Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 19 Νοεμβρίου 2011.

  1. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    @lara[E-p]
    Επειδή όπως λες βγήκαν η θεματοφύλακες της ηθικής, ένας εξ αυτών ήμουν εγώ και θα σου απαντήσω.
    Κατ' αρχήν στο μήνυμα αυτό πουθενά δεν είδα ίχνος χιούμορ (για να γελάσεις υπάρχουν δύο τρόποι, ο ένας είναι το ευφυΐες χιούμορ - σάτιρα και ο άλλος με το πόσο χαζομάρα - ηλιθιότητα έκανε).
    Αν είναι έτσι το bdsm και ο τρόπος έκφρασής του τότε ή εγώ τα έχω μπερδέψει και θα αποχωρίσω συντόμος ή εσύ θέλεις επαναπρογραμματισμό.
    Προσωπικά αγάμητος δεν είμαι, ούτε είχα σκοπό να τις μιλήσω όπως και δεν έχω μιλήσει με το 99% των χρηστών εδώ.( Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια)
    Το παιδεραστής είναι δικό σου συμπέρασμα.(Προσωπικά δεν αναφέρθηκα πουθενά σε ηλικίες).
    Τι ήθελες ως Master (που δηλώνω πως είμαι, για σένα μπορεί να είμαι τάπερ δεν αμφιβάλω) να πω στην κοπελίτσα? Συνέχισε ευθεία?Πήγαινε χαρακώσου για να δίξεις πόσο Τον θέλεις και να έχεις τα σημάδια Του για μια ζωή?
    Και όσον αφορά την ¨θεματοφυλακή της ηθικής¨ δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί πρέπει ηθική να συγκρούεται κατά τους ισχυρισμούς σου με το bdsm?
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Δεν ξέρω τί κάνουμε αγαπητή tender. Υποθέτω αυτό που έκανε το ζευγάρι της ιστορίας σου. Υποθέτω είναι η καλύτερη τεχνική.

    Ξέρω σίγουρα ότι
    Εγώ ακομα και 40 αν είναι ο άλλος πρώτα εξετάζω αν έχει τις προϋποθέσεις (και υλικές και ψυχικές) να έχει ελεύθερη βούληση και μετά τον περνάω απο το στάδιο εξερεύνησης του αν θέλει να μου την παραδώσει.
    Πιθανόν επειδή για εμένα είναι τόσο σημαντικό να έχει κανείς όλα τα απαιτούμενα εφόδια, πιθανόν επειδή έχω δει τις συνέπειες τις σαδιστικής μου φύσης, όταν έπραξα με απροσεξία προς το άλλο πρόσωπο, να δυσκολεύομαι τόσο πολύ να επιλέξω μισό (όχι έναν) υποτακτικό/η. Κατά την κρίση μου λοιπόν, ένα 19χρονο δεν τις έχει για να σχετισθεί με τις δικές μου δυνάμεις.

    Ταυτόχρονα, βέβαια, αν κάποιος επιλέξει να κάνει αυτό που έκανε το ζευγάρι της ιστορίας που παρέθεσες, έχω την εντύπωση ότι δεν ονομάζεται bdsm. Ονομάζεται περίθαλψη.

    ΥΓ. πιθανόν να είμαι συντηρητική..

    ΥΓ2. πιθανόν το να παραμείνει αδέσποτη μια σκλάβα σε αυτή την ηλικία να μην είναι το καλύτερο που μπορεί να της συμβεί, θα μάθει όμως μόνη της να μάχεται, πράγμα το οποίο θα εξασφαλίσει την ανάπτυξη του ενστίκτου επιβίωσης, πράγμα το οποίο θα μειώσει τις πιθανότητες κατάθλιψης στο μέλλον κάτι το οποίο θεωρώ πολύτιμο ως βίωμα.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Αν η ίδια ενοχλείται δεν έχω κανένα θέμα να την αποσύρω.
    Αλλά αφενός δεν χρησιμοποίησα παρά όσα δεδομένα υπάρχουν ανοιχτά σε δημόσια θέα στο φόρουμ κι αφ ετέρου δεν έγραψα κάτι κακό.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Σέβομαι την άποψή σου, ιδίως του υστερογράφου 2, που δίνει συγκεκριμένη λύση για συγκεκριμένο λόγο.

