Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Noardos & Απόψεων γωνία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Noardos, στις 3 Δεκεμβρίου 2011.

  1. Noardos

    Noardos Regular Member

    Είπα λοιπόν να δημιουργήσω ένα θέμα όπου να γράφω τις απόψεις μου, ανάλογα με το τί με προβληματίζει κατά περιόδους. Ανάλογα με το τί αφουγκράζομαι και σκέπτομαι. Εφ όλης της ύλη.

    Ενδιαφέρον δε θα είχε η συμμετοχή όσων το επιθυμούν ώστε να ανέβει η ¨λίμπιντο¨  



    Stay tuned... Ίδωμεν....
     

    Οδηγίες προς ναυτιλλομένους:
    1) Κακίες και απωθημένα δεν έχω και δεν έχω σκοπώ να βγάλω.
    2) Δεν εννοώ και δεν υπονοώ ότι είμαι ο καλύτερος, εγώ τα ξέρω όλα και διάφορα τέτοια φαιδρά.
    3) Προσωπικές επιθέσεις, διαφωνίες διευκρινήσεις θα χαιρόμουν να τις δεχόμουν και να τις έδινα πριβέ.
    4) Δεν προσδοκώ συγχαρητήρια, χειροκροτήματα κτλ.
    5) Τα καλά υ είναι όσα και τα καλά Κ. (Ο νοών νοείτω)
    6) Δεν είναι απαραίτητο να είναι σωστή μόνο μία άποψη σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είναι και δύο σωστές.
     
    Last edited: 4 Δεκεμβρίου 2011
  2. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    Καλημέρα καλημέρα,

    μετά από ένα πρωινό espresso που γέμισε όλο το σπίτι με αυτό το απίστευτα υπέροχο άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ, διάβασα τον ημερήσιο τύπο και έριξα και μια βολτίτσα από την γειτονιά εδώ του φόρουμ.

    Το φόρουμ αυτό το παρακολουθώ από το 2005, το 2008 πήρα απόφαση να γραφτώ,και πριν ένα μήνα περίπου πήρα την μεγάλη απόφαση να αρχίσω να γράφω να εκφράζω απόψεις και σκέψεις μου.

    Ένα από τα πρώτα που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση είναι οι απαντήσεις των υ και οι προσεγγίσεις τους σε διάφορα νήματα. Δηλαδή, τις περισσότερες φορές μου δίνουν την αίσθηση πως δεν είναι υ αλλά ¨μαθητευόμενοι - εν δυνάμει¨ Κ. Προσεγγίζουν το νήμα - θέμα ως Κ, τους ενδιαφέρει ο λόγος το γιατί, ο τρόπος και το politically correct του Κ.

    Θα ήταν πιο εποικοδομητικό κι ενδιαφέρον να το προσέγγιζαν ως υ,
    να σκεφτούν και να το προσεγγίσουν στο κομμάτι που τους αφορά περισσότερο δηλαδή στο πως θα μπορούσαν να ανταποκριθούν καλύτερα στην χ ¨απαίτηση¨ του Κ. Στο ποια θα έπρεπε να ήταν η στάση τους και η λειτουργία τους σε αυτήν την περίπτωση. Στο πως θα μπορούσαν να βελτιωθούν περισσότερο. Να εμβαθύνουν και να έρθουν πιο κοντά στο είναι τους και στην κατανόηση του εαυτού τους.

