Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. DiDi

    DiDi Regular Member

    Τελικά τον ιππεύσαμε ή όχι? (θέλω λεπτομέρειες)
     
  2. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ζούμε μεγάλες στιγμές. Δεν περιγράφω άλλο.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?



     
     
  4. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εχω αφοπλιστικο χιουμορ παιδι μου! 
     
  5. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Στέρησέ του τη χαρά.
     
  6. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    "Εχω μια απάντηση, θα μου πείτε την ερώτηση;"
    Ο Γούντι Αλεν σε προφητικές στιγμές περιγράφει το φόρουμ μας​



    @ivory

    Καλωσήρθατε στην πιο τρελλή παρέα του Ιντερνετ, όπου ο καθένας μπορεί να επινοήσει μια ερώτηση για να δώσει την απάντηση που έχει, λες και αν την παρουσίαζε ως απλή άποψη θα τον περνάγαμε για λιγότερο έξυπνο.

    Για πολλοστή φορά, να σας παραπέμψω στα παραπάνω ποστ και να σας επισημάνω ότι ΟΥΔΕΙΣ σκέφθηκε να αρνηθεί στον άνδρα, Κυρίαρχο ή υποτακτικό ή ντουμπλ φας, την πρωκτική απόλαυση.

    Συζητούσαμε, όταν μπήκατε, για το αν το στραπόνισμα του Κυρίαρχου από την υποτακτική του, τού στερεί κάπως την Κυριαρχία του ή όχι.

    Για να το πάμε κι ένα βηματάκι παραπέρα, δεν νομίζω πως κάποιος Κυρίαρχος θα αρνιόταν εύκολα ένα ωραίο γλειψιματάκι στην κωλοτρυπίδα από την υποτακτική του, που όσο να πεις, δίνει μια αξιοπρεπή πρωκτική απόλαυση και κάνει και κάπως πιο υποτακτικό, και μιας και έχουμε τόσες κοπελιές εδώ μέσα που νοιάζονται για την πρωκτική απόλαυση του άνδρα ας το σκεφτούν κι αυτό (τί έγινε κορίτσια; μας πιάσαν τα ταμπού κι οι σιχασιές τώρα; ελπίζω πως όχι..).

    Κι ακόμα παραπέρα: αφού πήρε και περσοναλ εξπίριενς τροπή το νήμα και γίνονται και περιγραφές στάσεων ("Στάση Λυσιατρείο, θα κατέβει κανείς;" - παλαιά ατάκα για όσους πρόλαβαν εισπράκτορες...) να πούμε και τούτη: τί ωραίο, και Κυριαρχικό, να γαμάς μια υποτακτική και την ίδια ώρα μια άλλη να σου γλείφει την κωλοτρυπίδα, ε; Εκεί να δεις πρωκτική απόλαυση...

    Λοιπόν, να δώσω και γω μιαν απάντηση σε ερώτηση που δεν μου έγινε: ναι, δέχομαι. Αν υπάρχουν τέτοια πρόθυμα κορίτσια, εξαιρετικής εμφάνισης, ας αφήσουν κανά PM, σε δυάδες πάντα. Υπόσχομαι αν έρθουν πάνω από δύο δυάδες, κάθε επόμενη δυάδα θα πηγαίνει στον Κόρνι.

    Dream

    ΥΓ. Στα υπόλοιπα ποστ που μεσολάβησαν είδα αρκετές απόψεις που θα μπορούσαν να συζητηθούν, ανακατεμένες με έναν πολύ σκληρό βανδαλισμό του νήματος από ανθρώπους που επέλεξαν να φέρουν την συζήτηση στον σεξουαλικό προσανατολισμό του υποτιθέμενου Κ και μάλιστα με παρελκυστικές και συχνά υστερικές ατάκες του στυλ "ο πούστης είναι μάστερ;" και "αν δεν θες να γαμηθείς με αδερφάρα". Αλλη καραμπινάτη περίπτωση απαντήσεων σε ερωτήσεις που δεν τέθηκαν, λες και πρέπει κανείς να έχει ανεμόμυλο απέναντί του για να ... ξιφουλκήσει. Θα σκεφτώ αν έχει νόημα να απαντήσω σε κάποια ουσιαστικά πράγματα που (κατά λάθος  ειπώθηκαν.
     
