Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Μάλλον δεν θα μου απαντήσεις. Ίσως να μην έχεις χρόνο η να μην με καταδέχεσαι διότι μπορεί να μην με θεωρείς αρκετά σοβαρό. Δεν πειράζει
    Για την ιστορία και μόνο ,σαφέστατα έκανες προσωπική επίθεση στην elfcat ,αποκαλώντας την «νομενκλατούρα του φόρουμ» υπονοώντας , εμμέσως πλην σαφώς, ότι αποτελεί κάποιου είδους «κατεστημένο» και επομένως η γνώμη της είναι συντηρητική 'οπως ακριβώς είναι η γνώμη και στάση όλων των κατεστημένων.
    Αν πεις ότι δεν εννοούσες κανέναν συγκεκριμένα θα αδικήσεις τον εαυτό σου ακόμα περισσότερο καθώς στο χωριό μου αυτό κάπως το λένε
    Θα σου εξηγήσω λοιπόν αυτή την φράση σύμφωνα με τις αρχές της δημαγωγίας και της προπαγάνδας:
    Από την μια πλευρά τοποθετείς τους δυο ,που έχουν τη δική τους γνώμη , κάνουν έρωτα και είναι ελεύθεροι κι ωραίοι. ειδυλλιακή εικόνα πράγματι , όλοι θα ταυτίζονταν μ αυτήν. (Άραγε τοτε ,προς τι το αρχικό ερώτημα; )
    Σε αντιδιαστολή βεβαίως τοποθετείς αυθαίρετα στην νομενκλατούρα του φόρουμ την συνομιλήτρια σου η ,εν πασι περιπτώσει ,όποιον έχει γνώμη αντίθετη απ την δική σου. Η νομενκλατούρα είναι φυσικά αυτή που τους κυνηγά όλους με τα «πρέπει» τα «απαγορεύεται» και την αγιαστούρα. Κανείς δεν θέλει να ταυτιστεί μαζί της.

    Επιπλέον με τη φράση αυτή δίνεις και ένα τόνο φτηνού συνδικαλισμού που αρέσει σε πολλά μέλη. Αυτό το έκανα κι εγώ πολλές φορές το 07 και το 08 που ήμουν καινούργιος στο φόρουμ και δεν γνώριζα κανέναν και εδώ κολλάει και η ερώτηση που σου έκανα , αν δηλαδή θεωρείς ότι το θέμα είναι τόσο σημαντικό ώστε να το χειριστείς κατά αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω με ανθρώπους που έστω και στοιχειωδώς γνωρίζω η που θα μπορούσα κάπου να συναντησω , και πρόσεξε , υποτίθεται ότι δεν έχω όρια (έτσι λένε οι φήμες)
    Αναρωτιέμαι , κι αυτό δεν αφορά μόνο εσένα , γιατί σε τέτοια θέματα δεν μπορείτε να πείτε την γνώμη σας βλέποντας τα ταυτόχρονα και με κάποια δόση χιούμορ η έστω τοποθετώντας τα στις διαστάσεις που έχουν. Κατά την γνώμη μου είναι θέματα μικρής σημασίας ακόμα και για εδώ μέσα. Για τους έξω δεν το συζητώ , έδειξα το αρχικό ερώτημα σε φίλη μου εκτός χώρου και ξεράθηκε στο γέλιο. Φυσικά όταν της έδειξα και κάποιες τοποθετήσεις άνοιξε το στόμα και γούρλωσε τα μάτια καθώς δεν φανταζόταν πως σε ένα τέτοιο θέμα μπορούν να δοθούν τέτοιες διαστάσεις.
    Γι αυτό σου λέω φίλε μου Arioch ,(και υπόλοιποι) το ζήτημα έχει την όποια αξία μόνο εδώ μέσα και δεν αξίζει να αποκαλέσεις κανέναν νομενκλατούρα διότι κανένας δεν είναι. Στην τελική αν η αφεντιά του οπισθογέμη ετρωθει η όχι χεστηκε η φοράδα στ αλώνι

