Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 19 Νοεμβρίου 2011.

  1. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    ...ειμαι με την αισθηση πως το 1. αντιφασκει με το 2.

    ...πιστευω πως η καθαροτερη πνευματικα ηλικια να επεξεργαστει καποιος/α πολυ συνθετα θεματα (πυρηνικη φυσικη, ψυχολογια, ιατρικη, οργωμενη ψυχη απο τα 3 ως τα 18, ενα γεγονος (μια συμπτωση εντοπισμενη) που καταφερε να ελεγχει ολοκληρη τη ζωη και πολλα αλλα) ειναι η ηλικια των σπουδων.
    Παραδεχομαι φυσικα πως δεν εχουν ολοι ορεξη για σπουδες τοτε.

    Πιστευω πως το ΒΔΣΜ δεν αποτελει επιστημη και δεν ξεκινα απο μελετη συγγραμματων που εφ' οσον αριστευσει καποιος θα παρει το πτυχιο να εφαρμοσει στην πραξη με ασφαλεια και αναγνωριση την γνωση που αποκομισε, αλλα ειναι αποτελεσμα βιωματων και συμπτωματικων εγγεφαλικων συνδεσεων που συνεβησαν μεσα στα πρωτα 10 χρονια της ζωης καποιου (βιωματων ειτε σε λανθανουσα μορφη ειτε εντοπισμενων). Η καταλληλοτερη ηλικια να επεξεργασθει αυτος ο ανθρωπος τα βιωματα του αυτα ειναι η στιγμη που τα εντοπιζει και τα ζει. τυχερος θα ειναι (ειδικα σημερα με το διαδικτυο)να τα εντοπισει πολυ νωρις στην αναπτυξη της σεξουαλικοτητας του (14 με 17) ωστε να εχει την επιλογη να τα διαχειριστει κατα πως νοιωθει και πληροφορειται (διαδικτυο) ωστε να απολαυσει ολοκληρη τη διαδρομη της σεξουαλικης του ωριμανσης.
    Η φιλολογια του ΒΔΣΜ εξαντλειται σε ενα μικρο εγχειριδιακι λιγων σελιδων και ειναι πανευκολο να το κανει κανεις ιντερνετικα (οπου φιλολογια: η ορολογια και οι επικοινωνιακες ονομασιες για την αποτελεσματικοτερη ταξινομηση στην λογικη καποιου και στην δυνατοτητα που κατ' επεκταση του δινει να επικοινωνησει και με την λογικη καποιου αλλου). Κατι τετοιο δεν χρειαζεται την ευφυια του Αηνσταην, ουτε την πειρα του Μαθουσαλα. Ο μονος λογος χρησης του ειναι η κατανοηση και η διατυπωση των αισθηματων του και η περιγραφη των επιθυμιων του και των βιωματων του. Οχι η σπουδη του ΒΔΣΜ. Δεν υφισταται κατι τετοιο! Ουτε και πρεπεινα υπαρχει!

    Μολις καποιος λοιπον νοιωσει πως οι καταβολες του βρισκονται στον χωρο αυτο τοτε πρεπει παραυτα να σπευσει να το αναλυσει, και ακομα καλυτερα να το βιωσει. Ναι στα 16 του!!!
    Δεν χρειαζεται να σκαρωσει πρωτα 2-3 κουτσουβελα που στη συνεχεια θα τον ενοχοποιουν στην αποφαση του να ζησει επι τελους κι αυτος/η εγκαταλειποντας την οικογενεια του γι αυτο. Φοβαμαι πως η καθαρη ωριμοτητα των 19 θα τον/ην εχει εγκαταλειψει μεχρι τοτε και ενα σωρο στρεβλωμενα δεδομενα θα εχει αποθηκευσει που θα τον "διευκολυνουν" "δικαιολογοντας" τον στον εαυτο του, για το κακο του.

    Το ΒΔΣΜ ειναι μια διαστροφικη εκφραση του ερωτισμου και της σεξουαλικοτητας καποιων ανθρωπων (ειμαστε πολυ τυχεροι που ειμαστε καποιοι ανθρωποι και δεν ειμαστε καποιος ανθρωπος). Δεν ειναι ο Μπαμπουλας που τρωει τα παιδια.
    Το να εκφρασεις την σεξουαλικοτητα σου αυτη αυθορμητα ειναι ακινδυνο.
    Επικινδυνο ειναι να την "σπουδασεις" πρωτα και να μαθεις πως το ΒΔΣΜ ειναι ενα τεραστιο και πολυσυνθετο κοινωνικο συμπλεγμα που εχει διαβαθμισεις και αμα εισαι μικρουλης και αβγαλτος καθεσαι και περιμενεις να μεγλωσεις (ποιος θελει κατι τετοιο; ...ουτε τα παιδακια ! ...γι αυτο καπνιζουν στα 13 τους) δεν κανει να μπεις στην υψηλη διαβαθμιση με τα ετζ πλεης ... (και παει και παιζει με την μια τα ετζ πλεης που του ειπαμε γιατι ειναι μεγαλος, η μας λεει ο,τι διαβασε πως τα εκανε και τον ζηλευουνε μερικοι...)


