Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 19 Νοεμβρίου 2011.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αν το ερωτημα δεν ειναι ρητορικο , για να απαντησω , προσωπικα , θα ηθελα πρωτα να δω μια φωτογραφια της εν λογο σκλαβας ......  
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Να σου απαντήσω εγώ. Ο Κ υποτίθεται είναι ο ενήλικας που προσπαθεί να χαλιναγωγήσει τον ανήλικο σαδιστή. Γι αυτό και είναι απαραίτητο, η ανήλικη μαζοχίστρια που εκτίθεται στον ανήλικο σαδιστή να υποστηρίζεται απο μία ενήλικη υποτακτική.
     
  3. x4670

    x4670 New Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    παιδια εδω μεσα μερικοι ανθρωποι δεν ειναι οτι δηλωνουν.μπορει πισω απο ena nickname να ειναι καποιος φιλος απλα και να κανουν την πλακα τους .μην αναβεται φωτιες.το Κ. και το συννεφακι και ο giwrgakislave και 1000+ nickname μπορει να ειναι απλα καποιος π κανει ην πλακα του..γιαυτο κατεβαστε λιγο τα πνευματα .δεν υπαρχει λογος να μιλατε για τα 2 προσωπα.το θεμα ξεκινησε για την ηλικια και οχι για καποιον προσωπικα...
     
  4. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Αυτο που ενοχλει ειναι ο ελαφρυς τροπος που προσεγγιζουν το βδσμ,η αστοχια χειρισμων/πλασαρισματος κλπ κλπ
    Κανεις μας δεν ειχε προβλημα νομιζω με τις ηλικιες,εως τωρα, αφου τρεχουν νηματα ''τελειωνει..πως νοιωθω''κλπ που ειναι φανερο οτι υπαρχει και εκει τεραστια διαφορα.
    Μιλησε ομως κανεις γι αυτο? Χαλαστηκε κανεις?
    Μηπως η ποιοτητα του ''δασκαλου'' ειναι αυτη που εξοργιζει τελικα?
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Δεν νομιζω ότι η απάντησή μου στόχευε σε πρόσωπα. Ξαναμίλησες για αυτό και δεν σου απάντησα γιατί θεώρησα ότι αν ξαναδιαβάσεις τί έγραψα, θα δεις ότι δεν αναφερόμουν στο συγκεκριμένο ζευγάρι το οποίο σε διαβεβαιώνω με αφήνει παντελώς αδιάφορη.. Ανέλυσα στο πρώτο μου ποστ τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει η εισαγωγή στο βδσμ σε τόσο μικρές ηλικίες.

    Στη συγκεκριμένη απάντηση μου που παρέθεσες, αναφερόμουν στην εσωτερική ενηλικίωση των μελών, ανεξάρτητα από την πραγματική τους ηλικία.

    Αν βοηθάει, στο πρώτο ποστ μου, να αλλάξω την ηλικία των 19 και να αναφερθώ σε ηλικίες μεταξύ 18-22. θα ήταν αρκετό για να γίνει γενική η συζήτηση;
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    To θέμα είναι γενικού και μεγάλου ενδιαφέροντος πιστεύω.

    Ο μεγαλύτερος άντρας με τη νεότερη γυναίκα είναι ένα στερεότυπο που εξάπτει ψυχές, σώματα και πνεύματα... εγώ τουλάχιστον απολαμβάνω να το συζητώ ασχέτως περιστατικών που οδήγησαν στη συζήτηση.

    Συμφωνώ μαζί σου για τα nicknames, όμως ας έχουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ότι δηλαδή πιθανότατα να είναι γνήσια, με γνήσιες αγωνίες, απορίες και νεανικό γέλιο.

    @elfcat,
    θα έρθω σ αυτό που ρώτησες, τώρα τρέχω για κάτι τρέχοντα και σχεδόν άπαιχτα  
     
  7. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Ανάψτε ένα κερί στο Master
    που με μισή παράγραφο κατόρθωσε να ανάψει τα αίματα των φυλών του on line bdsm.
    Κάποιος πρέπει να του υπενθυμίσει βέβαια πως η επιβολή του Master
    αρχίζει και τελειώνει στο υποκείμενο της υποταγής του
    και όχι και στο περιβάλλον σύμπαν που περικλείει τη σκλάβα του,
    της οποίας μάλιστα ενέκρινε το συγχρωτισμό με το συγκεκριμένο περιβάλλον,
    με δεδηλωμένη σιγουριά για την ικανότητα επιβίωσής της μεν,
    κρατώντας για τον εαυτό του το ρόλο του θηροφύλακα δε.

