Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η βία διδάσκεται στην πρώτη παιδική ηλικία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 22 Φεβρουαρίου 2012.

  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Η βία διδάσκεται στην πρώτη παιδική ηλικία

    "Στο άτομο με Σεξουαλική Παρέκκλιση (παραφιλία) το σεξουαλικό αντικείμενο προτίμησης του διαφέρει από το συνηθισμένο. Έτσι, το παραφιλικό άτομο διεγείρεται από ερεθίσματα που δεν ερεθίζουν τα πιο πολλά άτομα - π.χ. ένα παιδί, ένα ζώο ή ένα παπούτσι ή μπορεί να ερεθίζεται μόνον όταν έχει αισθήματα υποδούλωσης, όταν τιμωρείται, μόνο βλέποντας ή όταν επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα ή όταν προκαλεί πόνο στους άλλους. Η διέγερση όμως και ο οργασμός είναι φυσιολογικοί και οδηγούν το άτομο σε σεξουαλική ευχαρίστηση. Οί σεξουαλικές παρεκκλίσεις θεραπεύονται με ορισμένα είδη θεραπείας συμπεριφοράς και με αποκαλυπτική ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία.
    Οί σεξουαλικές παρεκκλίσεις γενικά εγκαθίστανται στην εφηβεία και την αρχή της ενήλικης ζωής.
    "

    ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

    Εmiris ωραίο το θέμα σου.

    Το ερώτημα είναι:
    Πράττουμε ορθά απολαμβάνοντας ο καθένας την παραφιλία του ή άν θέλετε την ιδιαιτερότητά του ?
    Ή μήπως πρέπει να πάμε σε γιατρό ?
     
  2. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Η βία διδάσκεται στην πρώτη παιδική ηλικία

    Ζώνη??? Πραγματικά μένω άφωνος. Αυτό είναι να πας να το πεις στην αστυνομία και δικαστικά να σε πάρουν από εκεί.

    Εγώ πάντως όταν μεγάλωσα κάπως και πήγε να με ξαναχτυπήσει, πιαστήκαμε κανονικά στα χερια και δεν δίστασα να δώσω μπουνια και κουτουλιά ούτε στο πρόσωπο. Μάλιστα του έχω μαυρίσει μάτι 2 φορες. Και όλα αυτά ενώ στο σχολειό δεν μάλωνα ποτε με κανέναν.

    Εξίσου σημαντικό είναι η ψυχολογική via που συνοδεύει την σωματική, αλλα άμα μπω σε αυτό φαντάζομαι θα κουράσω.
     
  3. Emiris

    Emiris Regular Member

    Σωστό το ερώτημά σου. Απαλλαγμένο από τις ανοιχτομυαλιές των αδύναμων τη σκέψη.

    Ανάλογα με την περίπτωση βέβαια, αλλά σε γενικές γραμμές η ιατρική δεν μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη ή διόρθωση μίας παραφιλίας.
    Άρα η λύση του ιατρού ουσιαστικά δεν υπάρχει.

    Αυτό που πρέπει να γίνει, και να γίνει με τη βία, νομοθετικά δηλαδή διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, είναι να τιμωρούνται συμπεριφορές όπου κάποιος προσπαθεί να προπαγανδίσει την παραφιλία του, να την κάνει κοινωνικά αποδεχτή και ισάξια του φυσιολογικού (ακόμα και ο όρος φυσιολογικό εξαγριώνει τους παραφιλικούς), να την κάνει μόδα.
    Στην σημερινή εποχή αυτό γίνεται κατά κόρον, και οι παραφιλίες όπως και πολλές διαφορετικότητες χρησιμοποιούνται για κακούς σκοπούς.
    Διάβαζα για παράδειγμα ότι στην Ολλανδία ιδρύθηκε κόμμα παιδόφιλων Απίστευτη Απόφαση : ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ
    Είναι τελείως απαράδεκτο.
    Και αν νομίζουν οι Ολλανδοί ότι έτσι είναι ανοιχτόμυαλοι, ας τους πει κάποιος ότι είναι ντροπή και ξεφτίλα να είσαι ανοιχτόμυαλος.
     
