Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ποια είναι η πραγματικότητα τελικά που συμφωνούν μάλιστα και όλοι οι νοήμονες Έλληνες;

    Ότι οι μισθοί των ΔΕΚΟ δεν αγγίχτηκαν καθόλου το πρώτο έτος του Μνημονίου;

    Ε, μαλακίες λέει. Διάβασε εδώ (σελ. 26)
    http://www.minfin.gr/content-api/f/...445de269b8/application/pdf/101101_deko_el.pdf


    Μια προσωπική απορία όμως:
    Μόνος σου γιατί δεν έκανες ένα κόπο να δεις αν αυτά που γράφει είναι αλήθεια αφού ψάχνεις τα θέματα (και καλά κάνεις) για την οικονομική κατάσταση της χώρας;

    Ό,τι μαλακία λέει ο κάθε παπάρας πολιτικο-δημοσιογραφο-διαπλεκόμενος πρέπει να την πιστεύουμε;
    Τόσο δύσκολο είναι να δούμε αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια; 5-10 λεπτά υπόθεση ψαξίματος είναι από επίσημες πηγές.

    Μας βολεύουν μάλλον τα ψέματα που ξαμολάνε.
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, Α-ΝΤΙ-ΣΤΑ-ΘΕΙ-ΤΕ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΗΣΥΧΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

    "Δεκαπέντε άνθρωποι στοιβαγμένοι στον τοίχο, καθιστοί, δεκαπέντε κυνηγημένοι στην πατρίδα τους από βόμβες και σφαγές, δεκαπέντε «παράνομοι» στις χώρες διέλευσης, δεκαπέντε «λαθραίοι» στη χώρα εγκλωβισμού τους, χωρίς δικαιώματα, χωρίς υπόσταση, «μη άνθρωποι»! Εύκολος στόχος κάθε δημάρχου στείρου από ανθρωπιστικά αισθήματα, κάθε μικροαστού φοβισμένου και μίζερου, κάθε αστυφύλακα εκούσιου υπηρέτη της εξουσίας!


    Με απείλησαν με προσαγωγή, για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή τους φωτογράφισα· με αποδοκίμασε και η περαστική που αγαλλίαζε η ψυχή της βλέποντας δεκαπέντε ανθρώπους πεταμένους στο πεζοδρόμιο, σαν τσουβάλια.
    Αθώοι άνθρωποι, που τους μαζεύει ο «μπόγιας» μόνο και μόνο επειδή στέκονται σε μια πλατεία και συζητάνε, ή επειδή βγήκαν να πάρουν ψωμί κι έτυχε να πέσουν στο «περίπολο», στη φάκα. Ένοχοι από τη μοίρα τους σε καθεστώτα απάνθρωπα, στο Αφγανιστάν ή στην Ελλάδα, που ο άνθρωπος είναι αναλώσιμος αν δεν έχει εξουσία και πλούτη. Ωμά, χωρίς προσχήματα στο ένα, με το νόμο στο άλλο. Η νοοτροπία ίδια.
    Άδειασαν την πλατεία Βικτωρίας από τους ανθρώπους, με κριτήριο το χρώμα και την εθνικότητα. Διώχνουν καθημερινά ακόμα και τα γυναικόπαιδα. Δεν ζητάνε ούτε χαρτιά, ούτε διαβατήρια, ούτε άδειες παραμονής, ούτε στοιχεία. Δεν είσαι Έλληνας. Γι’ αυτό, δεν έχεις ούτε το δικαίωμα να σταθείς κάτω από τον ήλιο! Είσαι από κάπου αλλού, φτωχός και ανυπεράσπιστος. Mε τα χέρια στον τοίχο! Σαν εγκληματίας. Ο Δήμαρχος και ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη, συνεπικουρούμενοι από τους ακροδεξιούς νεοφασίστες υπουργούς, και όχι μόνο, «καθαρίζουνε» την πόλη από τις ανθρώπινες υπάρξεις που ψάχνουν για μια θέση στη γη. Για να ικανοποιήσουν το δημόσιο αίσθημα. Μέρες γιορτών. Γεμίζουν κλούβες, κάθε μέρα, αδιακρίτως. Όπως έκαναν με τα αδέσποτα σκυλιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να δείξουν πόσο δραστήριοι και ικανοί είναι οι άρχοντες που κυβερνούν, πόσο νοιάζονται για το πόπολο. Ότι δεν φταίνε οι κομπίνες, οι ρεμούλες, οι τοκογλύφοι και το μνημόνιο, για το χάλι της πόλης, για τις αναδουλειές και τη φτώχεια, αλλά οι ξένοι. Χιλιάδες αστυνομικοί που δεν ασχολούνται με τους κακοποιούς που οργιάζουν, ληστές, σωματέμπορους και εμπόρους ναρκωτικών, αλλά με τους άκακους μετανάστες που κυνηγούν το μεροκάματο.