    Απο την αλλη οποιος θελει να εντρυφησει εδω ειναι και οι επιστημες (Ιατρικη/ψυχολογια) που στα 17 και πανω γινονται ευληπτες και ειναι διαθεσιμες σε οσους εχουν τον ενδιαφερον και χρονο περισσοτερο απο αλλους που ειναι της πρακτικης μεθοδου, να μελετησουν για τα βαθυτερα εσωτερικα υποκειμενικα τους ελατηρια.

    Η Sumisa πολυ συχνα με ακουγε σε συζητησεις να ρωτω : "...χυνεις;;; ...ή αναλυεις;;; " ( με αλλα λογια : παιρνεις ενεργεια ή ξοδευεις; )

    Εχω την παραπανω "κωλοτρυπιδα" φυσικα για ολα τα φυλα και ολα τα στατους.


    Γι:nod:ργος
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Απάντηση: Re: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Πολύ σίγουρος είσαι εσύ, εγώ πάλι καθόλου 
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Re: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    κοίτα δεν μετράει φυσικά μόνο το σφριγηλό σώμα, η ανυποχώρητη στύση και οι αντοχές, πρέπει να ξέρεις και να το χρησιμοποιείς το εργαλείο. (υπόψην μιλάμε για 19 χρόνα αγόρια που είναι αδύνατον να μπορούν να είναι Masters)
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Ενας 19χρονος?....χαχαχα!!!!
    Με τιποτα.....του ποτε.....εχω ηδη ενα 15 χρονο master στην ζωη μου, τον γιο μου, πως να κουμανταρω και δευτερο παιδι?
    Τι θα ειμαι? Η....μανα του λοχου? 
     
  5. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    ...μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια!
    ...αμα ρωτησεις την 16χρονη σκλαβα του ισως το "καψεις"

    ...αμα ρωτησεις την 45αρα του σκλαβα τι θα πει forced orgasm ή topping from the bottom να εισαι σιγουρος πως δεν θα ξερει τι της λες!

    Γι:nod:ργος
     
  6. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Πολλά, αν το bdsm όπως τπ έχει κάποιος στο μυαλό του αρχίζει και τελειώνει στον οργασμό.
    Μόνο που αυτό το κάνουν και οι vanilla.
    Τι χολοσκάμε εδώ χάμου;

    Λίγα ως ελάχιστα αν D/s και M/s κάνουν τη διαφορά εντός.
    Εδώ είναι το πρόβλημα.
    Οι άνθρωποι τείνουν να βαφτίζουν το κρέας ως ψάρι
    για να φάνε τελικά σόγια.
    Αν η ανάγκη κάποιου είναι το δυνατό σεξ,
    δεν χρειάζεται να διαστρέψουμε τη διαστροφή
    για να τον δικαιώσουμε ντε και καλά.
    Ας κάνει τα κουμάντα του μόνος του.
     
  7. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    παρακολουθω το θεμα καθημερινά και διαπιστωνω, θετικα πάντα, ότι στο νήμα αυτό το εχετε πιάσει από όλες τις πιθανες πλευρες... το έχετε στριφογυρίσει... όπως λεν και νομίζω ότι ολες οι απόψεις συγκλινουν στο εξης.. οτι η ηλικία... μετράει ως ηλικία εμπειρίας... ως ηλικιά που εχεις αρχίσει να "περπατας στο πεζοδρόμιο" να μαζεύεις εμπειρίες... (άραγε αυτό σταματα?).

    Ισχύει δηλαδή αυτό που λεμε "εισαι αυτό που έχεις δει, ακούσει, φωνάξει, κλαψει" δηλαδή εμπειρίες.... και αναρωτιέμαι... πως αποδυκνύεται... αν ένας 30άρης 40άρης... κλπ έχει κανει όλα τα παραπάνω.. για να κρίνει κατάλληλα... σχέσεις... Σε όλα αυτά απαντάμε υποθετικά βασιζόμενοι στην δικιά μας εμπειρία. Δεν γνωρίζουμε δεν έχουμε όπως λέμε με την ευρύτερη έννοια... ένα "ρεπορταζ" του κάθε ένα..., που ασχολείται με βδσμ, σχετικά με τα βιώματα του.

    Αραγε μήπως θα πρεπε να εξετάσουμε πως δημιουργήθηκε σε καποιον η ελξη για το χωρο, για ρόλους, μεσω πιας διαδικασίας, σε πόσο χρόνο και όχι αν ειναι 21 30 κλπ...

