Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Καινούργια Ιστορία διδάσκουν εκεί woohoo στο ιδιωτικό Λύκειο που πήγαινες;
    Συμπεριελάμβανε τα οικονομικά συστήματα του κομμουνισμού και τις οικονομικές πολιτικές του ΔΝΤ και της Μέρκελ στην Ευρώπη;

    Ήξερα πως η ελληνική ιστορία έχει διαβρωθεί από γραικύλους καθηγητές (βλ. «συνωστισμός» της Σμύρνης) αλλά δε φανταζόμουν την κατάντια τους.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Εντελώς καλοπροαίρετα, φίλε!

    Τελικά εσεις οι κομμουνιστές δεν παλεύεστε με τίποτα και σε ένα περίπτερο να σας βάλουν υπαλλήλους, θα ζητάτε το περίπτερο να γίνει κρατικό γιατί ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου είναι αφεντικό, δηλαδή είναι "κεφάλαιο"...και σας πίνει το αίμα... 

    Δεν θα επεκταθώ αλλο, φίλτατε, θα σου πω μόνο το εξης: λυπάμαι που ενα 28χρονο παλικάρι σαν εσένα, που θα μπορούσε να σκέφτεται πως να γίνει καλύτερος από τους άλλους και να μην είναι και αυτός ενας από τους "πολλούς", περιμένει να ερθει να κυβερνήσει η Παπαρήγα το 3010..., για να πάρει το μαγαζί του αφεντικού του που δουλεύει αυτός και από ιδιωτικό υπάλληλο να τον κάνει ΔΥ αφου ολα τότε θα είναι κρατικά...

    Νόμος φίλε, δεν είναι το δίκιο του εργάτη, αλλά είναι να εχει την μαγκιά αυτός ο εργάτης, να έχει το μυαλό, τα κότσια και να μπορεί να ρισκάρει να γίνει αφεντικό, γιατί οι κομμουνιστές που φωνάζουν τώρα κάτω το κεφάλαιο, αν τους χαρίσεις μια επιχείρηση να την δουλέψουν σαν αφεντικά, το πολύ σε ενα μήνα θα την εχουν κλείσει και ξέρεις γιατί; Γιατί στους κομμουνιστές αν μπορούσες να δίνεις οσο περισσότερα λεφτά, αδειες, επιδόματα κ.λ.π δεν θα σου πουν όχι, δουλειά πολύ να μην τους δίνεις να κάνουν και αν ηταν δυνατόν να κάαααθονται και να τα πέρνουν ακόμη καλύτερα....
    Eν κατακλείδι, αξιος για εμένα είναι αυτός που πέρνει το λεωφορείο και δεν εχει να πληρώσει ούτε το εισιτήριο και μέχρι να φτάσει στον προορισμό του εχει αγοράσει το λεωφορείο...πιστεύω να κατάλαβες τι εννοω.

    Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, φίλτατε!

    Και κάτι για τις εκλογές.

    Παιδιά, κλείστε τ΄ αυτιά και τα μάτια σας στα γκάλοπ, (είναι πολύ μικρότερα τα ποσοστά τους απο αυτα που λένε) και κάντε αυτό που πρέπει.
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    Εμεις θα κάνουμε τους Εισαγγελείς να βάλουν χειροπέδες σ΄ αυτά τα καθίκια, αν τους πετάξουμε εξω από την βουλή και μετά δεν εχουν την βουλευτική ασυλία να τους προστατεύει, η αρχή έγινε με τον Τσοχατζόπουλο που θα κάνει Πάσχα στην φυλακή, οι Εισαγγελείς θέλουν να βάλουν και την Μπακογιάννη αλλά και αλλους μέσα αν τα λαμόγια άρουν την βουλευτική τους ασυλία, φυσικά δεν θα το κάνουν ποτέ, εμεις όμως μπορούμε να το κάνουμε αφου με την ψήφο μας τους πετάξουμε εξω από την βουλή και τότε άνετα οι Εισαγγελείς θα μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους.

    Τρέμουν τα τρακόσια λαμόγια την απόφαση του λαου, δεν το βλέπετε; Κάνουν ακόμα και τώρα τα τελευταία τους σπασμοδικά ρουσφέτια μπας και σωθούν.

    Πάρτε τη εκδίκηση σας γι΄ αυτά που σας έκαναν, φέρτε αυτά τα ανθρωπάκια στα δικαστήρια να τα δούμε να τρέμουν τον πέλεκη οταν χάσουν πια την εξουσία και την δύναμη που αντλούν πίσω από την βουλευτική τους ασυλία.

    Με τις συγκεντρώσεις στην πλατεία Σύνταγματος δεν κάνουμε τίποτα, τους προστατεύουν τα κουρδιστά ρομποτάκια..., (βλπ ΜΑΤ) στην κάλπη όμως έχετε την μία και μοναδική σας ευκαιρία με την ψήφο σας να τους πετάξετε εξω από την βουλή, κάντετο λοιπόν, στείλτε τους στην δικαιοσύνη, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Καλή Ανάσταση θρησκευτική, αλλά και πολιτική....
    Καλό Πάσχα!!!
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2012
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ιδιωτικο? οοοοοοοκ......, σιγουρα εσυ γνωριζεις καλυτερα

    Οχι ''μπουμπουνα''. Εννοουσα απλως οτι θα ηταν πολυ πιο επιμορφωτικο να διδασκουν και αυτο το κεφαλλαιο του βιβλιου που ηταν η οκτωβριανη επανασταση και ο 2ος παγκοσμιος.

