Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Θα ήθελα να ρωτήσω, με βάση ποιον ορισμό της βίας είναι βίαιη πράξη μια διείσδυση ορθωμένης στύσης σε υγρό αιδοίο;
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @Anakreon.

    Μην με παρεξηγήσεις για όσα πώ αλλά δεν κρατιέμαι άλλο. Το θέμα με εσένα δεν είναι οι απόψεις σου, με τις οποίες δεν συμφωνώ, αλλά θα μπορούσα να διαπραγματευτώ. Το θέμα με σένα είναι ότι πρέπει να διαπραγματευτώ με ένα παιδί. Ένα θυμωμένο και εφυές παιδί, που πολεμάει δεξιά και αριστερά προκαλώντας, ψάχνει Πατέρες και Νόμους να μαχήσει μαζί τους, τόσο απελπισμένα που τους αναζητά και τους ανακαλύπτει ανάμεσα και σε αγνώστους συνομιλητές τους και ταυτοχρόνως τόσο χαρούμενα, νομίζοντας ότι έχει κατορθώσει ένα ακόμη επίτευγμα, που δεν ξέρω τί να κάνω. Αυτή είναι η δική μου και μόνο υποκειμενική εντύπωση, για την διαδικτυακή σου περσόνα. (Μη με υποχρεώσεις, να υπογραμμίσω την τελευταία πρόταση, εντάξει?)

    Αν σε πάρω σοβαρά, και μπώ σε συζήτηση, θα κουραστώ πολύ γιατί ταυτοχρόνως θα πρέπει να διαπραγματέυομαι τις απόψεις και συγχρόνως να προσπαθώ να συννενοηθώ με ένα παιδί που προκαλεί, σαν να είναι ενήλικος και θα πρέπει να προσπαθώ πάρα πολύ αναφορικά με τη στάση που θα έχω απέναντί του. Δεν έχω τα skills για κάτι τέτοιο.

    Αν θέλεις να διευκολύνεις την διαπραγμάτευση των απόψεων, κάνε κάτι γι αυτό. Αν νομίζεις ότι καλώς διαπραγματέυεσαι όπως διαπραγματεύεσαι, καλώς και από εμένα.

    @Arioch
    Μία κυριαρχική πράξη είναι επεκτατική και χωροκατακτιτική, εξ ορισμού και όχι πάντα βίαιη εξ ορισμού. Μια βίαιη πράξη δεν είναι κυριαρχική επειδή είναι βίαιη.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?


          Μπράβο, γιουπίιιι, αυτό είναι....

    Καλά Anacreon δεν παίζεσαι, έχεις καταφέρει να κουφάνεις.... τα 3/4 των μελών του φόρουμ...

    Όμως σου βγάζω το καπέλο, όχι γι΄ αυτά που γράφεις, αλλά για τον τρόπο που τα γράφεις..., είναι απίστευτος ο τρόπος που προσπαθείς να πείσεις τον άλλον ότι το καλοκαίρι είναι χειμώνας και ο χειμώνας είναι καλοκαίρι!!!    
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2012
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εξ' ορισμού;
    Τηλέφωνο:
    Α: Βγάλε την κιλότα σου.
    υ: Μάλιστα

    Ούτε επεκτατική ήταν ούτε χωροκατακτιτική ήταν.

    Μια κυριαρχική πράξη *μπορεί* να είναι επεκτατική και *μπορεί* να είναι χωροκατακτική αλλά μπορεί και να μην είναι. Μπορεί επίσης να είναι επεκτατική και χωροκατακτική χωρίς καν να είναι κυριαρχική πράξη.

    Για να είναι είναι κυριαρχική πράξη πρέπει αυτός που την πράττει να την βλέπει ως τέτοια. Αν δεν την βλέπει ως τέτοια πολύ απλά δεν είναι.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Τον Ιούλη είναι καλοκαίρι για μας. Για την Αυστραλία είναι χειμώνας.

    Τι θέλει να πει ο ποιητής; Είναι θέμα οπτικής. Επειδή είναι δική σου και τη θεωρείς σωστή δε σημαίνει ότι είναι η μοναδική και ούτε σημαίνει ότι ντε και σώνει είναι η σωστή.
     
  6. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Περβεραρε τρελε! Το συστημα δεν μ αφηνει να σου δωσω παλι ρεπ για το #708 οποτε στα δινω απο εδω!

    +100!

    Εισαι Θεος!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

       
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μα αυτό κάνει ο συμπαθέστατος Anacreon, προσπαθεί να πείσει ότι μόνο η δική του άποψη είναι σωστή ενω των άλλων είναι λάθος.

    Και μια ερώτηση: ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12-0, (όνειρα που κάνω... ) ποιος κυριάρχησε η ΑΕΚ που τα έχωσε ή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που του ρούφηξε...; 
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2012
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Η ΑΕΚ. Η διαφορά ωστόσο είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι με συγκεκριμένους κανόνες, το σεξ είναι παιχνίδι με υποκειμενικούς κανόνες.
     
