Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eστίαση : Η απαραίτητη προυπόθεση για δημιουργία επιτυχημένων σχέσεων M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 18 Ιανουαρίου 2012.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Οι δηλώσεις "είμαι Μaster/Μistress, κάνω σχέσεις μόνο με vanilla ή με Mistress/Master και ζητάω σκλάβο/α, για μένα θα πει σαφώς "ζητάμε ένα κορόιδο" να μας κάνει τις δουλειές και να μας τα ακουμπάει, κυρίως αυτά, όχι σκλάβο. Γιατί όλες αυτές οι κύριες και κύριοι οι περισπούδαστοι περί του BDSM και του lifestyle τάχα, δεν προσλαμβάνουν μια υπάλληλο, εργάτρια ή υπηρέτρια ; Η Mistress που δεν επιθυμεί να έχει προσωπική σχέση με τον σκλάβο, εκείνη που δεν λαχταρά την απόλυτη ψυχοπνευματική κατοχή του και του λέει "μπορείς να κάνεις σχέσεις με άλλες σκλάβες, εγώ έχω τον Master", δεν είναι Mistress για μένα, αλλά vanilla ενδεδυμένη το μανδύα της Mistress. Ασφαλώς αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποτακτική. Είναι απλά μια κυριαρχική vanilla. Γιατί πώς είναι δυνατόν όλες αυτές οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι είναι γεννημένες να μανατζάρουν, να οδηγούν και να επιβάλλονται αυταρχικά στους άντρες, επιλέγουν να κάνουν στενούς δεσμούς με αυταρχικούς, κυριαρχικούς άντρες που αρνούνται να τους υποταχθούν ; Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο, λέει ο Master στην Masterina. Του λέει η Masterina, "Οχι ! Δεν στο επιτρέπω ! θα αρχίσουν πάλι να τζούζουν τα μάτια μου !". "Στα @@@ μου αν μου το επιτρέπεις", απαντά ο Master. Ακολουθεί μια σφαγή μπροστά στα μάτια του έντρομου σκλάβου. Φαντάσου λοιπόν να υπάρχει εκεί πέρα, κάπου ανάμεσα ο σκλάβος (της ? - του ? των ? ούτε ο ίδιος δεν ξέρει). 'Ολη η ενέργεια της κυριαρχικότητας, μοιράζεται μεταξύ δυο κυριαρχικών ατόμων. Το τρίτο άτομο, μένει έτσι στα κρύα του λουτρού και κάθεται και τους παρακολουθεί αμήχανος σαν χάνος, καθώς αναρωτιέται "συγνώμη, o Master έχει σκοπό να υποτάξει την Masterina μου και η Masterina μου τον Master. Εγώ τί ρόλο παίζω εδώ πέρα ; Ενεργειακά, ο συγκεκριμένος σκλάβος, γίνεται χωρίς να το καταλάβει, ένα διακοσμητικό στοιχείο, εφόσον το πάθος που εκφράζεται μέσα από την προσπάθεια κυριαρχίας, μοιράζεται μονίμως μεταξύ των δυο. Αυτόν, τον τρίτο, δεν θέλει κανείς να τον κυριαρχήσει ουσιαστικά και σοβαρά, πόσο μάλλον να τον κατέχει. Το πάθος της κυριαρχίας, που σαφώς πάντα, ακόμα και στις vanilla σχέσεις, εμπεριέχει έντονη σεξουαλικότητα, εξαντλείται έτσι μεταξύ του ζεύγους των Κυρίαρχων.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Eστίαση : Η απαραίτητη προυπόθεση για δημιουργία επιτυχημένων σχέσεων M/s

    Επειδή το συγκεκριμένο θέμα το είδα πρόσφατα και σε άλλο thread…

    Συγγνώμη αλλά έχετε γνωρίσει πολλές αφέντρες οι οποίες δεν συνάπτουν σχέσεις με υποτακτικούς και δεν κάνουν sex με αυτούς;
    Αν ναι, τι είδους πρόβλημα έχουν αυτές ή εσείς και δεν πάτε… παρακάτω (αν ψάχνετε για ερωτική σχέση);

    Οι πρώτες μάλλον έχουν οικονομικό πρόβλημα και ψάχνουν απλά για ένα χορηγό.