    Ισως τοτε να μπορουσα να δωσω μια ισως στοιχειωδη απαντηση στην ερωτηση του αρχικου σου ποστ.
     
  4. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά..μάλλον η Ελλάδα ποτέ δεν αλλάζει, δεν την σκιάζει παιδεία καμιά. Μακάρι οντότητες όπως καπιταλισμός, σοσιαλισμός, κομμουνισμός να ήταν το επίκεντρο πλέον, και να μπορούσε ο καθένας να πάρει θέση για το πως θα ήταν καλύτερα γιαυτόν να απονέμει την εξουσία διαχείρισης του δημοσίου πλούτου του, ανάλογα με τις τοποθετήσεις τους, πιστεύω του, αντιλήψεις του κλπ.

    Όμως πλέον η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η εξουσία ανήκει στις καινοτομίες, αλλαγές, πρωτοπορία κλπ. Παλιότερα θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε κάποιο μοντέλο εξουσίας μαζί με κάποιο άλλο. Αλλά τότε βρισκόμαστε η διανύαμε τους χρυσούς αιώνες της φιλοσοφίας. Οι επαναστάσεις στον παρελθόν γινόντουσαν με γνώμονα κάποιο ιδεολογικό πολιτικό η θρησκευτικό πρότυπο. Τώρα γίνονται ακόμα και με κάποια αλλαγή τεχνολογίας. Μερικά ακράδαντα παραδείγματα είναι οι παρορμήσεις στην εξέλιξης της ζωή του ανθρώπου από αλλαγές πολιτικών από μοναδικά και μεμονωμένα πρόσωπα. Πρόσωπα όπως Bill Gate (Microsoft), Steve Jobs (Apple/i phone), Mark Elliot Zuckerberg (facebook), Larry Page, Sergey Brin, and Eric Schmidt (Google), και πόσοι άλλοι που με την ίδια δυναμική επέφεραν τέτοιες αλλαγές εξουσίας που οποιαδήποτε επιρροή πολίτικης εξουσίας η ιδεολογικο πρότυπο μπορούσε η δεν θα μπορούε να κάνει. Θα ήταν βλακώδες κάποιος να αναρωτηθεί το γιατί εκείνοι οι άνθρωποι συνέβαλαν στις αποφάσεις των συναθρώπων τους. Όλες οι επιστήμες άλλαξαν πορεία με την εισαγωγή της πληροφορικής στην καθημερινότητα, με την βοήθεια του ευκολονόητου ηλεκτρονικού προγραμματισμού της Microsoft, και της καλά στοχεύμενης προώθησής του. Μετέπειτα το ένα έφερε το άλλο. Η καινοτομία του προσώπου ονόματος Steve Job αλλαξe τα δεδομένα στις τηλεπικοινωνίες και τις δυνατότητες ενός απλού ραδιοτηλεφώνου με την εφαρμογή του λογισμικού των i phone. Οι άνθρωποι πλέον μπορούν να ζουν και να δουλεύουν παράλληλα εν κίνηση σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου σαν να ήταν στην εστία τους, έδρα τους κλπ. Όπως πολλοί ξέρουν ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών γνωριμιών την σήμερον λαμβάνει χώρα μέσω της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας facebook. Το κίνημα της Αραβικής Άνοιξις με τα πρόσφατα γεγονότα στις χώρες Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία ξεκίνησε από επικοινωνία μεταξύ χρηστών της Google όπου όχι ανέτρεψε πολιτικά καθεστώτα, αλλά και συνέβαλε σε μια παγκόσμια κινητοποίηση ενεργειών αλλαγής πλεύσεων.

    Η γενική παρατήρηση είναι ότι πλέον η εξέλιξη στην ζωή μας επηρεάζεται από πρόσωπα και καινοτομίες πάρα από κόμματα, συστήματα, πολιτικά καθεστώτα κλπ, και πιο ιδιαίτερα από καινοτομίες προσωπων ειτε σε πολιτικά καθεστώτα, αγορες, ομαδες, συνεταιρισμούς κλπ.
    Είναι φανερό ότι υπάρχει ανάγκη όχι για εξουσία η πολιτικά πρόσωπα με ιδεολογικά πρότυπα και ιδανικά, άλλα για πολιτικά πρόσωπα που έχουν τις δυνατότητες για τον έλεγχο της εξουσίας που δημιουργείται από εξωγενή παράγοντες, από όποιον χώρο και αν προέρχονται τόσο τα πρόσωπα όσο και οι παράγοντες.

    Οι καιροί όχι μόνο αλλάζουν, αλλά έχουν αλλάξει προ πολλού. Το ίδιο αλλάζει και ο καθένας είτε του γίνεται αντιληπτό είτε όχι. Τουλάχιστον καλό ίσως να ήταν οι κάθε αλλαγές να γίνονται με αντικειμενικότητα και με βάση την ίδια την αντικειμενικότητα, γιατί αν γίνονται κατά συνείδηση τότε κάνεις δεν θα μπορέσει να αγοράσει εκείνη την συνείδηση γιατί άπλα είναι η ίδια χιλιοπουλημένη σαν άξια σε χρηματιστηριακούς τίτλους, τεινό που την καθιστά πλασματική από πολλές επανειλημμένες προτάσεις κάλπικων ιδεών όπως η επικαιρότητα έχει ήδη αποδείξει.
     
