Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Alexkat, στις 26 Νοεμβρίου 2011.

  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?


    Συμφωνώ ....
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?




    Θα ήθελα να επιχειρηματολογήσεις και ας πάει το νήμα στα καλλιά του.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?


    χε χε 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. grinder

    grinder New Member

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    με μπολικη φαντασια στο σεξ...κ να του καΘεται παντα οποτε της το ζηταει. επισης οι καλεσ πιπες  
     
  5. kide

    kide New Member

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Ω... πα... πα. Πέσανε οι φεμινίστριες να το φάνε τον άνθρωπο που διανοήθηκε να βάλλει τέτοιο θέμα. Μαγκιά του ρε κορίτσια. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ φεμινίστριες.-
    Εσείς αν θέλετε να είσαστε δικιά σας μαγκιά!!! Δεν σας υποχρεώνει κανείς να μην είσαστε και αυτόν να μην τις θέλει. Δηλαδή να θέλει τον φεμινισμό επειδή τον θέλετε εσείς? Γουστάρει να σας έχει ΥΠΟ παντού και ΠΑΝΤΑ..... έτσι την ``βρίσκει`` φανερά και κρυφά και αυτό μας λέει.Καταλάβετέ το κορίτσια ....Ο καθένας με τα βίτσια του. Και για να είσαστε εδώ μέσα δεν έχετε και σεις ...λίγα ...ε!!!
     
  6. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?


    .....LoL... εύστοχη φίλτατε η παρατήρηση για τις φεμινίστριες, αλλά να διευκρινήσω ότι στην σχέση μου δεν θα προτιμούσα να έχω το κορίτσι ΥΠΟ.
    Προτιμώ μιά σχέση σε ισότιμη βάση, στην οποία ο καθένας από τους δυό μας λειτουργεί στα εφ ω ετάχθη από την Φύση.
    Όπως με χαλάει πολύ να βλέπω μανάδες να υποφέρουν από αυταρχικούς πατεράδες/πατριάρχες,
    το ίδιο με χαλάει πολύ να βλέπω έναν άκρατο φεμινισμό από γυναίκες, στο όνομα του οποίου ισοπεδώνουν τα πάντα, για να καλύψουν δικά τους υπαρξιακά και άλλα προβλήματα.
     
  7. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    @underherfeet

    νομίζω πως έχετε μπερδέψει την σεξουαλική πράξη (κοινώς το γαμήσι) με την σχέση. Και πιθανώς αυτό να εννοείτε όταν λέτε ότι η γυναίκα προκαλεί στον άνδρα την επιθυμία: ότι τον καβλώνει την ώρα του σεξ. Μα, αλοίμονο στον άνδρα που την ώρα του σεξ καβλώνει με την τσόντα που παίζει στο βάθος το ντι-βι-ντι, και όχι με την γυναίκα που έχει μπροστά του. Ας μείνει με την τσόντα του, να μην ταλαιπωρεί και κόσμο.

    Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή: εγώ και μερικά εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι (μεταξύ τους και κάμποσοι ψυχίατροι) πιστεύουμε ακράδαντα ότι, ανεξαρτήτως φύλου, η επιθυμία είναι μια ασαφής ορμή προς έρωτα, κινούμενη από το γεννετήσιο ένστικτό μας. Αποκτά σαφήνεια όταν επενδύεται και προσδένεται, παροδικά ή μονιμότερα, σε ένα (τουλάχιστον) Πρόσωπο. Το Πρόσωπο αυτό γίνεται το αντικείμενο της επιθυμίας μας, όχι η αιτία της.

    Απλολεξεί: από μέσα ξεκινά η επιθυμία, και το εξωτερικό ερέθισμα την προσωποποιεί.