    Υπερφωτισμένος Δήμαρχος
    Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, είδαμε στην τηλεόραση τον Δήμαρχο μπροστά στο Δημαρχείο να εκφωνεί το φτωχό του λόγο, με κούφια λόγια. Μιλούσε σε ένα πλήθος που σάλευε από κάτω, αλλά οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν φώτιζαν το ακροατήριο του στην πλατεία. Μόνο κάτι κινούμενες σκιές φαίνονταν. Οι κάμερες έδειχναν φωτισμένο το κτήριο του Δημαρχείου και άσπρο-κάτασπρο από άπλετο φως τον Δήμαρχο, αλλά μέχρις εκεί! Ούτε ένας προβολέας δεν φώτιζε το πλήθος, για να μη φανεί ότι είναι όλοι ξένοι, μετανάστες, που δεν έχουν πού αλλού να πάνε, που δεν τους κάλεσε κανένας σε κάποιο τραπέζι με γαλοπούλα γεμιστή ή με αρνάκι και πατάτες στο φούρνο. Άνθρωποι που δεν θα τους πέσει ποτέ η λίρα στη βασιλόπιτα.
    Ο Δήμαρχος, εκείνη την ώρα, τους χρησιμοποιούσε για ντεκόρ απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό του ακροατήριο, που ήταν στρωμένο στα τραπέζια, ή ήταν αραχτό σε ένα καναπέ ή κάτω από μια ζεστή κουβέρτα! Ένας Δήμαρχος υπερφωτισμένος, με ανθρώπους αληθινούς μπροστά του, αλλά αφανείς, που κρύωναν με τα ελαφρά ρουχαλάκια που φορούσαν, αποζητώντας έστω μία μικρή συμμετοχή στην πρόσκαιρη αισιοδοξία που δημιουργεί το γύρισμα του χρόνου. Ειδικά, για την περίσταση, η αστυνομία είχε εντολές να μη ζητάει χαρτιά και να μην κάνει συλλήψεις, για να μη χαλάσει η φιέστα. Μέχρι το επόμενο πρωί που ξαναβγήκαν οι κλούβες!
    Ένας Δήμαρχος, που δεν μπορεί να καθαρίσει την πόλη, να φτιάξει τα σπασμένα πεζοδρόμια και να ασχοληθεί σοβαρά με τις καρκινογόνες ουσίες που αναπνέουμε, αλλά μπορεί να «καθαρίσει» τις πλατείες από τους φτωχούς, τους ασθενικούς, τους ξεριζωμένους, τους ξένους, που δεν είναι σαν τους ελεγκτές της τρόικα που μένουν στις σουίτες του Χίλτον και της Μεγάλης Βρετανίας με τους πατέρες του έθνους στα πόδια τους.
    Δήμαρχος που αποζητάει στηρίγματα στα πιο εξαθλιωμένα πνευματικά στρώματα της πόλης. Ξεπεσμένους μικροαστούς, που δεν πήραν χαμπάρι ότι η υποβάθμιση της πόλης έχει ξεκινήσει πριν από δεκαετίες, κι ότι εφεξής, εκτός από τα υψηλά δημοτικά τέλη, θα πληρώνουν και ενοίκιο στο κράτος για τις μικρές ιδιοκτησίες τους, τα διαμερίσματά τους στις πολυκατοικίες. Ξεπεσμένους μικροαστούς που έχουν την τύφλα τους και θα ξαναψηφίσουν αυτούς που κατακλέψανε και ρημάξανε τον τόπο. Που φοβούνται τους μετανάστες, αλλά όχι τον Καρατζαφέρη που ψήφισε το μνημόνιο.



