Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    woohoo δεν ξέρω αν υπάρχει συνωμοσία ή όχι. Αυτό που βλέπω είναι πως με βάση τα μέχρι τώρα τα οικονομικά δεδομένα* ο γεωργικός κλάδος ΔΕΝ βοηθά ιδιαίτερα την ανάπτυξη των σύγχρονων οικονομιών.

    Πρέπει να είναι κανείς άσχετος ή φανατισμένος για να μην το αναγνωρίζει.



    *Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο δεν αποτελεί αξιόπιστη πηγή; Τι αποτελεί τότε "αξιόπιστο"; Οι δηλώσεις του Πάγκαλου;
     
  2. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το ποιος τρώει κουτόχορτο, θα το δείξει ο χρόνος και με άσχημο τρόπο.

    Εγώ πάντως έχω να σου πω, πρόσεχε αυτήν την βεβαιότητα σου, πρόσεχε την πολύ.
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Πρώτον, sorry δεν πρόσεξα ότι προέρχεται από το αριστοτέλειο. Πάντως η παρουσίαση είναι προχειρότατη και για αυτό νόμιζα ότι πρόκειται για αναξιόπιστο κείμενο.

    Εγώ όμως συνεχίζω να σου λέω να μην είσαι βέβαιος. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε η στροφή στην γεωργία νομίζω θα ήταν για το καλύτερο. Να καταναλώνουμε τουλάχιστον πράγματα που παράγουμε οι ίδιοι και όχι αποκλειστικά εισαγόμενα.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    αγαπητε ...
    ουδεποτε παρασυρθηκα απο προσωπα , λαβαρα και σημαιες .... μονο απο αξιες .
    ισως ακομα και οι δικες μου να μην ειναι οι ιδανικες , οι αλανθαστες ή απλα οι ικανοποιητικες ως προς το αποτελεσμα ....
    Αυτες οι αξιες ομως , ειναι πρωτα απο ολα εναντια σε οτι υπουδουλωνει , κακοποιει , διαβαλλει και αφαιρει το δικαιωμα να γραφεις το δικο σου μελλον , στον δικο σου τοπο , κληρονομος της δικης σου ιστοριας .

    Γνωριζω καλα , οτι πολλοι φορεσαν την μασκα που θα τους εκανε αρεστους , πιστευτους .....
    φαινεται οτι η καταρα της αληθειας ειναι να επεται του ψεμματος ..... ας ειναι ..... εδω ειμαστε ..... και εμεις και οι αξιες μας για αλλη μια φορα (και οσες φορες στο μελλον χρειαστει) για να αναμετρηθουμε με οτι ψευτικο .
     
  5. vautrin

    vautrin Contributor

     


     

    Επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου τις φήμες για παρουσία ελεύθερων σκοπευτών στην παρέλαση στο Σύνταγμα για την επέτειο της 25 Μαρτίου. «Αλίμονο αν δεν υπάρχει ένα πέπλο προστασίας έναντι οποιασδήποτε απειλής», δήλωσε ο Λ. Οικονόμου μιλώντας στην ΝΕΤ τονίζοντας παράλληλα ότι ο λόγος ύπαρξής τους είναι η τρομοκρατία.

    tvxs.gr
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Δεν είμαστε καλά...


    Έχει ξεφύγει αυτό το κράτος με τις ευλογίες της ευρωπαϊκής ένωσης.
    Ευρώ ή θάνατος για τους πολίτες είναι το στοίχημά τους.
     