  5. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εικασίες, εικασίες, μια σχεδόν επιτηδευμένη απόπειρα παρερμήνευσης του θέματος και γενικότερα επιχειρείς να αναλύσεις μεγάλες χρονικές περιόδους με πολύ λίγα στοιχεια και παραμέτρους.

    Όλα αυτά μου θυμίζουν φήμες που έχω ακούσει η διαβάσει περί των κομμουνιστών. Αφού η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με αυτά που λέω, τότε είναι πλαστή.
     
  6. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η εξουσία;

    Οι επαναστάσεις;

    Επέφεραν αλλαγές εξουσίας;

    Για την ίδια Λιβύη μιλάμε;
    Για εκείνη που αφού ξεσηκώθηκαν και αλληλοσφάχτηκαν επί μήνες,
    πέρασε κατόπιν μια βόλτα η κυρα- Χίλαρι,
    αμόλησε χαμογελαστή ένα τσιτάτο «We came, we saw, he died!»
    και σπεύσανε ούλοι να της υποβάλουν τα σέβη τους;
    Για το ίδιο έθνος που στέλνει εδώ και μήνες
    εκατοντάδες τραυματίες στα ελληνικά ιδιωτικά νοσοκομεία
    με τα λεφτά του βασιλιά του Κατάρ,
    ενώ διαθέτει πλούτο που θα ζήλευαν οι μισές ευρωπαϊκές χώρες;
    Για την Αίγυπτο που ακόμα αναστενάζει στην πλατεία Ταχρίρ,
    έως ότου αποφασίσουν άλλοι για την επόμενη μέρα;
    Συρία; Ποια Συρία;

    Θα ήθελα να παρακαλέσω να μου εξηγήσεις έναν τρόπο
    να απαλλαγούμε από τις ντόπιες και εισαγόμενες ταξιθέτριες του μνημονιακού θεάτρου του παραλόγου,
    με τη χρήση facebook, i pod, google, είτε με τη χρήση ενός από τα παραπάνω,
    είτε με μείγμα αυτών των…πολιτικών.

    Τι ώρα;

    Εμ , έλα που δεν γίνεται.

    Πέρα από την πικρόχολη πλάκα αγαπητέ,
    μόνο και μόνο διαβάζοντας κανείς το τρέχον νήμα
    και το μωσαϊκό απόψεων και κραυγών που το συνθέτουν,
    βλέπει ξεκάθαρα πως καμία καινοτομία,
    κανένας αμερικανός γκουρού της τεχνολογίας από το γκαράζ του
    και κανένα σπασικλάκι που έφτιαξε μια σουπερ επιτυχημένη δικτυακή πλατφόρμα,
    (ακόμα και αν δεν αφομοιώνονταν από το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο, που δεν παίζει κάτι τέτοιο)
    δεν είναι από μόνα τους, δια της απλής διάχυσής των στις μάζες,
    ικανά και αρκετά να εκτρέψουν τον τρόπο που αυτές – κατά μέσο όρο – σκέφτονται.

    Τουτέστιν,
    μέσω συνειρμών, κληρονομικών φοβιών, διασπασμένα και ασυγχρόνιστα,
    με μερική ή πλήρη απώλεια συναίσθησης του πραγματικού συμφέροντός των
    και επιρρεπή – ευάλωτα στον κάθε τυχάρπαστο αγκιτάτορα, κεφαλαιόπεμπτο
    και σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους ολίγους κατέχοντες τα μέσα,
    ώστε να εκτρέφει και να συντηρεί την αμοιβαία καχυποψία και δυσπιστία του ενός προς τον άλλον.

    Αν κάποιος ανατρέξει αυτό και μόνο το νήμα, θα διαπιστώσει με χαρακτηριστική ευκολία
    πως η όλη μήνις του πλήθους διοχετεύεται κατά κόρον
    είτε στους πολιτικούς εγχώριους και διεθνείς εμπορικούς αντιπροσώπους των αργυραμοιβών,
    είτε από τον έναν σχολιαστή εναντίον κάποιων απόψεων του άλλου.

    Κανένα τεχνολογικό επίτευγμα, καμία καινοτομία
    δεν στάθηκε ακόμα ικανή εν έτει 2012 να το αλλάξει αυτό εις το ελάχιστο.
    Όσα bytes και bits κι΄αν έχουμε φάει με το κουτάλι τα τελευταία 30 χρόνια,
    δεν πάψαμε να πολιτικοποιούμαστε σαν άτομα κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο
    με την εποχή των Παπάγου - Πλαστήρα.
    Το μόνο που άλλαξε ήταν η αντικατάσταση των τοτέμ με αστικούς μύθους σαν τον Jobs
    κι΄αυτό επειδή κατά βάθος οι περισσότεροι θα θέλαμε να γίνουμε Jobs
    (βασικά, όχι για την όποια ιδιοφυία του, μα για τα φράγκα του).

    Κοντός ψαλμός (λόγω της ημέρας) αλληλούια.
    Η 6η του Μάη είναι προ των πυλών
    και την δωδεκάτη εκείνη ώρα θα μας ερμηνεύσει το μέλλον μας η σύγχρονη Πυθία
    με κωδικό όνομα Singular Logic.



