Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Devil Inside, στις 8 Φεβρουαρίου 2012.

  1. Devil Inside

    Devil Inside New Member

    Αναφέρομαι σε άτομα του φύλου και BDSM προσανατολισμού που ενδιαφέρει τον καθένα μας, με τα οποία απώτερος σκοπός είναι η σύναψη σεξουαλικής και συναισθηματικής σχέσης και όχι σε άτομα με τα οποία μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις για το BDSM.

    Το εδώ forum βρίθει από εξαιρετικά ενδιαφέροντες εκπροσώπους της δεύτερης κατηγορίας. Όσον αφορά την πρώτη όμως, εγώ δεν έχω όρεξη να στέλνω PMs σε όποιο νέο μέλος δηλώνει female submissive και δεν ποστάρει ποτέ... Οπότε εκτός αυτού του forum, πού κοιτάς; Υπάρχουν στην Αθήνα στέκια που να μαζεύουν κόσμο με BDSM γούστα; Όποιος / όποια γνωρίζει για άλλες πόλεις είναι εξίσου καλοδεχούμενος να κάνει post, για να διαφωτίσει μέλη που πιθανώς έχουν την ίδια απορία με εμένα και δε μένουν στην Αθήνα.
     
  2. PhoenixN

    PhoenixN New Member

    Απάντηση: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

    Εγώ από θεσσαλονίκη είμαι, δν γνωρίζω δυστυχώς στέκια αλλά με ενδιαφέρει το θέμα. Ελπίζω να βρεθεί κάτι.
     
  3. dimitrisg

    dimitrisg Regular Member

    Απάντηση: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

    μακαρι να αποκαλυφθουν και σε μας αυτα τα στεκια (αν υπαρχουν) για θεσσαλονικη!!!
     
  4. Λοιπόν παιδιά φουριόζικα , επειδή βλέπω ότι κανείς δεν θα σας πει «τα μυστικά» , θα σας τα πω εγώ. Δεν αναφέρομαι μόνο σε σενα αλλα σε όλους τους καινούργιους που ανοίγουν νήματα και λενε η ρωτουν παρόμοια πραγματα
    1)Δεν υπάρχουν δυο κατηγορίες. Τα ίδια άτομα που ανταλλάσουν απόψεις πάνω στο bdsm συνάπτουν και ερωτικές bdsmικες σχέσεις , οπότε φίλε μου αυτά που σκέφτεσαι να τα ξεχάσεις και χωρίς μελέτη κοκο δεν έχει (χε χε χε χε χε σαδιστικό γέλιο)
    2)
    Το πρώτο και σημαντικότερο προς την επίτευξη του σκοπού είναι να κάνετε κοινωνικές γνωριμίες με άτομα που ασχολούνται με αυτή την σεξουαλικότητα και αυτό σημαίνει πως όσο και να ζορίζεσαι , σε καμία περίπτωση και ποτέ των ποτών δεν πρέπει να σε βλέπουν με το πουλί στο χέρι η δεν πρέπει να γράφετε με το πουλί
    3)Μερικές φορές διάφορα μέλη διοργανουν ανοιχτές κοινωνικές συγκεντρώσεις όπου μπορείτε να πάτε και να γνωρίσετε κάποια άτομα αν είστε ενδιαφέροντες και σας δώσουν σημασία. Γίνονται και πριβε παρτυ όπου υπάρχει και bdsm παιχνίδι αλλά εσείς δεν μπορείτε να πάτε γιατί κανένας δεν θα σας καλέσει
    4)Ένα πρώτο καλό βήμα για να βρεθείτε καλεσμένοι σε ένα τέτοιο παρτυ αλλά και γενικά να γνωρίσετε κόσμο είναι να ξεχάσετε τι θέλετε και να αρχίσετε να γράφετε. Γνωριμίες εδώ κάνει όποιος θέλει αρκεί να γράφει καλά. (ότι κι αν σημαίνει αυτό)
    5)Ένας καλός τρόπος να μην σας δώσει σημασία καμιά είναι εξακολουθήσετε να λέτε ότι θέλετε να γνωρίσετε άτομα με «απώτερος σκοπός είναι η σύναψη σεξουαλικής και συναισθηματικής σχέσης και όχι σε άτομα με τα οποία μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις για το BDSM». η να στελνετε πριβέ μηνύματα.
    Οτι πολλοι κανουν διαφορα δεν σημαινει ντεφακτο οτι θα τα κανουν και με εσας. Αναπτυξτε μια κοινωνικότητα και δεν θα χασετε , θα δειτε οτι εχω δίκιο και θα με θυμηθητε. Σε διαφορετικη περιπτωση θα πεσετε πανω σε επαγγελματιες ,δεν θα γνωρισετε κανεναν και θα αποχωρησετε με το πουλι στο χερι.
    Δεν θέλει κόπο , θέλει τροπο και σε γενικές γραμμές ισχυει και εδω ότι ισχύει παντου ,
     
    Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2012
  5. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

    Στο κρεβάτι. Εκεί θα δείς, τι ψάρια έπιασες. Damn !
     
