Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Λες, ε?

    Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις για κάποια άλλη φορά, πόσες φορές πρέπει να γράψω τις λέξεις, 'κατά την προσωπική μου άποψη' για να πάρει μπρός το μηχάνημα.
     
  2. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Καλα αυτο μονο μας έλειπε ακομα. Θα ήταν ολα τα λεφτα όμως  
     
  3. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Φτου, ούτε αυτό το πρόσεξα. Γκρρρρ....  
    Ντουντούκα: Συγγνώμη, elfcat, έκανα λάθος που απέδωσα σε σένα απόπειρα κανονιστικής επιβολής των γούστων σου σε άλλους και με αυτό το ποστ σου!  
    (Άλλο που αν εξαιρέσουμε αυτά τα δύο ποστ, η αναφορά σε προσωπική σου άποψη δεν υπήρχε στα υπόλοιπα)  
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @ _Ivory_,
    επί των πραγματικών γεγονότων γύρω από τούτο το νήμα, αυτοί που γνωρίζουν δεν μιλούν, αυτοί που μιλούν δεν γνωρίζουν  

    @ MasterDO, elfcat, Anacreon,
    επιτρέψτε μου να μελετήσω τα διαλαμβανόμενα για επαρκές προς τούτο διάστημα.
     
  5. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Με την πισσα και τα πουπουλα ανα χειρας του Κορνηλιου του Μεγα δεν θα τον εσωζε τπτ τον φουκαριαρη τον πρωταγωνιστη μας!
     
  6. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?


    Μωρ' το ξέρω, χαίρω πολύ κι εγώ τα λέω αυτά. Γι΄αυτό κι εγώ δεν δηλώνω bdsmer ούτε βλέπω καμιά φιλοσοφία στο όλο πράγμα. Αν ποτέ γίνω μεγιστάνας, το συζητάμε. 
    Όταν όμως μιλάμε για bdSm και γεμίζει ο στόμας μας με περφάνια και κλέος, δεν μπορούμε να αγνοούμε τον Sade και να μπάζουμε τον Βρασίδα από την πίσω πόρτα.
    Μπορούμε να το πούμε bdBm (το Β προφανώς από το Brasidas), και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ούτε όμως και δανεική αίγλη, ε;
     
  7. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Και καλα κανουν και σιωπουν γιατι αν παρουμε απο τον αγαπημενο μου Κορνη, φωτια θα πεσει να τους καψει με τις ανωμαλιες που πραττουν.

    @Κορνη:
    Σ αγαπω ακομα, μην μου πικραθεις με αυτα που γραφω...  
     
  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Δεν καταλαβαίνω τί θα πει "τον χώνω", "τον ακουμπώ" ή "τον παρκάρω". Εχω εξηγήσει ότι βλέπω την διείσδυση ως Κυριαρχική πράξη. Η elfcat το έθεσε σωστά: είναι μια βίαιη (κατ' ελάχιστον στο βαθμό που παραμερίζει δι ωθήσεως ανθρώπινους ιστούς) επεκτατική και χωροκατακτητική πράξη, κι αυτό δεν είναι εμπειρική παρατήρηση, είναι οντολογική. Δεν χρειάζετε να συμπεραίνετε οτιδήποτε σε άλλη διατύπωση, αυτή είναι επαρκής, αν ομιλούμε ελληνικά.

    Κάνατε όμως ένα πολύ καλό βήμα: καταλάβατε τουλάχιστον ότι ΤΑ ΔΙΝΕΙ τα ράσα ο παπάς. Πράγματι, η κοπέλα δεν γίνεται Κυρίαρχος, παίρνει απλώς τα σύμβολα της Κυριαρχίας, με το στραπόν. Δεν είπα όμως εγώ πουθενά, ότι η κοπέλα γίνεται Κυρίαρχη ή ότι ο παπάς "ξεπαπαδιάζεται". Είπα ότι η Κυριαρχία του υποχωρεί, επειδή, όπως σωστά λέτε, παραδίνει τα σύμβολά της. Είναι ένας παπάς ξεβράκωτος. Αυτό σας ψιθυρίζω τόσες μέρες εδώ μέσα, και αν δεν υπήρχαν τόσοι που φώναζαν για να με σκεπάσουν μπορεί και να ακουγόταν. Αν δεν σιχαινόμουν τις θρησκευτικές παροιμίες, είναι πιθανόν να την είχα σκεφτεί και γω. Σας ευχαριστώ πάντως.

    Ναι, αυτός είναι ο ορισμός του αντιπαραδείγματος.

