Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Red Star, στις 28 Ιανουαρίου 2012.

  1. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    @Master_Spiler

    Μερικές πρώτες σκεψεις για το τι θα κερδίσω.

    Καταρχήν είναι αλήθεια ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ συνειδητά με την έννοια του κέρδους και μόλις με ρώτησες σκέφτηκα ότι έστω και ασυνειδήτα σίγουρα προσμένω κάποιο.

    Καταρχήν λοιπόν θα ικανοποιηθεί μια πλευρά του χαρακτήρα μου που θέλει να ελέγχει, θέλει να παρεμβαίνει θέλει να βάζει όρια.
    Γεννιέται το ερώτημα πάλι γιατί θέλω να βάλω όρια.

    Τα όρια απελευθερώνουν. Δεν μπορείς να κατακτήσεις κάτι χωρίς όρια και όταν το κατακτήσεις έχεις εκπληρώσει έναν στόχο σου, κάθε στόχος που εκπληρώνεται μας οδηγεί κοντύτερα προς αυτό που θέλουμε να είμαστε και αυτό μας απελευθερώνει. Μας απελευθερώνει απο φόβο, ανασφάλειες, άγχος και υποκειμενικότητα που λειτουργεί σαν μια συνεχή αναστολή στο να πράξουμε.

    Όλα αυτά λοιπόν που προσπαθώ για τον εαυτό μου, με ερεθίζει αφάνταστα να προσπαθώ να τα μοιραστώ με μια s μέσα απο την εκπαίδευση της -και αν είμαι ο οδήγος της και καθοδηγήτης- στο να μπούν αυτά τα όρια να ακολουθηθούν και όταν παραβιαστούν να μάθει την συνέπεια της παραβίασης αυτών των ορίων.

    Το ότι όλη αυτή η σχέση περνάει μέσα απο την υποταγή μιας slave σε έναν Master και ότι έχω την εξουσία να την χρησιμοποιήσω όπως θέλω για να πετύχω τα παραπάνω με ερεθίζει και μου δίνει τεράστια ικανοποίηση. Ακόμα όμως περισσότερο το γεγονός ότι η χρήση της εξουσίας αυτής περνάει μέσα απο την δικιά μου και μόνο απόφαση, κρίση και ευθύνη, όπως και του τι είδους θα είναι αυτή η εξουσία απέναντι σε ένα ζωντανό που δεν έχει δικαίωμα να επιλέξει και να αποφασίσει με εξιτάρει ακόμα περισσότερο.

    Ένα παράδειγμα και που έχει σχέση και με το (χιουμοριστικό απο ότι κατάλαβα) σχόλιο του γιώργου μάστερ, φαντάζομαι ότι είναι πολύ εύκολο, σε παραβιάσεις ενός πρωτοκόλλου, ένας Master να αρχίσει τα μπινελίκια και τις σφαλιαρες όμως κάτι τέτοιο απλά δεν θα μπορούσα να το κάνω τόσο εύκολα χωρίς να υπάρχει μια κορύφωση, δηλαδή τα όρια, η σχέση M/s D/s για μένα περνάει μέσα απο το να κάνεις τον άλλο να καταλάβει.Η οποιαδήποτε τιμωρία είναι μέσο και όχι αυτοσκοπός.

    Για να μην δώσω μια εικόνα που δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η ίδια η τιμωρία, η θέα του γυναικείου κορμιού, για παράδειγμα οι ρώγες που τραβιούνται απο κρίκους που έχουν περαστεί στις θηλές τις, ένας anal μεταλλικός γάντζος μέσα σε μια s ή d με τέτοιο τρόπο που να μην μπορεί να κινηθεί χωρίς να πονέσει αισθησιακά μου αρέσει σε κάθε περίπτωση, όμως αυτό αυτό που πραγματικά έχει σχέση με την M/s κυριαρχία είναι για ποιό λόγο θα γίνει αυτό και πότε πραγματικά θα πρέπει αυτό να γίνει.

    Κέρδος επίσης θα ήταν η εμπιστοσύνη που θα κέρδιζα απο μια s. Η εμπιστοσύνη της στον να εκχωρήσει το "είναι" της στις δικές μου επιλογές, αποφάσεις και κρίσεις με κάνει να νιώθω ένα περίεργο αίσθημα που δεν μπορώ απλά να το περιγράψω. Έτσι κάθε στιγμή δοκιμάζω και τον δικό μου εαυτό, το πόσο βελτιώνομαι σαν Άνθρωπος και Master, κατα πόσο θέτω εγώ ο ίδιος όρια στον εαυτό μου, εκφράζω το θυμικό μου με τέτοιο τρόπο που να είναι δημιουργικός για μένα και την s.


    Ο Αριστοτέλης λέει ότι η μεσότητα(η ισορροπία ουσιαστικά) είναι μια υποκειμενική αρετή (με την έννοια ότι το μέσο έχει διαφορετικό μέτρο για τον κάθε άνθρωπο) που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο "κακά" στην υπερβολή και στην έλλειψη και ίσως να ισχύει και το ότι μια s μαθαίνει για τα όρια, για τις ισορροπίες που αναζήτει να βρεί, μέσα απο την υπερβολή και την έλλειψη. Τελικά απο έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο ακριβώς τα ίδια κερδίζει και ο Μaster.

    Κέρδος για μένα θα είναι να βλέπω την slave ευτυχισμένη, γαλήνια να καταφέρνει με την βοήθεια μου αυτά που πραγματικά θέλει να κάνει, να την βλέπω γεμάτη αυτοπεποίθηση για αυτό που είναι.