    Και επειδή βγηκα ολίγον τι εκτός θέματος επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα με ένα ιστορικό ντοκουμέντο: Ο βασιλιάς Ξέρξης ήταν στον καιρό του Μεγας κυρίαρχος ,αφέντης και πλανητάρχης. Απευθυνόμενος λοιπόν στον Λεωνίδα (σαν αφέντης προς σκλάβο) του ζήτησε να τον γαμήσει και μάλιστα απείλησε και να τον ευνουχίσει αν δεν το έκανε. Οπότε βλέπουμε ότι ο αφέντης μπορεί να ζητάει οτιδήποτε χωρίς αυτό να το κάνει λιγότερο αφέντη. Απολαύστε τους παρακάτω μεταγλωττισμένους διαλόγους για του λόγου το αληθές

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Και χρόνο έχω και ακατάδεχτος δεν είμαι. Απαντώ όταν κρίνω ότι χρειάζεται να απαντήσω.
    Κι εδώ κάνεις λάθος: Δεν το υπονόησα το «κατεστημένο», το ανέφερα ευθέως. Και δεν είναι προσωπική επίθεση το ότι η elfcat ανήκει στο κατεστημένο του forum, είναι η ξερή αλήθεια. Και δεν είναι μόνο η elfcat, οποιοσδήποτε ενεργός "παμπαλέ" -που θα λέγαμε στο στρατό- ανήκει στο κατεστημένο. Κι εγώ ανήκω. Κι εσύ ανήκεις.

    Οπότε ναι, ήξερα πολύ καλά γιατί χρησιμοποίησα τη λέξη νομενκλατούρα. Σκέψου τι βάρος έχει η γνώμη ενός παλιού και σεβαστού μέλους που λέει "Α, αυτό είναι Χ" στα μάτια ενός νέου που ψάχνεται, ειδικά σε ένα χώρο σαν και αυτόν. Μπορεί να λέμε -και να πιστεύουμε πραγματικά- πως "Σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες" αλλά αυτό είναι η δική μας πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα κάποιον άλλων ανθρώπων η ούγια έχει μεγάλη σημασία.

    Ε, εγώ αυτό που απαντάω "Αν εσείς το βλέπετε ως Υ, καλά κάνετε και να μη σας νοιάζει τι λέει η νομενκλατούρα".
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Κατ' αρχήν ,αγαπητοί μου συνομιλητές , μην ξεχνάτε πως η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, μα κόκκαλα τσακίζει!
    Μην υποτιμάτε λοιπόν την διεισδυτική , επεκτατική και χωροκατακτητική της δυνατότητα ,στους νοητούς χώρους των σχέσεων... .

    Οσον αφορά την περήγηση της γλώσσας στα μονοπάτια του γυναικείου αιδοίου,εχρησιμοποιήθη ως παράδειγμα παραμεριστικού των μυικών ιστών ,επεκτατικού και χωροκατακτητικού παράγοντος, -και , ναι, είναι γαμώ το φελέκι μου γαμώ, είναι, - πριν μπούν επιπλέον προδιαγραφές, ( άσε που και αυτές ακόμα ,όπως του προσφάτως τεθέντος αναστεναγμού, άμα είναι καλλιτέχνης ο φέρων τις καλύπτει!!! ) .
    Μην ξεχνάτε πως ξεκινήσατε να λέτε για την διείσδυση ως κυριαρχική πράξη για τα θηλαστικά εν γένει, από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στη γη....
    Θα πρέπει επιτέλους να μας δώκετε τον πλήρη ορισμόν, όχι να μας βγάζετε κάθε τρείς και λίγο καινούργιο φασούλι!
     
  4. Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Δηλαδή η φράση "νομεκλατούρα του φόρουμ" απευθυνοταν σε όλους τους παλιούς ανεξαρτητως της θέσης που ειχαν στο θέμα; Ετσι το εννοούσες;   Πάλι λάθος κατάλαβα   Σκατά παλιό μέλος είμαι , όλα λάθος τα καταλαβαίνω. Χαίρομαι πάντως που καμιά φορά δίνω την ευκαιρια σε αλλα μέλη να διευκρινίζουν και να εξηγουν τις θέσεις τους έστω και σε μένα.(επειδή όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν εκ των προτέρων αυτό που καταλαβαίνω εγω εκ των υστέρων και μετά απο διευκρινήσεις   )
    Είναι και σε κατι χρήσιμη η βλακεία μου
    Πάντως εγω νομεκλατούρα δεν είμαι
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εγώ απλά απάντησα στα "περί προσωπικής επίθεσης".
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Προσωπική επίθεση ήταν, σου αρέσει δεν σου αρέσει. Στο φαντασιακό σου μπορεί να ήταν και έκφραση αβροσύνης κατά το οι γάιδαροι πετάνε αρκεί να το λένε οι Δ/δυο, στην προκείμενη ο ένας. Στην πραγματικότητα ήταν επίθεση. Αν ήταν αυτό που ισχυρίζεσαι θα έλεγες νομενκλατούρα τη λάρα, την τέντερ, τον underherfeet, κλπ και θα έλεγες η νομενκλατούρα του φόρουμ κατά πλειοψηφία λέει αυτό, ότι το στραπόνισμα δεν είναι κυριαρχική πράξη. Γι αυτό άστο.