    Σέβομαι και ότι βλέπεις λύσεις, τις όποιες λύσεις, σε πλαίσιο ζευγαριού και μόνον.

    Εμένα με απασχολεί περισσότερο πώς το αντιμετωπίζουμε συντεταγμένα το θέμα, δεν θα πω ως κοινότητα, θα πω όμως ως συλλογικό αντανακλαστικό.

    Έχω τη γνώμη ότι θα ήταν ένα βήμα προς τα μπρος αν κάναμε κτήμα μας ότι άλλοι, που ίσως δεν κάνουν όπως "εγώ και εσύ", κάνουν ό,τι κάνουν εξίσου καλά μ εμάς και κυρίως μη κατακριτέα.

    Περισσότερο αυτό με ώθησε να γράψω το ρητό εκείνο και όχι η οποιαδήποτε διάθεση να σε "στήσω στον τοίχο" με την οποιαδήποτε ταμπέλα και συγκεκριμένα της συντηρητικής  

    ΥΓ 1. Όσον αφορά το "περίθαλψη" (vs. BDSM), εξαρτάται και από το πως την φρόντισαν.

    ΥΓ2. Δεν υπήρξε πληροφόρηση και δεν έγραψα πουθενά πως "'έγιναν ζευγάρι"  
     
    Last edited by a moderator: 19 Νοεμβρίου 2011
  5. x4670

    x4670 New Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Κριμα να δημιουργηθει ενα "θεμα"ανιπαραθεσης για κατι το οποιο κλειδωθηκε.καποιος ανθρωπος εχει Βουληση ανω των 18 χρονων και αυτο το ξερει μονο αυτος αν θα συνεχισει κατι στην ζωη του η τι αποφασεις θα παρει.κανεις εδω μσα δεν γνωριζει προσωπικα το κοριτσι "19"χρονων η τον master της,και δεν μπορει να πει για το αν εχει παρει σωστη αποφαση το κοριτσακι η οχι.
    Η ωριμοτητα δεν εχει καμια σχεση με την ηλικια,υπαρχουν και ποιο μεγαλοι ανωριμοι και φυσικα ανθρωποι που δν μπορουν να λειτουργησουν αυτοβουλως.
    Το θεμα που ξεκινησε εδω εχει επικεφαλιδα ""Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος"" και απαντατε παλι σε προσωπικο επιπεδογια τα 2 ατομα M/S ..
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    @Noardos εγω μίλησα γενικά και δεν ασχολήθηκα προσωπικά με σένα, εσύ το γενικό το κάνεις με κάποιο περίεργο τρόπο ειδικό και απαντάς σε πράγματα που εγώ ούτε έγραψα, ούτε εννόησα.
    Το αν το χιούμορ του Κυρίου της συννεφάκι ήταν καλό ή κακό δεν είναι η ουσία.
    'Αλλη είναι η ουσία την οποία προφανώς επιλέγεις να αγνοείς επειδή "μυγιάστηκες" από πράματα που επαναλαμβάνω δεν είχαν κανένα ως ειδικό αποδέκτη, αλλά ήταν γενικά και αφορούσαν την αίσθηση που εγώ αποκόμησα.

    Το ποιος είναι ο καθένας και ποιος έχει συγχίσει τι ή ποιος χρήζει επαναπρογραμματισμού ή όχι ας κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του.

    Αντιλαμβάνομαι πως θες να "σφαχτείς" όπως λες στο πρώτο σου ποστ, αλλά λυπάμαι εγώ ουδεμία τέτοια διάθεση έχω.
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Συγγνώμη νόμιζα οτι ζευγάρι την ανέλαβε. Οποτε η διόρθωση είναι ότι κάνεις, αυτό που έκανε αυτός ο Κ αλλά
    1ον . Αυτό το ονομάζω περίθαλψη
    2ον . Δεν θεωρώ ότι στα 19 σου ακομα κι αν είσαι σκλάβα δεν θα έπρεπε να αφήσεις ένα ενδεχόμενο να αλλάξεις γνώμη. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι αυτό λέγεται περίθαλψη και είναι σεβαστό. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς γιατί πρέπει να φέρει τον μανδύα του βδσμ αλλά οκ.. ο καθένας με τις επιλογές του.

