Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!Πες'τα...Εξαιρετική...
     
  2. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Aν και οχι ο πλεον αρμοδιος για να κρινω συμφωνω απολυτως.
    Πριν πολλα χρονια ειχα ακουσει την φραση απο παλιους του βδσμ οτι ουσιαστικα ''η σκλαβα γονατιζει μια φορα στην ζωη της'',τοτε δεν καταλαβα ακριβως γιατι.
    Δεν καταλαβα οτι μπορει να ειναι τοσο δυνατο το Μ/s δεσιμο, εως οτου γνωρισα ανθρωπους που το ζουν χρονια,καμια σχεση με το κατα δηλωση-μοδατο Μ/s που σε λιγους μηνες αντε γεια.
    Εχουν επενδυσει ολη τους την ζωη σε αυτο,οι ''τιτλοι τους'' αποκτηθηκαν με κοπο χρονο και εμπιστοσυνη,οι ''ρολοι'' με χαρα μεταλλαχθηκαν σε σταση ζωης και η εμπιστοσυνη εγινε δικαιως τυφλη.
    Ειμαι σιγουρος οτι αν χρειαζοταν θα εδιναν εως και την ζωη τους ο ενας για τον αλλο. Αυτο τουλαχιστον εχω εισπραξει εγω εστω και εαν ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις αυτες που γνωριζω προσωπικα.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Tελικά τον γ...... ή δεν τον γ.... , τον Αφένταρο?
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Τα πάντα μπορούμε να τα τραβήξουμε στα παράλογα τους άκρα. lol
    Δεν αντιλαμβάνομαι πως καν συγκρίνεται το ότι κάποιος γουστάρει να τον παίρνει η σκλάβα του από πίσω, με το έγκλημα που περιγράφεις.

    Δεν μίλησα τυχαία για παραδομένη πραγματικά σκλάβα..

    Γιατί για να φτάσει στην παράδοση -κι ας θυμίσω πως ορίζω εγώ την παράδοση που ουδεμία σχέση δεν έχει με το πως η κάθε υποτακτική στο 3ο σεσσιον δηλώνει "βαθιά κι απόλυτα υποταγμένη και παραδομένη" αλλά μόνο βέβαια όσον αφορά το τι καυλώνει εκείνην και μόλις αυτό βγει από την comfort zone της ξεχνά και τις υποταγές και τις παραδόσεις (https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/36718-υποταγή-συναισθήματα-αναγνώρισής-της.html#post390579) - αυτό σημαίνει πως έχει ήδη και ελέγξει πως οι βασικές τους αρχές και αξίες συνυπάρχουν αρμονικά και ως Κ έχει την ικανότητα τόσο να της βγάζει υποτακτικότητα, όσο και να καλύπτει τις ανάγκες της ως σκλάβας.

    Λυπάμαι, αλλά παρά την δυσκολία που είχα έστω και θεωρητικά να ξεπεράσω αρχικά μια τέτοια σκέψη, δεν βλέπω με κανένα τρόπο να αναιρεί την κυριαρχικότητα κάποιου το αν γουστάρει να του διεγείρουν τον πρωκτό/προστάτη κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
    Κι αν δεν γουστάρει η δικιά του κάτι τέτοιο, αν είναι σκλάβα με την δική μου ερμηνεία, τότε υπακούει και βγάζει στο σκασμό, εκτός αν ερωτηθεί.

    Αλλιώς ειλικρινά -αντιστρέφω κιόλας την δική σου καταπληκτική ερώτηση λίγο πιο πάνω- σε τι διαφέρει η μπόττομ ή η υποτακτική από τη σκλάβα?
    Στον τίτλο?

    Και για να χαλαρώσουμε και λίγο ένα μουσικό διάλειμμα
    .



    Υ.Γ. Και μια γενικότερη παρατήρηση απλά, αν επιτρέπεται βέβαια χωρίς να μας πάρουν και το κεφάλι, δεν είναι όλοι οι άντρες είτε μπάι είτε γκέι, αν απλά αρέσκονται στη διέγερση του πρωκτού.
    Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα κι ας κάνουμε τον κόπο να διαβάζουμε και καμιά επιστημονική άποψη, πριν κάνουμε λάβαρο την ημιμάθεια ή άγνοια μας ή ακόμα χειρότερα την προσωπική μας προκατάλειψη.

    Υ.Γ.2 Και μια άλλη παρατήρηση, προσωπικά πάντα, ο άντρας που είναι απόλυτα βέβαιος για την σεξουαλική του ταυτότητα, δεν έχει ανάγκη να γαυγίζει ανά 5 λεπτά έστω και έμμεσα γιουχάροντας τους "εχθρούς" και "ζητωκραυγάζοντας" για τους "φίλους", για το πόσο άντρακλας είναι εκείνος που δεν επέτρεψε παραβίαση του πρωκτού του και ποσο σώνει και καλά γκέι είναι όσοι το έχουν κάνει.