  4. Alexkat

    Alexkat Contributor

  5. 1)Ελπίζω να μην σε ακόύσει κανείς σε αυτό διότι και το φόρουμ που γραφεις και μας φιλοξενει ακριβώς αυτό κάνει
    2) Σχεδόν όλοι εδω θεωρούμε την "παραφιλία" μας ισάξια του "φυσιολογικού" αρα στο φρεσκο στη στενή στη μπουζού , φυλάκα που λένε
    Κανεις αξιακές κρίσεις σεξουαλικών ταυτοτήτων λέγοντας μάλιστα οτι πρεπει να αντιμετωπίζονται νομοθετικά αλλα ,αλήθεια ,εσυ τι γυρευεις εδώ;
     
  6. Emiris

    Emiris Regular Member

    Χαίρομαι που σε ενόχλησε το ποστ μου.

    Στο «εσύ τι γυρεύεις εδώ» θέλω να απαντήσω ότι αν έχω κάποια κυριαρχικά χαρακτηριστικά στην ερωτική μου διάθεση φροντίζω να τα ζω με κοπέλες αντίστοιχων ορέξεων, και προπαντός χωρίς να το διαφημίζω κοινωνικά και να προσπαθώ να το επιβάλλω ως φυσιολογικό. Και όταν έχω συζητήσει το θέμα σε φιλικό περιβάλλον ουδέποτε προσπάθησα να επιβάλω αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Τώρα, σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ σαν και αυτό νομίζω έχω δικαίωμα να συζητάω λίγο πιο ανοιχτά αυτά τα θέματα χωρίς βεβαίως να προσπαθώ να επιβάλω πάλι τίποτα.
    Το μόνο που δεν θα δεχτώ ποτέ είναι να παραδεχτώ ότι ο γάιδαρος πετάει, επειδή έτσι απαιτεί η προπαγάνδα των καιρών.

    Το δικό μου ποστ Κορνήλιε ήταν γενική θεώρηση και προσωπική μου άποψη, δεν απευθύνθηκα σε κανέναν συγκεκριμένα και δεν κάλεσα κανέναν σε «απολογία» όπως κάνεις εσύ με το ερώτημα «εσύ τι γυρεύεις εδώ μέσα;».
     
  7. Σιγά μην με τραυμάτισε κιόλας! Δεν με ενόχλησε ,μην κολακεύεσαι, απλά αυτή την περίοδο δουλεύω πολλές ώρες στον υπολογιστή

    Εσύ έχεις κυριαρχικά χαρακτηριστικά; Οκ , κανείς δεν είναι τέλειος

    Να σε ενημερώσω για κάτι. Όλοι εδώ προσωπικές απόψεις δημοσιοποιούμε και τις δημοσιοποιούμε κυρίως για να γίνει συζήτηση. Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο να απευθυνθείς σε κάποιον για να σου κάνει αυτός μια ερώτηση η να εκφράσει την γνώμη του πάνω στο θέμα (θεέ μου, τι κάθομαι και γράφω; )
    Η ερώτηση που σου έκανα ,δηλαδή -τι γυρεύεις εδώ- είναι εύλογη με βάση όλα όσα έγραφες περί απαγορεύσεων, επιβολής , «φυσιολογικών» «παραφυλιών» κλπ. (Ανακρέων , αντερχερφιτ , αριοχ ,βοτριν ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν , εκτός κι αν θεωρείτε ότι αν κάποιος δεν ανήκει στην «νομενκλατούρα» είναι και στο απυρόβλητο)
    Επί του κυρίως θέματος δεν θα μπω σε συζήτηση μαζί σου διότι είναι φανερό ότι δεν έχεις ιδέα τι σημαίνουν αυτά που λες και τις επιπτώσεις που θα είχαν σε όλους μας , με αλλά λόγια δεν ξέρεις τι λες. Ίσως αυτή να είναι η αιτία που κανείς άλλος δεν δίνει σημασία. (άντε άτιμε Ανακρέων και υπολοιποι σας δικαιολόγησα πάλι)
     
  8. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Η βία διδάσκεται στην πρώτη παιδική ηλικία

    Προσωπικώς δεν ασκώ την βία που κατονομάζεις, ηδονή, ευχαρίστηση, και χαμόγελα προσφέρω.
     
  9. Emiris

    Emiris Regular Member

    Re: Απάντηση: Η βία διδάσκεται στην πρώτη παιδική ηλικία

    Νόαρδε με συγχωρείς, αλλά η βία είναι βία όπως και να ‘χει. Το αν προσφέρει ηδονή ή όχι δεν της μετουσιώνει το χαρακτήρα.
    Και επίσης πουθενά δεν είπα ότι η βία είναι κακό πράγμα. Ούτε τώρα λέω ότι είναι καλό.

    Ξύλο με τη ζώνη στον ποπό ας πούμε είναι καθαρή βία. Το αν προσφέρει ηδονή ή όχι δε απασχολεί το παρόν νήμα.