    Βλεπετε μερικά τα Θεωρούμε δεδομένα... αλλα πιστέψτε με τίποτα δεν ειναι δεδομένο σε αυτό τον κοσμο...
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Καμία αντίφαση.

    Το ένα είναι τι πιστεύω εγώ προσωπικά -δεν υποτιμά με κανένα τρόπο τους μικρότερους σε ηλικία, βλέπω πολύ καλά πόσο η 14 μου κόρη κρίνει πολύ πιο ώριμα αρκετές έννοιες που ούτε 40χρονοι που έχω μιλήσει δεν πιάνουν, αλλά υπάρχουν κάποια άλλα που χωρίς εμπειρία ζωής δεν μπορεί να συνειδητοποιεί εκ βαθέων.
    Το δύο αφορά το δικαίωμα του καθενός να αποφασίζει για τον εαυτό του και πως εγώ εκλαμβάνω αυτό του το δικαίωμα. Ως αναφαίρετο.

    Δηλαδή δεν κρίνω τι βρίσκει ο 40ρης στην 20ρα αλλά δεν ανέχομαι και δεν θα ανεχτώ να με κρίνει ο 40ρης επειδή ΔΕΝ επιθυμώ μια 20ρα.

    Για όσους μέσα από την ανάλυση θεωρούν πως ξοδεύουν άσκοπα ενέργεια δεν βλέπω με πιο τρόπο τους αναγκάζει κανείς να το κάνουν.
    Αλλά με την ίδια λογική αν κάποιοι γουστάρουν την ανάλυση και μέσα από την ανάλυση ηδονίζονται σε κάποιο διαφορετικό επίπεδο, ποιος είναι αυτός που θα τους πει κάνετε λάθος?

    Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια φράση που έγινε η αιτία να πάψω να ανοίγομαι προς κάποια γνωστή.
    Δεν ήταν τόσο το τι ρώτησε, όσο ο θυμός που διέκρινα, όταν με ύφος με ρώτησε "αμάν πια γιατί τα αναλύετε όλα τόσο πολύ?" λες και την ανάγκασε κανείς είτε να διαβάζει, είτε να αναλύει την ίδια. Και βέβαια ήταν η τελευταία φορά που εγώ προσωπικά ανέλυσα οτιδήποτε μαζί της, έχει άλλα άτομα που απολαμβάνουν ότι κι εγώ, δεν ταιριάζουν όλοι απαραίτητα με όλους. Μπορούν να είναι σε φιλικές ευχάριστες σχέσεις κάποιοι χωρίς απαραίτητα να μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα.

    Αυτό ακριβώς λέω στο 2.

    Πως έχει ο καθένας αναφαίρετο δικαίωμα να ηδονίζεται με όποιους τρόπους ο ίδιος επιλέγει.
    Αν αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα στους άλλους, σιγά μην κάτσω να δεχτώ να κρίνει και να μου επιβάλει οποιοσδήποτε άλλος, δεν πα να θεωρεί εαυτόν Θεό, πως και τι θα κάνω εγώ και τι είναι για μένα σημαντικότερο, να αναλύω ή να χύνω.  
    Ιδιαίτερα δε όταν μέσα από το 2ο φτάνω στο 1ο με τρόπους που το σώμα από μόνο του δεν μπορεί.

    Master Do θα σε εξέπληττε αν σου έλεγα πως συμφωνώ απόλυτα?  
     
  9. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει και προσωπικά δεν μπορώ να το κρίνω δια της τηλεπάθειας.
    Εκείνο που μπορώ να κρίνω, πάντα προσωπικά μιλώντας, είναι πως ένας teenager είναι ακατάλληλος προς βρώση (...)
    Καθόλου!
    (Έφτασε επιτέλους εκείνη η επιταγή που σου έστειλα; Αμάν μ' αυτές τις τράπεζες. Νισάφι! )
     
  10. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Ηλικία και BDSM - Ποιος είναι ενήλικος και ποιος ανήλικος

    διαβασα τουτη εδω την απαντηση σου και μετα ξαναδιαβασα το προηγουμενο ποστ σου. Παραμενω με την ιδια αισθηση. (σημαντικο: το 1. και το 2.στα οποια αναφερομαι ειναι τα οριοθετημενα με τα κιτρινα γραμματα . αυτα αντιφασκουν -κατα τη γνωμη μου- )

    δεν εκρινα καθολου τον τροπο που μας πληροφορεις πως χυνεις ( και μεσω της αναλυσης ). Πολυ ευχαριστος και μαλιστα ισχυρος για σενα μια και δεν ειναι πολυ διαδεδομενος.

