Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μαλλον τον γάμησαν αλλα δεν μας το λέει ουτε αυτός ουτε αυτές που τον γάμησαν. Λες και είναι ντροπή δηλαδή  
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Συγχαρητήρια! Καταφέραμε να φτάσουμε τις 40 ολόκληρες σελίδες! Να ευχηθώ να τις εκατοστήσουμε;

    Πάντως, ως ένα βαθμό, οι απαντήσεις στο εν λόγω νήμα είναι χαρακτηριστικές των απόψεων που κυριαρχούν στο εν ελλάδι bdsm. Ακραία συντηρητικές, με μπόλικη macho νοοτροπία... μια εσάνς αντρίλας άλλων εποχών. Είναι αστείο, πάντως, να βλέπεις κάποιους που ζουν με τον καημό "πότε θα γίνουμε Ολλανδία" την ίδια ώρα να αντιμετωπίζουν την κυριαρχία ως κάτι που πηγάζει πρωτίστως από το γενετικό τους μόριο. Προκαλεί γέλιο το να βλέπεις να σχετίζεται η ικανότητα κάποιου να κυριαρχεί με το τι κάνει με τον κώλο του.

    Προτείνω η ανάγνωση του νήματος αυτού να γίνει υποχρεωτική για όλα τα καινούρια μέλη. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, απλά για ν' αποκτούν μια ιδέα για το πού βρίσκονται.
     
  3. Allexis

    Allexis Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Όπως ειπώθηκε πιστεύω ότι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα (και κυριολεκτικα και μεταφορικά  ) Τώρα αν κάποιος είναι λιγοτερο αφέντης ή όχι όταν έχει τέτοιες προτιμήσεις είναι στην υποκειμενική κρίση του υποτακτικού/σκλάβου να το αποφασίσει.
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Το στραπονάρισμα είναι μια κυριαρχική σεξουαλική πράξη. Δεν έχει σημασία αν ο στραπονιζόμενος πεί 'μωρή σκύλα, υπάκουσε τον Αφένταρό σου, φόρα το στραπόν και πέτα μου τα μάτια έξω' ή πεί 'σας παρακαλώ Κυρία, πάρτε με". Προφανώς ο στραπονιζόμενος εκείνη την ώρα bottomαρει. C est la vie.

    Και για να είναι καθαρή η προσωπική μου άποψη, όχι δεν είναι Κ αφού κυριολεκτικά και μεταφορικά δεν φέρει τον φαλλό...
     
  5. annia24

    annia24 Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    χαχαχαχχαχαχχαχαχα!!!! ε,ναι,ειπαμε!! αφεντης ειναι και οτι θελει κανει! πρωτα να τον παρει η υ.με στραπον,μετα..να μην της ζητησει να τον μαστιγωσει κ λιγο?λιγουλακι μωρε..μετα κατι ακομα..αλλα..ξαναλεω,ειπαμε! αυτος ειναι ο αφεντης! αχχαχαχαχαχχα
     
  6. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    ΟΚ ο αφέντης απαγορεύεται να φάει στραπόν.
    Πούτσο επιτρέπεται να φάει;
     
  7. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    To στραπονάρισμα είναι μια σεξουαλική πράξη που σημασιοδοτείται από το μυαλό που κουβαλάει η στραπονίζουσα και ο στραπονιζόμενος. Κυριολεκτικά μόνο η στραπονίζουσα μπορεί να φέρει τον φαλλό. Συμβολικά, τον φαλλό τον "έχει" ο άντρας και "είναι" η γυναίκα. Μεταφορικά, όποιος το πάει το γράμμα, ο στραπονιζόμενος λόγου χάρη, μπορεί απλά να έχει ξεπεράσει τον φόβο του ευνουχισμού -δεν είσαι άντρας εσύ, ρε- γεγονός που στα δικά μου μποτομίσια μάτια τον κάνει να μην φοβάται τον Νόμο και άρα άξιο κάτοχο του συμβολικού φαλλού.

    Σε λιγότερο λακανικομπουρδολογική βερσιόν, όταν ο σαδιστούλης μου τον παίρνει, εδώ μουσκεύουμε, διότι πίνει την juissance μέχρι το μεδούλι χωρίς να τον απασχολεί το πώς θα φανεί στην κάθε κατινομούτζα και τον κάθε μαστερδυτικάπροάστεια_πολύ_άντρας η αφεντιά του.

    Σημαίνουσα παρατήρηση 1
    Τον παίρνω δεν σημαίνει απαραιτήτως μου αρέσει να μου σκιζουν τον κώλο, ή μου αρέσει να σκίζω κώλους, αντιστοιχως, το στραπονίζειν. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Ωραία τα σαδομαζοχιστικά σύμπαντα, αλλά υπάρχουν και λαγνουργικότεροι λόγοι να σου αρέσει να τον παίρνεις ή να τον δίνεις.

    Σημαίνουσα παρατήρηση 2
    Το να αρέσκεται καποιος στο να τον πονάνε ή να τον σκίζουν όταν πηδιέται δεν τον κάνει αυτόματα υποτακτικό. Μαζοχιστή τον κάνει ή ακριβέστερα αλγολάγνο.

    Εκτός και αν θέλετε να επιβεβαιώσετε την σουμποσύνη σας με το ότι σας αρέσει να σας σκίζουν ή την αφεντόσύνη σας με το ότι σκίζετε κωλαράκια. Σιγά τα ωα. Και στις τουαλέτες των σχολείων το κάνουν τα εφηβάκια αλλά δεν αυτοαποκαλούνται μάστερς και σούμπες.