    Εσείς;
     
  3. papadokori

    papadokori Regular Member

    Απάντηση: Eστίαση : Η απαραίτητη προυπόθεση για δημιουργία επιτυχημένων σχέσεων M/s

    Πολύ πρωτότυπη,διασκεδαστική και ερωτική η φωτογραφία σου.Την έχεις βγάλει εσύ ο ίδιος?
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Eστίαση : Η απαραίτητη προυπόθεση για δημιουργία επιτυχημένων σχέσεων M/s

    Eμείς συγκεκριμένα δεν κάνουμε σχέσεις με αυτές, oύτε τους κάνουμε...Πάμε παρακάτω ή παραπάνω, όπως το πάρει κανείς και κατηγορούμαστε για vanilla. Το 90% των προφίλ εδώ κι εκεί και αλλού είναι αυτού του πνεύματος όμως. 'Αρα δείχνει ότι είναι η πλειοψηφία. Απαντώ έτσι και στην (στον ?) παπαδοκόρη. Το θέμα μου είναι ότι βαρέθηκα να ακούω από δήθεν ειδικούς ότι τα ζευγάρια κυριαρχικών ατόμων είναι πια τόσο συνειδητοποιημένοι bdsmers και εμείς όλοι vanilla.

    παπαδοκόρη (?) η φώτο δείχνει μια γυναίκα που φοράει μπούργκα και σέρνει έναν άντρα από την αλυσίδα. Ξέρεις πόσες φορές με κάνανε να νοιώσω σκλάβο τους γυναίκες με "μπούργκα" ? Διάβασε πίσω από τις λέξεις.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Eστίαση : Η απαραίτητη προυπόθεση για δημιουργία επιτυχημένων σχέσεων M/s

    Ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι "τα ζευγάρια κυριαρχικών ατόμων είναι πια τόσο συνειδητοποιημένοι bdsmers";
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Eστίαση : Η απαραίτητη προυπόθεση για δημιουργία επιτυχημένων σχέσεων M/s



    Πρέπει να δίνεις λιγότερη σημασία στο τι λέει ο κόσμος (vanilla ή bdsm).

    Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί  
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς που ήδη έχω γνωρίσει και επικοινωνήσει, φιλικά ή έτσι απλά ακαδημαικά μιλώντας, πιστεύουν ότι ο σκλάβος είναι για σχέση με Κυρία που έχει δεσμό είτε με κάποιον Master είτε με vanilla εραστή. Μόνο τέσσερις έχω βρει που να πίστευουν αυτό που πιστεύω κι εγώ. Οι υπόλοιπες κυρίες τάχα συνειδητοποιοημένες ήταν και είναι όλες εναντίον μου για τις απόψεις μου. Ρίξτε μια ματιά στα προφίλ Dommes στο facebook, εδώ ή σε άλλες κοινότητες BDSM και θα πεισθείτε. Μου κάνει έκπληξη που πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλές Dommes που ειλικρινά ενδιαφέρονται για σχέση με υποτακτικό χωρίς να ξενερώνουν από το γεγονός και μόνο ότι είναι υποτακτικός. Και αν το κρύβουν, κάποια στιγμή αποκαλύπτεται. Πού είναι αυτές που δεν το βλέπουν έτσι ; Οι 4 σε όλη την κοινότητα ;;;;;
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Eστίαση : Η απαραίτητη προυπόθεση για δημιουργία επιτυχημένων σχέσεων M/s


    Εμένα μου κάνει εντύπωση το αντίθετο. Δεν το έχω συναντήσει.
    Βέβαια η οικονομική κρίση άλλαξε πολλά