Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 10 Μαρτίου 2012.

  1. zyliet

    zyliet Regular Member

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    ....εγώ πάλι αναρωτιέμαι,  ποιό από τα δύο είναι χειρότερο τελικά;

    Να θέλει να Τον γαμήσω (βλ. ανάλογο νήμα)
    ....ή αυτό;;;;   
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Εντυπωσιακό το πόσο δεν σκαμπάζουμε από πολιτική εδώ μέσα.

    Άραγε είναι για να λέμε στους εαυτούς μας ότι σκαμπάζουμε από BDSM;
     
  3. Re: Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Γιατι το λες αυτό; Κανεις δεν σκαμπάζει απο πολιτική; Για ποιούς μιλάς;
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Μιλώ για όλους πλην δύο εξαιρουμένων, στους οποίους δεν ανήκεις  

    Το λέω διότι έχω διαβάσει κατά καιρούς υπέροχα πράγματα εδώ, πραγματικά σπουδαία, αλλά ποτέ πολιτικά, ακόμα και όταν δηλώνουν τέτοια.

    ΥΓ. Νόμιζα ότι δεν το είχα ανεβάσει.
     
  5. Re: Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Ωραία , θεωρείς οτι δεν γνωρίζω απο πολιτική. Πως εφτασες σ αυτό το συμπέρασμα;
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Μου το είπε ο θεός  

    Την καλησπέρα μου  
     
  7. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Βρε, εσείς πάτε να μου το σοβαρέψετε το νήμα.
    Για συμμορφωθείτε παρακαλώ!
     
  8. Re: Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Οχι vautrin μου , εδω κανεις λάθος.(Εκτος αν το περνάς πονηρα) Η κοινωνία συντασεται με τους μεν και η Παπαρήγα με τους δε.

    Αφου στο είπε ο θεός τι αλλο θα μπορουσα να προσθέσω.
    Να προσθεσω μόνο οτι δεν γνωρίζω αν καποιοι απο εμας ξερουμε απο πολιτικη η οχι (ισως να εχεις δίκιο), εκεινο που βλέπω όμως ειναι οτι εσυ γνωρίζεις να δημιουργεις εντυπώσεις. Χοντροκομμενες φυσικα που δεν αντεχουν σε διαλογο αλλα ποιος καθεται τωρα να σου ζητα διευκρινησεις; Κανεις εκτος απο εμενα   (αναφέρομαι στο αρχικό σου ποστ για το οποιο σου ζητησα εξηγησεις)
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Αυτό είναι χαρακτηριστικό δείγμα κακού διαλόγου γιατί άσχετα του πόσο πιο ασφαλής νιώθεις με τον vautrin, σε σχέση μ εμένα, ένα "μου" και το γεγονός ότι βάζεις την καχυποψία σου σε παρένθεση δεν βοηθούν. Κλείνεις με κάτι που περνάς για δεδομένο ενώ δεν είναι. Δεν θεωρώ την ΠΝΟ "κακή" και ούτε οι πολιτικοποιημένοι αγρότες την θεωρούν. Ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα και ότι οι της ΠΝΟ άλλη λύση δεν είχαν αν και ναι, θα έπρεπε να σεβαστούν τον κόπο των αγροτών.

    Πάμε σ εμένα τώρα.
    Αυτό το θεωρώ flame.

    Χαρακτηρίζει εσένα και όχι εμένα, εσύ βλέπεις τα πράγματα έτσι. Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν, που δεν είναι, δεν δικαιολογεί τη μόνιμη πλέον επιθετικότητά σου απέναντί μου όπως άλλωστε και σε άλλα μέλη.

    Η άποψή μου είναι να αφήνει κανείς πράγματα να πέφτουν κάτω, ιδίως όταν είναι προσωπικού χαρακτήρα και η επικράτηση είναι μόνον θέμα εγωισμού. Για μένα είναι αδυναμία να ανταποκρίνομαι σε προκλήσεις, πότε πότε υποκύπτω σε αυτήν αλλά είναι άλλο από το να κάνεις διάλογο, τις προκλήσεις θέλω να αποφεύγω, όχι τον διάλογο. Εκτός από τις περιπτώσεις που δεν έχει νόημα ο τελευταίος, έχουν αυξηθεί τελευταία. Όταν βλέπω ότι ορισμένοι μπορεί να θέλουν να πιαστούν από λέξεις για να δημιουργήσουν θέματα τότε διάλογο δεν κάνω γιατί διαπιστώνω ότι το θέμα του διαλόγου είναι η αφορμή.

