Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Δεν ξερω. Μπορείς να ανοίξεις όμως ενα νέο θέμα
     
  2. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    πωπω, το "βανίλλα" εκφράζει τους περισσότερους τελικά!
     
  3. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ναι αμέ τα έλεγα. Και τά χω πει κι αλλού. Επανειλημμένα.  
    Η παράταξη των περβ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ! Είναι σαν τον Σπορτ Μπίλλυ.  
    Κι επειδή μου την έσπασες που μου αντιμιλάς, πάω να ξεσπάσω αντιμιλώντας στον Dream Master, για να μάθεις.  
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Και αυτό που έχει γκανιάσει το ...χέρι μου να γράφει είναι ότι μια βίαιη πράξη δεν είναι απαραίτητα κυριαρχική. Και μιας και σας αρέσουν τα αντιπαραδείγματα: Γέννα.

    Όχι, αγαπητέ DreamMaster, δεν είπα αυτό. Είπα ότι το στραπόν δεν κάνει τον Κυριάρχο όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

    Για να μπορέσει κάποιος να επιβάλει μια θέληση είναι προαπαιτούμενο να την έχει. Προαπαιτούμενο για να έχει τη θέληση είναι να είναι ζωντανός. Η ίδια του η θέληση μπορεί να επιβληθεί ακόμα και αν αυτός είναι νεκρός (πχ διαθήκη) αλλά αν κάποιος αρνηθεί την επιβολή αυτής της θέλησης (πχ προσβάλει τη διαθήκη) ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

    Το αντιπαράδειγμά σας, πάσχει γιατί πάλι βασίζεται σε διαφορετικές συνθήκες. Ο πισογλέντης μάστερ δεν τα βάζει με φυσικούς νόμους, απλά έχει στήσει τον κώλο του στην υ του και της λέει βάλτον, όπως ακριβώς ένας άλλος έχει ξαπλώσει αραχτός στην πολυθρόνα, έχει κλείσει τα μάτια και λέει στην υ του "ρούφα".

    Το ίδιο ακριβώς γίνεται με τον αφέντη που τον έχει χώσει τόσο βαθιά μέσα στο λαρύγγι της σκλάβας του ώστε εκείνη πνίγεται και κάνει εμετό. Ταυτίζετε το κυριαρχώ (=επιβάλω τη θέλησή μου) με το ελέγχω (=έχω υπό τον έλεγχό μου) τις κινήσεις. Λυπάμαι αλλά δεν ταυτίζονται. Παράδειγμα: ο παραπάνω που απολαμβάνει την πίπα. Εκτός κι αν ούτε εκείνος είναι κυριαρχικός.

    Αγαπητέ DreamMaster αυτό ήταν ένα απλοϊκό παράδειγμα για να καταλάβετε τι σημαίνει non zero sum game. Αν θέλετε άλλα παραδείγματα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε παίχτες διαφορετικής ισχύος είναι non zero sum games και ναι στο wikipedia ίσως βρείτε και περισσότερα, άλλωστε με γραμμικό προγραμματισμό και θ. παιγνίων είχα να ασχοληθώ από τα φοιτητικά μου χρόνια οπότε είναι φυσικό να είμαι λίγο σκουριασμένος.

    Γιατί η Κυριαρχία δεν μετράται σε μονάδες SI αγαπητέ DreamMaster.
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2012
  5. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Έχεις κάθε δικαίωμα να βλέπεις τη διείσδυση ως κυριαρχική πράξη, διότι έτσι την ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ.

    Όμως δεν είναι per se κυριαρχική πράξη.

    Διότι, αν βλέπεις την υποτιθέμενη per se κυριαρχικότητα της διείσδυσης στο δι' ωθήσεως παραμέρισμα ανθρώπινων ιστών, τότε γιατί δεν βλέπεις ανάλογη κυριαρχικότητα στο δι΄ ωθήσεως παραμέρισμα των ανθρώπινων ιστών του εντέρου και του σφιγκτήρος από το κόπρανο ή έστω στο δι' ωθήσεως παραμέρισμα των ανθρώπινων ιστών της πόσθης από τα χείλη, προκειμένου ν' αποκαλυφθεί η βάλανος κατά τον πεοθηλασμό;

    Απλό: Διότι ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ έτσι αυτού του είδους τα παραμερίσματα ανθρώπινων ιστών.