    Τέλος κάθε στιγμή υποταγής της slave, για μένα θα είναι ένας χείμμαρος αισθησιακής έκρηξης και καύλας που θα την απολαύσω οπτικά, ακουστικά, οσφρητικά και γενικά με όλες τις αισθήσεις μου λεπτό προς λεπτό.
     

    @Astrovroxi

    νομίζω ότι ουσιαστικά όλα τα παραπάνω απαντούν και στην δικιά σου ερώτηση με την έννοια ότι μόνο με την σχέση M/s μπορείς να φτάσεις τόσο μακριά στην διαμόρφωση μιας s και του εαυτού σου.



    @ tender lilly

    διαβάζω κάθε σου σχόλιο με προσοχή, μου αρέσουν πολύ και είναι σαν αποτυπώματα της πορείας που έχεις κάνει. θένκς  
     
  2. Emiris

    Emiris Regular Member

    Re: Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

       
    Αστροβροχή έχω πεθάνει στο γέλιο. Πολύ μου άρεσε αυτή σου η απάντηση  
     
  3. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    δεν είχα δει το Indroduce myself αν κάποιος mod μπορεί ας το μεταφέρει εκεί

    Ευχαριστώ
     
  4. TheEgg

    TheEgg Regular Member

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Με προβληματίζει το username σου "master of puppets". Θες να κυριαρχείς πάνω σε puppets (boring)? 'Η puppets θα γίνουν από σένα (not enough)? Me thinks you can do better than that, όσο είναι νωρίς.
     
  5. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    ναι έχεις δίκιο και μένα με προβλημάτισε το username μου ....δυστυχώς μετά την εγγραφή μου  
    αν μάλιστα υπάρχει τρόπος να το αλλάξω εκ των υστέρων θα το κάνω περισσότερο γιατί περιέχει τον όρο Master πράγμα που δεν είμαι, οι μαριονέτες είναι απο τις αγαπημένες μου τέχνες, όσο για τον συμβολισμό έχει σχέση με τον έλεγχο που έχει ένας Μαριονετίστας πάνω στην κούκλα του, δεν ξέρω αν σε προβλημάτισε το αν βλέπω μια s ως κούκλα, ως κατι άβουλο, η απάντηση είναι και ναι και όχι, δεν είναι αβουλη, αλλά απο την άλλη ο έλεγχος αυτών που κάνει δεν είναι δικός της αλλά κάποιου άλλου. Έτσι το αντιλαμβάνομαι και το νιώθω.
     
  6. TheEgg

    TheEgg Regular Member

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Wow, that was fast!
    Τώρα σε καλωσορίζω με όλες τις τιμές και χωρίς εκπτώσεις "Red Star".
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Καλώς όρισες και καλά κουράγια!!!

    Για τα πρακτικά, φρόντισε να διαβάσεις κανένα βιβλίο. Δοκίμασε βιβλία του Jay Wiseman , Larry Townsend, The Loving Dominant - John Warren νομίζω είναι καλά για αρχή.
    Συμβουλή μου είναι να μην πάρεις πχ ενα μαστίγιο ή ένα φλογκερ και όποιον πάρει ο χάρος. Πίστεψε με, παίζει να βγάλεις και κανένα ματι....
    Όσον αφορά στις πρακτικές σμ καλύτερα να σου δείξει κάποιος γιατί πάμε πάλι στην περίπτωση με το βγαλμένο μάτι.
    Δυστυχώς 'η ευτυχώς υπάρχουν πολλές "σχολές" και "είδη" κυριαρχίας οπότε νομίζω ότι για αρχή, θα είσαι στο ψάξιμο μέχρι να δεις τι ακριβώς σου αρέσει και σε εκφράζει και μετά να το κάνεις δικό σου βάζοντας τα προσωπικά σου στοιχεία μέσα.
    Μην φοβάσε να πεις ότι δεν ξέρεις και μην φοβάσαι να πεις ότι είσαι καινούργιος.
    Παρόλο που ξέρω ότι δεν είναι μια δημοφιλής άποψη, συνιστώ και διάβασμα και ψάξιμο, όπου μπορείς.
    Αυτά τα εντελώς γενικά προς το παρών. Θα επανέλθω.
     
  8. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    λολ Eleni σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, μετά το αρχικό πρώτο μου σχόλιο έγραψα ένα εκτενέστερο αν θέλεις κοιτα το   δίνει μια καλύτερη εικόνα για το τι σημαίνει για μένα ή έννοια Μάστερ  
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

     
  10. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;


    Πίστεψέ με δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό απο μια άβουλη sub ή σκλάβα.
     
  11. Emiris

    Emiris Regular Member

    Re: Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Το εννοείς "άβουλη" Vakhos;
    Ότι δεν παίρνει πρωτοβουλίες; Τι πρωτοβουλίες να πάρει, δούλα είναι, να υπακούει πρέπει.
    Μήπως το εννοείς κάπως αλλιώς ;
     
  12. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;



    Άβουλη εννοώ μια σκλάβα που πρέπει να καθορίζεις την κάθε της επόμενη κίνηση αλλιώς κάθεται
    και σε κοιτά απαθής.

    Άβουλη εννοώ μια σκλάβα που δεν μπορεί να διαχειριστεί καμμιά κατάσταση , ούτε καν τα προσωπικά
    της θέλω ή δεν θέλω.

    Άβουλη εννοώ μια σκλάβα που απλά διεκπεραιώνει μια εντολή χωρίς να βάζει την προσωπική της
    σφραγίδα.

    Άβουλη εννοώ μια σκλάβα που το κορμί της είναι παρόν , αλλά το πνεύμα της απουσιάζει. Η κυριαρ-
    χία είναι κατά βάση εγκεφαλική, δεν εφαρμόζεται σε ένα σκέτο κορμί.