  7. Emiris

    Emiris Regular Member

    Παιδιά με αυτά που διαβάζω δεν νομίζω πως θα το αντέξω για πολύ το φόρουμ.
    Αρχίζω και λακίζω.  
     
  8. Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?


    ...Ο οποίος ήδη είναι "λιγότερο αφέντης" οπότε γλιτώνουν και αυτες το δίλλημα και όλο το υπολοιπο φορουμ
    Τι σε χαλάει;​
     
  9. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @tender

    Ας αρχίσω από αυτό, γιατί θα πω κάτι σημαντικό: η ετεροφυλοφιλία δεν ορίζεται αρνητικά, ορίζεται θετικά.

    Δλδ. ετεροφυλόφιλος άνδρας δεν είναι αυτός που σιχαίνεται την ιδέα να πάει με άλλους άνδρες, είναι αυτός που γουστάρει, ενεργητικά, να πηγαίνει με γυναίκες. Αντίστοιχα, ετεροφυλόφιλη γυναίκα είναι αυτή που γουστάρει να πηγαίνει με άνδρες, που θέλει και επιδιώκει να νιώθει μέσα της το σφύζον και παλλόμενο καβλί, αν γίνομαι κατανοητός.

    Οπότε, "μια υποτακτική που έχει gay Master σε μια M/s σχέση" έχει μεγάλο λούκι να τραβήξει χωρίς να δει χαρά στα σκέλια της, αν γίνομαι κατανοητός.

    Αν δεν γίνομαι κατανοητός, να γίνω: ετεροφυλόφιλη είναι η γυναίκα που γουστάρει τον πούτσο και ετεροφυλόφιλος ο άνδρας που γουστάρει το μουνί. Οχι η φοιτητριούλα και ο φοιτητριούλης που δοκιμάζουν διάφορα να δουν τί τους ταιριάζει. Αυτή είναι μια έγκυρη αναζήτηση παρατεταμένης εφηβείας, και μπορεί να μην τελειώσει ποτέ και να μην κατασταλάξουν και ποτέ και με γεια τους και χαρά τους, έχουν τον θαυμασμό μου που συνεχίζουν να απολαμβάνουν αυτά που τους αρέσουν.

    Γι αυτό και μια τέτοια σχέση μπορεί να είναι μόνο μια θεωρητική, γλωσσική κατασκευή, δεν μπορεί να υπάρξει και να είναι σχέση (αν δεν θεωρούμε "σχέση" μια αλληλουχία τηλεφωνικών ή δια ζώσης εντολών και ολίγον από μπούφλες) και την έφερα ως παράδειγμα του: μην παρασύρεστε από τις γλωσσικές κατασκευές και φαντασιώνεστε πως ό,τι ονομαστεί μπορεί και να υπάρξει.

    Τα άλλα με την υποτακτική που Αφέντη δεν βρίσκει και γίνεται Αφέντης του εαυτού της ώσπου να βρει αντάξιό της Αφέντη δεν τα βρίσκω σχετικά με αυτά που έγραψα, και εν πάση περιπτώσει έχουν ξανασυζητηθεί και θα ξανασυζητηθούν, καθόσον το 70%+ των υποτακτικών γυναικών εδώ μέσα είναι ατίθασα άτια, σκλάβες που δεν χαρίζονται και γενικά αυτές που δεν βρίσκουν αντάξιό τους. Τί να κάνουμε, μαζέψαμε τις καλυτερότερες...