    Υπό αυτές τις προϋποθέσεις - το τονίζω αυτό -
    το ζήτημα της ηλικίας περιέρχεται σε δεύτερη μοίρα
    καθώς έχει ήδη αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τα πεπραγμένα του καθενός,

    Συμπαθάτε με αλλά το ζήτημα τέθηκε εξ αρχής σε λάθος βάση,
    παίρνοντας αφορμή από λάθος ερέθισμα.
    Είχε ήδη αποδειχθεί από το κλειδωμένο νήμα
    πως η ηλικία έρχεται σε δεύτερη μοίρα έμπροσθεν άλλων μεγεθών.

    Τι απομένει λοιπόν;
    Η διαμάχη μεταξύ των φυλών του on line bdsm.
    Απ’ την αναβροχιά, καλό και το χαλάζι.
     
    Last edited by a moderator: 19 Νοεμβρίου 2011
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    @ MasterDO

    μας συγχωρείτε Κύριε που περνάμε καλά, σας το υποσχόμαστε ότι εφεξής θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το μιζεριάσουμε και να το χαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερο ώστε να γίνουμε κι εμείς ενός κάποιου επιπέδου τέλος πάντων και όχι δαπέδου όπου φαίνεται πως ανήκουμε. Θα αρχίσουμε να λέμε π.χ. αν είναι καλύτεροι οι άντρες ή οι γυναίκες, ποιος απ τους δύο γαμάει καλύτερα αν πρέπει ή δεν πρέπει να είναι ερωτευμένος κανείς όταν ρίχνει χαστούκια κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ είναι σοβαρά θέματα αυτά και πρέπει ασυζητητί να επιλύονται πριν από κάθε άλλο, αφού δεν έχουν επιλυθεί και καλό είναι σε προστατευμένο περιβάλλον, για λόγους ευνόητους...    

    Λάθος θέματα ε; Λάθος βάσεις ε; Λάθος πρόσωπα; Λάθος συγγραφείς; Λάθος ιδέες ίσως; Λάθος στάτους; Λάθος ηλικίες; Λάθος χρώματα;

    Χίλια συγνώμη. Εγώ θα το ξανακάνω και πάλι και πάλι και πάλι, για τους άλλους δεν ξέρω...
     
  9. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Το ότι μίλησες γενικά, δεν αναιρεί ότι απευθύνθηκες και σε μένα (μιας που ήμουν από αυτούς που απάντησαν και εγώ ίσως με τον πιο έντονο τρόπο).Είμαστε σε ένα forum με γραπτό λόγο,αν τώρα δεν μπορεί κάποιος/α να εκφραστεί επαρκώς ώστε να καταλάβουμε τι θέλει να μας πει, δεν φταίμε εμείς (εγώ) αν παρεξηγήσουμε τα λεγόμενά του. Το χιούμορ απαιτεί μια ευφυΐα, αν δεν την διαθέτη ή δεν την διαθέτουν κατά την κρίση του οι αναγνώστες ας μην το κάνει και να αρκεστεί σε ένα πιο απλό τρόπο γραφής. Ή να είναι έτοιμος να δεχτεί της όποιες αντιδράσεις - απόψεις ή να διορθώσει τα λεγόμενά του έστω κατόπιν εορτής και με την σειρά μας να το κάνουμε κι εμείς. Επιπρόσθετα δεν ήθελα να απαντήσω γενικά (δεν εκφράζω το σύνολο)και να αφήσω να αιωρούνται αυτά που ανέφερες γενικώς και αορίστως. Όσον αφορά την ουσία του θέματος (που είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλοί καυλιάγκουρες και είναι της λογικής ¨ό,τι περπατάει δικάζετε¨ και ενοχλούν, πάνε να ξεμαυλίσουν και δεν σέβονται τίποτα, είναι πασιφανές). Μπορείτε αν θέλετε εσείς οι παλιότεροι να τους απομακρύνετε με άλλο τρόπο ή να τους γνωστοποιήστε και σε εμάς τους πιο νέους για να ξέρουμε τι γίνετε. Όχι όμως γενικώς και αορίστως να παίρνουν τα σκάγια όποιον να ναι.Τι φταίει το bdsm,οι λοιποί αξιόλογοι, εσύ, και εγώ?Γιατί το ανεχόμαστε?
    Όσον αφορά τον επαναπρογραμματισμό, αυτό το είπα διότι υπάρχει μια συμπάθεια - εκτίμηση (τουλάχιστον από την πλευρά μου) μεταξύ μας και γι αυτό σε ¨πυροβόλησα¨ μιας που τέτοιες αναλύσεις και περιστατικά πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο για να τα λύνουμε και όχι κατ αυτόν εδώ.

    Μέσω αυτής της προσωπικής αντιπαράθεσης ήθελα να φανεί η ουσία του θέματος.

    Υ.Γ.1 Το να σφαχτούμε το εννοώ με την έννοια της μάχης και της δημιουργικής αντιπαράθεσης.(Κατινιές, μαλλιοτραβήγματα νομίζω είναι πολύ μακριά και από εσένα και από τους περισσότερους εδώ και κυρίως από έμενα. Ούτε πρόβατα, ούτε αμπέλια έχουμε να χωρίσουμε.)
    Υ.Γ.2 Συμφωνώ απόλυτα με τον tyfea, εκεί είναι η ουσία.
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2011
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Εγώ ειλικρινά καταλαβαίνω και το ξέσπασμα της lara[E-p] αλλά από την άλλη συμμερίζομαι πλήρως την άποψη της Uther και αυτό είναι που μου τη δίνει περισσότερο.