    Οχι, λυπούμαι. Ως ελάχιστο προαπαιτούμενο ο αρχικός ισχυρισμός έχει το ότι αυτός που θέλει να επιβάλει τη θέλησή του μπορεί να την επιβάλει, αλλιώς έχει απλώς την αλήθεια μιας ταυτολογίας. Αν δεν είστε ακόμη έτοιμος να δεχτείτε ότι με ένα στραπόν στον κώλο είναι δύσκολο ένας Κυρίαρχος να συνεχίσει να επιβάλει τη θέλησή του, επειδή ακριβώς έχει απεμπολήσει μέρος της Κυριαρχίας του που θα του επέτρεπε να επιβάλει τη θέλησή του, στο αντιπαράδειγμά μου, θα έπρεπε να σκεφτείτε -μιας που σας αρέσουν και οι "οριακές" καταστάσεις- τί γίνεται στο limes του θανάτου του Κυρίαρχου.

    Αλλά σας έχω απλούστερο, για να μας παρακολουθούν όλοι: ένας άνθρωπος που αποφασίζει να πηδήξει από τον 21ο όροφο επιβάλει τη θέλησή του, σωστά; Οταν λοιπόν βρίσκεται στον 11ο όροφο, πέφτοντας, ποιά θέλησή του μπορεί να επιβάλει, εκτός από το να πει, "ως εδώ καλά";

    Και επίσης: όπως εξήγησε γλαφυρότατα η elfcat στο νήμα του underherfeet αν μια Κυρίαρχη γυναίκα έχει τη θέληση να την γαμίσει ο υποτακτικός της για να χύσει εκείνη και του την επιβάλει αυτή τη θέληση, και αυτός χάσει τη στύση του ή χύσει πριν την Κυρία του, τί ΣΚΑΤΑ θέληση έχει επιβάλει, ώστε να μην έχει παραχωρήσει μέρος της Κυριαρχίας της;

    Χρειάζεται να εξηγήσω ότι το "πρόβλημα" της Κυρίαρχης γυναίκας, όσο η Κυριαρχία ορίζεται αποκλειστικά και μόνο από την επιβολή της θέλησης, το έχει και ο Κυρίαρχος ομοφυλόφιλος άνδρας που θέλει να τον γαμούν άλλοι υποτακτικοί άνδρες;

    Ακουσα προσεκτικά τις γαργάρες που κάνατε όλοι σας σε αυτό που ανέφερε η elfcat, και φαντάζομαι τώρα είναι η ώρα να μου πείτε ότι άλλο η Κυρίαρχη γυναίκα, και ο Κυρίαρχος ομοφυλόφιλος και άλλο ο Κυρίαρχος ετεροφυλόφιλος άντρας που μπορεί να στραπονίζεται από την υποτακτική του με το πλαστικό επί ώρες ώσπου αυτή να μάθει να τον γαμάει καλά και να χύσει σαν τραγί, ε;

    Μόνο αυτός, ο Κυρίαρχος άνδρας, το Κυρίαρχο αρσενικό δεν εκχωρεί Κυριαρχία, ε;

    Ρε, τον αντρακλαρά....

    Καθόλου. Εκτός από την περίπτωση που η εντολή του είναι: "Κυριάρχησέ με". Εκεί αναγκαστικά θα κάνει ένα διάλλειμα για να εφαρμοστεί η εντολή του ή θα παρακουστεί η εντολή του - κλασικό λουζ-λουζ σιτσουέισον για την Κυριαρχία του έστω και προσωρινά.

    Δε μου λέτε; Θα συζητάμε επί μακρόν το "ποιός ξυρίζει το μπαρμπέρη" δημοσίως ή θα φέρετε κάποια πρωτότυπη λύση σε κανά συνέδριο να τα πούμε με την ησυχία μας;  

    Τέλος, σας ευχαριστώ για τους ορισμούς του ζίρο σαμ γκέιμ. Το παράδειγμα που δώσατε για νον ζίρο σαμ γκέιμ μου φαίνεται κουλό - ποιός θα κάτσει σε ένα τραπέζι πόκερ με αντικείμενα που έχουν διαφορετική αποτίμηση για τον καθένα; Τί αποτίμηση θα έχουν, συναισθηματική; Το ρολόι του παπού; Πάλι μέσα σε μυαλό θα ζούμε; Δεν μπορούμε καθόλου να ξεφύγουμε από κει;

    Τέλος πάντων, έχει κι η γουίκι καλύτερα παραδείγματα για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά εμένα με νοιάζει αυτό: από πού σας προέκυψε ότι ο Κυρίαρχος και η υποτακτική έχουν διαφορετική αποτίμηση της Κυριαρχίας;

    Η αλήθεια της διαφωνίας μας βέβαια είναι αυτό που παρακολουθώ εδώ και τρεις μέρες να μου λέτε όλοι, αλλά μόνον η lara είχε το θάρρος να το πει ξεκάθαρα, και μπράβο της.