  7. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μια ερώτηση αγαπητέ μου: Το νεόκοπο κόμμα που διαφημίζεις, τι θέση έχει πάρει για τα Μνημόνια;
     
  8. Ο οποίος δεν είχε ασφαλώς ως ιδέα την αστική δημοκρατία. Ουσιαστικά λες ότι απέτυχε η πορεία προς τον κομμουνισμό η κάνω λάθος;
    Δεν γνωρίζω που στηρίζεις αυτό που λες , ότι δηλαδή οι πρωτόγονες κοινωνίες υπήρχαν κομουνιστικές! Πρώτα απ όλα από πού και ως που οι πρωτόγονες κοινωνίες έχουν ιστορικότητα; Ακόμα και αν παραβλέπουμε η δεχτούμε ετούτο το ιστορικά άτοπο έρχεται ένα δεύτερο ερώτημα: Πόθεν προκύπτει ότι η «ιστορικότητα» αυτή μπορεί να είναι ενιαία; Ας κάνουμε όμως μια λογική υπέρβαση και ας το δεχτούμε για να πάμε στο τρίτο ερώτημα: Βάση ποιας λογικής χαρακτηρίζεις και ονομάζεις πρωτόγονες κοινωνίες ως κομμουνιστικές χρησιμοποιώντας πολιτικοοικονομικό σύστημα του νεότερου κόσμου;
    Πραγματικά μένω άναυδος όταν ακούω η διαβάζω αυτό το επιχείρημα από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται ανθρωπιστές , ειδικά όταν εγκαλείς τον καπιταλισμό ότι κατάφερε να κάνει ευημερούσες κοινωνίες μόνο 30 χώρες(!)(Θα συμφωνήσεις φαντάζομαι πως μπροστά στην καμμια του σοσιαλισμού το 30 ειναι κάτι , όπως και να το κάνουμε)
    Το ότι έγιναν υπερδυνάμεις να το πεις στα εκκατομυρια των εργατών που πέθαναν στα καταναγκαστικά του Στάλιν και όλων των Στάλιν της αποτυχημένης ιστορίας του σοσιαλισμού

    Πράγματι σε μερικές δυτικές κοινωνίες είχε μια συμβολή θετική μερικές φορές.
    Το πρόβλημα αρχίσει από την στιγμή που καλείται να οικοδομήσει σοσιαλιστική κοινωνία και να εφαρμόσει στην πράξη όλα όσα λέει όταν δεν έχει εξουσία και δεν είναι καθεστώς. Φυσικά περί της απελευθέρωσης του τρίτου κόσμου ελπίζω να μην εννοείς την «απελευθέρωση» που έκανε ο Μαριαμ Μεγκιστου στην Αιθιοπία η το καθεστώς της Αγκόλας η ακόμα την ανακήρυξη της Λιβυς σε λαϊκή δημοκρατία από τον Κανταφι η την απελευθέρωση της Συρίας από τον Χαφεζ αλ Ασαντ και πάνω απ όλα ελπίζω να μην θεωρείς ότι απελευθερώθηκε η Β. Κορέα.
    Περί του δυτικού αριστερού φιλειρηνικού κινήματος καθώς και για άλλα θέματα έχει μερικά ενδιαφέροντα να μας πει Ο Π. Κονδύλης με τα οποία συμφωνώ.
    «Ψευδαισθήσεις «αριστερών»
    Διάφοροι «αριστεροί», και μάλιστα πρώην κομμουνιστές ή φιλοκομμουνιστές, επιστρατεύουν σήμερα ποικίλες εκλογικευτικές ακροβασίες προκειμένου να προσαρμόσουν την «προοδευτική» τους συνείδηση στην πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την αμερικανική νίκη στον Ψυχρό Πόλεμο.
    Η παθιασμένη ομολογία πίστεως στα «ανθρώπινα δικαιώματα» τους προσφέρει τη δυνατότητα να στήσουν γέφυρες συμβιβασμού ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν χωρίς να εξευτελισθούν φανερά, γιατί αυτήν την ομολογία πίστεως στην ιδεολογία του πρώην εχθρού την καλύπτουν πίσω από την δήθεν εμμονή στο αρχικό «ανθρωπιστικό ιδεώδες» της «δυτικής Αριστεράς». Ετσι, η ίδια εκείνη «Αριστερά», η οποία χθες ακόμη έπαιζε τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» (Λένιν) στις διάφορες εκστρατείες ειρήνης του Κρεμλίνου και δεν υπέφερε την έκφραση «ανθρώπινα δικαιώματα», όταν αυτή έβγαινε από τα χείλη του Ρίγκαν και της Θάτσερ ¬ η ίδια εκείνη «Αριστερά» αποτελεί σήμερα τον «χρήσιμο ηλίθιο» των πολυεθνικών εταιρειών και του οικουμενιστικού αμερικανισμού. Κίνητρά της είναι η πολιτική αφέλεια και τα χειροπιαστά κοινωνικά οφέλη, αν και σε πολύ διαφορετικές δόσεις και μείξεις εκάστοτε.
    Βέβαια, πολλοί «αριστεροί» τρέφουν ακόμη την ψευδαίσθηση ότι εκπροσωπούν την αντίθεση προς το «σύστημα», μόνο και μόνο επειδή ενίοτε επικαλούνται την ιδεολογία του συστήματος ενάντια στην πραγματικότητά του. Ετσι πορίζονται τον άσπιλο μανδύα, τον οποίο κατόπιν φορούν επιδεικτικά. Η ιδεολογία όμως του συστήματος, δηλαδή η συνείδησή του, αποτελεί εξίσου μέρος του όσο αποτελεί και η πρακτική του, δηλαδή η κοιλιά του. Και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι εδώ η κοιλιά κοιμάται λιγότερο από τη συνείδηση και την κατευθύνει.»