    _________________________________________________________________

    Υποσημείωση:

    Επειδή μου είναι πλέον αφόρητα ενοχλητικό
    να επιμένω να μην ευλογάω τα γένια μου,
    μέσα σε συνθήκες μερικής ιδεολογικής σύγχισης που επικρατούν εδώ και μήνες
    σε τούτο εδώ το νήμα – άμβωνα άρθρωσης πολιτικού λόγου των Ελλήνων διεστραμμένων,
    έχω να πω ότι το άνωθεν λογίδριο αποτελεί δείγμα άρθρωσης αυτούσιου σύγχρονου αριστερού λόγου
    που απαντάει με επίκαιρα επιχειρήματα πάνω σε σημερινά πολιτικά ζητήματα,
    λόγος που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οποιαδήποτ παρωχημένα ιδεολογήματα
    απ’ τους καιρούς της βιομηχανικής επανάστασης, των μουζίκων και των πατερούληδων,
    λόγος που έχει συνειδητοποιήσει προ πολλού πως ο σημερινός παγκόσμιος πολίτης
    έχει μπροστά του άλλου είδους εχθρούς, που δεν τον καθυποτάσσουν με Ιερές Συμμαχίες ή γκουλάγκ,
    αλλά με αφομοιώσεις ολόκληρων λαών και χωρών σε «νομισματικές ζώνες»,
    όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται στις Βρυξέλες,
    η κομαντατούρα είναι (ακόμα) Γερμανική, τα μυαλά είναι Γαλλικά
    και η υψηλή εποπτεία παραμένει (εσαεί) Αμερικάνικη.
    Για όλους τους υπόλοιπους, αριστερούς ή μη, έχω να προτείνω
    να συνεχίσουν να παλεύουν με τα φαντάσματα του Μπέρια και του Χρουστσόφ, για όσο καιρό ακόμα
    οι Λαγκάρντ—Τόμσεν-Ράϊχενμπαχ-Βενιζέλος-Σαμαράς-Παπαδήμος-Αλέκα-Ντόρα κ. Σία,
    θα συνεχίζουν απρόσκοπτα να μας βαλαντώνουν.
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2012
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Δεν κάθεσαι να διαβάσεις καλύτερα woohoo λίγο ηλεκτρομαγνητισμό, που θες να μου δώσεις και απαντήσεις περί σύγχρονης οικονομικής πολιτικής από μαθήματα ιστορίας του σχολείου;
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ...ακούς εκεί να φυλακίσουν τον Τσοχατζόπουλο ....
    ...ούτε τις ημέρες "αγάπης" δεν σεβάστηκαν οι αχαϊρευτοι ... 

    Ποιός ξέρει, ... ίσως μετά τις εκλογές το καταλάβουν και διορθώσουν το σφάλμα τους...  
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Φίλτατε, στο χέρι μας είναι στις 6 -Μαϊου να λύσουμε τα χέρια των Εισαγγελέων πετάγοντας εξω απο την βουλή και την βουλευτική τους ασυλία τα λαμόγια και να τους χώσουν ολους μέσα...Γαμώ το σαδισμό μου..., πόσο θα ήθελα να δω αυτό το session μετά τις 6 Μαϊου Βενιζέλος, Σημίτης, Πάγκαλος, Καραμανλής, Μπακογιάννη, Γιωργάκης, (καλά αυτόν θα τον αθωώσουν λόγω βλακείας) κ.λ.π. λαμόγια με χειροπέδες στην στενή...
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2012
  10. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Φίλε Πέρρη συμφωνώ και συντάσσομαι.
    Αλλά θα ήθελα και να ξέρω ...αν υπάρχει έστω και ένας από αυτούς που μας διαβάζουν στο παρόν νήμα, που σκοπεύει να τους ψηφίσει μετά από όσα μας κάνανε.
    Να βγεί να το πει, ...και να στηρίξει τις απόψεις του .....
     
  11. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Είναι ο καλοβολεμένος βιοποριστικός πατερναλισμός ηλίθιε!

    Τους εχθρούς του λαού τους ξέρουμε. Από τους φίλους του να φυλαγόμαστε.

    Το τρις εξαμαρτείν δεν δείχνει να απασχολεί την ηγεσία του ΚΚΕ.
    Πως θα μπορούσε άλλωστε, καθώς είναι ο πολιτικός σχηματισμός εκείνος που βρέξει – χιονίσει έχει εξασφαλισμένα τα προνόμια των πρωτοκλασάτων στελεχών του.
    Δεν ξέρω ποιο ακριβώς λαϊκό κίνημα έχει κατά νου το ιερατείο του Περισσού όταν μιλάει εξ ονόματός του, πάντως όπως έχει αρχίσει να διαφαίνεται, μάλλον στα μυαλά των ηγητόρων του υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λαοί και κινήματα αυτών, ενώ το κόμμα εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του «δικού του» λαού κι’ αυτά μόνο με τον τρόπο που το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος εγκρίνει.
    Δεν ερμηνεύεται αλλιώς η τρίτη κατά σειρά «πατάτα» που διέπραξαν, μετά την πρώτη με το κίνημα της πατάτας, τη δεύτερη κατά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου χρηματοδότησης των κομμάτων και τώρα με την καταγγελία της πρότασης για συνεργασία που απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικής απάτης.

