Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μπράβο που καταλαβες τι λεω. Αν ειναι δυνατον....  
    Και στοχους ειχα και εχω και μαθημενος στα δυσκολα ειμαι. Μια χαρα τα καταφερνω , μην ανυσηχεις
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Και διάβαζε και tender lilly Κορνήλιε ......
     
    Last edited: 13 Μαρτίου 2012
  3. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    tender lilly την λενε. Αν ποτε διαφωνεις μαζι της θα σου κανει παρατηρηση για τον τροπο που την αποκαλεις. Τωρα δεν κινδυνευεις  
    Η tender lilly λοιπόν με χαρακτηριστικη ανεση και νοοτροπια ΔΥ σε καποια σημεια της απαντησης της , πεταξε στον "Καιαδα" εκαντονταδες χιλιαδες ανθρωπους. Δεν ξερω σε τι να της πρωτοαπαντησω. Φυσικα και η δικη σου απαντηση στι ιδιο μηκος κυματος ηταν οταν ελεγες:
    "Ναι λοιπόν ο δικός μου μισθός θα πέσει κολαριστός.
    Το ζηλεύεις εσύ αυτό ?
    Αν ναι, .....σου φταίει κανένας που από μόνος σου διάλεξες να κάνεις καριέρα στον ιδιωτικό τομέα ?"

    Λοιπόν αφου θεωρεις τον εαυτο σου ηρωα θα σου πω κατι. Οι μονοι ηρωες που εβγαλε η χωρα τα τελευταια 30 χρονια ηταν οσοι προσπαθησαν σε αυτο το εχθρικο περιβαλον να ειναι δημιουργικοι ασχετα αν τα καταφεραν η οχι. Το κρατος προστατεψε και ακομα προστατευει (!) μονο τους δικους του. Ακομα και οι 300 σχεδον στο συνολο τους ειναι γιατροι δικηγοροι και ΔΥ. (και μερικες ακριβοπληρωμενες διασημοτιτες)
    ΥΓ Δυστηχως αγαπητη μου tender lilly δεν ειχαν ολοι τους στοχους και την προνοητικοτιτα να γινουν ενα απο τα τρια ωστε να ειναι κατα το δυνατον ασφαλεις
     
    Last edited: 13 Μαρτίου 2012
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

      Δεν νομίζω. Όσο συνεχίζει η οικονομία να λειτουργεί βάσει του δημοσιου τομέα, προχωράμε στον δρόμο της ύφεσης.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Κατ´ αρχήν μην αγχώνεσαι cornilios, δεν δαγκώνω, όπως καλά γνωρίζεις, το πολύ να βγάλω καμία φωνή όταν μου πατάνε την ουρά  

    Ξεκίνα να μου απαντάς και θα βρεις τη σειρά μετά χαράς το συζητάμε ό,τι έχεις να πεις και τα λέμε αργότερα, για το πόστ μου, για την απάντησή σου, για τις δουλειές στην Ελλάδα για τις οποίες, ως warkoholic δεκαετιών, έχω άποψη πολύ περισσότερο απ´ ότι για τα BDSMικά   αλλά και για nicknames, αφού ήθελες και καλά   να μου δώσεις την ευκαιρία  

    Υποθέτω ότι στον "Καιάδα" έριξα αυτούς που δεν είχαν ιδιαίτερα στόχους στην εφηβεία τους;

    Αναγκαστικά γράφω ελλειπτικά, cornilios, να τελειώνουν κάποτε τα πόστ μου. Ήθελα να τονίσω ένα σοβαρότατο πρόβλημα στον τόπο μας για το οποίο δεν συνηθίζεται να μιλάει κανείς, τόσο ευαίσθητο που είναι. Όχι, βέβαια να αποπάρω ή να κατηγορήσω αφού έχω δουλέψει πολύ και ασφαλώς αμισθί με εφήβους που σε μία εξαιρετικά δύσκολη ηλικία, σε αντίξοες συνθήκες για να πω το λιγότερο, πρέπει να δώσουν δύναμη στο δρόμο τους και με καμία δύναμη να μην παραιτηθούν.

    Καταλαβαίνω την ενόχλησή σου, λυπάμαι που δεν ήμουν πιο προσεκτική στη διατύπωσή μου αλλά επειδή αυτό το θέμα με νοιάζει απείρως περισσότερο από τους στραπονισμένους κώλους, που άφηνα τον καθένα να καταλαβαίνει ό,τι τον βόλευε,θα ήθελα να το συζητήσουμε και να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο και σίγουρα όχι για καβγά.
     