    Είναι κάπως αστείο, άνευ λόγου, το να προσπαθεί το υ να εκπαιδεύσει, διαμορφώσει έναν Κ σύμφωνα με αυτά που εκείνο πιστεύει - επιθυμεί. Ακόμα κι αν το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία που θα μπορούσε να βίωνε ποτέ.(Οι λόγοι νομίζω είναι ευνόητοι)

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    Τα σύνδρομα του Νεοέλληνα:
    -Γιατί εσύ κι όχι εγώ; Γιατί εγώ κι όχι εσύ;
    -Ό,τι θέλω, θέλω!
    - Πα να στα φορέσει η γυναίκα σου να μην είμαι εγώ ο μόνος κερατάς.
    -Έχει γνώμη για όλα.
    -Θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τους άλλους νεοέλληνες διότι αυτός τα κατάφερε μόνος του ενώ οι άλλοι με βοήθεια του μπαμπά (και κάποιοι με την βοήθεια του Ε.Τ.).
    -Θεωρεί πως στη Νέα Ελλάδα υπάρχει όντως δημοκρατία
    -Όλες οι απόψεις είναι δεκτές αλλά ισχύει μόνο η δική του.
    -Συνεχώς κάποιοι των καταδιώκουν, των μπουρδουκλώνουν, και συνέχεια στο διάβα του εμφανίζονται ασύμμετρες απειλές, πότε δεν είναι υπεύθυνος ο ίδιος για κάτι που έκανε και πήγε στραβά.
    - Όλα είναι σεβαστά αρκεί να τα εγκρίνει, τα υπόλοιπα είναι απλά ¨ανώμαλα¨.
    -Αγαπημένο του σπορ είναι το πάσης φύσης μέτρημα, ομορφιάς, μεγέθους, εξυπνάδας, πέους, λογικής κτλ...
    -Γνωρίζει επ ακριβώς την ¨ασθένεια¨ που έχει αλλά το ¨φάρμακό¨της περιμένει τα του το παρασκευάσει κάποιος άλλος και να το διανέμει δωρεάν.
    -Βλέπει την επανάσταση να έρχεται και περιμένει να την υποστηρίζει από τον καναπέ του με την φραπεδιά ανά χείρας.
    -Τον ενοχλούν οι κλίκες, οι παρέες καθότι δεν μπόρεσε να είναι κι αυτός μέσα σε αυτές. Γι αυτό δημιουργεί άλλες μεγαλύτερες και φροντίζει να είναι όσο πιο σχισματικές μπορούν.
    -Μέγιστη ηδονή κι απόλαυση γι αυτόν είναι πάσης φύσης άμβωνες, τίτλοι (πρόεδρος, αντιπρόσωπος, αρχηγός κτλ) και όταν δεν βρίσκει κάποιον γι αυτόν, φροντίζει να τους δημιουργήσει.
    -Είναι ο καλύτερος μακράν και με διαφορά, πραγματικά και φυσικά δεν είναι ποτέ μα ποτέ εγωιστής.
    -Φυσικά κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.
    -Ηδονίζεται με το να δίνει συμβουλές χωρίς να του ζητηθούν, και επειδή δεν του ζητήθηκαν δεν έχει καμία ευθύνη γι αυτές.
    -Εντάξει είναι αλήθεια, το παλικάρι, τα χει δει όλα, τα ξέρει όλα, και ότι περνάνε οι άλλοι είναι πιο εύκολο από το δικό του ¨πρόβλημα¨.
    -Το είπε η τηλεόραση, του το ξομολογήθηκε η κυρά Κατίνα, Μαρία, Σούλα κλπ είναι δυνατόν να ισχύουν αυτά που λένε τα βιβλία και οι επιστήμονες? Πράγματα του σατανά αυτό το by the book,τέλος.


    Υ.Γ. Κουράγιο κι είναι πρωί ακόμα...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    Καλημέρα, καλημέρα...
    Το δικό μου, το δικό σου, το δικό του, το δικό της, το δικό μας, το δικό σας, bdsm.
    Γίνεται αντιληπτό με μια πρόχειρη ανάγνωση ότι ¨κυκλοφορούν¨ στην πιάτσα και μη, περί τα 2000 είδη. 
    Όλα λοιπόν ξεκινάνε με το ένα, αφού δημιουργηθεί αυτό το ένα, το πρώτο και πιάσει και ¨πουλάει¨, ¨αρέσει¨ τότε όσοι μείνουν στην απ'έξω αρχίζουν και ¨δημιουργούν¨ (κατ'εμέ εκφυλίζουν, διαστρεβλώνουν, αναμασούν) το δικό τους σενάριο. (Λογικό, δεν κρίνω δεν καταδικάζω και δεν εκφέρω άποψη για κανέναν προσωπικά, μιας που δεν με απασχολεί το τι κάνει ο γείτονας από την στιγμή που δεν παρενοχλεί τον άλλο γείτονα.)