    Φαίνεται πως οι ίδιοι λαϊκοί ηγέτες που κόπτονται υπέρ του - εξίσου λαϊκού - κινήματος είναι οι πρώτοι και καλύτεροι που υποτιμούν τη νοημοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, ιδεαζόμενοι προφανώς πως ή δεν θα γίνουν αντιληπτοί, είτε ότι ο ρητορικός βερμπαλισμός και οι επιδεικτικές κινήσεις κοινοβουλευτικού ακτιβισμού on camera, σαν εκείνη του κ. Μαυρίκου να εκτοξεύσει το μνημόνιο προς τα υπουργικά έδρανα, θα επισκιάσουν τις παλινωδίες σε θέματα που καίνε αυτόν τον ίδιο λαό, εξ ονόματος του οποίου αγορεύουν εκ του ασφαλούς της βέβαιης επανεκλογής των μεγαλοστελεχών του.

    Είναι πράγματι εξαιρετικά βολική η παραπομπή οποιουδήποτε ζητήματος στις καλένδες με το πρόσχημα της αναμονής μιας ολικής ανατροπής των πάντων. Μέχρι τότε οι σύντροφοι του ΚΚΕ αναγνωρίζουν στους εαυτούς τους μόνο την υποχρέωση να αγορεύουν κατά των οδοστρωτήρων που έχουν βαλθεί να ισοπεδώσοουν το λαϊκό κίνημα και να ρητορεύουν εις το όνομα του ίδιου κινήματος, όντες μη διαθέσιμοι να ενστερνιστούν καμία επιμέρους προσπάθεια αλλαγής πορείας των πραγμάτων.

    Έτσι λοιπόν, το κίνημα της πατάτας τους βρίσκει αντίθετους με το επιχείρημα ότι αργά ή γρήγορα θα …ξεφουσκώσει.
    Κατά την αυτή λογική, ψήφισαν «λευκό» κατά τη διαδικασία ψήφισης του γαλαντόμου νομοσχεδίου, μόνοι αυτοί, την ίδια στιγμή που τα δύο καθεστωτικά κόμματα εξουσίας ευλόγησαν προκλητικά τα γένια τους χαρίζοντας χρήματα από το υστέρημα του… λαϊκού κινήματος στους εαυτούς τους, την ώρα που όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφιζαν, έστω για την έξωθεν καλή μαρτυρία.
    Η εξήγηση της κ. γραμματέως του κόμματος ήταν πως θεωρεί …υποκριτικό το όλο ζήτημα περί αυτοχρηματοδότησης των κομμάτων με πόρους του ελληνικού λαού, εφόσον τα λεφτά εν τέλει δίνονται, αλλά εάν στο μέλλον οι επιχορηγήσεις σταματήσουν, τότε προσυπογράφει από τώρα πως το ΚΚΕ δεν πρόκειται να φέρει αντίρρηση (…)

    Μοιραία φτάσαμε και στο τελευταίο – και μακράν σημαντικότερο – ζήτημα, με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ για συνεργασία με κοινούς υποψήφιους στις μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες. Η απάντηση του κόμματος του Περισσού ήταν ούτε λίγο – ούτε πολύ ότι πρόκειται περί πολιτικής απάτης, προβάλλοντας το αποστομωτικό επιχείρημα πως έτσι κι’ αλλιώς βάσει του εκλογικού νόμου δεν πρόκειται τα δυό κόμματα να προσποριστούν το bonus των 50 εδρών που προσφέρει γενναιόδωρα ο ψηφοθηρικός νόμος Παυλόπουλου στο πρώτο σε ψήφους κόμμα.
    Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλαδή, αφού η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αφορούσε συγκεκριμένα τις μονοεδρικές της χώρας και δεν είχε καμία σχέση με το σύνολο της επικράτειας.
    Σε περίπτωση δε που το επιχείρημα θα ήταν πως σε κάθε ενδεχόμενο οι έδρες που θα καταλάβουν τα δυο κόμματα είναι καθορισμένες από το ποσοστό του καθενός, οπότε και να κερδίσουν τις μονοεδρικές δεν θα υπήρχε ποσοτικό κέρδος στο σύνολο των εδρών, τα αριστίδην μονιμοποιημένα στελέχη του ΚΚΕ παραβλέπουν πως έτσι απαξιώνεται το μήνυμα που τα δυο κόμματα της Αριστεράς θα εξέπεμπαν στο εκλογικό σώμα και το λαϊκό αίσθημα, δηλαδή ότι υπάρχουν σοβαρές προϋποθέσεις για μετεκλογική συνεργασία, πράγμα που αποτελεί και το παλλαϊκό ζητούμενο για την συντριπτική αντιμνημονιακή πλειοψηφία των χειμαζόμενων Ελλήνων.
    Ψιλά γράμματα για κάποιους κύριους και κυρίες που αντι- πολιτεύονται εκ του ασφαλούς, δια μέσου ενός εκκλησιάσματος πιστών υποζυγίων που αδιαμαρτύρητα αποδέχονται κάθε σοφία του ιερατείου.
    Κάθετα όμως αντίθετα με τη συνείδηση και τις πραγματικές ανάγκες που σήμερα όσο ποτέ έχει το περίφημο «λαϊκό κίνημα», εξ ονόματος του οποίου κάνει καριέρα η νομενκλατούρα του πατερναλισμού.

    Με αυτά και με τούτα, την κρίσιμη ώρα όπου η μόνη ελπίδα για να απαλλαγεί ο εξαπατημένος πολίτης αυτού του τόπου από τους λυμεώνες του μνημονιακού μπλοκ, είναι η αντιπαράθεση ενός ισχυρού αντιμνημονιακού μετώπου στις απέναντι επάλξεις, το λαοπρόβλητο μαγαζί που εδρεύει στο μέγαρο του Περισσού επιδεικνύει προκλητική αλαζονεία, ερχόμενο σε αντίθεση με τις πραγματικές ανάγκες της λαϊκής πλειοψηφίας, με έναν τρόπο μάλιστα ο οποίος αναδύει την αποφορά της νοοτροπίας «ό, τι δεν ελέγχουμε, το υποσκάπτουμε», ακόμα και αν έρχεται σε πλήρη αντίφαση με το κοινό αίσθημα.