    Αυτό που ρωτάω είναι αν πιστεύετε ότι σχετίζεται με εμπειρίες του παρελθόντος ή όχι. Εσύ τί πιστεύεις;
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Η βία διδάσκεται στην πρώτη παιδική ηλικία

    Ναι, ναι, στην πυρά οι ανώμαλοι που την βρίσκουν στο σεξ με τέτοιους βιαίους και ανώμαλους τρόπους...   



    @Emiris, θεωρείς τα ερωτικά γούστα που γίνονται συναινετικά μεταξύ ενηλίκων παραφιλίες και αν ναι, εσύ την παραφιλία σου την χρησιμοποιείς για κακούς σκοπούς;




    Φίλτατε, σκέφτεσαι ελληνικά..., όμως τα πράγματα δεν είναι ετσι τραγικά όπως τα σκεφτόμαστε εμείς στο Ελλάντα.

    Δεν νομιμοποιήθηκε η παιδοφιλία, το κόμμα παιδόφιλων νομιμοποιήθηκε, εχει διαφορα νομίζω. Οι Ολλανδοί που νομιμοποίησαν αυτο το κόμμα δεν ειναι παιδόφιλοι ούτε μαλάκες, είναι πανέξυπνα μυαλά που με ένα σμπάρο έχουν δυο τρυγώνια.

    Τι εννοώ; Οι Ολλανδοί νομιμοποιώντας το κόμμα αυτό, κατάφεραν πρώτον να δουν το ποσοστό των παιδόφιλων στην χώρα τους και δεύτερον να γνωρίζουν περίπου ποιοι είναι οι παιδόφιλοι ώστε να μην τους βάζουν σε πόστα που υπάρχουν παιδιά (δασκάλους, γυμναστές κ.λ.π) και αν γίνει κάτι με ανήλικο να γνωρίζουν ποιους πρέπει να ψάξουν πρώτους!

    Αλλά αυτά ειναι ψιλά γράμματα για την στενόμυαλοπουριτανική Ελλαδάρα μας, γι΄ αυτό βάζουν παιδόφιλους δασκάλους γυμναστές κ.λ.π. να συνυπάρχουν με παιδιά, γιατί απλα δεν τους γνωρίζουν και μετά μας βγαίνουν παιδόφιλοι άτομα της διπλανής μας πόρτας.

    Υγ. Οι Ολλανδοί φίλτατε, τρέχουν με ταχύτητα φωτός σε πολλά πράγματα στην ζωή τους, ενω εντώ στο Ελλάντα, πάμε με ταχύτητα χελώνας για αυτό έχουμε φτάσει και σε αυτην την κατάντια και αυτό στο λεει κάποιος που τους εχει ζήσει τουλάχιστον στα 2/5 της ζωης του από πολύ κοντά....
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2012
  11. Emiris

    Emiris Regular Member

    Καλό είναι ένα ποστ να το διαβάζουμε καλά πριν το σχολιάσουμε γιατί αλλιώς εκτιθέμεθα με τις ανακρίβειες.
    Δεν είπα στην πυρά όσοι ανώμαλοι τη βρίσκουν με βίαιους και ανώμαλους τρόπους.
    Είπα αυτό:
    Νομίζω ότι με τις υπογραμμίσεις που έκανα παραπάνω στην παράθεση του προηγούμενου ποστ μου θα μπορείς εύκολα τώρα να καταλάβεις και χωρίς να μπερδευτείς πάλι, ότι μιλούσα για την ανάγκη καταδίκης συμπεριφορών που προπαγανδίζουν την παρεκκλίνουσα συμπεριφορά τους, και όχι αυτούς που απλά τη ζουν με σεβασμό στους νόμους και στη συναίνεση του συντρόφου.


    Υπάρχουν πολύ πιο πολιτισμένοι, υγιείς και ενάρετοι τρόποι για την αντιμετώπιση της παιδοφιλίας. Η θανατική ποινή για παράδειγμα.

    Αν οι Ολλανδοί αγαπητέ Πέρρη (δεν το λέω ειρωνικά το αγαπητέ, μη το νομίσεις επειδή διαφωνούμε) ήταν τόσο έξυπνοι δεν θα βρίσκονταν σε αυτή την τόσο δεινή κατάσταση όπου εκτός από την ηθική τους εξαθλίωση βρίσκονται αντιμέτωποι με τη πολύ πιθανή τους βιολογική εξαφάνιση, όπως εξάλλου οι περισσότερες χώρες της σκλαβωμένης Ευρώπης.