    Εν προκειμένω, μερικά ¨είδη¨ bdsm, Old World, New World, Victorian, Gor, Oriental, Old guard, New Guard, κ.λ.π.. (Κι αυτά είναι μερικά από τα ¨επίσημα¨ που να δείτε και πόσα ¨ανεπίσημα¨ κυκλοφορούν).
    Όπως έχει πει και κάποιος άλλος "ξεχειλώσαμε το BDSM για να χωρέσει τα πάντα".

    Πάμε όμως τώρα σε αυτά που υποθέτω αφορά τους περισσότερους και είναι πηγή διαμαχών πολλάκις.
    Τί είναι D/s τρόπος ζωής;
    ¨Τα βασικά που είναι σε αυτόν τον τρόπο ζωής είναι και αυτά που απλά δεν είναι. Το D/s είναι φυσικό και απλό και όσο λιγότερο πολύπλοκο ή δογματικό το κάνετε, τόσο το καλύτερο για σας. Είναι κυριαρχία και έλεγχος από τη μία πλευρά και υποταγή και παράδοση ελέγχου από την άλλη πλευρά. Ο βαθμός και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε σχέσης ποικίλουν σε κάθε άτομο και το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι οτιδήποτε λειτουργεί για εσάς είναι το σωστό για σας ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο οποιοσδήποτε για αυτό. Εντούτοις, χωρίς μια κατανόηση και πιστή τήρηση της βασικής ιδέας του D/s, ΚΑΜΙΑ σχέση του εναλλακτικού αυτού τρόπου ζωής δεν μπορεί να επιβιώσει.¨

    Ποιοί είναι D/s;
    ¨Αν βρίσκεις ότι αυτό που σε ανάβει είναι απλά το kinky σεξ, το ανοιχτό μυαλό και η ανεκτική συμπεριφορά, αν πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο διασκέδασης για εσένα, πήγαινε να βρεις μια ομάδα swingers, όμως δεν ¨είσαι ¨D/s Οι υποτακτικοί δεν είναι πόρνες που δε χρειάζεται να πληρώσετε και οι κυρίαρχοι δεν είναι σούπερ επιβήτορες που θα σας φερθούν αισθησιακά για τη νύχτα. Οι άνθρωποι που ζουν το D/s είναι «κανονικοί» άνθρωποι που ακολουθούν αυτό που είναι φυσικό για αυτούς. Η κυριαρχία και η υποταγή είναι ο τρόπος ζωής τους. ΕΙΝΑΙ η ζωή τους! ΟΛΗ η ζωή τους. ΟΛΗ την ώρα. ¨

    Τι άλλα υπάρχουν;
    B&S (Bondage & Sex = Δέσιμο & Σεξ). Σε όσους αρέσει το kinky sex εναλλαγές ρόλων κ.τ.λ.

    S&M (Sadism & Masochism = Σαδισμός & Μαζοχισμός) Σε όσους αρέσει να προσφέρουν ή λαμβάνουν πόνο.



    Υ.Γ. Ότι είναι σε εισαγωγικά είναι αποσπάσματα από το post του MasterJP και τον ευχαριστώ γι αυτό, αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε.https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/8566-αλφαβηταρι-της-κυριαρχιασ-υποταγής.html
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    Καλημέρες....