    Πόθεν αντλούν όλη αυτή την αυτοπεποίθηση οι σύντροφοι του ΚΚΕ;
    Ίσως μπορεί να μας το εξηγήσει καλύτερα ο σύντροφος Μπογιόπουλος.
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2012
  12. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Φίλτατε και πολυαγαπημένε συνγραφέα Master Do, να με συμπαθάς που η συνταξη των γραφομενων μου εχει λιτο και περιληπτικο χαρακτηρα, και ισως αχρωμο για κάμποσους. Αντιλαμβάνουμε την εύστοχη σου κίνηση να προσθέσεις μερικές παρατηρήσεις για λόγους ωφέλιμης ευκρίνειας του νοήματος του άρθρου 892 σε αυτό το νήμα. Γι' αυτό τον λόγο θέλησα να ανταποδώσω την τιμή που μου παρείχαν τα σχόλια σου, κάνοντας λίγο πλάκα και εγώ την σειρά μου με τα παρακάτω.

    Πρωταρχικά θα αναφερθώ στη ρεκλάμα μου του προφίλ μου ότι αν κάτι δεν ακούγεται παράξενο δεν έχει καμιά ελπιδα να επιβιωσει κατα τον αειν Φυσικο και πλεον Φιλοσοφο. Κατά δεύτερο, διαβάζοντας τις παρατηρήσεις σου προσπάθησα να εντοπίσω τα σημεία που θα απευθυνόταν ο λόγος για περαιτέρω διευκρινίσεις, αλλά αντιλήφθηκα ότι μια μονομερή αντιμετώπιση με διαφορετικό πρίσμα αντίληψης ( άκρως φυσιολογικό) είχε βγει στην επιφάνεια αντίθετα με εκείνα που ήθελε να τονίσει το άρθρο, άσχετα με κοινές αποδοχές και των δυο μας ιδίως προς δεύτερο σκέλος των παρατηρήσεων σου ( πέρα της πλάκας).

    Γενικώς το άρθρο (892) περιέγραφε οτι ο πυρήνας και η επικέντρωση προσοχής (προσανατολιστικά) για τις ενέργειες ( ψηφοφορία η ότι άλλο) των ανθρώπων γέρνει προς καινοτομίες της κάθε εποχής πάρα σε οργανωμένα συστήματα όπως θα μπορούσε να είναι μια ομαδική περισυλεκτικότητα (πολιτικό κόμμα κλπ.).

    Ρωτάς μονολεκτικά και δεν προσδιορίζεις πρόθεσι, θέμα απορίας κλπ Η εξουσία τι? Χρησιμοποιείς μια πρόταση απο μια ενότητα, παραγραφο μεμονωμένα.

    Καλώς η κακώς οι καινοτομίες πάσης φύσεως είναι εκείνες που παρεκινούν τους ανθρώπους για τις αποφάσεις τους.
    Ένα ευδιάκριτο αναπαραστατικό παράδειγμα είναι η ανακάλυψη αντιδότου στην μάστιγα του καρκίνου. Αν οποιοδήποτε πολίτικο σχήμα, κυβέρνηση χώρας κλπ, δεν παρείχε έστω την προσπάθεια εκχώρησης εκείνου του αντίδοτου στον λαό του, τότε εκείνος ο λαός θα επαναστατούσε. Διδάγματα απο τον επίκαιρο αιώνα μας απεδειξαν οτι γυναικες λαων ξεκινησαν επαναστασεις οχι μονο για θεματα υγειας, αλλα με την καινοτομια του ναυλον και την εισαγωγη της στην μοδιστρικη, παραγωντας γυναικεια καλτσόν. Οι μεν διαμαρτυρόντουσαν γιατί οι δε (γυναίκες) σε άλλες χώρες πέραν τις δίκες τους φορούσαν ναύλον καλτσόν. Απλά η επανάσταση τους πήρε καιρό εκείνο τον καιρό γιατί δεν είχαν i-phone να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Αυτός σίγουρα είναι ο μοναδικός τρόπος που μια καινοτομία επιφέρει επανάσταση των ανθρώπων, και όχι ότι μια καινοτομία επιφέρει επανάσταση από μονή της όπως εύστοχα παρατήρησες.
    Σ' αυτό το σημείο να ζητήσω συγνώμη για το βαρύγδουπου, πατροπαράδοτο και ίσως αντιαισθητικό παράδειγμα που αναφέρω περί ασθενειών και καλτσόν, αλλά ήταν και το μόνο που η ελλιπή φαντασία μου θα μπορούσε να οραματιστεί, και να ήταν τόσο κραυγαλέο ώστε να αποδείξει του λογού το αληθές.