    Περισσότερα επ΄αυτού σύντομα, μετά από ένα άγριο Σαββατόβραδο για κάποιους ή μια ήσυχη Κυριακή για άλλους, ώστε να προλάβετε να εκκλησιαστείτε όλοι κατά τα γούστα σας...

    Dream

    ΥΓ @Anacreon Εγώ διαβάζω τα δικά σας πολύ προσεκτικά, για να μη βρεθώ στη θέση σας - αλλά όλο κουκούτσια η θ ι κ ή ς βρίσκω. Αν μείνει κάτι στο τέλος, θα ενημερώσω. Στο μεταξύ, το κεντρικό σας αίτημα απόλαυσης, την παραβατικότητα, να το προσέξετε αν αρχίσει να βάζει σε κίνδυνο τους άλλους, π.χ. αν απόψε βγείτε και αρχίσετε να περνάτε κόκκινα φανάρια για να καβλώσετε, ξεφτιλίζοντας τον ΚΟΚ, μην το κάνετε μετά τις 12...
     
  9. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αγνοουμε τον Ντε Σαντ ακριβώς επειδή μιλούμε για bdsm
    Στον Ντε Σαντ δεν υπάρχουν εραστες , υπαρχουν θυτες και θυματα. Δεν υπαρχει ουτε συναινεση φυσικα, Στο bdsm υπαρχουν εραστες και συναινεση.
    Αντε να δω μεχρι ποτε θα σου μαθαινω τα βασικα  
     
  10. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Για ξαναδιάβασε τη φράση μου που κουόταρες. Τι λέω εκεί;

    Άντε να το ξαναπώ: Συμφωνώ απολύτως, το bdsm δεν είναι σαδικό (ούτε μαζοχικό) και γι' αυτό θεωρώ το bdsm ένα εντελώς σύγχρονο και απλό (έως απλοϊκό) ερωτικό παιχνίδι/lifestyle ηλικιακώς ενηλίκων (για το ψυχολογικώς δεν παίρνω και όρκο) στερούμενο φιλοσοφίας και βάθους. Πλην όμως ιδιαιτέρως καυλωτικόν.

    Οπότε, γιατί το λένε bdsm?
    Διότι δείχνει ουάου να λέμε ότι γουστάρουμε και Ντε Σαντ. Ή επειδή τσιμπάμε με τον ψυχαναλυτικό αχταρμά περί σαδομαζοχισμού (που έχει τόση σχέση με τον Ντε Σαντ όσο και ο μακιαβελλισμός με τον Νικολό Μακιαβέλλη).

    Γι' αυτούς τους λόγους δεν δηλώνω bdsmer ούτε lifestyle ούτε τίποτε, καθότι είμαι μεγάλο παιδάκι πλέον. Και λίγο ανώμαλο.

    Απλά εδώ έχει μέλι: ωραία φετίχ, κορίτσια με βίτσια και πολλή καύλα.
    Κι εγώ σαν χαρωπή μυγούλα κάθομαι στο μέλι. Μπζζζζζζ.


    Άσε με τώρα να τραβήξω λίγο παραβατικό χάι βγάζοντας πάλι γλώσσα στην πατρική φιγούρα. Μη με διακόπτεις για κανά δεκάλεπτο.

    ...
     
  11. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ολα αυτα τα ελεγες στη φραση που σου κουοταρα η τα λες τωρα; Καλα οτι πεις δεν θα τα χαλασουμε. Υπαρχουν και χειροτερα εδω ελεγες οτι υπαρχει παραταξη που νικησε μαλιστα και νικησε μονο και μονο επειδη το ειπες εσυ οτι νικησε. Σ αυτο θα κολλησουμε; 
     
  12. θάλασσα

    θάλασσα Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Επειδή με ενδιαφέρει αυτό που γράφεις και δεν θέλω να ανοίξω εδώ την κουβέντα.. υπάρχει κάποιο άλλο νήμα που να γίνεται συζήτηση γύρω απο την διαφορά ανδρικής και γυναικείας υποτακτικότητας?