Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αυτο δεν είναι τίποτα. Σε ενα αλλο νήμα ενας κατα δηλωση του Κ λεει οτι λεει και πολλοι βγαζουμε ψυχιατρικες διαγνώσεις , στην πρωκτοσκοπιση θα κωλόσουμε    
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ανακρεόντα
    Το πρώτο πού ρώτησα επανειλλημένα, μετά από 400 πόστ, είναι αν τελικά την γάμισε ο Αφένταρος... δες και τί είπε ο κορνήλιος, προφανώς σκωπτικά και προφανώς γιατί η νηματοθέτις είχε ανάγκη να κάνει γκάλοπ και οι υπόλοιποι, της απαντούσαν σοβαρά (εκτός του συγχωρεμένου και κάποιων άλλων λίγων)


    Με έχεις δει συχνά να συμμετέχω σε τέτοια νήματα? Γενικώς με έχεις δει να επικαλούμαι τη βίβλο του ΒΔΣΜ, τους δεινόσαυρους του βδσμ, την θεωρία του βδσμ, την θρησκεία του βδσμ? Τυχαίο, δε νομίζω...

    Στα υπόλοιπα θα επανέλθω για να τα συζητήσουμε, γιατί δε νομίζω ο απόψεις να είναι τόσο διαφορετικές, αν φύγουν από τη μέση το ποιος είναι τί και πώς και μπορέσω να αρθρώσω λέξη χωρίς να ορμήξετε.

    Οι χαρακτηρισμοί, περί κλειστόμυαλού, ανοιχτόμυαλου, οι ύβρεις σε διπλανά νήμτα σλλά και σε αυτό το νήμα περί ασχετοσύνης, τα ρεπ περί αστυνομίας του φόρουμ, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια περί του τρόπου της συζήτησης και του αν στήνεται ή όχι δικαστήριο για τη διαφορετική άποψη, την ό π ο ι α διαφορετική άποψη. Απλά για να είμαι ειλικρινής από μεριάς μου, άλλες φορές στο βαθμό που με αφορούσαν τα άφηνα να πέφτουν κάτω για δικούς μου λόγους. Αυτή τη φορά λέω να τα σηκώσω.

    @atasai
    Δυστυχώς, δεν μπορώ να σου δείξω,ή να σε πείσω απλά μόνο να σου πώ ότι γίνεσαι πολύ προσβλητική και συκοφαντική απέναντί μου. Έβαλες χυδαία λόγια και ιδέες στο στόμα μου που δεν είναι δικές μου, μόνο και μόνο για να υποστηρίξεις την άποψή σου. Δεν επιθυμώ να κάνω κάτι γι αυτό, να αντιπαρατεθώ, ή να διαγράψω τα πόστ που με προσβάλλουν. Ελπίζω α μη τί άλλο να σεβαστείς την επιθυμία μου να μην αλληλοεπιδρούμε.
     
  3. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εγω που γαμηθηκα την πρωτη φορα χωρις λιπανση απο καλου μεγεθους πεος χωρις να πονεσω ιδιαιτερως (περα απο το μικρο τσουξιματακι που ειναι φυσιολογικο λογω της στενοτητας της περιοχης), πειραζει? Μηπως κατι δεν εγινε σωστα και δεν μετουσιωθηκε σε βιαιη-επωδυνη πραξη η εμπειρια μου? Πρεπει να προβληματιστω για αυτο ισως?  

    Απο την αλλη εχω κοψει διεισδυση επειδη το joystick ηταν πολυ(!) μεγαλο. Να φανταστεις ακομα και οταν μου μαμαει το cookie μου χρησιμοποιουμε λιπανση γιατι χωρις αυτη θα το καψω! Και με αυτα τα δεδομενα το λεω πολυ ειλικρινα θελω να με ξαναπαρει απο πισω (ενταξει εστω να προσπαθησουμε παλι). Νομιζω οτι αυτο πρεπει να με προβληματιζει περισσοτερο απο ολα δεδομενου οτι ανατομικα-φυσιολογικα μια γυναικα δεν ερεθιζεται απο πισω σε αντιθεση με τους ανδρες που χυνουν-λιωνουν απιστευτα πολυ απο εκει.
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Και ποιος σου είπε ότι η βια έχει ως συνέπεια τον πόνο...?
        Αυτόν να πας να ρωτήσεις, όχι εμένα.
     
  5. atasai

    atasai Regular Member

    elfcat, θα απαντάω όποτε κρίνω ότι μου απευθύνεσαι, τουλάχιστον (αν δεν βαριέμαι).

    Εκεί που βλέπεις μερικούς ανθρώπους σίγουρους για την άποψή τους, πας να τρίψεις τα διαλεκτικά σου αυτάκια πάνω τους γουργουρίζοντας και ξεκινάει γατοπόλεμος. Νιαρ!