    Με τα παραπάνω παραδείγματα μπορεί να διακριθεί ότι μια καινοτομία αποκτά εξουσία από την ίδια την δυναμική της, αλλά και μπορεί να διευκρινιστεί πιο καθαρά ότι κάποιες φορές ακόμα και πρόσωπα που εφεύρουν μια καινοτομία συμβάλουν με την τεχνογνωσία τους στις αλλαγές εξουσίας, και ίσως με το σκεπτικό τους να παρεκινουν τρόπους σκέψης αναλύοντας την δυναμική της, και στο τι τους οδήγησε να αφιερώσουν το εαυτό τους σε κάποιο συγκεκριμένο επίτευγμα, πέρα από οικονομικά οφέλη. Ένα παράδειγμα είναι του κυρίου Bill Gate ο οποίος σαν φιλόλογος ξεκίνησε να κωδικοποιεί τονγραπτόόλόγοο, και μετεπειτα διαδώσει στουςυπολοίπουςς την δυναμική της καινοτομίαςς του, η οποία είχε πίκεντροο την εξαλείψει δυσκολιών έκφρασης, αρίθμησης αναπαράστασης δεδομένωνν κλπ, ώστε ο καθείς να λαμβάνει μια εικόνα μιας δεδομένης κατάστασης. Τώρα αν ο κύριος Bill Gate δεν διαμοιραζε την εξουσια και τα δικαιωματα που ειχε πανω στην καινοτομια του, οι υπολοιποι δεν θα μπορουσαν και εκεινοι με την σειρα τους να αναπτυξουν το δικο τους ντεμπουτο. Ο καθενας που εκματαλευτηκε την εν λογο καινοτομια μπορουσε πλεον να ασκησει εξουσια εναντι καποιου αλλου. Και για γινει πιο σαφη η αντιληψη των λεγομενων θα αναφερω το ατυχες παραδειγμα του κυριου Παπανδρεου εναντι του κυριου Γγλεζου (τυχαια αναφορα). Ο ενας μπορει να καταγραψει και αργοτερα να θυμηθει ποσους ψηφοφορους εχει, ενω ο αλλος δεν εχει ιδεα σε ποιους, ποσους κλπ απευθυνεται. Ο ενας μπορει να ταξιδεψει και να προσδιορισει ενα προκαθωριμενο προορισμο, ενω ο αλλος εχει ακουσει απο αλλους συντροφους του οτι υπαρχει ενα μηχανακι συστηματος παγκοσμιας θεσιθεσιας (GPS) περα απο το Παρνασο κλπ. Ο ενας μπορει να επικοινωνει με οποιο μεσο, σε οποιο μερος για θεματα εξουσιας, ενω ο αλλος περιοριζεται στα συμβατα μεσα μαζικης ενημερωσης οταν αυτα του το επιτρεψουν. Η αντικειμενικότητα χρήσης μιας καινοτομίας επιφέρει αλλαγές στις εξουσίες των ανθρώπων. Επιπρόσθετα ο κάθε εφευρετών μπορεί να προτείνει την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της καινοτομίας του αν θελήσει, σε συγκεκριμένους άλλους συναθρώπους του, και συνεπώς να διευρύνει το φάσμα εξουσίας τους. Μάλιστα μπορεί και να συμβάλει σε αποφάσεις αναδεικνύοντας το σκεφτικό του. Αν δεν θελήσει να το κάνει, τότε δεν υπάρχει και αλλαγή εξουσίας ανάλογα. Αν όμως θελήσει μπορεί να στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον κύριο Παπανδρέου αναφορικά με την προώθηση μιας νέας αναβάθμισης του λειτουργικό του, η οποία αναβάθμιση θα του επιφέρει περισσότερους ψηφοφόρους. Ο κύριος Παπανδρέου και ο κύριος Bill Gate ίσως να βρίσκονταιιι 3 η 4 κλιμακρυάάά έναςςαπόόό τάλλοννχάρηηκαινοτομιών, ενώ ο κύριος Γλέζος 3 η 4 τραίνα μακρύτερα κλπ, την ίδια στιγμή οποί ο κύριος Bill Gate δεν ξέρει σε ποια βουνοπλαγιά πρέπει να ανάβει για να αναγγείλει φωναχτά την καινοτομία του στο κύριο Γλέζο. Μπορεί βέβαια να την διαβιβάσει στα πρωτοπαλίκαρα του ενδιαφερόμενου κλπ.


    Δεν καταλαβαίνω την παρατήρηση, η τον λόγο της συγκεκριμένης παρατήρησης. Δεν ξέρεις κατα που πέφτει η Λιβύη? Η Συρία ειναι κράτος αναγνωρισμένο απο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Εκφράζει κάποιο συναισθηματισμό η παρατήρηση? Η κύρα Χίλαρη που παίζει στην επικοινωνία χρηστών της Google? Μήπως απο εκεί έσκασε η πρώτη βομβα εναντίον του Μεσιέ Κανταφί?

    Θα ήθελα να παρακαλέσω να μου εξηγήσεις έναν τρόπο
    να απαλλαγούμε από τις ντόπιες και εισαγόμενες ταξιθέτριες του μνημονιακού θεάτρου του παραλόγου,
    με τη χρήση facebook, i pod, google, είτε με τη χρήση ενός από τα παραπάνω,
    είτε με μείγμα αυτών των…πολιτικών.

    Δεν καταλαβαίνω την παρατήρηση. Γιατί να απαλλαγούμε απο τίς ταξιθέτριες? Αν θέλεις να απαλλαχτείς απο τις ταξιθέτριες, μπορεις να αναρτησεις δηλωσεις σου στο facebook ετσι ωστε να προσανατολισεις κιάλους χρήστες πρός την κατεύθυνση που θέλεις. Που ειδες οτι το facebook, i pod ειναι πολιτικοί? Στην πρωταρχικη προταση αναφέρονται και προσωπα. Πιο συγκεκριμένα μερικές φορές οι ανθρωποι λανθασμένα όταν αναφέρουν τον κυριο Σαμαρα ενοούν το πολιτικό κομμα με ονομασια Νεα Δημοκρατία, και αντίστροφα. Η καμμια άλλη φορά η επιλογη ψηφου βασίζεται σε πρόσωπα.

