Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. khdc

    khdc New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Πιστεύετε ειλικρινά ότι ταιρίαζει με τον ρόλο που έχει επιλέξει ο καθένας;​
     
  2. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Όχι.
    Πιστεύω απλούστατα ότι καθένας οφείλει να ακούει προσεκτικά
    αυτό που του λένε κάθε φορά τα άντερά του
    και ανάλογα να ενδύεται ρόλους.
     
  3. khdc

    khdc New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    σύ είπας : )
    αλλιώς χάνουμε την μπάλα ​
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @Anakreon

    Μια μικρή διευκρίνηση.

    Το θέμα περί πούστη μάστερ, που δεν σου απαντήθηκε, τουλάχιστον από εμένα, και όσα ωραία έγραψες περί του στραπονισμού σου, είναι γιατί όταν σου ζήτησα με να μου διευκρινήσεις τον ορισμό του πούστη για να σου απαντήσω, εσύ λες ότι τρολλάρεις.... Ως εκ τούτου δεν είχε νόημα να σου απαντήσει κάποιος . Το αναφέρω μόνο και μόνο για να ξέρουμε τί λέμε. Και για το τραγί που χύνει όταν το σττραπονάρουν μπορώ να σου πω... Θέλεις? Ή θα λές ότι τρολλάρεις... σαν καλό παιδί?
     
  5. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Καλημέρες, καλημέρες...

    ένα καλό σημείο για να καταλάβει κανείς πως ο διάλογος έφτασε στο τέ(ρ/λ)μα του είναι όταν η μία πλευρά εξαντλήσει όλα της τα επιχειρήματα και φτάσει (αναγκαστεί  να καταλήξει σε αντ χόμινεμ, δλδ. να επιτεθεί στο πρόσωπο του συνομιλητή και όχι στις σκέψεις, στις ιδέες και τις λέξεις του.

    Ετσι, σταδιακά, από προχτές βράδυ ένα κεντρικό "επιχείρημα" εναντίον της θέσης μου ότι ο Κυρίαρχος που στραπονίζεται από την υποτακτική του χάνει σε κυριαρχία είναι ότι αυτό το λέω επειδή είμαι νάρκισσος, ταρίφας, πάντρε παντρόνε κλπ. κλπ.

    Εμένα δεν μου έχουν τελειώσει τα επιχειρήματα, οπότε δεν μου χρειάζεται να χαρακτηρίσω κανέναν.

    Ας κάνω μια γλαφυρή τελική προσπάθεια να σταματήσω το σούρσιμο της συζήτησης και του νήματος μακριά από την Κυριαρχία και την υποταγή, σε έναν χώρο που κάποιοι έχουν -δικαίως ή αδίκως- τον καημό τους να μεταφερθεί.

    Λέγω και ερώ:

    Ο Κυρίαρχος που ζητά από την υποτακτική του να τον στραπονίσει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.


    Επίσης, ο οποιοσδήποτε άνδρας, Κυριαρχικός ή μη, δέχεται ο ίδιος ή προβαίνει κατ΄αντιστοιχία σε άλλους άνδρες, σε εισδοχή πέους ή αντικειμένου - ανεξαρτήτως μεγέθους, υλικού, κλπ. κλπ, στον πρωκτό ή άλλο φυσικό ή τεχνητό άνοιγμα του σώματός του, περιστασιακά ή συστηματικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.


    Για την ακρίβεια, η λέξη "πούστης" δεν εμπεριέχεται στο σύνηθες λεξιλόγιό μου περί τα σεξουαλικά, γιατί είναι μια λέξη που μεταφέρει αξιολογικό χαρακτηρισμό για τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιου άνδρα. Ας πούμε, λέμε "μου φέρθηκε πούστικα", δεν λέμε "μου φέρθηκε ομοφυλοφιλικά" ή "μου φέρθηκε gay".

    Αφού ξεκαθαρίσαμε, ελπίζω, αυτό, ότι το στραπόν, το γκαβλί, ή και η παντόφλα στον κώλο ενός άνδρα δεν τον κάνει "πούστη" και λιγότερο άνδρα, τώρα που έκανα και τη δήλωση νομιμοφροσύνης στην ελευθεροφροσύνη που κάποιοι δείχνετε να την εξαρτάτε ιδιαζόντως από την κωλοτρυπίδα, μπορούμε να δούμε και το υπόλοιπο 0,0001% των επιχειρημάτων.