    Εντάξει , τα κατάφερε λοιπόν σε 30 χώρες λες εσύ αλλά το σύνολο των 200 που το βρήκες; Είχαν όλες αυτές οι χώρες καπιταλισμό και αναπτυγμένη αστική δημοκρατία;
    Μήπως η αστική δημοκρατία πέτυχε παντού; Όχι βέβαια. Οι περισσότερες χώρες ούτε καν προσπάθησαν να την εφαρμόσουν. Ξέρεις δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει όλο τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω επίσης με βάση ποια λογικής χρεώνεις την καταστροφή του περιβάλλοντος στον καπιταλισμό. Όλα τα καθεστώτα ρύπαιναν επαρκώς. Γιατί οι σοσιαλιστικές χώρες λίγα πυρηνικά απόβλητα κληροδοτήσαν στον πλανήτη; Επίσης από πού και ως που οι πόλεμοι είναι αποκλειστικό προνόμιο του καπιταλισμού; Για το χρόνο που κυβέρνησαν μια χαρά πολλούς ιμπεριαλιστικούς πολέμους έκαναν και όχι πάντα αμυνόμενοι των πατρίων εδαφών. Τις γενοκτονίες πάλι γιατί τις χρεώνεις στον καπιταλισμό και την αστική δημοκρατία; Ο Χίτλερ ούτε χαρακτηριστικός καπιταλιστής ήταν και το καθεστώς του πολύ απείχε από την αστική δημοκρατία , το ίδιο και ο Στάλιν και ο Πολ Ποτ. Πολλές άλλες γενοκτονίες είχαν εθνικιστικά κίνητρα τα οποία επίσης πολύ απέχουν από την αστική δημοκρατία (Ο καπιταλισμός συνήθως αδιαφορεί) Όσο για τις αποικίες συνήθως τις έκαναν ανεξάρτητα κράτη κινήματα με περισσότερο εθνικιστικά χαρακτηριστικά
    Σε καλώ να ξαναδείς το ζήτημα της «παταγώδους αποτυχίας του καπιταλισμού» με λίγο ποιο ανοιχτό μυαλό και κυρίως λίγο πιο αντικειμενικά.
    Εξαθλιώνονται; Τα κατώτερα στρώματα; Που το είδες πάλι αυτό στην κλίμακα που υπονοείς; Δεν ξέρω τι εννοείς εξαθλίωση αλλά ούτε στην Αυστραλία είδα ορδές εξαθλιωμένων ούτε στην Αγγλία ούτε στην Γερμανία Σουηδία Νορβηγία……Δανία……κλπ κλπ κλπ
    Γιατί να τα αναφέρουμε ως παραδείγματα; Είναι καπιταλισμός και πάνω απ όλα είναι αστικές δημοκρατίες; Φυσικά και δεν θα τα αναφέρω ως παράδειγμα. Αγαπητέ μου αστική δημοκρατία είναι όποια κοινωνία ακολουθεί τους κανόνες που διέπουν την αστική δημοκρατία , δεν είναι όποια χώρα λες εσύ ότι είναι και δεν είναι όποια χώρα λέει η ίδια ότι είναι. Εδώ μέχρι και το Ελληνικό πολιτικό σύστημα ισχυρίζεται ότι είναι αστική δημοκρατία χα χα χα. Το αυτό ισχύει και για τον καπιταλισμό αν και παραδέχομαι πως λόγω του ότι είναι οικονομικό σύστημα ορίζεται πιο περίπλοκα με την έννοια ότι μπορεί να έχει πολλές καλές η κακές εκδοχές (σήμερα επικρατεί στις ΗΠΑ κυρίως αλλά και αλλού μια κακή εκδοχή του)
    Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και σε κάποιες δεν υπάρχει
    Δεν μιλώ για παλιά μιλώ για πρόσφατα.