    Άρα πάλι καταλήγουμε στα ίδια: Θες να περάσεις ετσιθελικά ως αντικειμενικό θέσφατο κάτι, μόνο και μόνο επειδή το λες εσύ.


    Ατυχής απόπειρα ψυχολογικού τρυκ πατροναρίσματος.
    Το σοφό alpha male που από καθέδρας κρίνει κι συγκαταβατικά επαινεί τα beta males για το πολύ καλό βήμα που έκαναν προς την Αλήθεια που το σοφό alpha male ήδη κατέχει.
    Ακαλαίσθητο και ατυχές. Μην το κάνεις, σε παρακαλώ, γιατί αν όντως έχεις τέτοια εμμονή με τη θέση σου στην αγέλη, το να σου βγάζω γλώσσα χάνει την παραβατική του απόλαυση.
    Σε χρειάζομαι να παραμείνεις σεβάσμια μορφή, για να είναι απολαυστική η βλασφημία μου.


    Γιατί να καταπιούν οι άλλοι αμάσητο ότι το στραπόν είναι σύμβολο κυριαρχίας;
    Επειδή το λες εσύ;




    Γιατί να καταπιούν οι άλλοι αμάσητο ότι με το στραπόν στον κώλο κάποιος απεμπολεί μέρος της κυριαρχίας του ή είναι δύσκολο να την επιβάλει;
    Επειδή το λες εσύ;


    Ο λόγος για τον οποίο ο κύριος που πέφτει με ελεύθερη πτώση από τον 21ο όροφο δεν είναι κυρίαρχος της πτώσης του είναι ο ίδιος για τον οποίο εσύ τώρα δεν εκτοξεύεσαι στο διάστημα με την κεντρόφυγο δύναμη της περιστροφής του πλανήτη. Λέγεται βαρύτητα. Αν στον 11ο όροφο μετάνιωε, ας πρόσεχε.
    Εκτός αν ισχυρίζεσαι πως η κυριαρχικότητα έχει τέτοια μεταφυσική δύναμη που αναιρεί per se τη βαρύτητα.
    Και εν πάση περιπτώσει τι σχέση έχει αυτό με το στραπόν, χωρίς τη δική σου ερμηνεία στη μέση;



    Σημείωση:
    Η elfcat έχει την εντιμότητα να αναφέρει πως όσα λέει είναι η προσωπική της άποψη και όχι αναντίρρητη αντικειμενική αλήθεια. Γι' αυτό και της το αναγνώρισα και της ζήτησα και συγγνώμη με τη ντουντούκα.

    Επί του προκειμένου:
    1) Το στραπόν δεν χάνει τη στύση του.
    2) Η αθέλητη απώλεια της στύσης και η πρόωρη εκσπερμάτωση του ενεργητικού υποτακτικού (είτε στρέιτ είτε γκέι είτε ενδιάμεσου) είναι βιολογικό φαινόμενο που εδράζεται σε ψυχολογικές και οργανικές αιτίες επί των οποίων δεν έχει άμεσο έλεγχο ούτε ο ίδιος ο υ ούτε η/ο Κ του. Εκτός αν πιστεύεις σοβαρά ότι η κυριαρχικότητα προσδίδει μαγικές δυνάμεις που υπερνικούν τη βιολογία (εκτός από τη βαρύτητα).
    3) Συνοψίζοντας τη θέση σου, ισχυρίζεσαι ότι η μόνη κυριαρχία που είναι πούρα, καθαρή και Πλατωνική είναι αυτή του ετερό ενεργητικού άνδρα, ενώ η κυριαρχία της ετερό γυναίκας Κ και του ομό άνδρα Κ είναι β΄ κατηγορίας, διότι χάνονται όταν μειωθεί η ροή του αίματος σε ένα πέος. Και κατά τα άλλα δεν έχεις ταυτίσει το μαστεριλίκι με την περήφανη ελληνική αντρίλα. Τ' ακούς elfcat που μου φωνάζεις;

    Για να στο πει κάποιος αυτό, προαπαιτούμενο είναι να έχει καταπιεί αμάσητη τη δική σου ερμηνεία που προβάλλεις ως δήθεν θέσφατο, ότι η ετερό γυναίκα Κ και ο ομό άνδρας Κ εκχωρούν κυριαρχία με το να γαμιούνται.
    Γιατί όμως να το καταπιεί κάποιος ΚΑΙ αυτό αμάσητο; Επειδή το λες εσύ;


    Διότι ερμηνεύουν διαφορετικά τις πράξεις-σύμβολα της κυριαρχίας.
    Εκτός αν η υ υιοθετήσει την ερμηνεία του Κ.
    Ή ο Κ υιοθετήσει την ερμηνεία της υ.


