Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Την ιδια ακριβως απορια εχω κι εγω! Με προλαβες αγαπητε.

    Επισης απο το ιδιο σκεπτικο γεννιεται ακομα μια απορια. Αν η Mistress/Domme γουσταρει να την γαμαει το υ της ακομα κ απο τα αυτια, αυτο την κανει λιγοτερο Κ???  

    Γιατι να μπερδευουμε διαρκως τον ερωτισμο και τους "ρολους" με το σεξ και το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του? Για μενα ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.
    Μπορει να ειμαι η σουπερ ντουπερ μαζοχα υ και κατα την διαρκεια του σεξ να γουσταρω/ουμε να του πηδαω τα μυαλα στον αερα. Δεν γινεται αυτο δλδ?
     
  2. Δεν το χώρισα σε στιγμές ρωτησα αν θα σας εφτιαχνε γενικα

    Η αριστερα πως σχετιζεται; Μεγάλη σχολή επειχητηματων υποστηριξεως και της μιας αποψης και της αλλης αναλογα τι λεει η Μοσχα η η οποια Μοσχα (οχι οτι οι αλλοι δεν ειχαν τετοια ταλεντα αλλα η αριστερα ελαμψε σε αυτον τον τομεα)
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Κοίτα, ποια είναι η διαφορά μας, εσύ ρωτάς αν ο Κ επιτρέπεται ή απαγορεύεται να τρώει στραπόν, πούτσο κλπ σωστά? Εγώ λέω ότι κατά την π ρ ο σ ω π ι κ ή άποψή μου όταν ένας Κ στραπονάρεται από την υ του δεν είναι Κ γιατί έχει παραδώσει τον έλεγχο της απολαυσής του στην υ και όχι αν το στραπονάρισμα είναι ή όχι απολαυστικό και με τι ομοιάζει. Ελπίζω να βλέπεις το χάος που μας χωρίζει, στον τρόπο που συζητάμε το θέμα και το τί λέει ο καθένας μας.

    Ανακρέοντα, τα "απαγορεύεται" και "επιτρέπεται" , άντε να συγκινούν έναν πρωτοετή της νομικής, που πρωτομαθαίνει τα είδη των κανόνων και εξιτάρεται, άντε και κανένα που τον συγκινεί η εξουσία ή συγκινείται από αυτή είτε αρνητικά είτε θετικά, όχι εμένα. Ποσο δε μάλλον να θέτω απαγορευτικούς ή επιτρεπτικούς κανόνες... Δεν υπάρχουν ανεμόμυλοι εδώ. Όταν θα αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο με καλείς να συζητήσουμε το παρόν θέμα, θα επανέλθω, αν όχι, πράγμα που θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα σου να μην πράξεις, διατηρώ το δικό μου να μην επανέλθω. Είναι θέμα της αισθητικής.
     
  4. Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Που θες να ξέρω;
     
  5. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αμ δε. Να τι γράφει η νηματοθέτιδα.


    Μετάφραση: Είναι ΟΚ, είναι κουλ για εσάς, το επιτρέπετε, ω σοφοί προύχοντες του χωργιού να επιτρέψω στον αφέντη μου να τον φάει;

    @elfcat: Όπως βλέπεις εδώ δεν τίθεται θέμα παράδοσης της διαχείρισης της απόλαυσης του Κ από τον Κ στην υ. Τίθεται θέμα παράδοσης της διαχείρισης της απόλαυσης του Κ από την υ στην κοινή γνώμη του φόρουμ με κριτήρια Άνω Μαγούλας Καρδίτσης. Γγκρηκ βδσμ, βέρυ νάις, γουίθ τζατζίκι ώλσο.


    ...
     
    Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2012
  6. atasai

    atasai Regular Member

    Το διαχώρισα εγώ γιατί αν μια μπότομ καβλώνει με το να μποτομάρει κάποιον τότε δεν την καβλώνει ως μπότομ και η ερώτηση θα απευθυνόταν στους λάθος ανθρώπους.

    1. Όταν κάποιος παίζει με τον κώλο του δεν το κάνει απαραίτητα με σουμπίσια διάθεση. Για εκατοστή φορά.

    2. Όταν επιδίδεται σε μποτομάρισμα και τοπάρισμα κάποιος τότε μιλάμε για σουιτς. Αρα η ερώτησή σου είναι αν δυναται να καυλώσει μια σουμποειδής με έναν σουιτς ακριβώς επειδή σουιτσάρει. Εγώ ναι. Αυτό δεν αποτελεί κανόνα, αλλά ενδεχόμενο.