    Έξω οι φτωχοί
    Είναι, όμως, και κάτι άλλοι, προοδευτικοί, που αγόρασαν φτηνά σπίτια, αποθήκες και συνεργεία στις περιοχές που έμεναν οι πιο φτωχοί, κι έφτιαξαν πολυτελή διαμερίσματα και μονοκατοικίες, λοφτ και μεζονέτες. Και τώρα, ενοχλούνται από τους φτωχούς που απέμειναν γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε. Εντάξει, αγαπητοί καλλιτέχνες και διανοούμενοι, εσείς κάνατε τις αγορές σας. Αλλά οι φτωχοί πού θα ζήσουν; Θα εξατμιστούνε; Στην Εκάλη και τη Δροσιά θα μετακομίσουν αυτοί που έμεναν στον Κεραμεικό, το Γκάζι και το Μεταξουργείο;
    Δηλαδή, οι φτωχοί δεν έχουν δικαίωμα να έχουν κι αυτοί μια περιοχή κατοικίας, μια γειτονιά για να παίζουν τα παιδιά τους, ένα χώρο για να ακουμπάνε τα καρότσια που μαζεύουν τα παλιοσίδερα; Μήπως ήρθαν αυτοί στη Φιλοθέη και το Ψυχικό, να ενοχλήσουν ή να διεκδικήσουν σπίτια; Τι δουλειά, λοιπόν, έχετε εσείς, οι εύποροι, στις φτωχογειτονιές; Δεν σας έκανε η Νέα Σμύρνη ή το Μαρούσι;



    Αλλοτριωμένοι πολίτες
    «Δεν είσαι Ελληνίδα!» φώναζαν οι «περίεργοι» στην Ολυμπία, που ρωτούσε τους μπάτσους γιατί κακομεταχειρίζονται τους μετανάστες. Αλλά η επονίτισσα δεν κόλωσε και τους την είπε: Εγώ πολέμησα τους Γερμανούς γ’ αυτό τον τόπο και για να μην ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους από το χρώμα και τη φυλή τους! Για ρωτήστε και τους πατεράδες σας, τι κάνανε για την πατρίδα;!
    Και μια άλλη έξαλλη, έλεγε στην Ελισάβετ ότι «οι Αλβανοί βρωμάνε γιατί δεν βαφτίστηκαν!». Κάπως καθυστερημένα, βέβαια, αφού πλέον οι μαύροι αντικατέστησαν τους Αλβανούς στην κορυφή του ρατσιστικού στόχου και, μάλιστα, κάποιοι από τους Αλβανούς που βολεύτηκαν, περιφρονούν κι αυτοί τους μαύρους, όπως μου επισήμανε ο Χρήστος που έχει αρκετούς στη δούλεψή του. Γιατί ο μικροαστισμός είναι υπεράνω φυλής, θρησκείας και φύλου. Μόλις μπεις στο καλούπι του, γίνεσαι αντίγραφο του διώκτη σου.
    Με όλες αυτές τις εμπειρίες, αναρωτιέμαι πώς μπορεί να συνομιλήσει κανείς μ’ αυτούς τους ανθρώπους, τους βλαμμένους και τους απαλλοτριωμένους. Και από την άλλη, σκέφτομαι ότι αν δεν εξηγήσουμε υπομονετικά και δεν πείσουμε με επιχειρήματα και αλήθειες τουλάχιστον τους πιο διαλλακτικούς, δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την ακροδεξιά δημαγωγία που βρίσκει εύφορο έδαφος να αναπτυχθεί στις πολιτικές χειραγώγησης και αμορφωσιάς που εφαρμόζουν συστηματικά οι οικονομικές, πολιτικές και μιντιακές ολιγαρχίες στην κοινωνία<