    Αλλά....
    .... καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ανάγκη να βάζουν ταμπέλες για να απαλλαγούν από το άγχος του άλλου ή/και της άποψής του. Βάζοντας τον κάτω από μια ταμπέλα, ξεμπερδεύουν μια και καλή με την άποψη και με τον άλλον, κλείνοντας το μάτι πονηρά και καλώντας σε συσπείρωση, όποιον ανακλαστικά αντιδρά στην ταμπέλα, στην νομενκλατούρα πχ, και μόνο με το άκουσμα την λέξης. Ά, ρε Άριοχ, πόσο προβλέψιμα είναι όλα αυτά για κάποιον που κάθισε έστω και ένα μήνα σε φοιτητικό έδρανο... Αλλά αν αυτοί έχουν μια τέτοια ανάγκη για να μπορέσουν να αντέξουν το βάρος του άγνωστου, του άλλου, της άλλης άποψης, λυπάμαι αλλά δεν φταίνε οι άλλοι

    Και τώρα κάτι που πονάει και με το συμπάθειο δηλαδή. Όσοι εδώ μέσα, νέοι, γέροι παιδιά, χρειάζονται μια νομενκλατούρα, μια εξουσία, μέσα σε ένα δημόσιο φόρουμ για να μπορέσουν να αντέξουν, βάσει παλαιότητας, ηλικίας, φύλου, τότε να πάνε να διαπραγματευτούν ξανά την σχέση τους με τον γονέα - Πατέρα, γιατί είναι είναι τελείως ατακτοποίητη και να μην ορίζουν, ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ σε ρόλο ΠΑΤΕΡΑ και μάλιστα χωρίς να τους ρωτήσουν, είτε για να τους αμφισβητήσουν είτε το χειρότερο να απαιτήσουν από αυτούς μια συμπεριφορά που να αρμόζει σε ΠΑΤΕΡΑ. Αλλά αν επιμένουν να το πράττουν, παρακαλώ να μην με καλούν στα ψυχοδράματά τους και στους δονκιχωτισμούς τους, βαριέμαι αφόρητα. Και όσοι επίσης ταυτοχρόνως φαντασιώνονται ότι σε ένα φόρουμ συζητήσεων, υπάρχει Ιεραρχία, Αξιωματούχοι, Κυριαρχάρες και Σκλαβάρες ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ, οι οποίοι/ες αρθρώνουν Λόγο ΙΕΡΟ και ΑΝΩΤΕΡΟ και με περισσότερο βάρος από αυτόν που αρθρώνουν τα νεούδια, και αυτές οι φαντασιώσεις τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα δεν μπορώ να τους βοηθήσω αλλά σας παρακαλώ, για λόγους ευγένειας τουλάχιστον εκ μέρους τους μη με βάζουν να παίζω σε τέτοιες κακόγουστες ονειροφαντασίες. Kαλά κάνετε και θρησκεύεστε αλλά εγώ τί φταίω? Α, μη τι άλλο, μη λυπηθείτε εμένα, λυπηθείτε την αισθητική μου. Υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες, με τους οποίους μέσω αυτών, μπορούν να θεραπεύσουν την κακή σχέση με τον Πατέρα τους είτε τις ιδέες μεγαλείου που τους διακατέχουν ή και τα δύο..Επίσης υπάρχουν οι εξομολογητές και οι πνευματικοί της εκκλησίας, που μπορούν να απευθυνθούν και να πάρουν συμβουλή και καθοδήγηση. Και τέλος αλλά και πολύ σημαντικό μια καλή ερωτική σχέση, βοηθάει σημαντικά. Αυτό που σαφώς δε βοηθάει είναι να επιζητούμε από αγνώστους κάτι τέτοιο. Και αυτή η θέση μου δεν αλλάζει, όσο και κομψά να μου βάζει ο άλλος την ταμπέλα...

    Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, δεν είναι απαραίτητο φυσικά, μόνο η αντιπαράθεση απόψεων έχει για μένα αισθητική αξία. Τα υπεδέλοιπα, συγνώμη κιόλας μου φαίνονται ανούσια και στα όρια του φαιδρού. Αν λοιπόν θέλεις να να συζητάμε τις απόψεις μας έχει καλώς, αν είναι να μου κολλάς ταμπέλες γιατί έτσι έχεις μάθει να συζητάς και να απαγχώνεσαι, είναι καλύτερα να βρεις κάποιον που θέλει να παίξει το ρόλο που θα του δίνεις εσύ κάθε φορά. Αναφορικά, λοιπόν με την ταμπέλα - νομενκλατούρα, δεν με αγγίζει γιατί δεν με αφορά πρώτον γιατί οι ταμπέλες γενικά μου είναι αδιάφορες και δεύτερον γιατί εδώ μέσα με αφορούν οι απόψεις και όχι οι ιδιότητες των ανθρώπων που τις εκφράζουν. Όταν λοιπόν κάποιος μου βάζει ταμπέλα, δεν το παίρνω προσωπικά ούτε στα σοβαρά γιατί λέει κάτι γι αυτόν, όχι για εμένα.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Πολύ σωστά σου λέει η elfcat, Arioch  

    Όταν θες να λες για νομεγκλατούρα να λες για μένα, για τη lara[E-p] και για τον underherfeet (!) που ευτύχησε να δει το nickname του και σωστά γραμμένο απ την elfcat, γιατί είναι καλύτερο παιδί. Εμείς ας υπαγόμαστε σε ταμπέλες, φταίμε εμείς γι αυτό άλλωστε, η elfcat όμως είναι υπεράνω και μην την ξαναπιάσεις γιατί δεν κάνει και γιατί λόγω ανεβασμένης αισθητικής, κυρίως, μιλάει μόνον με επιχειρήματα, να ξέρεις και ποτέ μα ποτέ με αφορισμούς  

    Απόλαυση...  
     
  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μένετε τουλάχιστον σταθερός στο να διαβάζετε στα πράγματα τα ακριβώς αντίθετά τους (π.χ. ότι Κυριαρχείτε την ώρα που σας γαμάνε) και αυτό -η σταθερότητα, όχι η αντιστροφή των πραγμάτων- κάνει πιο εύκολο στον συνομιλητή σας να επικοινωνεί με σας.

    Στον πραγματικό κόσμο, αν όχι στο φαντασιακό σας, αυτός που εκφράζει απειλή εκφράζει και επιθυμία, όχι αυτός που απαντάει "θα μου κλάσεις τα αρχίδια".

    Επέλεξα μια "εύοσμη" όπως τη λέτε ανταπάντηση στην απειλή σας (μα καλά, και στο κλάσιμο θετικό πρόσημο βάζετε; τίποτα που φαντασιώνεστε ως καταπιεστικό ταμπού δεν είναι στο απυρόβλητο της θεολογίας σας  γιατί η ευγένεια της επικοινωνίας προτείνει να απευθυνόμαστε στον συνομιλητή μας με όρους που καταλαβαίνει, για να μην τον προσβάλουμε.

    Καθηλωμένος καθώς εμφανίζεστε στο πρωκτικό στάδιο, και κυριολεκτικά (απόλαυση από τη διαχείριση του σφιγκτήρα) και μεταφορικά (εναντίωση στο Νόμο, υπαρκτό τε και ανύπαρκτο), μου φάνηκε πως θα είναι μια μεταφορά που θα αντιληφθείτε κάπως εύκολα.

    Αλλά στον κόσμο που ζείτε εσείς, στο φαντασιακό (σας), οι επιθυμίες σας και οι φαντασιακές επιβολές τους, όπως π.χ. οι απειλές σας, πρέπει να έχουν μεγάλη σημασία.

    Στον κόσμο που ζω εγώ, και στον οποίο έχουν νόημα οι πράξεις, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για όλους:

    Στον κόσμο των πράξεων, παρά την επιθυμία - απειλή σας, ούτε τ΄αρχίδια δεν μας κλάσατε...