    Όσον αφορά τώρα το σχόλιό σου ότι πηγαίνουμε με ταχύτητας χελώνας, είναι και αυτό ένα από τα στοιχεία που δείχνει την ποιότητα της Ελληνικής σκέψης, παρόλο τον σκληρό αφελληνισμό που υπομένει εδώ και αιώνες αλλά πολύ έντονα τα τελευταία 40 χρόνια.
    Σε πολλές περιπτώσεις στην ιστορία της η ανθρωπότητα είχε λάβει λανθασμένη κατεύθυνση και πορευόταν προς τη λάθος μεριά. Πάρε για παράδειγμα το σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όσο πιο ενάρετος ήταν κάποιος, τόσο δυσκολότερα βάδιζε προς τα μπρος, δηλαδή προς το λάθος. Στο παράδειγμα του Μεσαίωνα τώρα, κάποια στιγμή επιτέλους ήρθαν στο προσκήνιο άνθρωποι που κοίταζαν πάρα πολύ πίσω. Ξαναδιάβασαν κείμενα και γραπτά που είχαν γραφτεί προ χιλιετίας και παραπάνω. Και έτσι μπόρεσε κάποια στιγμή να αναστραφεί η πορεία προς το λάθος.



    Τέλος, με τιμάει ιδιαίτερα που πολλές από τις απόψεις μου ενοχλούνε πολύ κόσμο. Είναι ένα ακόμα σημάδι ότι δεν έχω κάνει λάθος σε κάποιες σκέψεις μου. Για όσους πιστεύουν ότι «δεν ξέρω τι λέω» και «δεν ξέρω που οδηγούν αυτά» θα ήθελα να τους τρομοκρατήσω λέγοντάς τους ότι δυστυχώς ξέρω τι λέω, ξέρω που οδηγούν αυτά που λέω, και εκεί θα ήθελα να οδηγηθούν τα πράγματα.
    Επίσης, δεν αισθάνομαι καμία υποχρέωση να απολογηθώ σε κανέναν «ανοιχτόμυαλο» που ενδεχομένως να ενοχληθεί από τα λεγόμενά μου και για αυτό πολλά στο μέλλον θα μένουν αναπάντητα ανάλογα με τα κέφια μου και τις ορέξεις μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν προσβάλω κανένα προσωπικά. Τώρα αν κάποιος επιμένει να παρεξηγηθεί σώνυ και καλά:
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Η βία διδάσκεται στην πρώτη παιδική ηλικία

    Αγαπητέ MasterPerris η συλλογιστική σου (στο συγκεκριμένο θέμα) είναι τουλάχιστον αφελής αν όντως εννοείς αυτά που έγραψες έτσι όπως τα έγραψες και δεν εννοείς κάτι άλλο.

    Δηλαδή επειδή υπάρχει ένα νόμιμο κόμμα κυνηγών και ψαράδων θα καταλάβουμε ποιοι και πόσοι είναι οι κυνηγοί και οι ψαράδες και θα βρίσκουμε ευκολότερα τους λαθροθήρες? Να σοβαρευτούμε λίγο.

    Χωρίς να υποστηρίζω πως οι Ολλανδοί είναι ηλίθιοι (δεν είσαι ο μόνος που έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του στο εξωτερικό) το να νομιμοποιήσεις ένα κόμμα που στην ιδεολογία του περιλαμβάνει κάτι το τόσο αποτρόπαιο όπως η παιδοφιλία, είναι τουλάχιστον ΒΛΑΚΩΔΕΣ. Αυτοί οι άνθρωποι αν ποτέ μπουν στην βουλή θα επηρεάζουν έστω και κατ' ελάχιστο τις λήψεις αποφάσεων. Εν δυνάμει λοιπόν θα μπορούσαν κάλλιστα να περάσουν ή να διευκολύνουν την θέσπιση νόμου που να νομιμοποιεί την παιδοφιλία. Υπάρχει σώφρον άνθρωπος που να πιστεύει σοβαρά πως ερχόμενοι στην βουλή δεν θα πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση?

    Ακόμα και ηθικά να το δει κανείς είναι ηλίθιο. Επιβραβεύεται μια απαράδεκτη και επικίνδυνη πρακτική και φιλοσοφία στα μάτια των ανθρώπων. Διότι εφόσον επιτρέπεις και νομιμοποιείς τον φορέα εκπροσώπησης αυτών των ιδεών, "De facto", νομιμοποιείς και τις ιδέες τους.

    M KOstas