    Είμαι αρκετά μεγάλος ώστε να ξέρω ότι οι μανιχαϊστικοί διαχωρισμοί σπανίως λένε όλη την αλήθεια αλλά από εδώ το φέρνω από εκεί το κοιτάω και αυτή η περίπτωση μου φαίνεται άσπρο-μαύρο χωρίς γκρίζα.

    Από τη μια είναι μικρή, δεν έχει ζήσει, δεν έχει την εμπειρία. Από την άλλη μπορεί να έχει αυτό το μαγικό ένστικτο, αυτή την πραγματική BDSM ιδιοφυΐα ώστε να ξέρει και να είναι σίγουρη τι της γίνεται ακόμα και από 19 χρονών.

    Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι το επιχείρημα αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να μελετάς μουσική μέχρι να βγάλεις αίμα ωστόσο με όλες τις μελέτες σου και όλες σου τις γνώσεις να μην καταφέρεις ποτέ να βγάλεις μουσική σαν αυτή που έβγαζε ο Μότσαρτ στα 4του. Μπορεί να μελετάς μαθηματικά και να τρως με το κουτάλι αλλά ποτέ να μην φτάσεις στο ύψος του 16χρονου Γκάους.

    Θα μου πείτε το τραβάω πολύ μακριά και ίσως και έχετε δίκιο.

    Ωστόσο τελικά το ερώτημα "Πότε ρε παιδιά μπορεί να θεωρηθεί κανείς ενήλικος BDSMικά" έχει απάντηση και αν ναι ποια;

    Αν εξαρτάται από τις εμπειρίες και την αντίληψη που έχει ο καθένας για τον κόσμο μπορείς να είσαι 50 και να μην ξέρεις τι σου γίνεται ή πάλι μπορείς να είσαι 20 και να ξέρεις.

    Αφού λοιπόν -λέω μέσα μου- δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει κάποιος μια ακριβή απάντηση στην ερώτηση "Πότε είναι κάποιος ενήλικος για BDSM" γιατί στραβώνουμε (κι εγώ μαζί !!!) στην περίπτωση ενός 18χρονου;

    Αφού τελικά ο νόμος -και οι νόμοι συμβαδίζουν με τις νόρμες της εκάστοτε κοινωνίας και εποχής- το βρίσκει νόμιμο, γιατί -κι εγώ μαζί- ταραζόμαστε; Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μύστη και το BDSM δεν είναι παρά ένας χώρος ο οποίος οριοθετεί για μένα το σεξουαλικό μου προσανατολισμό και τις προσωπικές -σεξουαλικές και μή- προτιμήσεις. Δεν είμαστε κάτι special, είμαστε άνθρωποι με διαφορετικό προσανατολισμό.

    Αφού το καλύπτει ο νόμος (και ο νόμος επαναλαμβάνω σχετίζεται με τα ήθη της κάθε εποχής/κοινωνίας) τι λόγος μας πέφτει;
     
  11. sw

    sw

    Μπορω να σε καταλαβω στο 100% στην παραγραφο 1. Ομοια συναισθηματα βασανιζαν και τη δικη μου λογικη.

    Δεν μπορω ομως να σχετιστω με την οργη σου για τη διαφορα ηλικιας στην παραγραφο 2.

    Αν υπαρχει κοινος παρονομαστης αναμεσα στις προσωπικοτητες μπορω να επιβεβαιωσω πως γινεται να υπαρχει και αξιοπρεπης σχεση (στα 30 μου ημουν για περισσοτερο απο ενα χρονο σε ερωτικη ΒΔΣΜικη σχεση με 19χρονη με εξτρημ S/M αμοιβαιες αναζητησεις ).

    Γι:nod:ργος
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2011
  12. Paralax

    Paralax Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος


    lara[E-p] σε μένα απευθύνεσαι προφανώς.
    Παρότι σε επόμενα ποστ αναφέρεις ότι μιλάς γενικά και όχι προσωπικά,
    ήμουν ο μόνος που κάλεσε τη διαχείρηση να προσέξει και να πράξει τα δέοντα.
    Ποιον πρόσβαλα φρικτά και ποταπά;

    Ως προς τους moderators, κατανοώ ότι απαντώ σε κάτι που αφορά κλειδωμένο νήμα.
    Όσο όμως δεν υπόκειται σε moderation το πλήρες ποστ της lara[E-p], όπως συνέβη σε άλλο ποστ, κρατώ και το δικό μου αναρτημένο.
     
    Last edited by a moderator: 20 Νοεμβρίου 2011