    Dream
     
  9. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μου αρέσει αυτό το νήμα.
    Καταρρίπτει επιτέλους το ταμπού του στείρου γράμματος μιας ενδοφορουμικής συμπεριφοράς,
    που έτσι κι’ αλλιώς αν από πίσω της δεν ακολουθεί το ανάλογο πνεύμα,
    παραμένει κενό γράμμα.

    Είναι εδώ και πολλές σελίδες φανερό
    πως επί του θέματος δεν πρόκειται να προκύψει συμφωνία πάνω στο ζήτημα του νήματος,
    (υπενθυμίζω πως είναι το αν και κατά πόσο η εντεταλμένη διείσδυση από θήλυ υπό
    κατ΄εντολή άρρενα Κ αποτελεί πράξη κυριαρχικής ή άλλης νοοτροπίας).

    Το ζήτημα έχει καταπέσει από το επίπεδο της αιτίας σε αυτό της αφορμής πλέον,
    μ’ άλλα λόγια έχει κορεστεί σε τέτοιο βαθμό
    που να αποτελεί πρόσχημα για την εκδήλωση επικοινωνιακών δυσλειτουργιών.

    Μόνο που αναβαίνοντας σε άλλο , πολύ πιο προχωρημένο επίπεδο πλέον
    από εκείνο του «Αν στραπονίζεται πόσο Κυρίαρχος είναι;»,
    δηλαδή της ανταλλαγής απόψεων και επιχειρημάτων
    και αναβαθμιζόμενο σε πεδίο διαπροσωπικών ξιφουλκήσεων
    ΑΠΑΙΤΕΙ
    ικανούς, γερούς και επιδέξιους παίκτες, αντάξιους του ποδοσφαιρικού χαρακτήρα του αγώνα.

    Αλλιώς πως, ελλοχεύει ο κίνδυνος πολιτικοποίησης της ποδοσφαιρικής ζωής,
    που σήμερα ειδικά στις εποχές που διανύουμε αποτελεί πολύ πιο ολέθριο ατόπημα
    από εκείνο το πάλαι ποτέ της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής.

    Σήμερα έχουμε ανάγκη τους ικανούς και γερούς παίκτες.

    Ας το έχουμε κατά νου αγαπητοί και αγαπητές.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αγαπητέ MasterDO,

    από πλευράς μου επιθυμώ διάλογο με ορισμούς και επιχειρήματα, με κέφι και διαολιά και αν πέσει καμιά σφαλιάρα, καμιά κλωτσά κανένα ad homimem που λένε και στα χωριά, αυτά όλα γίνονται όπου συζητούν άνθρωποι, γίνονται σε κοινοβούλια, σε δικαστήρια, σε αίθουσες συσκέψεων, σε ακαδημίες, σε ομίλους, παντού γίνονται. Είναι δυνατό να μη γίνονται σε μία συζήτηση για ένα θέμα παραβατικής σεξουαλικότητας και μάλιστα εμβληματικό;

    Ομως, εδώ μέσα έχουμε χτυπηθεί και όμορφα, με καλές συζητήσεις και το έχουμε απολαύσει, η δε ειρωνεία δεν έλειψε ποτέ. Οι δεκάρικοι (της συφοράς) για το τι είναι όλοι οι άλλοι πλην ημών (των ανεβασμένων) νομίζω πως είναι καινούργιο φρούτο εδώ μέσα και ομολογώ ότι τέτοια έχω ακούσει μόνον σε εκκλησία τη μοναδική φορά στη ζωή μου που πήγα εκεί, στο κήρυγμα της Κυριακής, όπου ο παπάς έδινε γραμμή στο πως θα αντιμετωπίζονται τυχόν λεχρίτες που μπορεί να ήθελαν διάλογο! Έχασα κάθε ιδέα και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου. Από ημάς και υμάς, έχω άλλες απαιτήσεις.