    πίνοντας για ακόμη μία φορά τον πρωινό καφέ μου, έριχνα μια ματιά στο forum.
    Βρήκα λοιπόν μία πολύ ωραία στατιστική σε αυτήν την κατηγορία BDSM Resources and Tutorials κάνοντας κατάταξη σύμφωνα με τις εμφανίσεις βλέπουμε ότι το θέμα: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά) έχει 21.155+ εμφανίσεις ενώ το επόμενο πιο bdsmικό με 7.774+ εμφανίσεις:surprised:

    Υ.Γ. Μάλλον να κόψω τον καφέ πρέπει 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    Ανοχή. Πόση ανοχή πια;

    Έχουν πει:
    1) Έχουμε το δικαίωμα να μην ανεχόμαστε τους αδιάλλακτους. Πρέπει να είμαστε ανεκτικοί μέχρι του σημείου που δε διατρέχουμε ιδιαίτερο κίνδυνο, όμως η ανεκτικότητα είναι περιττή πολυτέλεια αν ο κίνδυνος γίνει μεγάλος (Πόπερ Καρλ)
    2)Υπάρχει οπωσδήποτε ένα όριο για την ανεκτικότητα (Μπουρζέ)

    Πέφτουλες, ανίδεοι, ντεμέκ, γιαλαντζί, τάχα μου δήθεν, αμπελοφιλόσοφοι γιόμισε ο τόπος. Ειδικοί, ειδήμονες διά πάσαν νόσον, και μόλις φυσικά έρθει η ώρα του αντίλογου και της κρίσης αρχίζουν τα, κατά την άποψή μου, έτσι άκουσα, ε δεν το είχα καταλάβει, άνθρωπος είμαι λάθη κάνω κ.λ.π.

    Μάγκες, cool down ήρθε η ώρα, ή συμμορφωθείτε ή εξαφανιστείτε.
    Αν κάτι δεν σας αφορά, αν κάτι νέο ξεπηδά, μην πάτε να το καταστρέψετε κάνοντάς το όμοιό σας, Αν δεν το 'χετε κάντε στην άκρη, έρχεται ο οδοστρωτήρας, στην διαδρομή είναι, τον είδα και πάμε για σύνθλιψη.