    Ακριβώς το ίδιο σημαίνει και για μένα, και γι αυτό προσπαθώ να καταλάβω πώς επιΒΑΛΕΙ κάποιος την ώρα που του το επιΒΑΖΕΙ η υποτακτική του;

    Επειδή εδώ μέσα αρέσει σε όλους να φέρνουν αντιπαραδείγματα από τα άκρα, ας παίξω και εγώ αυτό το παιχνίδι:

    αν ο Κυρίαρχος θελήσει να επιβάλει στην υποτακτική του να τον σκοτώσει και αυτή τον υπακούσει, ως όφειλε σαν καλό σκλαβί, πάλι Κυρίαρχος της θα ναι την ώρα που τον σκοτώνει ή μήπως και μετά; Ελπίζω να μην σας διαφεύγει ότι για τους νεκρούς δεν χρησιμοποιούμε στα ελληνικά την λέξη Κύριος - κάποιος λόγος θα υπάρχει....

    Είναι πράγματι ενδιαφέρον, και σας το είπα με χίλιους τρόπους: όσο μένουμε στο βασίλειο της "θέλησης", ο Κυρίαρχος κυριαρχεί. Αλλά το βασίλειο της θέλησης, εκεί που γίνεται πάντα το θέλημά Του, επάγει αναγκαστικά μια θεολογία, (αυτό μασήστε το όλοι καλά, μην το καταπιείτε αμάσητο) και δεν μπορώ να παρακολουθήσω μια τέτοια συζήτηση, είτε την κρύβει την θεολογία, είτε την φανερώνει με την επιθυμία της παραβατικότητας.

    Μόλις μπούμε στον κόσμο των πράξεων, εκεί μπορώ να συζητώ. Και θα σας λυπήσω αν σας πω ότι Κυρίαρχος που δεν επιβεβαιώνει την Κυριαρχία του στην πράξη, είναι καταδικασμένος να ζει πρωτίστως την Κυριαρχία του στο νου, και την θεολογία της θέλησης.

    Η Κυριαρχία λοιπόν του Κυρίαρχου είναι πάντα διακύβευμα όταν ερχόμαστε στον κόσμο των πράξεων. Γι αυτό είναι ζίρο σαμ γκέιμ. Οσο είναι στον κόσμο της θέλησης (εκεί που απολαμβάνει το "εγώ για σένα, εγώ για σένα, εγώ για σένα θα πεφτα πιο κάτω απ΄τον καθένα") όντως δεν υπάρχει διακύβευμα.

    Dream

    ΥΓ. @Anacreon,

    ευχαριστώ εν πρώτοις για τον κόπο που κάνατε - δυσκολεύομαι να απαντήσω κατευθείαν, γιατί πρέπει πρώτα να μασήσω τις σκέψεις σας, να βγουν όλες οι γεύσεις της η θ ι κ ή ς, να τις φτύσω γιατί δεν με θρέφουν εδώ και χρόνια, και μετά, αν έχει μείνει κάτι, να το καταπιώ και να το επεξεργαστώ στα σωθικά μου, ώστε κάτι να βγάλω ως απάντηση.
     
  6. θάλασσα

    θάλασσα Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Φαντάσου τον Κ να επιβάλει στην υ να τον πάρει απο πίσω με strap on και να του φωναζει "Πάρτα μωρη μαλακισμένη, πάλιοπατσαβούρα.. να σε γαμήσω δεν ήθελες?? ΕΕΕ?? ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!! σε ξεκολιάζω βρωμοπούτανο, σε ξεκολιάζω!! καταλαβαίνεις??? σου γαμάω τον κώλο και συ κάθεσαι και τα τρως μωρη γαμιοοολα του κερατα!!"
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2012
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εγώ θα πω κάτι άλλο, φαντάσου σε ένα bdsm πάρτυ να δείς δέκα ζευγάρια όπου οι κοπέλες θα έχουν στα τέσσερα τους άντρες με κολάρο λουράκι και ένα στραπόν στον κώλο και όταν στην είσοδο τους λέει ο διοργανωτής καλησπέρα Mistress, αυτές να λένε δεν είμαστε Mistress, αλλά υποτακτικές που εκτελούμε τις εντολές των Κ μας να τους πάμε στο πάρτυ στα τέσσερα και με στραπόν στο κώλο γιατί αυτοί το θέλουν, άρα αυτοί κυριαρχούν και εμεις υπακούμε...

