Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Red Star, στις 28 Ιανουαρίου 2012.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Το μόνο που έχει σημασία είναι να είσαι αυτός που είσαι και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου και το υ σου έχοντας πλήρη επίγνωση των ευθυνών σου. Έχει σημασία αν αυτός ο τίτλος ονομάζεται Master ή Dom ή ΦδξφλσκξδΦΚΛΣΔΞΦ ?
     
  2. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Πράγματι η μεγαλύτερη σημασία βρίσκεται σε αυτό πρώτο που λές Arioch, ως προς το δεύτερο τους "τίτλους" δηλαδή μόνο αναρωτούμενος μπορώ να πω ότι μπορεί να ορίζουν το τι θέλεις εσύ και ουσιαστικά τον στόχο που βάζεις, κάνει πιο ξεκάθαρο πιθανά στον εαυτό σου το πλαίσιο του στόχου που βάζεις στο να μπορείς να αντεπεξέλθεις σε διαφορετικές απαιτήσεις. Το να θέλεις να είσαι Μάστερ και να διεκδικείς μια τέτοια πορεία σημαίνει -ίσως- το να είσαι εκεί απέναντι και δίπλα στην σκλάβα σου και να αναλάβεις υπεύθυνα την ευθύνη ενός τέτοιου ζωντανού. Πιστεύω επίσης αυτή η τιτλοφορία βοηθά στο να έχεις ξεκάθαρο και εσύ και οι κοινότητα στην οποία συμμετέχεις τι ζητάς, ποιά είναι τα όρια σου και πως προσδιορίζεις τον εαυτό σου επάντι σε μια ομάδα (μόνο ΄΄ομως βοηθά και δεν είναι και το κύριο).

    Πάντως, ναι αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι εσύ, να μην κρυφτείς να μην φοβηθείς κανένα σου συναίσθημα, να το αποδεχθείς και να το βάλεις εκεί που είναι η θέση του, να παλέψεις τους στόχους σου, να κατανοείς τον εαυτό σου και την σκλάβα σου.

    Και όπως είπε και η tender billy σε ένα σχόλιο που συγκράτησα

    "Ανθρωπος και μετά μάστερ" και όχι
    "Μάστερ και μετά άνθρωπος"
     
  3. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Δεν νομίζω για το ερωτημα σου ότι υπάρχει τρόπος ή να σου πει να σου δώσουν ενα manual για να σου υποδειξουν... πως να μιλας, πως να σντιδράς. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλουπια.. γιατι αυτό που θελεις να γίνεις... (ακομα και η εκφραση δεν μου κολά ¨"θελω να γινω") πρέπει να το έχεις μεσα σου, πρεπει να το νιωθεις. Δεν ειναι ρόλος ηθοποιου, υποκριτική, που την εκτελεις και μετα τον αφήνεις, τον αλλάζεις. Ειναι τρόπος ζωής... που ή τον έχεις μεσα σου ή δεν τον έχεις.... Σαφως μπορεις να τον καλλιεργήσεις αλλά σε εκφράζει?
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Θα συμφωνησω και στα δυο!!!!! 
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Η εξουσία φέρνει και ευθύνη, αυτό είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις... Επίσης, μου δίνεις ως λόγο την ηδονή, γιατί; Θεωρείς ότι ο αυτοσκοπός του χώρου είναι η ηδονή;
     
  6. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Re: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Για το πρώτο η αλήθεια είναι ότι ήδη έχω πάρει κάποιες απαντήσεις εκτός και εντός φόρουμ που ήδη μου έχουν δώσει μεγάλη βοήθεια. Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πεις, τα καλούπια, ναι μπορεί να μην υπάρχουν ή να υπάρχουν και εμείς να πρέπει να φτιάξουμε τα δικά μας ή ακόμα ακόμα και να τα σπάσουμε χωρίς να φτιάξουμε καινούργια όμως ακόμα και έτσι πρέπει να γνωρίζουμε την ύπαρξη των καλουπιών, να μάθουμε για αυτά και να τα απορριψουμε αν χρειάστει και εδώ έρχεται η προσωπική κρίση που λέγαμε παραπάνω. Αυτή έιναι η άποψη μου για το πρώτο.

    Όσο για το δεύτερο "θέλω να γίνω", διαβάζω την αμφιβολία, την ακούω και διαφωνώ, και δεν θα διαφωνήσω σε σχέση με το πως γίνεται κάποιος Μάστερ και αν γίνεται, δεν έχω την πείρα για να μιλήσω για κάτι τέτοιο κλπ αλλά για το γενικότερο θέμα του εμπειρισμού, του πρωτογενούς και του "εκ φύσεως"

    Επίσης το "θέλω να γίνω" δεν ταυτίζεται με "ρόλους", με την "υποκριτική" όπως αναφέρεις και το "θέλω να γίνω" δεν αναφέρεται στο να παίξω κάτι.