    Πάλι βάζεις λόγια στο στόμα του άλλου (του φανταστικού Κ του νήματος).
    Άντε πάλι....

    (Ντουντούκα)
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΜΕ".
    ΛΕΕΙ "ΣΟΔΟΜΙΣΕ ΜΕ".

    Εσύ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ το στραπόνισμα ως κυριαρχία. Και η δική σου ερμηνεία δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την ερμηνεία κάποιου άλλου. Σόρρυ.




    Αν θέλω, θα το κάνω. Αν δεν θέλω δεν θα το κάνω. Κι αν θέλω και δεν το κάνω θα οφείλεται στο ότι δεν θα μπορώ να ξεγελάσω τον μόνο αληθινό κυρίαρχο επί του ζητήματος.....



































    ...τον τροχονόμο.  


    ...
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2012
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @ Arioch
    Για να διευκολύνω την κατανόηση της κυριαρχικής πράξης, είναι ότι πέραν από βίαιη, είναι επεκτατική και χωροκατακτητική. Ένα από τα βασικά στοιχεία της κυριαρχίας είναιη επέκταση. Απλά ελληνικά είναι.
     
  7. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Όχι δεν είναι απλά ελληνικά, είναι εννοιολογικό σφάλμα.
    Ένα από τα βασικά εννοιολογικά στοιχεία της κυριαρχίας είναι τα όριά της.
    Όταν κάποιος πει "είμαι κυρίαρχος", τον ρωτάμε αυτόματα "σε τι;"
    Δηλαδή: "ποια τα όρια της κυριαρχίας σου;"
    Η κυριαρχία ασκείται από ένα υποκείμενο επί ενός αντικειμένου.
    Έξω από αυτό το αντικείμενο της κυριαρχίας παύει η κυριαρχία.
    Τα όρια του αντικειμένου της κυριαρχίας είναι που προσδιορίζουν την κυριαρχία.
    Η επέκταση της κυριαρχίας δεν είναι εννοιολογικό στοιχείο της κυριαρχίας. Είναι διεύρυνση του αντικειμένου της.

    Παράδειγμα 1: Ο Κιμ Γιονγκ Ιλ ήταν κυρίαρχος της Βόρειας Κορέας. Δεν προέβη σε επέκταση της κυριαρχίας του εκτός Βόρειας Κορέας. Γι' αυτό ήταν κυρίαρχος της Βόρειας Κορέας και όχι π.χ. κυρίαρχος της Ενιαίας Μεγάλης Κορέας. Αλλά η κυριαρχία του ουδόλως χάθηκε στη Βόρεια Κορέα.

    Παράδειγμα 2: Ο Κ είναι κυρίαρχος της υ1. Η κυριαρχία του τελειώνει εκεί που τελειώνει η υ1. Επέκταση της κυριαρχίας μπορεί π.χ. να σημαίνει ότι ο Κ γίνεται κυρίαρχος της υ1 και της υ2.
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Πράγματι η κυριαρχικότητα έχει το στοιχείο της επέκτασης. Εκ παραδρομής χρησιμοποιήσα τη λέξη κυριαρχία. Κατά τα λοιπά μένω στα ίδια, γιατί η πράξη της διείσδυση είναι κυριαρχική, όχι γιατί είναι βίαιη αλλά γιατί επιπροσθέτως είναι επεκτατική και χωροκατακτητική.
     
  9. Μα ακόμα δε βαρεθήκατε; παμε να βρούμε ενα αλλο θέμα. Εχει ξεχυλωσει πολυ ετουτο εδω και πλεον δεν μπορει να το παρακολουθήσει κανεις
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Το πρόβλημά μου ξέρεις ποιο είναι; Είναι ότι δείχνεις την μια πλευρά του νομίσματος αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει μόνο μια μεριά στο νόμισμα. Ναι, υπάρχουν κυριαρχικές πράξεις που είναι βίαιες και επεκτατικές και χωροκατακτητικές. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ και επιπλέον ούτε το αντίστροφο ισχύει κατ' ανάγκη.