    Αυτό μου φέρνει στο νου αυτό που λένε οι πολιτικοί μας ότι: "εμείς κυβερνάμε στην Ελλάδα" ασχέτως αν τους έχει ξεσχίσει τα βάρδουλα η Μέρκελ και η Τρόικα! 

    Χα χα χα, τι άλλο θα ακούσουμε σ΄ αυτό το κατά τ΄ άλλα bdsm φόρουμ...;

    Υγ. Αυτές είναι σκέψεις μου και απόψεις μου γι΄ αυτά που διαβάζω, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν από αυτούς που τα γράφουν, απλά για εμένα είναι πολύ παράλογα όλα αυτά που διαβάζω δηλαδή ότι αφού εγώ ειμαι κυρίαρχος εσυ που είσαι υποτακτική πρέπει να υπακούσεις ακόμα και αν σου πω να μου φερθείς σαν να είμαι σκλάβος σου, γιατί άλλο να δηλώνεις είμαι σουιτς πανσέξουαλ και γουστάρω και έτσι αλλά και γιουβέτσι... και άλλο να δηλώνεις είμαι Master straight και να λες στην υ σου, βάλε μου κολάρο και πάρεμε με το στραπόν στα τέσσερα....έχει διαφορά νομίζω.
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2012
  8. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αυτό αποκαλείται Θεματικό Πάρτυ.
    Όπως καλή ώρα εκείνο το πάλαι ποτέ με το σερβίρισμα.

    Πλάκα στην πλάκα, όσο σερβιτόρες ήταν εκείνες οι υποτακτικές που σέρβιραν,
    τόσο κυρίαρχες θα ήταν και οι εν λόγω υποτακτικές.

    Καλαμπούρι στο καλαμπούρι, πέρσι στο μασκέ πάρτι του φόρουμ είχα ντυθεί Σαμουράϊ,
    αλλά τελευταία φορά που κοίταξα την ταυτότητά μου δεν με λέγανε Γιασουχίρο.

    Χαβαλέ στο χαβαλέ, η κυριαρχική νοοτροπία ουκ ολίγων εξ ημών
    αποδέχεται ως θεμιτή τη την ιδιότητα του χαμαιλέοντα αναφορικά με τα υπό,
    σηκώνει όμως ένα firewall Νααα!! εάν πρόκειται να διακυβευθεί το φαίνεσθαι του Κυρίαρχου.

    Πέρα από πλάκες, καλαμπούρια και χαβαλέ όμως,
    ένας Κυριαρχικός, Αρσενικός και Συνειδητοποιημένος κοινωνός της Διαστροφής,
    εν γένει (μέσα σε δεδομένο περιβάλλον διαστροφικών)
    και ειδικότερα (με απόλυτη επίγνωση του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ status),
    ΔΕΝ διακατέχεται από αμφιβολίες και ανασφάλειες σχετικά με το ποιος είναι και τι επιθυμεί,
    τουτέστιν δεν έχει ούτε αναστολές να αποδεχτεί τις όποιες προσωπικές επιλογές των άλλων διαστροφικών,
    ωσάν να επρόκειτο να του μεταδώσουν κάποια μεταδοτική νόσο.

    Κάθεται ήρεμος και απολαμβάνει την πολυποικιλότητα της Φύσης,
    διευθετώντας τα όποια επιμέρους ζητήματα άπτονται Εκείνου και της υποτακτικής Του,
    με γνώμονα τους Δ/δικούς Τ/τους κώδικες επικοινωνίας,
    αναγνωρίζοντας και στη υπόλοιπη Φ/φύση το δικαίωμα να πράττει το ίδιο.

    Κάτι σαν να αποδίδουμε τον ορισμό της BDSM Κοινότητας.
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Όπως λες κι εσύ, αυτό που έκανες δεν έχει να κάνει ούτε με Κυριαρχία ούτε με την υπακοή/υποταγή.

    Top/bottom σκηνή ήταν και τοπηδες και μποτομ μπορούν να είναι και άτομα που ουδεμία σχέση δεν έχουν με Ds ή ακόμα και να αντιστραφούν οι ρόλοι κατά τη διάρκεια μιας σκηνής, χωρίς ποτέ να φύγει ο έλεγχος ποτέ από τα χέρια εκείνου που μποτομάρει.