    Y.Γ.3 Το ότι θα γινόμουν εγώ που ουδέποτε με αφορούσε προσωπικά ένα τέτοιο δίλημμα, η υπερασπιστής του, δεν το περίμενα, αλλά κάτιτι παθαίνω όταν διαβάζω κάποιες τόσο ανυπόστατες όσο και χαζές -πάντα επιμένω κατά την προσωπική μου άποψη (ω ναι και δεν προσπαθώ να την επιβάλω  )- τοποθετήσεις, όσο κάποιες που ακούστηκαν και εδώ.  
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Emiris

    Emiris Regular Member

    Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Οι ετεροφυλόφιλοι να βγάλουν το σκασμό παρακαλώ.
    Είστε κλειστόμυαλοι, γεμάτοι ταμπού,και δεν ξέρετε τι θέλετε.
    Επίσης τώρα μαθαίνω ότι είστε και κρυφογκέι. (Δε λέω ομοφοβικοί γιατί η λέξη δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα παρά μόνο προπαγανδιστικό).







    Κανένα φόρουμ για bdsm που να δέχεται και ετεροφυλόφιλους υπάρχει να μου προτείνετε;
    Ευχαριστώ.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @ Emiris,
    δεν θυμάμαι να γράφτηκε πουθενά πως ντε και καλά οι Κυρίαρχοι απαιτούν από τη σκλάβα τους να τους στραπονίσει.

    @ all,
    εμένα πάντως συνεχίζει να με "γρατζουνάει" το ίδιο πράγμα, κάποιος που ζητάει από την υποτακτική του να τον στραπονίσει της ανοίγεται σε ένα ευαίσθητο σημείο του και την εμπιστεύεται. Είναι στάση υποτακτικής αυτή στις ευαίσθητες πλευρές του Κυρίου της, δηλαδή να τον βγάλει στη σέντρα;

    Ή εγώ είμαι αφελής τελικά;  
     
  7. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Δεν παίρνω θέση στην ουσία της αντιπαράθεσης αυτής, αλλά ως ζιζάνιο, να τονίσω ότι μάλλον υπήρχε λόγος που η lara[E-p] στη συγκεκριμένη της σκέψη έβαλε με μεγάλα και bold γράμματα σε δύο λέξεις που στο δικό σου quote ξεχάστηκαν...και εικάζω ότι δεν ήταν και τυχαίες οι δύο συγκεκριμένες λέξεις που επιλέχθηκαν.

    cm
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?



    Χμμ .... μή σκας και εμένα από την αρχή το ερώτημα μου φάνηκε ολίγον σικέ ...... 
     
  9. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ετεροφυλόφιλος = αυτός που ελκύεται μόνο από το άλλο φύλο =/= αυτός που διαγιγνώσκει ομοφυλοφιλικές επιθυμίες των άλλων σε μη συμβατικές ερωτικές συμπεριφορές.
     
  10. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Με βρίσκει σύμφωνη το παραπάνω tender lilly άσχετα αν προσωπικά δεν είμαι σίγουρη ότι είναι "ευαίσθητο" σημείο, αλλά "πολύ προσωπικό".

    Προβλέπω να βγαίνει σύντομα cosmo-λίστα με τα 101 πράγματα που απαγορεύεται να κάνει ένας Αφέντης αν θέλει να έχει / κρατήσει τον τίτλο του Αφέντη. Θα την έχει η κάθε υ στο κομοδίνο της και πριν κάνει κάτι θα το τσεκάρει να είναι σίγουρη ότι ο Κ της εξακολουθεί να είναι Κ της. ε; Ωωωωω μην σου πω ότι θα έχει και τεστ για να μετράμε πόσο Αφέντης είναι ο καθένας... 

    cm
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?



    @lara, έχει δίκιο ο Arioch σ΄ αυτό που σου έγραψε, γιατί έγραψες στο ποστ σου ότι δεν της πέφτει λόγος για το τι υπηρεσίες θα παρέχει και ποιες όχι τώρα γιατί το γυρνάς;

    Οκ, είναι παράλογο αυτό που είπε ο Arioch, αλλά αφου μιλάς απόλυτα για το τι πρέπει να κάνουν οι σκλάβες, δεν μπορεί να κάνουν μόνον ό,τι τις βολεύει και οπου τραβούν ζόρι να λένε όχι, (σύμφωνα πάντα με αυτά που λες εσύ βέβαια) αλλιώς πάμε σ΄αυτό που κατηγορείς ότι κάνουν μερικές σκλάβες όταν δουν τα ζόρια.
    Γιατί αν είναι παράλογο αυτό που είπε ο Arioch, (φυσικά είναι) τότε παράλογο για κάποιον άλλο μπορεί να είναι και να τον στραπονάρει ή να του βάλει κολάρο και να τον παει μια βόλτα στα τέσσερα.

    Όταν μιλάμε απόλυτα να το εννοούμε, αλλιως να ξεχωρίζουμε αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε!
     
    Last edited: 31 Ιανουαρίου 2012
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Φτου κακά λόγια.... Τι λες αγαπητή μου, γαμάνε όταν κάνουν D/s ή M/s;
    Δεν ξέρεις ότι στο bdsm δεν έχει sex ή τουλάχιστον δεν είναι βασικό στοιχείο του;    
     
    Last edited: 31 Ιανουαρίου 2012