    Και νεκρούς αναστένετε. Τις ευλογίες μου.
     
  8. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εγώ ξαναρωτάω: Ο αφέντης επιτρέπεται να τρώει πούτσο; Επιτρέπεται να είναι πούστης;
     
  9. angel42

    angel42 Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Θέλει να με γαμήσει... Τον κάνει αυτό περισσότερο Αφέντη;
     
  10. atasai

    atasai Regular Member

    Του είπε: "Γάμα με καλύτερα, ρε καργιόλη".
    Εκανε topping from the bottom, πατέρα;
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    /me σηκώνει από κάτω το λάβαρο της ανεξικαβλίας*
    Στις πλέον καρτεσιανές περιοχές υποθέτω πως πράγματι c est la vie και αν τυχόν η ζωή στην πραγματικότητα τους ψιλοϋπερβαίνει και λίγο, είναι έλλειψη καλών τρόπων να αναφερθούν τα συμβάντα αυτά και τίποτα άλλο.

    Σε άλλα πάλι μέρη οι Κυρίαρχοι μπορούν να κάνουν bottoming στο dungeon της περιοχής τους και να μην αρνείται ο υποτακτικός barman να τους σερβίρει το ποτό τους όπως ακριβώς το πίνουν από την ίδια στιγμή, γιατί σε κανέναν δεν φαίνεται περίεργο να κάνει bottoming ένας Κυρίαρχος. Ίσως να παραείναι εκλεκτικιστές οι άνθρωποι (anything goes) και να την έχουν χάσει τη μπάλα. Ίσως να παγιώθηκαν έτσι τα πράγματα από τότε που οι όροι επαφής μεταξύ των leathermen ήταν συγκεχυμένοι και οι κόκκινες γραμμές δεν είχαν χαραχτεί. Ίσως κάτι άλλο. Σε κάθε περίπτωση το bottoming από πλευράς Κυρίαρχου δεν είναι κάτι ανήκουστο και έχουμε ποστ σε νήματα του 2005 στο φόρουμ τούτο που μας έχουν μεταφέρει την είδηση.

    [Άλλωστε, μην ξεχνάμε και την τόσο διαδεδομένη υφέρπουσα αντίληψη και ανησυχία Top ότι στην πραγματικότητα αυτοί υπηρετούν τους bottom και όχι το αντίστροφο και ότι οι μαζοχιστές σκλάβοι που κάθονται και τους σαπίζουν το κάνουν μόνο για το προσωπικό τους βίτσιο και για κανέναν άλλον λόγο.]
    Από μένα, που δεν έχω πάρει εντολή από κανέναν να τον γαμήσω άλλωστε, είναι πολύ ευπρόσδεκτη η προσωπική σου άποψη.

    Ως προς το συνημμένο στην άποψη επιχείρημα παρατηρώ ότι ο στραπονισμένος αυτός άνθρωπος κυριολεκτικά συνεχίζει να φέρει τον φαλλό, ο οποίος πιθανότατα να έδωσε το παρόν σε όλη τη σκηνή, για δε το μεταφορικό δεν γνωρίζουμε και γι αυτό πασχίσαμε να βγάλουμε μια άκρη εδώ και σαράντα σελίδες**

    Δεν το τονίζω αυτό από ξεροκεφαλιά  

    Έχω βρει εξαιρετικά χρήσιμο στη ζωή μου και όχι μόνον τη σεξουαλική, να μην φαντάζομαι ότι αν εγώ, ακόμα και βάσιμα, υποθέσω πως κάποιος (μου) ασκεί λιγότερο έλεγχο απ ότι θα έπρεπε - και άρα κάποια πράγματα πρέπει να αναδιαταχθούν - αυτός θα με αφήσει μακάρια στην πλάνη μου.

    *ανεξικαβλία = το ενδεχόμενο η επιθυμία να μην έχει στάτους και η αντίληψη περί των αισθήσεων που μεταφέρει μια S/M πράξη (σοδομισμός, ηλεκτρισμός, βελόνες κ.λπ) να είναι κοινή.

    ** Ασφαλώς, μετά από σαράντα σελίδες, ας το πάρουμε απόφαση ότι τουλάχιστον στα μέρη μας, αν μη τι άλλο, θα απαιτούσε λεπτούς χειρισμούς αν ένας Κυρίαρχος ήθελε να τον γαμήσει η σκλάβα του και προσεκτική επιλογή σκλάβας και ότι σε κάθε περίπτωση, δημοφιλής τρόπος να χρησιμοποιεί κάποιος τη σκλάβα του δεν θα γινόταν ποτέ  
     
  12. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Τσου, θυγατέρα. Ο καργιόλης έκανε service topping.

    (Και με τρώει τρελά ο κώλος μου να τρολάρω με το service topping σε σχέση με την βαλκανική εικόνα του πώς ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο Κ και τι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να κάνει και τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνει. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, εμένα με συμφέρει να υπάρχει αυτή η εικόνα, διότι αν αρχίσουν να τον παίρνουν περήφανα και οι αφέντες, θα συρρικνωθεί το δικό μου τάργκετ γκρουπ. Χμ...)

    Επίσημος δήλωσις: Ανακαλώ όλα όσα έλεγα πριν. Έκανα λάθος. Ο αφέντης ο σωστός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αντλεί οποιαδήποτε απόλαυση από την κωλοτρυπίδα του.