    Παράδειγμα: Όταν ο προϊστάμενός σου σου ζητήσει να κάνεις κάτι (και είναι κυριαρχική πράξη γιατί αυτός σου ζητάει κάτι που θέλει να γίνει κι εσύ το κάνεις) δεν σου ρίχνει και κλωτσομπουνίδια για να το εμπεδώσεις.
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2012
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Είναι *αν το βλέπεις* έτσι. Κοινώς η ερμηνεία που δίνεις είναι εμπειρική και όχι εννοιολογική.
     
  12. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Α, ναι σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα.


    Εφόσον συμφωνήσαμε ότι η επεκτατικότητα είναι εννοιολογικό στοιχείο της κυριαρχικότητας (=τάση προς την κυριαρχία) και όχι της ήδη εδραιωμένης κυριαρχίας, τότε λογικώς παρεπόμενα είναι τα ακόλουθα:

    Μια επεκτατική και χωροκατακτητική πράξη είναι πράξη ενδεικτική μιας τάσης προς κυριαρχία. Όχι κυριαρχική πράξη per se.
    Έστω δε, for argument's sake, ότι η ερωτική διείσδυση είναι επεκτατική και χωροκατακτητική πράξη.
    Άρα η διείσδυση είναι πράξη αυτού που επιδιώκει την κυριαρχία επί του παθητικού προσώπου. Και γιατί επιδιώκει την κυριαρχία; Μα φυσικά... επειδή ΔΕΝ την έχει!
    Συνεπώς και εξ αντιδιαστολής, αυτός που ήδη έχει την κυριαρχία δεν κινείται προς την πραγμάτωσή της, δεν διεισδύει, δεν επιδιώκει την κατάκτηση, παραμένει φαινομενικά παθητικός, εδραίος.
    Ακίνητος, Ολύμπιος και Ένθρονος, ανοίγει σαν σαρκοφάγο λουλούδι και καταπίνει τα ξένα στοιχεία (πέος, στραπόν κλπ) που ψυχαναγκαστικά ωθούνται προς τ' ορθάνοιχτο στόμιό του, καταβροχθίζοντάς τα και τελικά χωνεύοντάς τα μέσα σ' ένα ευρύτερο όλο - το δικό Του Όλο.
    Τουτέστιν, δέχεται τη διείσδυση του ξένου σώματος (πέους, στραπόν, κλπ) μόνο και μόνο για να το καταβροχθίσει και να το μετουσιώσει σε δικό του κομμάτι, σε υποτελές τμήμα της δικής του αυτοκρατορικής επικράτειας.
    Κι όλα τούτα δεν γίνονται σκοπίμως, αλλά απλώς γίνονται. Διότι η ανόθευτη φυσική κυριαρχία δεν επιδιώκεται, δεν κατακτιέται. Απλά είναι εκεί.

    Συνεπώς:
    Το πρόσωπο που δέχεται τη διείσδυση είναι αυτό που αληθώς κυριαρχεί. Όπως η Μεγάλη Μαύρη Τρύπα στο κέντρο του περιστρεφόμενου Γαλαξία κυριαρχεί επί του Γαλαξία και των περήφανων άστρων που συνωθούνται προς Εκείνη διεισδύοντας στον Ορίζοντα Γεγονότων με διαβολικές ταχύτητες για να καταβροχθιστούν τελικά βαθιά μέσα Της.

    Ενώ το πρόσωπο που πραγματοποιεί τη διείσδυση είναι αυτό που,προσπαθώντας μάταια να υφαρπάξει την κυριαρχία που δεν έχει, πέφτει στην παγίδα και εν τέλει απορροφάται ηττημένο εντός της σωματικής επικράτειας του Αληθώς Κυριάρχου: αυτού που δέχεται τη διείσδυση.
    Κι έτσι ο διεισδύων όσο διεισδύει τόσο παγιδεύεται. Όσο είναι μέσα της τόσο είναι σκλάβος της.

    Ιδού λοιπόν γιατί η δεκτική κωλοτρυπίδα του στραπονιζομένου Κ είναι όντως σκοτεινά αυτοκρατορική.



































    (Προς Κορνήλιο: Βλέπε να μαθαίνεις πώς γίνεται το σωστό trolling. Αν τολμάς, αμφισβήτησε ξανά την τρολλικότητά μου)  



    ...
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2012