  9. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ουφ..Είπα να μην απαντήσω.Το τρενάρω,το τρενάρω αλλά δεν άντεχα άλλο.Απο πότε είναι λίγότερο Αφέντης κάποιος που παραδέχεται τι θέλει?Απο πότε είναι λιγότερο Αφέντης κάποιος που δεν έχει πρόβλημα να πει οτι παίρνει ευχαρίστηση απο μια περιοχή που ούτως ή άλλως έχει πολλές νευρικές απολήξεις?Και κυρίως απο πότε είμαστε σε θέση να κρίνουμε εμείς ποιός είναι Αφέντη ή δεν είναι?Η κυριαρχία δεν κρίνεται απο που κάποιος αντλεί ηδονή πάνω στο σώμα του.Ούτε ενας Κ είναι απαραίτητα σαδιστής ή το αντίστοιχο μια σ δεν είναι απαραίτητα μαζοχίστρια.
    Επίσης gay είναι κάποιος που έχει σεξουαλική δραστηριότητα που σχετίζεται στην περιοχή του πρωκτού αλλά με άλλον άντρα.
    Δε μπορώ αλλό,ειλικρινά κουράστηκα και απογοητεύτηκα να βλέπω άτομα που έχουνε αποδεχτεί τι θέλουνε και που ζητάνε οι άλλοι να το σέβονται,να κρίνουνε,να χρησιμοποιούνε χαρακτηρισμούς-το λιγότερο προσβλητικούς-,να το παίζουνε οι τέλειοι Αφέντες ή οι τέλειες σκλάβες.
    Τέλος,η σκλάβα γονατίζει μια φορά.Και όσοι καταλάβανε,καταλάβανε.
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Και το σεξ είναι παιχνίδι με συγκεκριμένους κανόνες, διαφέρει μόνο από το ποδόσφαιρο στο τι είδος παιχνίδι γουστάρεις να κάνεις στο σεξ, π.χ. αν κάνεις ένα συναινετικό βιασμό στην υ σου με φίλους σου, δεν μπορεί όταν πάτε να πράξετε αυτό το παιχνίδι, εκει που περιμένει να την ξεσχίσετε όλοι μαζί να της πεις πάρε ενα στραπόν και ξέσχισεμε μαζί με τους φίλους μου γιατί εγώ δίνω την εντολή και εσύ πρέπει να υπακούσεις οπότε εγώ κυριαρχώ, γιατί τότε αλλάζεις άρδην τους προσυνεννοημένους κανόνες αυτού του παιχνιδιού που είναι ο βιασμός της υ σου και όχι το ξεκαύλωμα του προστάτη σου ή του πρωκτού σου...

    Το ίδιο συμβαίνει και σε μία σχέση Κ/υ, γιατί στην σχέση αυτή μπήκε η υ επειδή ξέρει ότι αυτήν πηδάει, πονάει, ξευτιλίζει ο Κ της, αυτή δεν πηδάει, πονάει, ξευτιλίζει τον Κ της, αυτό γουστάρει σεξουαλικά εγκεφαλικά και σωματικά, γιατί αν γούσταρε τα αντίθετα θα δήλωνε κυριαρχική και θα έκανε σχέση με υποτακτικό άντρα όχι με κυρίαρχο, επιτέλους μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
     
  11. Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @ Dream Master



    @ elfcat



    @ Όσες (γκιόσσες) με παίρνουν πολύ στα σοβαρά.



    Τέλος από μένα.
    ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    Αβάντι μαέστρο τον εθνικό ύμνο.


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Πέρρη, η φίφα έχει ένα βιβλίο που λέγεται "rules of the game". Με αυτούς τους κανόνες παίζεται το ποδόσφαιρο. Το σεξ και οι σχέσεις μπορεί να έχουν νόρμες αλλά δεν έχουν κανόνες. Δεν υπάρχει σωστό/λάθος, ό,τι κάνει τη σχέση να δουλεύει, ότι κάνει το σεξ ν' απογειώνεται.


    Αυτό που περιγράφεις δεν είναι σχέση K-υ αλλά σχέση Top/Bottom. H υ δεν μπαίνει στην Κ/υ σχέση για να πηδιέται/πονάει/ξευτιλίζεται από τον Κ της αλλά γιατί νιώθει την ανάγκη να υπηρετεί τον Κ της και να ακολουθεί τις επιθυμίες του και είναι το μόνο που μετράει γι αυτή και όχι τι λέει η νομενκλατούρα του φόρουμ. Κυριαρχώ σημαίνει επιβάλω τη θέλησή μου και ο Κ αυτό ακριβώς κάνει στην υ του και όσες γλωσσικές και νοητικές τρίπλες και να κάνεις αυτό δεν αλλάζει. Μπορεί να μη σ' αρέσει αυτό όπως δεν άρεσε στους Πυθαγόρειους ότι η τετραγωνική ρίζα του δύο δεν είναι ρητός αλλά το τι σ' αρέσει (ή τι άρεσε στους Πυθαγόρειους) έχει ελάχιστη σημασία.

    Σημασία έχει η υ -εντός των ορίων που έχουν συμφωνηθεί- να υπακούσει τις εντολές του Κ της αλλιώς είναι τόσο υ όσο η τετραγωνική ρίζα του δύο ρητός.