    Αν εννοείτε μια γυναίκα να έχει γαμηθεί με πέντε διαφορετικούς άνδρες, ναι, νομίζω ότι αν στις πέντε δοκιμές μια γυναίκα δεν έχει γνωρίσει τη χαρά στα σκέλια της δεν μπορεί πια να ρίξει το φταίξιμο στους άτσαλους και τους μικροτσούτσουνους. Καλύτερα να επενδύσει στο φαντασιακό της. Εξάλλου, κι οι τηλεΜάστερς, άνθρωποι είναι. Τί θα γίνουν αυτοί; Κλέφτες;

    Αν είναι άνδρας, έχει γαμηθεί πέντε φορές ή/και με πέντε άλλους άνδρες, και δεν το έχει νιώσει, μήπως να σκεφτεί ότι είναι στρέιτ, όσο ντροπή και αν του προκαλεί αυτό;

    Να πιστέψω ότι έχει μπει ο Ασκητής στο φόρουμ και γράφει με κάμποσα παρωνύμια; Νομίζω ότι κι αυτό, όπως κι εκείνα που διάβασα με το στραπόν, ότι αν γίνει σωστά, υπό την σωστή γωνία και τρυφερά δεν είναι βίαιο και κατακτητικό μου θυμίζουν τη στάνταρ απάντηση που δίνει, με κάποια συστολή πάντα, όταν η Ελένη τον ρωτάει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για το πρωκτικό σεξ που κάποιες γυναίκες δεν το δέχονται: "Ολα μπορούν να γίνουν, με σεβασμό και αγάπη" 

    Οπωσδήποτε θεμελιώδες. Αλλά δεν είναι και λόγος, σε έναν ευάλωτο άνθρωπο που βρήκαμε να του χώσουμε ένα μαρκούτσι 40 πόντους στον πισινό, είναι; Αν είναι ευάλωτος -κατά δήλωσή σας- ας τον πάρουμε μια αγκαλίτσα, να του κάνω εγώ γούτσου-γούτσου, να του κάνω κουπεπέ, να το πάω άτα κλπ. Μην μου πείτε ότι χάνει σε Κυριαρχία με το γούτσου-γούτσου, αλλά με την ψευδόπουτσα στον πισινό δε χάνει...



    Εδώ, σας έχασα πλήρως. Αν μιλάτε για την παρθενία του κώλου του άνδρα, αυτή εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα στον πολιτισμό και δικαίως πολύ σύντομα θα εξαφανιστεί και πάλι. Μιλάτε γι ατην παρθενία της γυναίκας; Τί δουλειά έχει η παρθενία κι ο γάμος με την απόλαυση και τη juissance; Η παρθενία ως θεσμός στήριζε το να ΜΗΝ φτάσει ούτε η γυναίκα στη juissance, αφού δεν μπορούσε να φτάσει ο άνδρας. Κι όσο πιο πολύ αργούσε να την υποψιαστεί (τη juissance) τόσο "καλύτερα" για τον άνδρα.

    Πολιτισμικά, ξεφύγαμε στη Δύση από αυτό, γιατί διαπιστώσαμε ότι βλάπτει περισσότερο τον άνδρα, παρά τον ωφελεί. Κι έτσι σήμερα στη Δύση υπάρχει η μεγαλύτερη απόλαυση, συνολικά, σε ποσότητα και ποιότητα, για άνδρες και γυναίκες, από όλες τις κοινωνίες που πέρασαν μέχρι τώρα, των πρωτογόνων συμπεριλαμβανομένων.

    Και θα επιμείνω όσο επιμένετε όλοι εδώ να μετατοπίζετε τη συζήτηση: δεν τρέμει η Κυριαρχία του όταν κάνει bottoming. Τρέμει όταν η υποτακτική του τον ξεκολλιάζει με το στραπόνι. Γι αυτό έβαλα σε bold τα floggers που ανέφερε η Pheadra. Δεν είναι το ίδιο πράγμα.

    Ρωτάτε όμως και δύο, φρονώ, ουσιαστικά πράγματα:

    1) Ο Κυρίαρχος δεν θα πράξει υπερ της επαναφοράς της προτέρας κατάστασης αμέσως μετά το στραπονάρισμα;

    Ναι, υποθέτουμε ότι θα πράξει. Ομως εδώ μπαίνουμε σε μια συζήτηση επιπέδου σημερινής αριστεράς και καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο. Δηλαδή, αρχίζει μια κουβέντα κλίμακας. πόσο πια αναζητεί αυτός την με τέτοιο τρόπο πρωκτική απόλαυση; πόσες φορές τον στραπονάρει την ημέρα η υποτακτική του; τρείς; πέντε;

    Ξέρετε, εδώ δεν έχει προστάτη να τον προστατέψει με το να μην του σηκώνεται, οπότε μπορεί να παρασυρθεί και να της το ζητάει όλη μέρα και υπάρχει και ο γαστροκνημικός, τον οποίον αν του τον τσακίσει, ούτε βήμα δεν θα μπορεί να κάνει, θα σούρνεται, πόσο μάλλον να κυριαρχήσει...