  6. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εγώ θέλω να πω ότι θα έπρεπε εδώ και καιρό οι έλληνες να καταλάβουμε ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εμάς, περισσότερο οι antimnimoniakoi.

    Χρωστάμε παρα πολύ χρήμα, δεν φταίει όμως ο ελληνικός λαός γιατί η κρίση είναι υποσκαπτωμενη.

    Μας απειλούν με χρεοκοπία, δεν φτάει ο λαός επειδή είναι κόλπο για να φέρουν την εξαθλίωση.

    Κινδυνεύουμε με έξοδο από το ευρώ, όμως πολλοί ισχυρίζονται ότι εάν φύγουμε διώχνουμε την αισχροκέρδεια από την ελλάδα.

    Το ένα λάθος μετά το άλλο. Πράττουμε και σκεφτόμαστε λες και το περιβάλλον πρέπει να φροντίσει για την επιβίωση μας! Ας το πάρει ο καθένας όπως καταλαβαίνει, αλλα αν εκλείψουμε σαν λαός θα μας αξίζει και με το παραπάνω!
     
  7. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αρχισαμεεεε:mad2:

    Κομισιόν: Έρχονται απολύσεις στο ελληνικό δημόσιο

    13/3/2012
    13:42
    Της Δήμητρας Καδδά

    Απολύσεις στο δημόσιο, αυστηρή τήρηση του κανόνα 1/5 αλλά και νέο κύμα περικοπών κοινωνικών, ασφαλιστικών και άλλων δαπανών θα θεσπίσει η Ελλάδα έως το Μάιο με στόχο την εύρεση τουλάχιστον 11 δισ. ευρώ (5,5% του ΑΕΠ), αναφέρει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκτέλεση του μνημονίου.

    Η ίδια έκθεση προβλέπει μείωση των αποδοχών των εργαζόμενων κατά 13% φέτος, εκτόξευση της ανεργίας στο 17,9% από 15,9% ένα χρόνο πριν και ύφεση 4,7%. "Η ανάκαμψη που αναμενόταν το επόμενο έτος, θα καθυστερήσει περαιτέρω με πάγωμα -στην καλύτερη περίπτωση- της δραστηριότητας το 2013. Ο θετικός ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης του πραγματικού ΑΕΠ δεν αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από το 2014", επισημαίνεται στην έκθεση.

    Η κυβέρνηση, σύμφωνα με την Κομισιόν, δεσμεύεται να περιορίσει το πρωτογενές έλλειμμα στο 1% του ΑΕΠ το 2012, εκτίμηση που λαμβάνει υπόψιν την επιδείνωση των μακροοικονομικών προοπτικών. Παράλληλα, δεσμεύεται να δημιουργήσει πρωτογενή πλεονάσματα 1,8% και 4,5% του ΑΕΠ το 2013 και το 2014 αντίστοιχα. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να πάρει πρόσθετα μέτρα της τάξης του 5,5% του ΑΕΠ (11 δισ. ευρώ) για τη διετία 2013-2014.

    Τα μέτρα αυτά θα προέλθουν «από σημαντικές πρόσθετες περικοπές δαπανών που θα πρέπει να ανακοινωθούν από την Ελλάδα στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος το Μάιο του 2012. Θα περιλαμβάνουν την ανασκόπηση των δημοσίων δαπανών, περικοπές στις κοινωνικές μεταβιβάσεις (συντάξεις, επιδόματα, δαπάνες υγείας) αλλά και στην άμυνα, καθώς και την αναδιάρθρωση της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης.

    Στην έκθεση γίνεται ρητή αναφορά στη μείωση της απασχόλησης στο δημόσιο μέσω απολύσεων και πιστής διατήρησης του κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις.

    Αναφορικά με τις ελληνικές τράπεζες, η Κομισιόν αναφέρει πως βρίσκονται αντιμέτωπες με την πρόκληση της παρατεταμένης ύφεσης και το υποβαθμισμένο πιστωτικό προφίλ της οικονομίας στο σύνολό της.