    Υγ. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Η αληθεια είναι ότι σκέφτηκα απλά την παράδωση της θέλησης και την δύναμη της δικής μου σαδιστικής επιβολής πάνω σε κάποιον που δεν έχει τα όπλα να αμυνθεί.
     
  8. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    To bdsm κατ εμε είναι για ακροβάτες, γι αυτούς που μπορούν να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μονοδιάστατοι. Δεν είναι ούτε για ¨ορειβάτες¨ ούτε για ¨βατραχανθρώπους¨. Θέλει να μπορείς να προσεγγίζεις και να χειρίζεσαι όλες τις πλευρές μιας ανθρώπινης ύπαρξης (δυστυχώς όμως υπάρχουν και πολλά δίποδα). Από τις πιο σκοτεινές μέχρι τις πιο φωτεινές. Να προσφέρεις αυτό που έχει ανάγκη ώς ζώο και αυτό που έχει ανάγκη ως άνθρωπος πνευματώδης. Δεν υπάρχουν πρέπει, μη, δεν, ταμπού, κόμπλεξ και εν κατακλείδι όρια.

    Τώρα, αν κάποιοι από εσάς κρίνετε ή λειτουργείτε με παράπονο επειδή δεν έχετε βρεί αυτόν/ην που θα σας κάνει ¨καλά¨ και βλέπετε κάποια στοιχεία από αυτά που θα σας άρεσαν σε άλλους, μην τα μπερδεύετε.

    Υ.Γ. Του λοιπούς αγάμητους υστερικούς και λακαμάδες μην τους δίνετε σημασία. Είναι ότι χειρότερο να αντιδράτε και να διαπραγματεύεστε μαζί τους, παίρνουν αξία. Όπως επίσης και τους κολλημένους σε ένα σημείο επί καιρόν που δεν προοδεύουν. Είναι ανάξιοι λόγου και ύπαρξης στον χώρο του bdsm.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Εμένα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί θεωρείται δεδομένο ότι ο Κ, είναι πάντα ψυχικά ενήλικος και άρα στρεφόμαστε να εξετάσουμε την όποια τυχόν ψυχική ανωριμότητα ή ωριμότητα της υ?

    Υπάρχουν δόξα τω θεώ πολλά εν βδσμ ζευγάρια που τα μέλη τους είναι και τα δύο ψυχικά ανήλικα...

    Η αναφορά μου έιναι γενική και δεν αναφέρεται στο νήμα που κλειδώθηκε.
     
  10. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, ώς εκ τούτου ο πρώτος που έχει θέμα ενηλικίωσης, είναι υπεύθυνος, υπαίτιος και υπόλογος για ΟΛΑ είναι ο Κ. Ως δεδομένο δεν παίρνω τίποτα (προσωπικά) μιας που αυτά τα σιγουράκια και τα δεδομένα έχουν ανατραπεί πολλές φορές ακόμα και επιστημονικά.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Δε φταίνε οι ηλικίες. Ο νόμος εξάλλου ορίζει πως τα άτομα άνω των 18 είναι υπεύθυνα για τις πράξεις τους.
    Το πρόβλημα δημιουργείται όταν απευθύνονται προς άτομα άσχετα με τόνο προσβλητικό λόγω της ιδιαιτερότητας της δικής τους σχέσης.

    Είναι μάλιστα ο λόγος για τον οποίο δε θα ήθελα ποτέ να δω στο δρόμο ανθρώπους που να τραβάνε με λουριά άλλους επειδή τους θεωρούν σκλάβους τους. Στο όνομα της «ελεύθερης έκφρασης» του ερωτισμού.
    Αν αυτή είναι η ελεύθερη έκφραση, εύχομαι να μείνει για πάντα κλειδωμένη.

    Βέβαια αυτά κάνουν οι εκφράσεις του στυλ «Την σκλάβα την προστατεύει ο κύριος με οποιονδήποτε τρόπο κρίνει Αυτός σωστό» και λοιπές άλλες γνωστές γραφικότητες.
    Φταίμε κι εμείς. Μαζί τα δημιουργήσαμε (φάγαμε).
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Με 2 λόγια, Το να στέλνει κάποιος μηνύματα σε collared σκλάβα κάποιου άλλου και να απαιτεί πληθυντικό λέγοντας διάφορα "Μου" είναι απλά λάθος.

    Άραγε θα ήθελε να το κάνουν στην δική του σκλάβα ?