    2) Τί εννοεί ο DreamMaster η Κυριαρχία του υποχωρεί και τρέμει;

    Θα το πω πυκνά, αλλά εσείς τουλάχιστον θα το καταλάβετε πιστεύω. Εννοεί το εξής. Ο άνδρας που περιγράφουμε (φανταστικό πρόσωπο και ουδεμία σχέση με γνωστά πρόσωπα κλπ. κλπ.) έχει παραδωθεί στην χίμαιρα ότι μπορεί να προσεγγίσει την juissance και δη από την πίσω μεριά. Εχει συνεπώς αρνηθεί την παραίτηση από το αδύνατο (η οποία παραίτηση είναι δείγμα Κυριαρχίας) και έχει εγκλωβιστεί στην επιδίωξη του αδύνατου.

    Εχετε εσείς καλύτερο δείγμα υποτακτικής συμπεριφοράς (που ίσως κρύβει υποτακτική ψυχολογία) από την επιδίωξη του αδύνατου;

    Dream
     
  10. voluptas

    voluptas Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ βλέπω αυτό το ποστ και είπα μετά από πολύ καιρό να απαντήσω:

    ναι τον κάνει λιγότερο αφέντη. Βασικά δεν είναι αφέντης πλέον, δεν ξέρω τι είναι αλλά αφέντης αφέντης 100% δεν είναι..

    δλδ. αν τον ικανοποιεί να τον μαστιγώνουν? και τον μαστιγώνει η υποτακτική? μην πει κανείς ότι ειναι ο αφέντης επειδή επέβαλλε να τον μαστιγώσουν.. νομίζω τόσο απλό είναι
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?


    Ήταν που λες, ένας μαφιόζος -και μιλάμε για αρχινονό- ο οποίους γούσταρε νεαρούς άνδρες. Να τον πηδάνε, να τους τσιμπουκώνει κλπ κλπ.

    Ποιος λες να είχε το πάνω χέρι στην όλη φάση; Ποιος λες να ήταν το αφεντικό σε αυτό το session?

    Η εξουσία ανήκει σε αυτόν που επιβάλει το θέλω του όποιο και να είναι αυτό. Αν λοιπόν ο κάποιος επιβάλει σε κάποιον άλλον το "βάρα με με το μαστίγιο και σκίσε με με το strapon για να μη σε κάνω λωρίδες" ο πρώτος είναι ο αφέντης και ο δεύτερος, ο φουκαράς με το strapon και το μαστίγιο, είναι ο σκλάβος. Για έλα στη θέση του σκλάβου, γεμάτος αβεβαιότητα για το πόσο μπορείς να πονέσεις ή ποια είναι τα όρια, όταν ο άλλος αντί για safeword μπορεί θα σε πιάσει να σε βάλει κάτω και να σε πατήσει.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    Πόσο πιο απλό να γίνει;
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αριόχ, φαντάζεσαι το μαφιόζο με το μαρκούτσι στο κώλο να απειλεί τους νεαρούς αντρες κι αυτοί από το φόβο τους να του το χώσουν μια και έξω και να του βγει από το λαρύγγι... γάμισε το, θα γεμίσει ο τόπος αίματα και σπέρμα... Άντε μετά να σηκωθεί ο νονός να τους πυροβολήσει...

    Πάντως έχει ενδιάφερον σα σενάριο...  

    Πάντως άστα αυτά τα τρομακτικά γιατι ο Emiris δήλωσε ότι με αυτά που διαβάζει εδώ μέσα θα φύγει...