    Φαίνεται πως ένα από τα πράγματα που έχουν χαθεί με την κρίση είναι η ευγένεια. Ευγένεια στην προκειμένη είναι όχι μόνο να αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις αλλά και ότι αυτές έχουν ίση βαρύτητα με τις δικές σου. Στην πραγματικότητα, όχι στα χαρτιά. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι. Για λόγους συνέχισης του διαλόγου, αφού το θέλεις να κάνεις διάλογο έτσι συνεχίζεται και όχι π.χ. με spamming όπου έχεις δείξει αξιοθαύμαστη ευχέρεια πρόσφατα  

    Γιατί αν κάνει κάποιος διάλογο για να "κατατροπώσει" συνομιλητές, που στο φαντασιακό του τους βλέπει ως αντιπάλους και βάζει με το νου του διάφορα, για τον λόγο που του "επιτίθενται" τότε η ουσία χάνεται και μένει μια κακή εντύπωση, λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    kati, sorry για τα εκτός θέματος, ήμουν σε στιγμή μειωμένης κοινωνικής συνείδησης λόγω νύστας από ξενύχτι, όταν έγραψα το αρχικό μου ποστ  
     
  10. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Αlexkat: .Χαμογελάει και κάνει το σήμα της νίκης.
     
  11. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;


    όταν ευκαιρήσει, του λες ότι τον θέλω και εγώ λίγο;

    @kati..έχετε το πιο τέλειο safeword!μπράβο σας! αυτό κι' αν είναι να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ λολ λολ και πάλι λολ.
     
  12. Re: Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Ουτε κι εγω θεωρω καλο η κακο καποιον. Τις τακτικές κρινω. Με την φράση του αυτη Ο vautrin χαρισε ολο τον κοσμο που βρισκεται σε απόγνωση στην Μπακογιαννη. Η ίδια πολυ θα το ηθελε αλλα ευτυχως δεν ειναι ετσι. Επειδη ειναι εξυπνος ανθρωπος πιστευω οτι εγινε ειτε εκ παραδρομης ειτε επιτηδες. (επίτηδες με την εννοια οτι η εν λόγω πολιτικός δεν ειναι καθόλου δημοφιλής)

    Πάμε



    Οταν γίνεται μια κουβέντα και μπαινεις στο ξεκαρφοτο και λες την φραση αυτη στην ουσια ειναι σαν να λες σε οποιον διαβάζει "μην τους ακουτε μαλακιες λενε". Μπορει να εχεις δίκιο , μπορει καποιοι απο εμας η ολοι να λεμε μαλακιες αλλα οταν το επισημένεις δεν νομίζεις οτι πρεπει και στοιχειωδως να το στηρίξεις καπως ειδικά οταν λίγο παρακάτω κανεις μαθηματα στον επι της ουσίας σεβασμο στις αποψεις των αλλων; Εγω απλα ζήτησα διευκρινησεις για αυτην τη θεση σου και εισεπραξα ειρωνία. Οχι οτι η ειρωνια σου με ενοχλει αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι οταν σου απαντησουν σε αυτην νιωθεις τετοια ενόχληση.
    Επιθετικότητα απεναντι σου δεν παίζει, ουτε και αυτο μπορεις να το στηρίξεις λογικά. Βαζεις στη μεση και τα "αλλα μέλη" γενικά και αόριστα και πάλι προς δημιουργία εντυπώσεων. Θες να αποκτήσεις κλακαδόρους;
    Κοίτα μεταξύ εμενα και σενα η μόνη που προκαλεί εισαι εσυ. Θελεις να στο αποδείξω; Θελεις να ψάξω να τα βρω ενα προς ενα. Δεν εχω θέμα , μπορώ να το κάνω.

    Απο που βγαινει το συμπέρασμα οτι δεν σεβομαι τις αποψεις των αλλων; Εγραψες αποψη και δεν την σεβάστηκα; Μπορείς να μου δείξεις τι εννοεις; Σωστα ειναι αυτα που λες σχετικά με τον σεβασμο των αποψεων αλλα δεν αφορουν εμενα. Αυτές τις μέρες είχες την ευκαιρία να τα γράψεις αυτα καπου που θα ταιριαζαν , αλλα δεν το εκανες.
    Και πάμε αλλη μία. Ατελειωτη δημιουργία εντυπωσεων οι οποίες δεν στηριζονται πουθενα. Λόγια αξιωματικά διατυπωμένα χωρίς την παραμικρή βάση


    Alexkat, (και οποιος αλλος κανει το σημα της νικης)το σημα της νικης που κανεις αν μη τι αλλο δείχνει πως δεν ειμαι εγω αυτος που βλεπω τον διαλογο με όρους νίκης και ήττας , όπως εγραψε η tender lilly παραπάνω. Εχουμε διαφωνίσει οι δυο μας πολλές φορές οπως εχω διαφωνησει και με αλλους. Νομιζεις οτι μέσω της tender lilly με "νίκησες"; Ειναι προφανές οτι το ποστ της tender lilly σου αρεσε πολυ και δεν ειναι "παρανομο" να το εκφράζεις με αυτον τον τρόπο. Εγω πάντως δεν θα τον επέλεγα διότι είναι άκομψος και θεωρώ οτι ο ρόλος αυτός δεν ταιριάζει στον στρεϊτ χαρακτηρα μου. (Ο μόνος λογος που δεν σου λεω σε τι ταιριάζει είναι για να μην δώσω αφορμή να σβηστεί το ποστ μου και οχι επειδη δεν θα στο ελεγα στα ισια σε αλλη περιπτωση)
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2012