    {Μέχρι και ο DreamMaster το ενέκρινε αυτό  , οπότε λογικά αυτό ακόμα επιτρέπεται να το απολαμβάνει ένας Κ που νοιάζεται να διατηρήσει το Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας υπογεγραμμένο από το
    του φόρουμ.}

    Δεν νομίζω να θεωρεί κανείς πως ο προκαλών πόνο είναι (πάντα) Κυρίαρχος και ο λαμβάνων αυτόν (πάντα) υποτακτικός.
    Άλλο το Sm κι άλλο το Ds.
    Δύο διαφορετικά ταξίδια από μόνα τους, ένα απολαυστικότατο για αρκετούς αποτέλεσμα όταν συνδυάζονται.

    Συμφωνούμε απόλυτα.
    Από κάτω, δηλαδή bottom και αφορά σκηνές και όχι δυναμικό σχέσεων ή ψυχοσυνθέσεις.

    Τώρα αναφορικά με τα:
    Αυτές δεν είναι παρά κάποιες πράξεις.
    Δεν ορίζουν κατά την προσωπική μου πάντα άποψη και δεν θα ήταν δυνατό να ορίζουν ούτε την Κυριαρχία, ούτε την υποταγή.

    Αν δεν το εχεις μεσα σου,αν δεν είσαι πραγματικά, οτι και να κανεις οποια πραξη και να κανεις δεν μπορεις να το κερδισεις και αντίστοιχα αν το εχεις οτι και να κανεις δεν μπορει να σε ακυρωσει γιατι απλα εισαι.

    Μπορεί άνετα να σε πονά και να σε χαστουκίζει ένας βανιλλοκινκυ περβης κι εσύ επειδή γουστάρεις αυτά που σου κάνει, για εκείνη τη στιγμή και για όσο αυτά κρατάνε να νιώθεις η από κάτω.

    Η πραγματική Κυριαρχία/υποταγή αφορούν ψυχοσυνθέσεις κατά την γνώμη μου και όχι πράξεις τέτοιου είδους, χωρίς βέβαια να αναιρείται η χρησιμότητα κάποιων εργαλείων προς όφελος και αύξηση της έντασης με την οποία βιώνεται η Κ/υ.



    Όπως είχα αναφερθεί αρκετά παλιά:

    Όσο για το:
    Πιστεύω πως ακριβώς αυτό ζήτησε ο Κ από την υ. του.

    (Δεν την αποκαλώ σκλάβα, γιατί η ίδια όρισε εαυτό ως υποτακτική στο εναρκτήριο ποστ, αλλά κι επειδή στα δικά μου βιβλία τουλάχιστο, κάποια για να ορίζεται όχι εν δυνάμει σκλάβα, αλλά σκλάβα έχει ήδη παραδοθεί το λιγότερο σ Αυτόν και δεν τίθεται ούτε μέσα της, ούτε έξω της αμφιβολία καμία για την Επικυριαρχία του και τίποτα δεν μπορεί να την αναιρέσει στα δικά της μάτια.)

    Όπως έγραψε παλαιότερα η sapfw
    Οπότε στη δική σου περίπτωση, λες ξεκάθαρα και καλά κάνεις, πως κάτι τέτοιο σου φαίνεται αδιανόητο και έχεις αναφαίρετο δικαίωμα να νιώθεις και να εκλαμβάνεις όπως ακριβώς επιθυμείς το οτιδήποτε και το σέβομαι.  

    Την μοναδική μου ένσταση θα την αναλύσω λίγο πιο κάτω.

    @DreamMaster η εκτίμηση μου προς αρκετά γραπτά σας νομίζω φαίνεται από το πόσο συχνά ανακαλώ κάποια απ αυτά.
    Αυτό που βλέπω εδώ, αν και το απολαμβάνω ως κείμενο-τον γραπτό λόγο τον χειρίζεστε εξαίσια-δεν παύει από το να μου θυμίζει λεκτικά και εννοιολογικά ακροβατικά και ελιγμούς.

    Προσωπικά ομολογώ πως σας διάβασα με προσοχή και αναλογίσθηκα αρκετά πάνω σε όσα γράφετε.
    Δεν έχω πεισθεί, όχι επειδή εκ των προτέρων σας διάβαζα με διάθεση να απορρίψω τις θέσεις σας και να απαντήσω και πάλι τα δικά μου, αλλά επειδή αυτά τα οποία προσπαθείτε να δώσετε ως αδιαμφισβήτητες αλήθειες, δεν είναι παρά οι δικές σας υποκειμενικές απόψεις/αλήθειες που δεν ασπάζομαι τελικά όπως απεδείχθη και δεν είναι ούτε λιγότερο εχέφρον αυτός που τις απορρίπτει, ούτε αναγκαστικά οφείλει να αλλάξει στάτους, επειδή εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος, εκλαμβάνει είτε έτσι είτε αλλιώς την συγκεκριμένη σεξουαλική πρακτική.