    Εγώ με τη Μόσχα δεν έχω πάρε δώσε. Δεν έχω συνεννοηθεί ακόμα με τους Κροστανδίτες ναύτες για το ζήτημα του switching. Ελπίζω να συμφωνούν μαζί μου. Θα είναι ωραίες λουσμένες με περίοδο οι λευκές στολές τους.  
     
  7. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αρα ο τίτλος λεει αλλα και το ποστ λεει αλλα επομενως πανω σ αυτο καθε συζητηση ειναι περιτη μια και εμεις θα απαντησουμε ¨κανε οτι γουσταρεις μια και ο καθενας κανει οτι γουσταρει"
    Ανακρεον υποψιαζομαι πως δεν ειχε κατα νου η νηματοθετρια αυτο και αν παρεις αυτο σαν βαση μετα ειναι ευκολο να βγαλεις τον αλλο μαλακα αλλα τι νοημα θα ειχε μια τετοια συζητηση; Αλλα ας απαντησω...λοιπον αυτο που ρωτα η νηματοθετρια ειναι ΟΚ για μενα.
    Ειδες ατιμε σε ποση ωρα εγινα ανοιχτομυαλος σαν κι εσας;
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Απορία ηλιθίου: Έστω, λοιπόν, πως ο Κ έχει βάλει κάτω τη στραπονοφέρουσα υ, την έχει ακινητοποιήσει, κάθεται πάνω της και το παίρνει. Με λίγα λόγια, τη χρησιμοποιεί σαν άλλο ερωτικό βοήθημα. Ποιος, λοιπόν, έχει τον έλεγχο σε μία τέτοια περίπτωση; Ο Κ που τον παίρνει ή η στραπονοφέρουσα υ;

    Πού θέλω να καταλήξω; Ο έλεγχος και η δυναμική εντός μίας φάσης δε μπορεί να κριθεί μόνο από μία επιμέρους λεπτομέρεια. Δε μπορούμε να ακυρώνουμε την ικανότητα κάποιου να κυριαρχεί, κρίνοντας απλά και μόνο από κάτι πολύ συγκεκριμένο, όπως είναι μία διείσδυση.
     
  9. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Όχι όχι ο τίτλος είναι ακριβώς στο ίδιο πνεύμα και προδίδει τον εσωτερικό κόσμο της νηματοθέτιδος (η οποία προσπάθησε να κρύψει το ερώτημα από το κείμενο της δημοσίευσης.)

    Εκεί είναι το θέμα:

    "Ο αφέντης μου είναι αφέντης μου, μόνο αν Εσείς, ω Προύχοντες και Πρόκριτοι, μου δώσετε την ευλογία Σας. Τότε θα τον γαμήσω, διότι θα είναι κουλ κι εγώ θα έχω τον καλυτερότερο αφέντη και θα πουλάω μούρη. Αν όμως Εσείς μου πείτε όχι, τότε θα τον χωρίσω, διότι άμα δεν θεωρείται τρου αφέντης στον χώρο, εγώ δεν μπορώ να χάνω την ώρα μου με κάποιον που δεν μου προσδίδει στάτους εντός της αγέλης Σας."

    Και γαμώ τα βάθη αυτές οι σχέσεις D/s à la Grecque, ρε παιδί μου.

    ...
     
  10. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αν βλέπεις αυτά ως ερωτηματα τι καθεσε και απαντας; Στην ουσια χεστηκαμε τι ρωταει η κουβεντα και τα ερωτηματα ειναι αλλου  
     
  11. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Λολ εγώ απαντάω σε θεωρητικό επίπεδο για τη διανοητική ηδονή της διαλεκτικής σύγκρουσης, σύνθεσης κλπ κλπ.
    Στην πράξη δεν με αφορά, διότι δεν είμαι Κ, διότι στο κρεβάτι μου και στις σχέσεις μου κουμάντο κάνω εγώ. Οπότε γαμωγαμιέμαι κατά το δοκούν.
     
  12. Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Δε μου λες εσυ μικρο και όμορφο...απο που πηρες αδεια να πεταχτεις;
    Τέλος πάντων. Να σε ρωτήσω κάτι , πιστεύεις οτι σ αυτη τη γη σ αυτη τη ζωη σ αυτη τη σεξουαλικότητα υπάρχουν αντρες και γυναικες η οχι; Πιστευεις στην διαφορετικοτητα των φυλων η οχι; Δεν μπορω να καταλάβω γιατι και εσυ και ο αντερχερφιτ και οι υπολοιποι βαζετε ερωτηματα σαν να θεωρειτε πως τα δυο φυλα ειναι βιολογικα-σεξουαλικα ψυχολογικα και κοινωνικα όμοια

    Αντε παμε γι αλλα ...περιμενω