    Φανατισμένοι ρατσιστές
    Πού τον πας, ρε παλικάρι;! του λέω. Χριστούγεννα είναι! Μπορεί να τον περιμένει στο υπόγειο μια γυναίκα με ένα μωρό στην αγκαλιά που χρειάζεται λίγο γάλα για να επιζήσει. Πού τον πας, ρε παλικάρι, ρώτησα και ξαναρώτησα ξέροντας ότι δεν θα πάρω άλλη απάντηση, στην καλύτερη περίπτωση, από τη στερεότυπη «εντολές εκτελώ». Κι έχει δίκιο. Με εντολές του Δημάρχου, του Υπουργού, της κυβέρνησης, του διοικητή του τμήματος, αλλά και του ρατσιστή μικροαστού, οι ένστολοι αντικατέστησαν τους χρυσαυγίτες στην τρομοκρατία.
    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, κλειστήκανε οι φουκαράδες στα ανήλιαγα υπόγεια, να γλιτώσουν από το πογκρόμ. Τρομαγμένοι. Να μην τους πιάσει στο δρόμο ή στην πλατεία ο μπόγιας των ανθρώπων. Και τι να λένε, άραγε, αυτοί οι φτωχοί μετανάστες, οι γονείς, στα μικρά παιδιά τους, που τα κλειδώσανε μέσα, χριστουγεννιάτικα; Ότι ο Χριστός αυτού του κόσμου δεν γεννιέται για όλους, παρά μόνο για όσους έχουν χαρτιά; Για όσους έχουνε σπίτια και αυτοκίνητα; Για όσους είναι άσπροι, ξέξασπροι κι από τον ήλιο ξεξασπρότεροι; Τι να πούνε στο αγοράκι που κάθε μέρα κλωτσάει μια χάρτινη μπάλα στην πλατεία; Τι να πούνε στο κοριτσάκι που λάμπει από χαρά όταν αγοράζει μια τσίχλα με ένα εικοσάλεπτο στο περίπτερο; Πώς να εξηγήσουν στα παιδιά ότι οι γονείς τους δεν έχουνε ούτε κλέψει, ούτε σκοτώσει, αλλά η κοινωνία τούς θεωρεί κατώτερους, σκουπίδια, χωρίς στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα; Ότι το κράτος, οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι αστυνομικοί, ο δήμαρχος και οι ψηφοφόροι του, τους απαγορεύουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έστω παίζοντας στα κρύα πλακάκια μιας πλατείας; Τι να πούνε στα παιδάκια; Ότι οι χριστιανοί πατριωταράδες είναι σαν τους φανατικούς μουσουλμάνους που βάζουν βόμβες στα παζάρια κι όποιον πάρει ο χάρος; Και σαν τους φανατισμένους σιωνιστές που με τουφέκια τελευταίας τεχνολογίας και σκόπευτρα ακτίνων λέιζερ, σημαδεύουν τα μέτωπα των μικρών παιδιών της Παλαιστίνης που παίζουν στους χωματόδρομους απέναντι από τους περιφραγμένους οικισμούς των εβραίων μέσα στην καταπατημένη Δυτική Όχθη; Φανατισμένοι χριστιανοί, φανατισμένοι μουσουλμάνοι, φανατισμένοι εβραίοι σκοτώνουν, ο καθένας με τον τρόπο του τον ανθρωπισμό, σαν τον Ηρώδη που έσφαζε τα νήπια, σαν τον Χίτλερ που τα εξολόθρευε στους θαλάμους αερίων!
    Αυτός είναι ο πολιτισμός μας! Αυτή είναι η κατάληξη του θριάμβου της καπιταλιστικής κουλτούρας!


    Ευσεβείς πολίτες
    Δεκαπέντε νέοι ζαρωμένοι στα πλακάκια, θέαμα στην κοινωνία που σαπίζει και δεν βλέπει τα χάλια της. Βορά στους δημότες που έτσι γιορτάζουν ευχαριστημένοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Κι έτσι θα γιορτάσουν και τα Φώτα. Οι ευσεβείς πολίτες που ανάβουν κεριά στις εκκλησίες, στολίζουν δέντρα και στήνουν φάτνες στα σαλόνια τους, για την έλευση του Χριστού που γεννήθηκε για να φροντίσει τους αδικημένους, τους αδύνατους, τους ανέστιους και τους πάσχοντες. Αυτοί, οι χαλασμένοι από το μίσος και την υποκρισία συμπολίτες μας. Ουαί!"

    Χριστουγεννιάτικο πογκρόμ!
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η εκπομπή του Σπύρου Σούλη ειναι ίσως η πιιο κοινωνική που έχει απομείνει στην ελληνική τηλεόραση πραγματικά βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όμως οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτη την παραγωγή έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και απο τις οικογένειες που ζητάνε την βοηθεια της εκπομπής.