    Υ.Γ Vautrin το παρόν ποστ μου αποτελεί απάντηση στα γραφόμενα σου αλλά και δείγμα εκτίμησης προς εσένα. Αν δεν σε εκτιμούσα δεν υπήρχε περίπτωση να μπω στον κόπο να γράψω όλα αυτά. Θα μπορούσα να γίνω ακόμα πιο αναλυτικός αλλά νομίζω ότι αυτό μέσα στα φόρα δεν έχει νόημα και ετσι την σκαπουλάρατε .
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
    Καπεταν Κορνήλιος
     
    Last edited: 25 Μαρτίου 2012
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!




    Τι είναι αυτά ρε δημοκράτες;

    Δεν ντρέπεστε λίγο;
     
  10. herculess

    herculess Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    θυμαστε τι ελεγε ο υπουργος τρεις μηνες πριν την επιβολη του συγκεκριμενου τελους?

    οτι το ηλεκτρικο ρευμα ειναι κοινωνικο αγαθο , οτι δεν τιθεται θεμα επιβολης φορου στη ΔΕΗ κλπ

    ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
     
  11. sw

    sw

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    το διαφημιζω επειδη απαντα (και) στην ερωτηση σου με πανω απο 15 δημοσιες συνεντευξεις και με ολες τις θεσεις και προγραμματικες προτασεις που μπορεις να διαθεσεις χρονο αν πραγματικα ενδιαφερεσαι να γνωρισεις, και να το γνωρισεις.

    Με καμια εικοσαρια "κλικ" θα εχεις τις απαντησεις σου εφ' ολης της υλης απο την πηγη.

    Απο το Φλεβαρη που το ανακαλυψα ειμαι ματι ποδι και αυτι...

    Επειδη ισως ειναι πολλα τα βιντεο αναζητησε την συγκεκριμενη απαντηση στο ερωτημα σου στην συνεντευξη στον Λυριτζη και Οικονομου στην πρωτη γραμμη του ΣΚΑΥ.

    Θα βρεις ολες τις απαντησεις εδω: Δημιουργία, Ξανά! Νέα Πολιτική Κίνηση, Nέο κόμμα


    Γι:nod:ργος
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!





    ΄Ενα πράγμα έχω μάθει στη ζωή μου από ψεύτες πολιτικούς:

    όταν ακούω "ΔΕΝ'', ......τότε σημαίνει ότι αυτό το "ΔΕΝ" σε λίγο καιρό θα είναι πραγματικότητα ...
     
Thread Status:
Not open for further replies.