    ομοιως δεν θα πρεπει να κρινουμε ή να απαξιωνουμε τις ικανοτητες και της αναλυσης και των ιδιαιτεροτητων με τις οποιες μπορει και γουσταρει να χυνει οποιοδηποτε ατομο οποιασδηποτε ηλικιας. ακομα και αυτα των 14. ειναι σαν να λεμε : αμα μεγαλωσεις θα μπορεις να σκεφτεσαι καλυτερα και να χυνεις σωστοτερα. (και το χειροτερο: )"... οπως ΕΓΩ!!!" αυτο ειναι που δεν μου καθεται καλα στο 1. του προηγουμενου ποστ. σιγουρα δεν ειναι ο καλυτερος τροπος διαπαιδαγωγησης.

    δεν ξερω αν το σωμα απο μονο του μπορει ποτε να χυσει αν δεν το οδηγησει εκει το μυαλο.

    επισης ο ανθρωπος εχει πολλες αναγκες να ικανοποιησει. οταν τις ικανοποιει παιρνει ενεργεια οταν δεν τις ικανοποιει ξοδευει ενεργεια (ακομα και για την κατακτηση της ικανοποιησης). Η αναλυση απο μονη της δεν ικανοποιει. Οταν επιτυχει το σκοπο της την επικοινωνια (των δυο η περισσοτερων διανοιων) τοτε δινει ενεργεια. (οχι απαραιτητα οργασμικη σε πολυ κοσμο).

    Γι:nod:ργος
     
  11. sw

    sw


    συμφωνω ισχυρα
    διοτι ειμαι της γνωμης πως, οπως ακριβως λες, το ΒΔΣΜ δεν ειναι ενα οργανωμενο κοινωνικο συστημα με τους κανονες, τα ηθη, και τα εθιμα του, αλλα ενας "χωρος" μεσα στον οποιο μπορουν να χωρεσουν παραφιλικες τασεις με καποια κοινα χαρακτηριστικα και καποιες ερωτικοσεξουαλικες συμπεριφορες.
    Ο ανθρωπος απο τη φυση του, σαν κοινωνικο ον, παρατηρησε, μελετησε, ομαδοποιησε και κατεγραψε τις συμπεριφορες αυτες με σκοπο να μπορει ο καθε ομορροπος παραφιλικος να σχετισθει.
    Πιστευω πως τα ΒΔΣΜικα συγγραμματα σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν τον μπουσουλα και τον κανονα συμπεριφορας που θα πρεπει να αποδεχθει καποιος που νοιωθει πως "ανηκει" στο χωρο αυτο.
    Θεωρω πως ο καθενας πρεπει να αντιμετωπιζεται σαν εντελως ανεξαρτητη προσωπικοτητα, που οπως λες, εχει την απολυτα υποκειμενικη του πορεια με τα ιδιαιτερα βιωματα του, που του δινουν το δικαιωμα να εχει αναπτυξει τις δικες του επιθυμιες που τον οδηγουν εκει οι εγγεφαλικοι "δρομοι" (συναψεις) που κατεγραψε και εχει καθε δικαιωμα να τις ικανοποιησει οταν αυτες δεν συγκρουονται με τους κανονες της κοινωνιας που ζει.

    Γι ργος
     
  12. mmm

    mmm

    Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς την ερώτηση του θέματος, αλλά νομίζω οτι η απάντηση είναι γενικότερη και όχι περιορισμένη στο BDSM. Ενήλικος είναι θεωρητικά αυτός που έχει κλείσει τον κύκλο διαμόρφωσης των θεμελίων της προσωπικότητάς του ή με άλλα λόγια αυτός που έχει σταματήσει να διαμορφώνει το υποσυνείδητό του. Ώς εκ τούτου έχει περάσει στη φάση όπου απλά ανακαλύπτει αυτό που είναι και που δεν μπορεί να αλλάξει. Όσοι είχαμε φαντασιώσεις σχετικές με BDSM από μικρή ηλικεία έχουμε "χτίσει" μέσα στον εγκέφαλό μας έναν δρόμο που συνδέει την σεξουαλική διέγερση με τις εικόνες των σκληρών φαντασιώσεών μας. Ο δρόμος είναι πλέον τόσο γερά χτισμένος, που δεν σπάει...ώς ενήλικοι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποδεχτούμε την ύπαρξή του και να "ρυθμίσουμε την κυκλοφορία" σε αυτόν. Με το δεύτερο εννοώ ότι θρέφοντας ανεξέλενκτα το θηρίο της σεξουαλικής διέγερσης, μπορεί να χάσουμε τον έλεγχό του και να αποκλειστούμε σε έναν κόσμο φαντασιώσεων, που μας κρατάει μακρυά απο την πραγματικότητα.

    Προσωπικά κάνω καθημερινά εναν αγώνα ανάμεσα στις φαντασιώσεις μου και την πραγματικότητα...δεν μπορώ να ισορροπήσω...ίσως στα 33 μου δεν είμαι ακόμα ενήλικος...