    Σήμερα που οι συντελεστές βρίσκονται στο κρύο και στο αγιάζι προκειμένου να παραδώσουν το σπίτι, η On-noir production αποφάσισε να τους πληρώσει!!!! μη φανταστείτε, απο πέρυσι τους χρωστάνε και τους έδωσαν μέσο όρο 500 με 1000 ευρώ για κάνουν γιορτές να πληρώσουν λογαριασμούς και χαράτσια. Λυπάμαι για την εταιρεία της κ. Βαρδινογιάννη που είναι τόσο απάνθρωπη, για τον κατά τα άλλα φιλάνθρωπο κ. Κυριακού που δίνει τις εκπομπές του σε εταιρειες που δεν πληρώνουν τον κόσμο τους, για τον Σπύρο Σούλη που δεν κάνει κάτι για τους ανθρώπους που χάρη σε αυτούς γίνεται η εκπομπή του πραγματικότητα!!!! Καλά Χριστούγεννα στα αφεντικά της on noir production που θα κάνουν γιορτές με τα λεφτά των υπαλλήλων τους!!!!
    Απλήρωτοι σε εταιρεία του Βαρδινογιάννη | εργασιακό δελτίο
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μάριο Μόντι: Οι νέοι να συνηθίσουν στην ιδέα να μην έχουν μόνιμη δουλειά.

    Εξάλλου είναι βαρετό κάτι τέτοιο.

    Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ - Μάριο Μόντι: «Βαρετή η μόνιμη εργασία» - κόσμος



    Στην Ιταλία το έτερο τραπεζορομπότ θέλει να καταργήσει ένα άρθρο νόμου το οποίο απαγόρευε στις επιχειρήσεις με περισσότερους από 15 εργαζόμενους να προχωρούν σε απολύσεις αν δεν υφίσταται βάσιμη αιτία.

    Έτσι το ιταλικό κράτος θα προσφέρει την αναγκαία ευκαιρία στην ζωή των νέων οι οποίοι ζουν μέσα στη βαρεμάρα των σπιτιών να δοκιμάσουν να ζήσουν και στο παγκάκι επειδή δεν θα έχουν δουλειά να πληρώσουν το ενοίκιο.

    Και ψυχαγωγία στους πολίτες το τραπεζορομπότ...




    Α, και κάτι σχετικό…


    Εντυπωσιασμένη η Μέρκελ από τις μεταρρυθμίσεις στην Ιταλία.

    Μετά τη συνάντηση Μέρκελ - Μόντι η Γερμανίδα καγκελάριος εξήρε στη συνέντευξη τύπου τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η ιταλική κυβέρνηση.

    Πηγή: Εντυπωσιασμένη η Μέρκελ από τις μεταρρυθμίσεις στην Ιταλία (upd) — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)
     
  5. Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Υπενθύμισις: Το "αφού δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι" οδήγησε στην καρμανιόλα.
    Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οι συνειρμοι δικοι σας..
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Βενιζέλος: 50 δισ. ευρώ στα σεντούκια τους κρατούν οι Έλληνες.

    Μιλώντας ο υπουργός είπε ότι από τα τέλη του 2009 που ξεκίνησε η φυγή καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες, συνολικά έχουν αποσυρθεί 65 δισ. ευρώ. Εξ αυτών μόνο τα 16 δισ. ευρώ φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό. Αρα, τα υπόλοιπα 49 δισ. ευρώ που έχουν αποσύρει οι Ελληνες από τις τράπεζες για να τα «σώσουν» σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, φυλάσσονται σε τραπεζικές θυρίδες, σε μπαούλα, σε σεντούκια, σε υπόγεια, σε σοφίτες και σε στρώματα - από τους πιο παραδοσιακούς αποταμιευτές.

    Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ - Βενιζέλος: 50 δισ. ευρώ στα σεντούκια τους κρατούν οι Ελληνες - oικονομία





    Άρα ό,τι δεν πήγε έξω το κρατάμε σήμερα σε σεντούκια για μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή...


    Αν αυτές τις απόψεις μετέφερε και συνεχίζει να μεταφέρει ο Βενιζέλος και ο ΓΑΠ στους ευρωπαίους (Μέρκελ, Σαρκοζί) και ΔΝΤ, τότε η συμπεριφορά τους θα είναι ανάλογη. Πατούν απλά στις «ομολογίες» των πολιτικών.

    Α) Πρωτοετείς φοιτητές των οικονομικών (αν όχι τελειόφοιτοι λυκείου θετικής κατεύθυνσης), γνωρίζουν πως όταν τα χορηγούμενα δάνεια των Τραπεζών περιορίζονται, ταυτόχρονα περιορίζονται και οι καταθέσεις.
    Β) Πολίτες υποχρεωτικής εκπαίδευσης (αν όχι αμόρφωτοι), γνωρίζουν πως όταν το εισόδημα περιορίζεται λόγω απόλυσης, μείωσης μισθού, χαράτσια κλπ, τρως από τις αποταμιεύσεις (αν υπάρχουν).