    Είμαι έτοιμη και θα χαρώ να συζητήσω και να κριθώ και να κρίνω και αν με ειρωνευτούν να ειρωνευτώ κι εγώ και να κλωτσηθώ και να κλωτσήσω. Ως εκεί φτάνω, όχι παραπέρα. Είναι η ρημάδα η εκπαίδευση σκλάβας και η πρότερη ανατροφή μου. Το πραγματικά τρωτό σημείο που (μου) αποκαλύπτει ο άλλος την ώρα που αυτός νομίζει πως μιλάει για όλους τους άλλους ενώ στην πραγματικότητα γυμνώνεται όσο δεν φαντάζεται, δεν το αναδεικνύω και φυσικά δεν το χτυπάω, ακόμα και αν έχω προκληθεί πάρα πολύ
     
  11. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @Alexkat

    Παρακαλώ θυμηθείτε στην επόμενη κολονοσκόπησή σας να πείτε στο γιατρό σας "είμαι ο Κυρίαρχός σου, και σε εντέλλω να μου κυριαρχήσεις τον κώλο, υποτακτικούλη". Αν βέβαια το κάνετε πριν αρχίσει και πριν σας έχει κάνει την ελαφρά νάρκωση (μέθη), ενδέχεται να σας παραπέμψει κατευθείαν σε άλλο γιατρό, γιατί δεν είναι το έντερό σας που χρειάζεται άμεση φροντίδα.

    Να χρειαστεί να εξηγήσω ότι οι ιατρικές πράξεις σε έναν α-σθενή δεν ενισχύουν την Κυριαρχία του α-σθενούς;

    Δεν θα το κάνω - θα υπερθεματίσω μαζί σας ότι ο πιο Κυρίαρχος από τους Κυρίαρχους πρέπει να είναι ο ασθενής της εντατικής, που έχει επιδείξει την ελευθερία του (θα χαιρόταν και η tender) να εκχωρήσει και την αναπνοή του ακόμη στον ιατρό, κατ΄εντολήν του φυσικά που αφού υλοποιήθηκε γεννήθηκε το θέλημά Του...

    Ομως, δεν θα σας δώσω το όσκαρ κουλού παραδείγματος, αυτό το φυλούσα για το "υπόθετο" και υπέθετα ότι θα μας το έβαζαν ο underherfeet ή/και ο Arioch (ακόμη εδώ είστε; νόμιζα μετά το αντιπαράδειγμα της "γέννας" θα είχατε δει την κλίση σας και θα διδάσκατε αντιπαραδείγματα στα καλύτερα σχολεία του κόσμου) , δεδομένου ότι κατέβαιναν μεγέθη και έφτασαν στη γλώσσα, αλλά προφανώς την έχουν μεγάλη (τη γλώσσα, αν μη τι άλλο...)

    Για λόγους πληρότητας και κάποιας πολιτικής ορθότητας απέναντι στη μικροφαλλία πρέπει να φτάσουμε κατευθείαν στο ζήτημα της πινέζας.

    Αν μπει μια πινέζα στην κωλοτρυπίδα, είναι αυτή μια κυριαρχική πράξη, μολονότι η βία, η επέκταση και και η χωροκατάκτηση θα μπορούσαν να αντισταθμιστούν με ένα απλό κλάσιμο, έστω και από ανοιχτοκώλη;

    Ναι είναι. Συμβαίνει με τις πράξεις το εξής: αν μια ενέργεια έχει τετριμμένα τις ιδιότητες μιας πράξης τότε είναι τετριμμένα μια τέτοια πράξη.

    Μια ενέργεια που έχει μεταφορικά τις ιδιότητες μια πράξης είναι μεταφορικά αυτή η πράξη - τέτοιο είναι το παράδειγμα της εντολής ως κυριαρχική πράξη.

    Και τέλος, μια ενέργεια που έχει μεταφορικά και τετριμμένα τις ιδιότητες μιας πράξης είναι μεταφορικά και τετριμμένα μια τέτοια πράξη - τέτοιο είναι το παράδειγμα του να γκαζώνεις με το αυτοκίνητο στον ανοιχτό δρόμο ή, αν είσαι και κομπλεξικός, να μπαίνεις από την εξωτερική λωρίδα να στρίψεις στο φανάρι.

    Το σε ποιό σημείο η "μεταφορά" και η "τετριμμενότητα" (τριβιάλιτι) ακυρώνουν την ουσία μιας πράξης είναι ένα ζήτημα. Ας παραμείνει ανοιχτό, για να είναι όλοι χάπι (και οι "μικροί" και οι "μεγάλοι" σε γλώσσα και αποδέλοιπα).

    Λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι βαθύτατα, που το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με αναγκάζει να κάθομαι να γράφω τέτοια πράγματα σε κατά τα άλλα νοήμονες ανθρώπους μπας και συνεννοηθούμε.

    Δώθηκε τουλάχιστον η ευκαιρία να αναδείξουν πολλοί τα εσωτερικά ταμπού που τους ταλανίζουν, στα "αντιπαραδείγματα" που συνέθεσαν.

    Α, να το ξεκαθαρίσουμε - θα πήγαινα πάσο γιατί ο άλλος θα ήταν γκαζμάς. Τί να συζητήσουμε; Για τσιμέντα;

    Εκεί που λέτε ότι ο Κυρίαρχος δεν κάνει κάτι για να κάνει κάτι άλλο, έχετε αντιληφθεί φαντάζομαι ότι ακυρώνετε όλη την έννοια της εκπαίδευσης, ε; Εμένα δεν με πειράζει, ούτε εσάς φαντάζομαι αφού διαβάζετε τα δικά μου ποστ από παλιά, και όχι τα δικά σας ποστ από παλιά.

    Οσο για την αξιολογική ιεραρχία παλαιότητος στο φόρουμ που εισάγατε και έφερε στα μέτρα του ο Arioch με την αναφορά στο στρατό (μια μικροκοινωνία που διέπεται από μια σύμβαση στο συλλογικό της φαντασιακό) δεν ξέρω τί να πω... Αφού η ιεραρχία παλαιότητας αφορά BDSM forum θα την ονόμαζα "Gor του καρμοίρη".

    Αν δεν ήμουν ευγενικός.


    Dream

    ΥΓ. @tender, τώρα είδα αυτό που ανεβάσατε, θα προσπαθήσω να σας απαντήσω συνεχίζοντας να είμαι ευγενικός. Απλώς τώρα έχω να πλύνω πιάτα.
     
    Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2012
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @ tender
    Λυπάμαι που ήρθα και σου χάλασα την χρόνια ονειροφαντασία σου ή/και άλλων, και ισχυρίζομαι άμεσα και ευθέως ότι δεν υπάρχει Ιερός/η και Όσιος/α στο βδσμ. Μην ορκίζεσαι όμως ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη με σένα, όπως και εγώ δεν βαυκαλίζομαι ότι εκφράζω και πολλούς εδώ μέσα, μάλλον μόνο τον εαυτό μου αλλά μου αρκεί. Δεν είναι καινούριο φρούτο αυτό που ισχυρίζομαι. Το έχουν ισχυριστεί πολύ πιο πετυχημένα, πιο ειρωνικά και πιο επιθετικά ο Dolmance, o Χάινριχ και άλλοι. Kαι αν θυμάσαι καλά πριν κάποια εκατοντάδες πόστ, έγραψα δύο γραμμές και ορμήσατε όλοι επιθετικά σαν να σας πρόσβαλα την μάνα και τον πατέρα. Αυτά για την ανακρίβεια του ισχυρισμού σου ότι αυτό που συμβαίνει στο παρόν νήμα είναι νέο φρούτο.

    @ Do,
    Συμφωνώ μαζί σου. Όταν μια συζήτηση είναι πραγματική συζήτηση, θα ανοίξει καινούριες οδούς σκέψης και θα αναδείξει πιθανόν σημαντικότερα ζητήματα από τα αρχικό, τέτοιας υφής που θα αγγίζει ακόμη και την φιλοσοφική θεώρηση των συζητητών για την ίδια τη ζωή. Αν λοιπόν φύγουμε από τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις που προκαλούν την κατάρρευση της ανταλλαγής απόψεων, τότε ναι αυτό το νήμα κατά την άποψή μου μιλάει για τον τρόπο που θεωρούμε την σχέση Κ/υ γενικότερα. Και ναι θεωρώ τη δική μου άποψη "αιρετική" σε ένα συζητητήριο όπου κυρίαρχα η άποψη περί ασύμμετρης σχέσης είναι θεοκεντρική, όπου θεός = Κυρίαρχος. (Χρησιμοποιώ τη λέξη αιρετική όχι γιατί την ασπάζομαι αλλά γιατί είναι κατανοητή σε όποιον θρησκεύεται έτσι ή αλλιώς)