    Αυτή είναι η περιγραφή της ψυχικά υγιούς επιθυμίας, και πέρα από αυτήν απλώνονται οι παραλλαγές της, που ξεκινούν από "αθώες" στρεβλώσεις και εμμονές (π.χ. μονογαμία), περνούν σε διαστροφές (π.χ. θέλω η άλλη / ο άλλος να φοράει λέδερ και να με κατουρά για να καβλώσω και δεν παίζει ρόλο το πρόσωπο) και φτάνουν ή ξεπερνούν τα όρια της ψυχικής υγείας όταν εξωτερικεύεται πλήρως όχι μόνον ο έλεγχος (= η ρύθμιση) αλλά η ίδια η επιθυμία ("επιθυμώ" τον όποιον άλλο / την όποιαν άλλη με επιθυμεί, και αυτό *ορίζει* την σχέση μας - μου γίνεται ο μόνος τρόπος να σχετίζομαι)

    Δεν μας ακτινοβολούν με ορμόνες οι άλλοι: μέσα μας τρέχουν οι ορμόνες και μας σπρώχνουν προς τους άλλους. Πώς είναι δυνατόν να πρέπει να εξηγήσω αυτό το πράγμα;

    (Θυμήθηκα τώρα την θεωρία του Αριστοτέλη για την όραση, ότι και καλά το μάτι ακτινοβολεί / εκπέμπει φως και αυτό που παίρνουμε στην επιστροφή του μας επιτρέπει να βλέπουμε - έχει πει απίστευτες παπάρες ο άνθρωπος που οι Δυτικοί μας έμαθαν να θαυμάζουμε...)

    Το τί κάνει κανείς στη ζωή του ουδόλως με αφορά, αλλά όταν πάει και δημοσίως εκχωρεί στις γυναίκες συλλήβδην την θέσφατη ιδιότητα να ρυθμίζουν τη σχέση, με κάτι καφενειακότητες του στυλ "η γυναίκα κρατάει τη σχέση" εγώ νιώθω την υποχρέωση να υπερασπιστώ το ότι δεν είναι έτσι.

    Επιτέλους, ίσως να πρέπει να ηγηθώ του μασκουλινισμού, του νέου κινήματος που θα αγωνίζεται να τελειώσει η καταπίεση της γυναίκας που ελέγχει τη σχέση και για να επιτραπεί στον άντρα να επιθυμεί, πόσο μάλλον να παύει να επιθυμεί, και κοντολογίς να θαφτεί ο χαφτομούνης Καζαντζάκης που μας ενσταλλάζουν από παιδιά, για πάντα!

    Και στην τελική που λεν κι οι πιτσιρικάδες: άμα μια γυναίκα, και δη Ελληνίδα, δεν ξέρει πώς να κρατήσει τον άντρα της "ως όφειλε" ας πάει να ρωτήσει τη μάνα της ή τη γιαγιά της... Αυτές ξέρουν το μοντέλο, και θα της πουν ότι το μόνο που της λείπει είναι κάποιος να τη βοηθήσει να αναπαραχθεί (το μοντέλο ή/και αυτή)

    Προς τί ο τρόμος μη και ειπωθεί ότι δεν κάνουν οι γυναίκες κουμάντο στις σχέσεις, αν ο άντρας δεν είναι ετεροπροσδιοριζόμενος, δηλωμένα ή αδήλωτα; Αυτές που πρόκειται να το χάψουνε, θα το χάψουνε, ας μην ανησυχεί κανείς ότι θα του φάω τη γκόμενα / γυναίκα / πεθερά. Δεν πρόκειται να ρθουν με μένα. Αλλά δε θα ρθουν επειδή μάλλον δεν θα τις επιθυμώ εγώ, όχι επειδή πιθανώς δεν θα με επιθυμούν αυτές, ιφ γιου νόου γουάτ αι μιν...

    Δείτε και το αντισχόλιό μου στην Uther στο νήμα του φεμινισμού.