    Αυτό το πράμα είναι υπουργός οικονομικών και θέλει να γίνει πρόεδρος του πασοκ και υποψήφιος πρωθυπουργός.


    Δε βλέπω να μπαίνουν στη βουλή την επόμενη φορά…
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ»


    Tην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «χτύπησαν» γύρω τις 06:00 σήμερα το πρωί οι Anonymous Hackers.



    Στο μήνυμά τους, καταγγέλουν την υπαγωγή της χώρας και του λαού στο ΔΝΤ, την ΕΕ και τους τραπεζίτες ενώ ρίχνουν τα βέλη τους και προς τη Διεθνή Συμφωνία ACTA (Διεθνής Εμπορική Συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης ACTA - Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement), η οποία καταπνίγει την ελευθερία λόγου στο Internet.

    Το μήνυμα των Anonymous, έχει ως εξής:
    «Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε. Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά.

    Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι κρίμα. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.

    Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.


    «Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».
     
  9. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ειναι σκληροι και τους λενε βιταμ.

    Το θεατρο συνεχιζεται.
     
  10. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Με G3 με M1 και την καραμπίνα του παππού με το χωνί,
    θα παρουμε την Ελλαδα πισω σπιθαμή προς σπιθαμή!
    Ο καιρός του Λόγου πέρασε... Λογο τώρα εχει η ράβδος...

     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2012
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Κλειδώνουν» τα 11 επώδυνα μέτρα
    8/2/2012 12:24:00 μμ
    Του Κωνσταντίνου Ρομποτή

    Περικοπές έως 600 εκ. ευρώ καλείται να εξασφαλίσει η κυβέρνηση ώστε η τρόικα να κάνει αποδεκτές τις νέες συμβιβαστικές προτάσεις για τρία ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά και να ανοίξει ο δρόμος για την υπογραφή του προμνημονίου. Η τρόικα απαιτεί μέτρα της τάξης των 3,3 δισ. ευρώ.

    Έως τώρα οι περικοπές οι οποίες φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» είναι:

    • Η μείωση κατά 22% του κατώτατου μισθού για όλους τους εργαζομένους.

    • Η μετενέργεια, το δικαίωμα του υπουργού Εργασίας να δίνει παράταση στην ισχύ των Κλαδικών Συμβάσεων, θα διατηρηθεί μόνο για τον βασικό μισθό και κάποια βασικά επιδόματα αλλά θα μειωθεί σε τρεις μήνες.

    • Για τις συντάξεις προβλέπονται τα εξής σενάρια με στόχο την εξοικονόμηση 600 εκατ. ευρώ περίπου:

    1. Μείωση 15% όλων των επικουρικών συντάξεων πάνω από 150 ευρώ

    2. Μείωση 10% στις επικουρικές συντάξεις πάνω από 150 ευρώ και 5% στις κύριες πάνω από 1.200 ευρώ

    3. Μείωση 5% στις επικουρικές συντάξεις και 10% στις κύριες

    4. Οι επικουρικές συντάξεις δεν θα επηρεασθούν αλλά θα μειωθούν 20% οι κύριες συντάξεις πάνω από 1.200 ευρώ

    • Αλλαγές στις συμβάσεις και τους κανονισμούς εργασίας των ΔΕΚΟ που θα οδηγήσουν στην κατάργηση κάποιων ειδικών προνομίων των εργαζομένων αλλά και σε άρση της άτυπης μονιμότητας.

    • Συρρίκνωση του δημοσίου τομέα με απολύσεις 15.000 εργαζομένων, καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων και οργανισμών.

    Αναφορικά με τις δαπάνες που θα περικοπούν στο πλαίσιο του πακέτου των μέτρων συνολικού ύψους 3,3 δισ ευρώ προβλέπεται:

    • Μείωση κατά 400 εκ. ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

    • «Ψαλίδι» 1,1 δις ευρώ στις δαπάνες για Υγεία και 50 εκ. ευρώ στις εφημερίες γιατρών

    • Κόβονται 300 εκ ευρώ από τις αμυντικές δαπάνες,

    • Μείωση 200 εκ. ευρώ στις επιχορηγήσεις φορέων του δημοσίου

    • Περικοπή 70 εκ. ευρώ στο εκλογικό επίδομα

    • Μείωση 40 εκ. ευρώ τα πολυτεκνικά επιδόματα

    ...............

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. male_slave

    male_slave Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    σχοινι και σαπουνι θελουν και οι 300!!!
     
Thread Status:
Not open for further replies.