    @Anacreon
    Παραδέχομαι πως είχα χρόνια να βιώσω τους νοητικούς οργασμούς που είχα διαβάζοντας σε.
    Σ ευχαριστώ πολύ.
    Απολαυστικότατοι! 

    Γενικά τώρα.

    Ειλικρινά με αφήνει απόλυτα αδιάφορη το αρχικό ερώτημα του νήματος.

    Δεν με ακουμπά παρά μόνο σε θεωρητική βάση.
    (Ακόμα θυμάμαι πως εκεί που πήγα να πλησιάσω στο ράφι με τα στραπον, Ο Κύριος μου απαλά μεν, σταθερά δε με απομάκρυνε, λέγοντας μου πως εκείνο το συγκεκριμένο ράφι για μένα είναι απαγορευμένο, εκτός αν επιθυμώ να κοιμάμαι δεμένη και γελάσαμε.
    Ο Ίδιος όταν συζητούσαμε το συγκεκριμένο νήμα προχθές με ρώτησε από πότε Ένας Κυρίαρχος οφείλει να υποτάσσεται, όσον αφορά την προσωπική του σχέση, σε οποιαδήποτε πρέπει άλλων, πριν μου πει πως δεν βλέπει καν τον λόγο να συζητάμε τέτοια θέματα, εφόσον είναι ξεκάθαρες οι απαντήσεις για όποιον θέλει να τις αντιληφθεί).

    Και παρά το ότι ήδη αμφισβητήθηκε η ίδια η ψυχοσύνθεση μου από τους αυτόκλητους «ειδήμονες», επειδή τόλμησα σαν δεν ντρέπομαι, να πω πως παρά το ότι δεν με ακουμπά πρακτικά το συγκεκριμένο θέμα, θεωρητικά μπορώ άνετα να αντιληφθώ πως μια τέτοια διαταγή θα μπορούσε να δοθεί από αυθεντικό Κ κι εμένα προσωπικά δεν θα μου έδινε αίσθηση Κυριαρχικότητας η εκτέλεση αυτής και στα δικά μου μάτια δεν θα έχανε από άποψη κυριαρχικότητας (παραδέχομαι πως όταν ανοίχτηκε το νήμα είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά τώρα είμαι πλέον πεπεισμένη για αυτά που λέω), θα τολμήσω να πω ακόμα κάτι.

    Δεν θα λάμβανα καν μέρος στην συζήτηση αυτή αν απλά έβγαινε ο καθένας και εξέφραζε την προσωπική του άποψη αναφορικά με το ερώτημα που τέθηκε.

    Δεν θα λάμβανα καν μέρος στη συζήτηση αυτή, αν απλά ο καθένας έλεγε
    ή αν μια υ λέει «Εμένα αυτό θα με έκανε να ξεράσω και θα αφαιρούσε κάθε αίσθηση της Κυριαρχικότητας που ένιωθα πως είχε απέναντι μου».


    Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του(κάτι μου θύμισε αυτό απ τα παλιά με κάτι κωλοτρυπίδες).

    Αλλά δεν αντέχω να προσπαθεί να περάσει ο καθένας, όσο ικανά ή άγαρπα κι αν το πράττει αυτό, να θέσει απόψεις κι εαυτό ως εκείνο το μέτρο βάση του οποίου οφείλει να μετριέται η Κυριαρχικότητα και η υποτακτικότητα όλων των Κ/υ σ αυτόν τον πλανήτη κι ίσως και πέραν αυτού.

    Βρίσκω αφόρητα αλαζονική την πεποίθηση πως όλα όσα κάνω εγώ, με τον τρόπο που τα κάνω εγώ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ μπορούν να οριστούν ως Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.
    Και όλα τα υπόλοιπα είναι η απόκλιση από αυτόν.


    Η πραγματικότητα για μένα είναι πολύ απλή και την εξέφρασε Ο MasterDo λίγο πιο πάνω:
    Εκείνος που επιβάλλει τη θέληση Κυριαρχεί κι εκείνη που την αποδέχεται υπακούει στην περίπτωση υποτακτικής ή υποτάσσεται στην περίπτωση της σκλάβας.