    Dream

    ΥΓ. @all Για να τελειώνουμε με αυτές τις αναφορές σε "κοκορομαχίες" γιατί είπα να μη μιλήσω αλλά το σέρνετε κάμποσες μέρες και το κουράσατε: άντε και ο Dream είναι κόκκορας. Ποιός άλλος στη συζήτηση είναι κόκκορας για να μαχήσει μαζί του; Εχετε δει εσείς κόκκορα να λέει ότι την σχέση του με την κότα την ελέγχει εκείνη; Σοβαρευτείτε λίγο, άντε... μικροί - μεγάλοι στα καφενεία....
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Έγραψα λοιπόν ήδη από το #38 post, για την μάχη με την φθορά της σχέσης που δίνουν όλα τα ζευγάρια, φθορά η οποία είναι αμείλικτα εξαρτημένη από τον χρόνο που είναι των πάντων φθοροποιός.
    Παραθέτω και πάλι το #38 post, που ήταν απάντηση σε ερώτηση της Thaleia προκειμένου να γίνει ένα refresh του προβληματισμού μου:


    "Για να θέλει να τον κρατήσει, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι "χωλαίνει" εκ μέρους του.
    Όλα τα ζευγάρια κατά την διάρκεια της ζωής τους δίνουν μάχη με τον χρόνο.
    Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος φθοροποιός των πάντων, άρα και των σχέσεων ....
    Δεν επεκτείνω το ερώτημα "πως μπορεί ένας άντρας να κρατήσει την γυναίκα του" ,είναι σαφέστατο ότι και από την μεριά του άντρα χρειάζεται να γίνουν αρκετά ώστε να διατηρείται η σχέση σε ένα καλό επίπεδο.
    Ούτε και μιλάω για ζευγάρια ηλικιωμένων ανθρώπων που είναι φυσικό να έχουν υποστεί ίσως και μεγάλη φθορά στη σχέση τους.
    Όμως οι δυσκολίες της ζωής, η ρουτίνα, η συνεχής ίδια επανάληψη στο sex, και πολλά άλλα στοιχεία,
    πιθανόν να αποδυναμώσουν μια σχέση.
    Αν και δεν ανήκω σε status M/S, Κ/Υ έχω την αίσθηση ότι και αυτά τα ζευγάρια εφόσον υπόκεινται στην φθορά του χρόνου, πιθανόν θα αντιμετωπίζουν τα ίδια ή και παρόμοια προβλήματα.
    Και επειδή θεωρώ ότι η κινητήριος δύναμη στις ερωτικές σχέσεις είναι η γυναίκα, για αυτό έθεσα το ερώτημα."



    Επεκτείνοντας λοιπόν έτι περαιτέρω το προβληματισμό μου και απομονώνοντας και πάλι τον εξίσου βασικό ρόλο της γυναίκας, θα ήθελα εφόσον υπάρχει η σχετική καλοπροαίρετη διάθεση, να δω από όσους/ες θέλουν και τοποθετήσεις σε σχέση με την «ενσυναίσθηση» την οποία εισήγαγε ο Underherfeet.
    Πόσο δυνατά και ποιά μπορεί να είναι τα γυναικεία όπλα ώστε να καταφέρουν χρησιμοποιώντας τον δίαυλο της μαγικής αυτής λέξης να συνεισφέρουν στη διατήρηση της σχέσης σε ένα καλό επίπεδο πριν αρχίσει η φθορά της λόγω χρόνου ?
    Δεν πάμε σε γενίκευση, γιατί η κάθε άποψη θα έχει την δική της ξεχωριστή ιδιαιτερότητα και το δικό της χρώμα.
    Επίσης δεν είναι απαραίτητο η κάθε τοποθέτηση να αποτελεί προϊόν εμπειρίας.

    Σχετικό Link: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=245943
     
    Last edited: 14 Δεκεμβρίου 2011
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?







    Dream Master, Μπορείς να γράφεις ότι απόψεις θέλεις, ....... αλλά κόψε κάτι από αυτό το υφάκι .....
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?