    Νομίζω ότι ακριβώς αυτό που λές στο τέλος "Σαφως μπορεις να τον καλλιεργήσεις" είναι και η απάντηση μου στο αν γίνεται κάποιος "θέλω να γίνω" . Το πρωτογενές (δηλαδή αυτό που αναφέρεις το "αν το έχεις μέσα σου") μπορεί να υπάρχει σε κάθε πράγμα αλλά η αρχική προδιάθεση δεν σε κάνει τίποτα απο μόνη της.

    Ακριβώς όταν μιλάμε για έναν ολόκληρο "τρόπος ζωής" νιώθω ότι σίγουρα έχω να μάθω πράγματα απο κάποιους με εμπειρία για το πως οργανώνεις, πως διαχειρίζεσαι, πώς κάνεις τα πάντα με ασφάλεια.

    @Master_Spiler

    Νομίζω ότι στο σχόλιο που έκανα περιέγραψα αρκετά και με όση περισσότερη ακρίβεια μπορούσα το τι πιστεύω ότι θα κερδίσω, μου κάνει εντύπωση που με ρωτάς αν πιστεύω ότι είναι αυτοσκοπός, συγκρατώντας την τελευταία -αν θυμάμαι καλά παράγραφο (ως ένα απο τα κέρδη για τα οποία μιλούσα)- σε σχέση με την ηδονή που μου προσφέρει μια τέτοια σχέση.

    Οχι δεν θεωρώ αυτοσκοπό του χώρου την ηδονή, αλλά είναι το βασικό συστατικό που φτιάχνει τον μαγικό ζωμό του γαλατικού χωριού. Χωρίς αυτό ο Πανοραμιξ θα έφτιαχνε απλά μανιταρόσουπα  

    Φιλικά
    Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας
     
  7. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    ...και γω όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Master


     
     
  8. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Κι όμως, εδώ είναι το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνουν οι περισσότεροι, δε μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία με κύριο συστατικό την ηδονή, άμα το κάνεις, γίνεται για λάθος λόγους...

    Διάβασε τα βιβλία που σου προτείνει η Eleni, είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις αυτά ακριβώς που σε ρωτάω.
     
  9. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;



    λοιπόν για να μην μπερδευτούμε και καταλήξουμε σε μια αέναη διαφωνία

    Ένα πράγμα είναι αυτό που με ρώτησες στην αρχή "ποιο θα να είναι το κέρδος μου" σου απάντησα ήδη στο σχόλιο μου αν μάλιστα χρειάζεται να στο πω, το ότι έχω τοποθετήσει την ηδονή στο τέλος του κειμένου και όχι στην αρχή είναι γιατί τα έχω τοποθετήσει ιεραρχικά.

    Δεύτερο και διαφορετικό είναι αυτό που σου γράφω
    "Οχι δεν θεωρώ αυτοσκοπό του χώρου την ηδονή, αλλά είναι το βασικό συστατικό που φτιάχνει τον μαγικό ζωμό του γαλατικού χωριού. Χωρίς αυτό ο Πανοραμιξ θα έφτιαχνε απλά μανιταρόσουπα."
    αυτό δεν αφορά λοιπόν αυτό που γράφεις "δε μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία με κύριο συστατικό την ηδονή" αλλά τουλάχιστον για μένα η ηδονή είναι βασικό συστατικό της ύπαρξης μιας M/s σχέσης.

    Να το πω διαφορετικά, μια σχέση Μ/σ που δεν θα περιελάμβανε την ενεργοποίηση της λίμπιντο δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα, δεν ξέρω τι θα ήταν αλλά θα ήταν κάτι εντελως διαφορετικό.

    Οκ, θα το διαβάσω το βιβλίο.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Καλά Master έχει πάντως και το Imperial. Έχει κι εκεί πολλά βιβλία.


    Κατά τα λοιπά Red Star άλλαξε το status στο profile σου. Αν σου ζητήσει κανείς “Master” τα ρέστα γιατί το έκανες, ζήτα του να σου αποδείξει γιατί αυτός έχει βάλει το αντίστοιχο στο δικό του profile.
     