  6. Emiris

    Emiris Regular Member

    Ο Κορνήλιος για να τα λέει αυτά που λέει, κάτι θα ξέρει, θα ήθελα με τη σειρά μου όμως να προσθέσω ακόμα κάτι που τουλάχιστον ισχύει για εμένα.

    Όποιος ενδιαφέρεται να γνωρίζει υποτακτικές κοπέλες, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν χρειάζεται να ψάχνει σε εξειδικευμένους χώρους ούτε να περιμένει η κοπέλα να φοράει την ταμπέλα της υποτακτικής.
    Έξω στην κοινωνία το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών είναι έτοιμα να μας υποταχτούνε χωρίς να το ξέρουνε. Οι κοπέλες που βλέπεις εδώ μέσα στο φόρουμ δηλώνουν υποτακτικές ή σκλάβες διότι κάποιες εμπειρίες δυνατές στη ζωή τους τις έκαναν να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα για τη θηλυκότητά τους, να τα επεξεργαστούν, να αισθανθούνε περήφανες για αυτά, και εν τέλει να το δηλώσουν ανοιχτά.
    Οι περισσότερες όμως κοπέλες είναι διαθέσιμες να υποταχτούν στο άνδρα με τον οποίο θα κάνουν σχέση και δε το γνωρίζουν.

    Επίσης, δεν πρέπει να τους το λες από την αρχή αυτό που ψάχνεις. Το ότι έχεις συνειδητοποιήσει εσύ ότι είσαι κυρίαρχος δεν σημαίνει ότι έχει συνειδητοποιήσει και αυτή ότι είναι υποτακτική, και μόλις της πεις ότι τη θέλεις για «σκλάβα» θα φας κανένα βάζο στο κεφάλι.

    Οι κοπέλες δεν έχουν κάτω κεφάλι που να αποφασίζει για αυτές όπως συχνά συμβαίνει σε εμάς, με αποτέλεσμα να αποφασίζουν με το πάνω τους κεφάλι ή με την καρδιά τους. Άρα δεν υποτάσσονται για να υποταχτούν, υποτάσσονται επειδή έχουν γοητευτεί, ερωτευτεί, και έχουν νιώσει την παρουσία σου μέσα τους, τριγύρω τους, παντού. Άρα πρώτα ερωτευτείτε, και μετά σιγά-σιγά την κατευθύνεις εκεί που θες και αυτή ευχαρίστως θα ακολουθήσει.


    Προσωπικά εγώ ψάχνω πάντα ανάμεσα στις κοπέλες που δεν γνωρίζουν τίποτα περί κυριαρχίας/υποταγής, και προσπαθώ να αισθανθώ την θηλυκή τους υποτακτικότητα από τις κινήσεις τους, τον τρόπο που μιλάνε, τον τρόπο που κοιτάνε, τις επιλογές τους.

    Για να είμαι και τελείως ειλικρινής, μία κοπέλα που θα μου δήλωνε εξ αρχής «σκλάβα» θα με γέμιζε άγχος διότι δεν είμαι εγώ που την έχω οδηγήσει σε αυτή τη συνειδητοποίηση αλλά κάποιος άλλος.
    Άρα εγώ να την οδηγήσω που;
    Άρα από εμένα περιμένει ήδη τί;

    Όλα αυτά με γεμίζουν άγχος το παραδέχομαι. Προτιμώ να μου είναι bdsm-ικά παρθένα.

    Για αυτό το λόγο δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάποιο bdsm πάρτι. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον.
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

    χαρα στο κουραγιο σου..
     
  8. Devil Inside

    Devil Inside New Member

    Απάντηση: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

    Ρε Κορνήλιε, αυτό που ρώτησα όχι μόνο το παρερμήνευσες, του ξέσκισες τη μάνα και τον πατέρα...

    Ζήτησα να με καλέσει κανείς σε prive parties; Μήπως εξέφρασα και επιθυμία όποτε βλέπω στο δρόμο γυναίκα που μου αρέσει, να της χτυπάω παλαμάκια και αυτή να υποχρεούται να έρθει να μου πάρει πίπα;

    Ρώτησα κάτι απλό: Αν υπάρχουν μαγαζιά που να συχνάζει κόσμο που γουστάρει το αντικείμενο. Πώς οι gay έχουν τα gay bars; Αυτό. Καιρό πριν γραφτώ στο forum, είχα δει σε διαφήμιση της αρχικής σελίδας του site ένα τέτοιου είδους cafe, κάπου στον Κηφισσό αν δε με απατάει η μνήμη μου. Τότε ήμουν σε vanilla σχέση και δεν ασχολήθηκα. Για τέτοια μέρη μιλάω. Και ρώτησα τους πιο ψαγμένους να μου υποδείξουν που συχνάζει κόσμος του συναφιού μας.

    Και δε στέλνω PMs για να ψαρέψω γκόμενες. Το βρίσκω συμπεριφορά λιγουριού που βρίσκεται σε απόγνωση, άσε που δεν ταιριάζει στη νοοτροπία μου. Το internet είναι υπέροχο για να συζητάς και να ανταλλάσεις απόψεις, αλλά δε μου κολλάει το να προσπαθώ να γνωρίσω άτομα μέσα από αυτό. Και να πάει να γαμηθεί η γενιά του Facebook και οι φοβίες της για την face to face επικοινωνία...