    Σε διαβεβαιώ αγαπητέ Ντρήμ πως αντιλαμβάνομαι πλήρως την διαφορά ανάμεσα στο γαμήσι και στην σχέση .Αυτό που ισχυρίζομαι όμως είναι πως δεν μπορεί να κρατηθει η σχέση χωρις απολαυστικό γαμήσι. Απολαυστικό και για τους δύο , ε;

    Από που ξεκινήσαμε όμως;
    Μας ρώτησε ο Αλεξκατ πως μπορει μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της.
    Θεωρούμε επομένως δεδομένο πως μιλαμε για ήδη υπάρχουσα σχέση , για ήδη διαπιστωμένη συμβατότητα.
    Επομένως η επιθυμία του άντρα βρήκε το αντικείμενό της στο πρόσωπο της συγκεκριμένης γυναίκας ,για κάποιους λόγους προφανώς,.
    Ποιοί είναι άραγε αυτοί οι λόγοι;Πως έγινε η επιλογή;Η συγκεκριμένη γυναίκα ηταν ο παθητικός υποδοχέας της ερωτικής επιθυμίας του άντρα η μήπως ήταν αυτή που την κινητοποίησε;

    Δεν μιλάμε για την ερωτική επιθυμία γενικώς και αορίστως ,που εκπορεύεται ασφαλώς απο το γενετήσιο ένστικτο και τις βιοχημικές διεργασίες που το διέπουν.
    Διότι οι ορμόνες μας σπρώχνουν στους άλλους μεν, οχι σε όλους τους άλλους δε.
    Μα θες η ματιά, μα θες τα βυζιά, μα θες το χαμόγελο, μα θες πως κινείται, μα θες όλα μαζί, , είναι πάντως ο άλλος/η με τα συγκεκριμένα και κάποιες φορές μοναδικά χαρακτηριστικά του που κινητοποιει την ερωτικη μας επιθυμία ισως ασυνείδητα αρχικά, οταν δεν μιλάμε για σχέση, αλλα για έλξη , σιγουρα συνειδητά όμως στη συνέχεια..

    Μιλάμε λοιπόν για την επιθυμία π ρ ό ς κάποια συγκεκριμένη γυναίκα (εφ όσον συμφωνούμε πως αυτή , η επιθυμία - προς, είναι η απάντηση στην ερώτηση του νήματος, εξ άλλου οταν απαντούσες πως μπορεί να τον κρατήσει από τον πούτσο αυτό,πιστεύω, εννοούσες)) και πως αυτή θα συντηρηθεί,,

    Εγω λοιπόν σε αυτή την ερώτηση απαντησα, και επιμένω στην άποψη μου, πως συνταγές δεν υπάρχουν και πως αρμόδια για την κινητοποιήση και διατήρηση της επιθυμίας του άντρα είναι η ίδια η γυναίκα "του" με κυριότερο "οπλο" την ενσυναίσθηση..
    Τι πάει να πει ενσυναίσθηση;Μα, πολύ απλά , να μπορεί να μπαίνει στα παπουτσια του , να εξερευνήσει ,να γνωρίσει και να πατάει τα κατάλληλα κουμπιά του ,να μπορεί να βλέπει με τα μάτια του και ν 'ακουει με τ' αυτιά του.

    Αντιστοίχως θα πρεπει να λειτουργει και ο άντρας φυσικά, το διευκρινίζω αν και το θεωρώ αυτονόητο.

    Οσον αφορά την ρύθμιση της σχέσης, αυτή προφανως και δεν εκχωρείται στη γυναίκα ,εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, διότι δεν πρέπει μόνο η γυναίκα να βρεί πως να κρατήσει τον άντρα της, θα πρέπει και ο αντρας να μάθει πως να κρατήσει την γυναίκα του.
    Ανεξαρτήτως στάτους.
     
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?



    Συμφωνώ. Ούτε άλλωστε και εγώ υποστήριξα ποτέ ότι η ρύθμιση της σχέσης πρέπει να εκχωρείται στην γυναίκα.
     
  12. Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Το διασκεδάζω  ...Προσωπική μου και μόνο άποψη είναι πως, αν δε μιλάμε για M/s σχέσεις για να κρατήσει κάποιος τον άνθρωπο του υπό την προυπόθεση και μόνο πως και εκείνος θέλει να μείνει χρειάζεται αγάπη, υπομονή και ανεκτικότητα. Αν δεν μάθουμε να ανεχόμαστε κάποια πράγματα δεν μπορούμε να αντέξουμε ούτε τον ίδιο μας τον εαυτό. Και ούτε μπορούμε να συνεχώς να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον συντροφό μας.