκ των έσω.
    Τόση βρωμιά δε συναντάς εύκολα σε άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων. Οι Δ.Υ. μοιάζουν με Παναγίες μπροστά στους πολυπληθείς απατεώνες των ελεύθερων επαγγελμάτων.





    Συμφωνώ στο δεύτερο αλλά όχι στο πρώτο.
    Δουλεύουμε περισσότερες ώρες από το μέσο εργαζόμενο της Ε.Ε. και οι αμοιβές είναι οι κατώτατες. Ακόμη και πριν την κρίση, οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα την ίδια θέση στατιστικά κατείχαν.

    Πάρτι έκαναν οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες.
    Όχι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο ή ένα δικό του σπίτι με δάνεια που θα ξοφλήσουν τα παιδιά του.
     
  10. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αν μιλούσαν οι τυρόπιττες....

    Η συμφωνία για την διεκπεραίωση του χρέους έγινε και ανάγκασε αυτούς που φώναζαν για την επιστροφή στην δραχμή να ανασυνταχθούν μέχρι να εντείνουν ξανά τις επιθέσεις τους.
    Αν κρίνουμε από τα πεπραγμένα και τις διαβεβαιώσεις του Παπανδρέου σε προηγούμενες συμφωνίες τις οποίες δεν καταφέραμε να τηρήσουμε σαν κράτος, είναι σίγουρο ότι παρά την συμφωνία, σε μερικούς μήνες θα οδηγηθούμε στην δραχμή.
    Το κήτος είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση για νέα μέτρα στο υπόλοιπο 2011 και το 2012 αν εφαρμόσουμε την συμφωνία ρίχνοντας έντεχνα το μπαλάκι σε μας λες και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε την συμφωνία και δυστυχώς έχει δίκιο. Όλοι οι επίσημοι μετά την συμφωνία φωνάζουν και τώρα δουλειά και πριν περάσουν δυο μέρες, οι εφημερίδες της Κυριακής ....θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο για να ξεκουρασθούν τρεις μέρες οι ταλαιπωρημένοι εργαζόμενοι ενός κλάδου που αποτελεί πηγή κερδών. Οι περισσότεροι βασικοί παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων της TV, όπου μπορούσαν, την ...έκαναν για να μην χάσουν μερικές ώρες αφήνοντας στην θέση τους τα δεύτερα.
    Στο θέμα της ανταγωνιστικότητας της χώρας, ένα πολύ απλό παράδειγμα, όταν ο ΦΠΑ έγινε από 13%, 23%, όσοι εμπίπτουν στην αλλαγή, πρόσθεσαν στο επιπλέον 10% και ένα 5% δικό τους, δηλαδή πχ. ο Βενέτης πήγε τις τυρόπιττες από 1.50 στο 1.75, ο Σκλαβενίτης από 0.85 στο 1 ευρώ, το Everest το ίδιο κοκ. Δηλαδή σε κάθε ανατίμηση ΦΠΑ, όλοι κοιτούν πώς να κερδίσουν κάτι παραπάνω σε ΟΛΑ τα προϊόντα και με αφορμή την κάθε αργία όσοι μπορούν, την κοπανάνε νωρίτερα. Ένας βασικά τεμπέλικος, λουφαδάρος λαός που με κάθε ευκαιρία κερδοσκοπεί εις βάρος του συνόλου
    (pigi capital.gr)

    Y.Γ
    Μην πεφτεται στην παγιδα που στηνουν εντεχνως για να στρεψουν την καθε κοινωνικη ομαδα εναντια στην αλλη,ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!
    Μην λησμονητε οτι ορκιστηκαν ενωπιον θεου και ανθρωπων να προστατευουν τα συμφεροντα του εθνους και αντι αυτου ολοι ξερουμε τι επραξαν.
    Τα παντα ηταν προβλεψιμα και αναστρεψιμα και ομως επεδειξαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ πανω απο μια 10ετια
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Nαι ε;
    Δηλαδή αν εσένα σου φτιάξει ενας κατασκευαστής ενα σπίτι που κάνει 300000e, θα του ζητήσεις να σου κόψει ολο το τιμολόγιο για να πληρώσεις όλο το ΦΠΑ, δηλαδή 69000e, το οποιο φυσικά εσυ σαν ιδιότης δεν θα το πάρεις πίσω, ενώ ο κατασκευαστής θα το συμψηφήσει με το ΦΠΑ των εξόδων του. Εαν ναι, τότε τι να σου πω, δεν θα είσαι απλά η εξαίρεση, αλλά ο μοναδικός έλληνας που θα κάνει κάτι τέτοιο!

    Οσο για την παρακράτηση δεν ειναι 20% αλλά 3% την οποια την αφαιρούν από τον φόρο που θα πληρώσει.



    Ναι, τι να σου πω, οι Δ.Υ. είναι Παναγίες, αφου να φανταστείς παλαιότερα, πολλοί από αυτούς πήγαιναν στην δουλειά τους μόνο την ημέρα που έπαιρναν τον μισθό τους.... 

    Αν εκλείψουν οι μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες φίλτατε, Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Μ Ε!!!
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    σχεδόν κοντεύουν να εκλείψουν..