    Σχετικά με το "τα ίδια άτομα που ανταλλάσουν απόψεις πάνω στο bdsm συνάπτουν και ερωτικές bdsmικές σχέσεις" προφανώς και ισχύει, αλλά ρίξε μια ματιά στο πόσοι είναι οι επισκέπτες και τα εγγεγραμμένα μέλη και μετά σύγκρινε τον αριθμό με τα ενεργά μέλη... Και υπάρχουν άτομα του forum που θέλω να γνωρίσω σε προσωπικό επίπεδο, αλλά αυτό καθαρά γιατί μου αρέσουν οι απόψεις τους και όχι γιατί ευελπιστώ μέσω αυτών να βρω σκλάβα.
     
  9. kiska

    kiska New Member

    Απάντηση: Re: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

    μπραβο !!!! ειναι και αυτι μια αποπσι ,πολλι λογικι !
     
  10. Devil Inside

    Devil Inside New Member

    Απάντηση: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

    Emiris, πολύ καλό το post σου και ορθά όλα όσα γράφεις. Επίσης μου αρέσει η προσέγγισή σου στο κτίσιμο μιας BDSM σχέσης.

    Το πρόβλημά μου είναι ότι παρότι οι περισσότερες γυναίκες (είτε το έχουν συνηδειτοποιήσει, είτε όχι) ρέπουν προς την υποταγή, δεν έχουν όλες το ψυχικό σθένος ή το χαρακτήρα που απαιτείται για να μπουν στο ρόλο της σκλάβας. Οι δύο τελευταίες σχέσεις μου είχαν dominance / submission σεξουαλικά παιχνίδια, αλλά τις έβλεπα ότι δεν τραβούσαν για παραπάνω πράγματα, όπως για παράδειγμα τα όσα περιγράφει ο Vakhos στο εξαιρετικό του thread. Έχει διαφορά μια vanilla σχέση με D/S περιεχομένο στο σεξ από μία αμιγώς BDSM σχέση. Και όπως εσένα δε σου πάει η καρδιά να αφήνεις γυμνή την κοπέλα σου στο διάδρομο της πολυκατοικίας για να την ταπεινώσεις, παρομοίως και εγώ δε θα μπορούσα να λειτουργήσω σε μια BDSM σχέση όπου η κοπέλα ανέχεται τα βίτσια μου, όχι επειδη είναι μαζοχίστρια, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλει να είναι μαζί μου και φοβάται να πως διαφορετικά θα με χάσει...
     
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;


    Denil Inside η τοποθέτηση και η προσέγγιση του Emiris είναι σωστή.

    Όσο για την έλλειψη ψυχικού σθένους ή χαρακτήρος των γυναικών, όπως γνωρίζεις, όλοι πάνε με τον νόμο των πιθανοτήτων, με μικρό πάντοτε ποσοστό επιτυχίας στον εντοπισμό της κατάληλης.Είναι καθαρά θέμα τύχης.
    Δεν τόχουν όλες.
    Όσο για εκείνες που δηλώνουν "σκλάβες" σε αυτόν εδώ τον χώρο, ....κράτα μικρό καλάθι ....για πολλές από αυτές ... 
     
  12. Re: Απάντηση: Πού μπορείς να γνωρίσεις άτομα με BDSM προτιμήσεις;

    Επειδη το περιμενα ειχα γραψει οτι
    Ειναι σύνηθες φαινομενο εδω να ρωτουν πως μπορουν να δυκτιωθουν , να γνωρισουν κοσμο να βρουν αφεντρα κλπ. Φυσικα αναφερωμουν σε ολα τα (κυρίως αντρικα) στατους και οχι μονο στο δικο σου
    Είσαι σίγουρος οτι είναι αυτο; Πολλες φορές το καθε ατομο αλληλεπιδρα διαφορετικα , αναλογως ποιον/α εχει απεναντι του. Δηλαδη κι εσυ μπορει να μην το εχεις η μαζι σου να μπορουν μεχρι ενος σημειου μονο. Απο την αλλη παλι ισως να εχεις δικιο και να ειναι ζητημα ψυχικου σθενους της καθε κοπελας.
    Ολη αυτη η κουβέντα περι θαρους και ψυχικου σθενους κλπ κλπ μου θυμιζει τη φράση "Θελει να γαμηθεί μαζι μου αλλα φοβάται" η το ακομα χειροτερο "θελει αλλα κολλαει επειδη εχει ηθικες αναστολες" Νομιζω οτι μονο ενας αντρας θα σκεφτοταν κατι τετοιο , οι περισσοτερες γυναίκες οτι θελουν το κανουν κι αν δεν το θελουν π για να μην φτυσουν στα ισα βρήσκουν διάφορες ευφανταστες δικαιολογίες  
    Ολα αυτα βεβαια δεν ειναι απόλυτα και δεν ισχύουν πάντα
    Ισως σε πολλες περιπτώσεις να είναι όπως τα λετε