    Έγραψα τόσες καταραμένες λέξεις πάντως, νόμιζα ότι ήταν σαφές ότι δεν έχω πρόβλημα με την Κίτσα ή την Μελπωμένη (όπως ο ρατσιστής με τα δυτικά προάστεια Ανακρέων), αλλά με τον ψυχαναλυτικό Λόγο που ξεπροβάλλει ως θέσφατο από το στόμα του οποιουδήποτε. Και αναρωτιέμαι αν μπούμε στην διαδικασία να λέμε εδώ μέσα το τι είναι ψυχικά υγειές με αυτούς τους όρους, ποιος διάολο θα μείνει.

    Οι άντρες που γαμούν γυναίκες κολπικά, ιδανικά μονογαμικά και τους φέρνει η μαμά τους γιουβαρλάκια το σαββατοκύριακο όταν πάει επίσκεψη;

    Αν θέλεις να διαγράψω το σχόλιο με το με πηδάει αδερφάρα το κάνω, πάντως ξαναλέω ότι δεν θεωρούσα ότι αυτό είπες εσύ, αλλά ότι τελικά ο Ψ λόγος έρχεται και νομιμοποιεί τέτοιες προτάσεις με μια κουλτουριάρικη επικάλυψη.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Καλώς, δέχομαι αυτό που λές, με μια σημείωση, ότι εγώ δεν αναφέρθηκα σε τίποτε ψυχαναλυτικό. Δυο φράσεις έγραψα. Αυτά.

    Ivory, για να σε βοηθήσω λίγο, όταν ένα μικρό παιδάκι, με χτυπήσει, ασκεί βία πάνω μου. Αυτό δε σημαίνει ότι μου προκαλεί πόνο. Θέλεις καμία άλλη διευκρίνηση ή σκοπέυεις να συνεχίζεις να συμπληρώνεις από μόνη σου, όσα δεν είπα? Κατά τα λοιπά για τυχόν άλλους προβληματισμούς σου περί της σεξουαλικής απολάυσεως σου, θα σου πρότεινα να τους απευθύνεις, στον Ασκητή, που τον επικαλεστήκαμε και προσφάτως σε αυτό το φόρουμ ή σε διπλανό νήμα που δίδονται ψυχολογικές συμβουλές. Εγώ δυστυχώς δεν κατέχω.
     
  7. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μα σου λεω οτι δεν ηταν καθολου βιαιη πραξη. Καμια απο τις δυο εμπειριες που περιγραφω.

    Και ξαναλεω μηπως οι γυναικες που το παιρνουν απο πισω ειναι πιο ανωμαλες ή μαλλον μη φυσιολογικες για να ειμαι anatomical correct απο τους ανδρες που το κανουν?

    Και οπως ενας Κ ανδρας "δεν επιτρεπεται" λογω στατους να ερεθιζεται πρωκτικα, μηπως να κανουν και ολες οι υ κλειτοριδεκτομη για να γινουν επιτελους true υ?
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Σου απάντησα ακριβώς παραπάνω.
     
  9. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αφου δεν γνωριζεις αγαπητη μου καλυτερα μην μιλας εκ μερους ολων των γυναικων γιατι το πρωκτικο σεξ δεν αποτελει για ολες τις γυναικες βιαιη και επωδυνη πραξη. Αυτο ηθελα να πω με τους προβληματισμους μου περι των σεξουαλικων μου απολαυσεων.

    Περιμενω ομως απαντησεις απο ολους στην προταση μου για κλειτοριδεκτομη των υ.
    Εφοσον η πρωκτικη απολαυση μειωνει η ακομα καλυτερα ακυρωνει την κυριαρχικοτητα ενος Κ μηπως να επεκτεινουμε τη λογικη αυτη και στα υ? Γιατι εμενα η προταση αυτη εχει περισσοτερη λογικη μιας και το υ ειναι κατωτερου και σκοπος του ειναι η ικανοποιηση του Κ και οχι του ιδιου.
    Εσεις τι λετε?
     
  10. Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εγω συμφωνώ να γίνεται κλειτοριδεκτομη των υ. Προτείνω μάλιστα να γίνεται και κατι σαν γιορτη με ψυτα κοντοσουβλι λουκανικα κοκορετσι και τα εξοδα να αναλαμβανει ο Κ
     
  11. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αυτή η σχέση πρέπει να σταματήσει πάραυτα. Σύμφωνα με έγκυρες ευγονικές πηγές τα cookies και τα joysticks (ω καιροί, ω ήθη) πρέπει να είναι συμβατά μεταξύ τους, ειδάλλως μιλάμε για φυλετικό μπαστάρδεμα. Ο νεαρός πιθανόν να χρειαστεί την συμβουλευτική μου μετά το επιβεβλημένο τέλος.
     
  12. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Νιε! Νιε! Νιε! Και τζατζικακι! Μην ξεχναμε το τζατζικακι!
    Ειμαι κοιλιοδουλο πλασμα!