    Για τις αποκρατικοποιήσεις, η Επιτροπή σημειώνει ότι τους μήνες που προηγήθηκαν του PSI, η αγορά ήταν ιδιαίτερα εχθρική απέναντι στα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου. Το 2011 αντλήθηκαν μόλις περίπου 1,6 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις, ωστόσο ο στόχος συγκέντρωσης 50 δισ. ευρώ παραμένει βιώσιμος, αν και σε πολύ μεγαλύτερο ορίζονται από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί.
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Κορνήλιε αν ήσουν Δ.Υ θα έπραττες διαφορετικά, με δεδομένη την κυριαρχία του παρτακισμου-σταρχιδισμού στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας ;
    Ποιός - και γιατί - δημιούργησε το θεσμικό πλαίσιο του δημόσιου τομέα;
    Ποιός - και γιατί - διόριζε τόσα χρόνια τώρα ,( με τον τρόπο που διόριζε...),δημιουργούσε οργανισμούς , γραμματείες, επιτροπές και διόγκωνε συνεχώς την κρατική μηχανή καθιστώντας την δυσλειτουργική, αναποτελεσματική, δαπανηβόρα;
     
  9. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οι Τροικανοι με συναινουντες τους πολιτικους μας ισχυριζονται οτι η απολυση δημοσιων υπαλληλων εχει σκοπο τη μειωση δαπανων του κρατους,ωστε να μην χρειαστει αυξηση φορων, αυξηση τελων κυκλοφοριας, μειωση μισθων και συνταξεων, αυξηση εκτακτης εισφορας κλπ
    Η πολιτικη ομως που ακολουθει το κρατος δημιουργει νεες στρατιες συνταξιουχων του δημοσιου,οι οποιοι εκμεταλλευομενοι το ισχυον νομικο πλαισιο που καθοριζει την συνταξη σαν τον μεσο ορο του μισθου των τελευταιων ετων, επιλεγουν να συνταξοδοτηθουν παρα να υποστουν μισθολογικες μειωσεις. Έτσι γεμισαμε από φρεσκους συνταξιουχους του δημοσιου, και για αυτον τον λογο το κονδυλι για μισθους και συνταξεις του προυπολογισμου εχει μεινει κολημενο πανω απο τα 53.0 δις ετησιως παρα τις μισθολογικες και συνταξιοδοτικες μειωσεις που εχουν γινει. Τι να το κανω λοιπον οτι θα μειωθει το μεγεθος του δημοσιου τομεα απο τις αποχωρησεις, οταν το κοστος συντηρησης τους σαν συνταξιουχους θα υπερβαινει ακομα και αυτο που θα τους πληρωνα αν ηταν εν ενεργεια.


    Υπαρχει ομως λυση χωρις ν'απολυσουν ουτε εναν ΔΥ
    1. Απολυστε αμεσως οσους εχουν βαλει δαχτυλο στο μελι και δημευστε τις περιουσιες τους.
    2. Καθιερωστε αντικειμενικα κριτηρια αξιολογησης ΟΛΩΝ των ΔΥ (και των δικαστικων)
    3. Περικοψτε τους μισθούς άνω των 2500.
    4. Εφαρμοστε ποθεν εσχες σε ολους τους ΔΥ
    5. Κλειστε ολους τους ζημιογονους οργανισμους και μεταθεστε το προσωπικο
    6. ΜΕΙΩΣΤΕ επιτελους τους σκανδαλωδεις μισθους των ΔΕΚΟ.
    7. ολοι οι μισθωτοι στο ΙΚΑ ιδιες παροχες ιδιες κρατησεις για ολους .
    Αν γινουν αυτα, ΟΥΤΕ ενας ΔΥ δεν χρειαζεται ν απολυθει. ? Το κανουν ομως?
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    woohoo από κοντά τα λες αυτά; Αν ναι, ευκαιρία έχεις. Μαγκιές από το Internet σε ανθρώπους που τους βγαίνει ο κώλος να λέγονται από κοντά.



    Δείξτε τι δημοσιουπαλληλοφάγοι είστε και οι υπόλοιποι. Μη μένετε στο internet.
     
    Last edited: 13 Μαρτίου 2012
  11. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Και όμως elysium, αν βρίσκομαι σε μικρές ομάδες, μιλάω για αυτά.

    Σε συνελεύσεις του a.p.th δεν τολμάω. Οι κνίτες στο φυσικό θεσσαλονίκης είναι πάντα παρόντες.
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    φφφφ... εντάξει γάμησέ το...
     
Thread Status:
Not open for further replies.