    Κι αυτοί για μένα είναι οι μοναδικοί αναμφισβήτητοι κανόνες.
    Η ύπαρξη σταθερής επιβολής της θέλησης, ξεκάθαρη ροή Ελέγχου/Εξουσίας από τον Κ στην υ.

    Κι η αυθεντική Κυριαρχία δεν τρέμει μπροστά σε οποιεσδήποτε πράξεις, γιατί δεν εξαρτάται από οποιεσδήποτε πράξεις (ή πρωτόκολλα ή ακόμα συμπεριφορές).

    Γιατί απλά υφίσταται ως εσωτερική κατάσταση, όπως υφίσταται και η υποτακτικότητα.
    Και πιστεύω προσωπικά πως υφίστανται ανεξάρτητα από την παρουσία ή απουσία οποιωνδήποτε μεμονωμένων πράξεων και δη σεξουαλικών καθαρά πρακτικών.

    Για μένα προσωπικά στο Ds το σεξ (κι οι όποιες σεξουαλικές πρακτικές) είναι το κερασάκι στην τούρτα, όπως έχω πολλές φορές πει.
    Δεν βλέπω με πιο τρόπο το όποιο κερασάκι, ότι χρώμα και να έχει, να μπορεί ν αλλάξει τη γεύση ολάκερης τούρτας.

     ​

    Υ.Γ. Κι αυτό ήταν το 2999 μου ποστ.
    Ελπίζω το 3000 να είναι σε κάποιο άλλο θέμα.    
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2012
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    ...αρκει αυτές οι πράξεις να μην είναι κλειστές νοήματος ,η τουλάχιστον, να είναι κλειστές με τον ίδιο τρόπο γι' αυτους που τις θεωρούν.
    (θα μου γίνει χούϊ να σε συμπληρωνω   )
     
  11. Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μα πως είναι δυνατόν!!!!  . Έχω πάθει πλάκα λέμε. Οι πράξεις δεν ορίζουν σχεδόν τίποτα; Τι θα πει "την κυριαρχία ορίζουν οι ψυχοσυνθεσεις"?
    Καταργήσαμε την ίδια τη ζωή; Το ενεργείν και το φερεσθαι; Τα κάναμε ασήμαντα; Και τι ορίζει τις εννοιες; Το μυαλό μας , αυτά που σκεφτόμαστε , αυτά που νομίζουμε;(ψυχοσύνθεση) Τι ακριβώς ξεχωρίζει τον έναν από τον άλλον; Είμαστε οι ψυχανθρωποι μάλλον.
    Έτσι λοιπόν είχε δίκιο ο Τσαρούχης (ότι δηλώσεις είσαι)
    Λαρα κατά τη γνώμη μου πρωτίστως οι πράξεις ορίζουν τι είμαστε και ο λόγος είναι απλούστατος. Μέσω των πράξεων αλληλεπιδρουμε με τους άλλους. Τα άλλα υπάρχουν και επιδρούν αλλά έρχονται μετά Εκτός κι αν είμαστε ότι είμαστε και ζούμε ότι ζούμε μόνο σε ένα φαντασιακο επίπεδο. Τοτε ναι , δεν εχουν σημασία οι πράξεις επειδη δεν υπάρχουν πράξεις και οτι ειναι ο καθένας ειναι με τη σκέψη του.
    Ο Ναπολέον ηταν οτι ήταν επειδή εκανε πράξεις και οχι επειδή σκεφτηκε να τις κάνει. Λιγη απλή σκέψη ρε παιδιά , δεν ειναι δυνατον να γραφουμε σεντονια προκειμενου να καταργησουμε καθε εννοια λογικης
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2012
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Στο νήμα αυτό συζητάμε για το αμφίσημο της συγκεκριμένης αυτής πράξης. Η lara[E-p] έχει αυτή την άποψη, άλλοι έχουν άλλη άποψη. Δεδομένου ότι Κυρίαρχοι υπάρχουν επίσης πολλοί με διαφορετικές επιθυμίες, στάση ζωής αλλά και δεδομένα σχέσης, η άποψη του ενός και επικρατέστερη να είναι, δεν βλάπτει τον άλλο στην αναζήτηση της ηδονής του.

    Οπότε, το συζητούμενο παραμένει το αμφίσημο και όχι το πρακτέο.

    Το καταλαβαίνεις αυτό, έτσι δεν είναι cornilios;