    Και κάτι παλιό μεν, ενδιαφέρον δε:
    Θάνατος στη λογική του καριόλη ​
    Ο τίτλος δεν εννοεί: θάνατος στον καριόλη.
    Στη λογική του καριόλη .Αυτό είναι ο χειρότερος θάνατος για τον καριόλη.
    Ήσυχα κοιμάται η πόλη
    Κι όμως αλυχτά η λογική του καριόλη
    Μα για ποιόν καριόλη πρόκειται;
    Τώρα οι υπεύθυνες κι ένοχες εξουσίες τον λένε άσωτο.
    Ο άσωτος είχε έναν μη άσωτο πατέρα. Που όταν ξεασώτεψε κι επέστρεψε, ο πάτερ φιμίλιας έσφαξε τον ταύρο τον σιτευτό.
    Τούτος ο άσωτος ο greek ποιόν έχει πατέρα για να τον συγχωρέσει;
    Ο ίδιος ο πατέρας του ήτανε μπερμπάντης κι άχρηστος οπότε ο γκρίκ πήρε το στιλ του.
    Παρ΄τον έναν, χτύπα τον άλλον.
    Όμως ας μη τα μηδενίζουμε όλα.
    Θα μπορούσαμε να πούμε συμβιβαστικά: συγχώρεσε τον, δεν ξέρει τι κάνει. Αγνοεί η δεξιά του τι ποιεί η αριστερά του.Κι όμως ο καριόλης είναι καριόλης.
    Έκ γενετής; Μπορεί.
    Πολλοί καριόληδες γεννούν την καριολαρία.
    Η οποία κάνει μετάσταση παντού. Το ΄χα πεί: αυτή η λογική θα καταστρέψει τη χώρα. Την Ευρώπη. Τον πλανήτη.
    Ήδη φαίνονται τ΄αποτελέσματα. Και τ΄αποτέλεσμα μετράει. Καταβρόχθισε το μέτρο.
    Σαν όν δε μετράει.Κι έγινε μάζα.Κι έγινε μπάζα. Χειρότερα κι απο την Αϊτή. Πλάκωσε τους αθώους κάτω απ΄ τα ερείπια. Κατάστρεψε την προλεταριακή κουλτούρα, κατάστρεψε την αστική κουλτούρα. Έβγαλε εσαεί τους όρχεις του όξω προς κοινή θέα. Απο βαθειά εκδίκηση. Γιατί μικρός ήταν φτωχός.Και τώρα βρέθηκε με καταθέσεις. Ο γαμάω.
    Οι αρχαίοι Έλληνες φτιάξανε τον άριστο, οι φεουδάρχες τον ιππότη, οι αστοί τον τζέντλμαν, οι μεταδικτατορικοί ρωμιοί έφτιαξαν τον γαμάω. Στα παπάρια του. Κατάντησε την πιο ωραία και ιστορική χώρα ένα γραψαρχιδιστάν.
    Και το΄χε πεί ο Τρότσκι: «το αποκρουστικότερο πλάσμα στον κόσμο είναι ο μικροαστός στην αρχική του συσσώρευση.
    Σάμπως είχαμε κι αστούς;
    Ούτε πλούσιους.
    Πλουτοκράτες. Αρχιδομούνια.
    Εδώ,ναι εδώ, η μητρόπολις των έτσι και στουπέτσι.
    Σφάζονται στα γήπεδα. Ποιοί;
    Οι εκτελεστές.
    Οι ηθικοί αυτουργοί τα βράδια στα σκυλάδικα σου λένε: «πάρτα, αλλά θέλω το τάδε πιπίνι». «Μάλιστα αφεντικό» ακούγεται η υπόκλησις του γιουβέτσι.
    Χορεύουν ημίγυμνα τα ρωσοδούλια, και οι όρχεις των έτσι νάααα.
    Τώρα λέν δεν υπάρχει σάλιο.
    Και τους σοδομούν χωρίς σάλιο.
    Ποιοί; Οι γαμάω.
    Βάσει τίνος;
    Της λογικής του καριόλη.
    Ο μέσος έλλην ανθρωπάκος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί!
    Εννοείται.
    Όμως μας έχει μείνει ακόμα η γκρίκ σάλατ. Η μεγαλοφυής σύλληψη που κόβεις ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι κι άντε φέτα και τ’ανακατεύεις. Κανείς πρίν δεν το ΄χε σκεφτεί. Μόνο οι γκρικς.
    Κι έτσι τέλειωσε ένα υπέροχο έπος: ο Ζόρμπα.
    Ελύτης: βραβείο. Σεφέρης: βραβείο. Θοδωράκης: βραβείο. Χατζιδάκις: βραβείο.
    Τώρα γιουροβίζο in greenglish.
    Λέει δεν έχει λεφτά. Λέει δεν του δανείζει η παγκόσμια αγορά.
    Με τόκους σε πριαπισμό. Κι όλα τα λεφτά του ΄80-΄90 που πήγαν; Πήγαν εκεί που πάει η αγάπη όταν πεθαίνει.
    Τη δεκαετία που δεν μου πέταγαν ούτε ψίχουλα. Εμένα που ήξερα απο αγάπη.
    Live.
    Τώρα κρυμένοι στο ποτάμι ανασαίνουν με καλάμι.
    Κι ακαρτερούν στις ρούγες πότε θα πέσουν τα κόνδιλα σαν το μάννα.
    Κι όρχεις όξω. Πρός επίδειξη.
    Τις μπέρδεψαν με τις ορχιδέες.
    Εν κατακλείδι - αν και το θέμα (ανάθεμα) χρίζει διατριβών και κειμένων- αν θέλουμε να μιλήσουμε για ζωή, να αναστήσουμε τη ζωή ας φωνάξουμε με ψυχή (βαθιά και ρηχά) και φωνή: Θάνατος στη λογική του καριόλη.
    Θάνατος.
    Του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    Απορίες μιας α-BDSM-ωτης:
    - Τα χαστούκια της ζωής μετράνε για βίτσιο αν λες "πουτάνα ζωή χτύπα κι άλλο, αντέχω";
    - Όταν σε πηδάνε διάφοροι υπάλληλοι μαζί στην Εφορία που πας να πάρεις ένα χαρτί, μετράει για παρτούζα;
    - Αν είσαι γλυκιά και ήρεμη τη μια, και θες να σκίσεις κώλους την άλλη στο ΤΕΒΕ που στα'χουν κάνει ΝΑ, θεωρείσαι female switch;
    - Όταν στο ίδιο ΤΕΒΕ, τον τύπο που σου πήρε τη σειρά παρκάροντας την κωλάρα του μπροστά σου, τον προσπερνάς με αέρα 10 καρδιναλίων και μπαίνεις μπροστά του και τον κοιτάς με υφάκι "φιλα μου τον κώλο ρε μεγάλε", πιάνεσαι για Mistress;
    - Όταν σου λέει μια φιλενάδα σου, που της πρότεινες να δει μια ταινία και δεν της έκατσε καλά, "κοπελιά, μας γάμησες" πλέον θεωρείσαι bi;
    - Όταν ανεβοκατεβαίνεις στωικά 7 ορόφους στο ΙΚΑ, με το λιπαντικό στο χέρι γιατί ξέρεις πως θα σε πηδήξουν μέχρι να κρώξεις "έλεος" για να πάρεις τα ένσημα, νοείσαι ως υποτακτική;
    - Αν πάρεις το λογαριασμό της ΔΕΗ με τα χαράτσια και σε βαρέσει ηλεκτροσόκ, και μετά τον πληρώσεις και μόκο, είσαι Kinky;
    Αν η απάντηση είναι ναι σε όλα, την περασμένη εβδομάδα έδωσα ρεσιτάλ Ανοχής x BSDM στο τετράγωνο.  
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία



    Δεν έχω να σου δώσω rep ... αλλά ....ζωγράφισες....!
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία


    Χαχαχα!!!! Καταπληκτικη!
     
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    αυτο κι αν ειναι bdsm και μαλιστα real ...
    μια ενσταση! δεν έδωσες ρεσιτάλ Ανοχής x bdsm αλλα Αντοχης στο bdsm και μαλιστα με παρμενη εκβιαστικα συναινεση

    σε αναλογη περιπτωση σε μια εκ των υπηρεσιων που ανεφερες προδωσα το status μου και φερθηκα ως mistress και μαλιστα ακραιως σαδιστικα,
    καποια στιγμη οι ανοχες και οι αντοχες εχουν τα ορια τους, για να καταλαβουν οι καλοβολεμενοι κηφηνες οτι ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!
     
  11. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    Καλησπέρα καλησπέρα,
    σαββατόβραδο εχτές, μπυροκατάνυξη λοιπόν μετά συνοδείας submarines, και ακόμα ένα κλασσικό σύνδρομο του Έλλην.
    Σε όποιο μαγαζί κι αν πας (αν εξαιρέσουμε 5-6) όλα τα άλλα κατά τις 3-4 το γυρνάνε στο ελληνικό, κι ας έπαιζαν πριν
    Rock, Όπερα και δεν συμμαζεύετε. Κάπου εκεί ακούγετε ο κάτωθεν κύριος....


    επειδή είμαι και καλό παιδί....
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Απάντηση: Noardos & Απόψεων γωνία

    Γελασα καιεγώ με τα παραπάνω και το χιούμορ χρειάζεται. Μα αν το δεις σοβαρά θα δεις πως υπάρχουν και αλλοι τρόποι αντιμετώπισης. Δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο σε αυτή τη ζωή.