  11. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Δεν μπερδευόμαστε και δεν καταλήγουμε σε καμία αέναη διαφωνία, ρώτησες πώς μπορείς να γίνεις Master, σε ρώτησα κάποια πράγματα και μέσα από τις απαντήσεις που μου έδωσες, σου έδωσα ένα διαφορετικό σκεπτικό. Το M/s δεν είναι ξεκαυλώνουμε, είναι πολύ περισσότερα πράγματα από ένα ξεκαύλωμα ή μία ενεργοποίηση της λίμπιντο. Ξέρω πολλά M/s ζευγάρια που όχι μόνο δεν κάνουν σεξ, αλλά δεν ασχολούνται καν με αυτό το κομμάτι! Για να το πω διαφορετικά, το M/s δεν έχει καμία μα ΚΑΜΙΑ σχέση με το sex, έχει να κάνει καθαρά και μόνο με το service!

    Και μερικές λέξεις για να σκεφτείς πριν απαντήσεις... Ο αφέντης είναι ο σκλάβος του σκλάβου, γιατί;
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Στόχος μου, να γίνω Master....πως;

    Αγαπητέ Master_Spiler, sorry αλλά πρέπει να το πω γιατί θα εκραγώ, αν είναι έτσι το bdsm εγώ θα πρέπει να σας αποχαιρετήσω γιατί μάλλον μπήκα σε λάθος ερωτικό χώρο.

    Και το λεω αυτό γιατί το δικό μου bdsm περιλαμβάνει μέσω της συναίνεσης, υποταγή, κυριαρχία, πόνο, σαδισμό, μαζοχισμό, εξευτελισμούς δημόσιους και μη, αλλά πάνω από όλα ή μάλλον μαζί με αυτά περιλαμβάνει SEX, ΠΟΛΥ SEX, BIAIO SEΧ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ SΕΧ sex στο κρεβάτι, στο πάτωμα, στο ανσανσέρ, στην τουαλέτα της καφετέριας, στο καπό του αυτοκινήτου..., στο παγκάκι της πλατείας..., στο γκαζόν ενός άλσους... κ.λ.π., γιατί χωρίς αυτό τα @@ μου θα σπάσουν από τον πόνο αν δεν εκτονωθούν.

    Aκόμα το δικό μου bdsm έχει ΗΔΟΝΗ, ΠΟΛΥ ΗΔΟΝΗ και ο σκοπός που μπήκα στο bdsm είναι η ηδονή που μου προκαλεί η κυριαρχία με τον σαδισμό μου και η υποταγή με τον μαζοχισμό της εκάστοτε υ ή σκλάβας που χρησιμοποιώ.

    Το δικό μου bdsm δεν το έμαθα και δεν ήθελα να τον μάθω μέσα από βιβλία του κάθε αρχιτέκτονα...του bdsm, (τις τεχνικές εννοώ, όχι την ηδονή που μου προκαλεί από πολύ μικρή ηλικία) το έμαθα μέσα από τις δικές μου πρακτικές και τα λάθη μου.

    Στο δικό μου bdsm ποτέ δεν πάω με μία υ ή σκλάβα για να την κάνω καλόν άνθρωπο ή καλό χαρακτήρα, (το έχω διαβάσει και αυτό εδω) αυτά ήταν δουλειά των γονιών της και των δασκάλων της όχι πάντως δικιά μου, δικιά μου δουλειά είναι να πάρω και να δώσω ηδονή στην υ-σκλάβα μου, με τον τρόπο που φτιάχνει σεξουαλικά εμένα και αυτήν και αυτή να δώσει και να πάρει ηδονή με τον τρόπο που φτιάχνει σεξουαλικά εμένα και αυτήν.

    Δεν κρίνω και δεν κατακρίνω κανέναν το πως βιώνει το bdsm, απλά το δικό μου bdsm δεν το βιώνω με επιστημονικοηθικοσχολικό τρόπο, αλλά με εγκεφαλοερωτοσεξουαλικό, τις σκλάβες που χρησιμοποιώ δεν θα τις μάθω πως θα γίνουν καλοί άνθρωποι στην κοινωνία, αλλά πως θα με ικανοποιούν καλύτερα στον εγκεφαλοερωτοσεχουαλικό τομέα!

    Αυτές είναι δικές μου απόψεις για το δικό μου bdsm και δεν κρίνω αν το bdsm κάποιων άλλων δεν περιλαμβάνει καθόλου σεξ, αλλα περιλαμβάνει μάθηση και ξύλο μονο.

    Red Star, καλώς ήρθες στο φόρουμ, λυπάμαι που δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις για να γίνεις μάστερ, γιατί εγω δεν είμαι εσύ, οπότε αυτά που θα σου πω ότι κάνω εγω μπορεί να μην αρέσουν σ΄ εσένα!
     
    Last edited: 29 Ιανουαρίου 2012