    Οπως ανάφερα στην πρωτη προταση του αρθρου (892), η Ελλαδα ποτε δεν αλλαζει, δεν την σκιαζει παιδεια καμμια, ετσι και παρατηρω την συνεχεια της διαδοσης μιας παραδοσης που δεν αντιλαμβανεται την ωρα καθε αλλαγης ειτε στα προσκυνεια, ειτε στα παρακηνεια την ιδια ωρα που οι καιροι εχουν αλλαξει, και αλλαζουν διακρως. Για το τι θα επιφερει το μελλον ειναι λιγο δυκολο διακριθει καθαρα στο καθενα. Αλλα η ωρα που οι καιροι εχουν αλλαξει, ειναι η ωρα που πολλοι ανθρωποι μαζι βρεθηκαν σε μια πλατεια διαμαρτυρομενοι για την εξελιξη τους. Η καθε ωρα αλλαγης μπορει να διακριθει απο την καθε αλλαγη συμπεριφορας και αντιληψης των ανθρωπων, ακομα και για τα πιστευω τους η της συνειδησης του. Η διακριση της ωρας αλλαγων καθοριζεται ακομα εντονοτερη οταν μαζικα μεσα ενημερωσης περιγραφουν εικονες συσιτιων κλπ, η οταν αναγγελουν περιβαλοντικες κατατροφες, η οταν ενημερωνουν θεματα διαφθορας, η οταν δειγματιζουν ανοδους και καθοδους χρηματηστηριακων διακημανσεων.

    Από την άλλη όσο και αντιαισθητικό κλπ να ήταν το παραπάνω παράδειγμα (περί αντιδότου) τόσο διευκρινίζει ότι μια καινοτομία μπορεί να εξουσιάσει την σκέψη των ανθρώπων ώστε να οδηγηθούν σε μια επανάσταση. Πέρα αυτού, άλλα παραδείγματα όπως πολιτικής εξουσίας (κυβερνήσεων) που έχει επηρεαστεί για της αποφάσεις της από μια καινοτομία (τεχνολογική) υπάρχουν πολλά, ιδίως στο σημείο που τελικά η κάθε καινοτομία είναι ανάγκη για την επιτέλεση του έργου εκάστοτε πολιτικής απαρτίας. Η κάθε ανάγκη δημιουργεί την δίκη της δυναμική. Η κάθε δυναμική δημιουργεί ένα μοντέλο η πτυχή εξουσίας ( συνεπακόλουθο κυριαρχίας κλπ), στον βαθμό που οι άνθρωποι (πολίτικοι κλπ) παραχωρούν η μοιράζονται την δίκη τους εξουσία προς χάριν μια καινοτομίας που τους είναι αναγκαία. Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση για περιορισμό κόστους, η τα φωτοβολταϊκά συστήματα για ανάπτυξη και εξυπηρέτηση είναι μερικά επίκαιρα παραδείγματα, χωρίς βέβαια κανείς να ξέρει τι παραχώρηση εξουσίας θα πρέπει να διαμοιραστεί και ενσωματωθεί για να επιτευχθούν εκείνες οι καινοτομίες. Περιληπτικά η καθε καινοτομια η η δυναμικη καθε καινοτομιας μπορει να εξουσιασει ειτε την σκεψι των ανθρωπων, ειτε τις αποφασεις, ενεργειες τους κλπ.

    Αν ομως καθε μεσο ενημερωσης κατεβασει το διακοπτη ραδιοκυματων του, τοτε ο καθε χρονος αλλαγης θα ειναι και βραδυτερος, αλλα και η καθε μαζα θα διατηρει εξωπραγματικες, στασιμες, σταθερες πεποιθησεις και θα φανταζεται οτι ο καιρος δεν αλλαζει κατα περιοδο. Αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος και λογος που ο συνηρμος επικοινωνια, φωνη, τηλεγραφος, τηλεφωνεια, ηλεκτρονικα ηχοακουστικα και γραφικα επιτευματα, διαδυκτιακες πλατυφορμες παρορμουν, επειριαζουν τις μαζες αναλογα με τις διευκολυνσεις που παρεχουν. Αν οι μαζες δεν θα μπορουσαν να ακουσουν παραεξω, η να διαβασουν, η ενημερωθουν κλπ, τοτε δεν θα μπορουσαν να σκεφτουν για τα ενδιαφεροντα τους. Τα ενδιαφεροντα συνεχως αλλαζουν, και ετσι και οι καιροι αλλαζουν μαζι τους και αντιστροφα.
    Δεν καταλαβαίνω την πρόταση η τον λόγο ύπαρξης της πρότασης. Έχει κάποιον συναισθηματικό χαρακτήρα η έκφραση? Δεν κατανοώ την πρόταση σαν παρατηρήση
    σχέτικα με το αρθρό 892. Σε τι αναφέρεται η παρατήρηση? Το αρθρο 892 δεν θα έπρεπε να υπήρχε στο παρόν νήμα, γιατι το παρόν νήμα έχει μονο περιεχομενο διάφορους πολιτικούς? Τι θα έπρεπε να διαπυστωθεί απο το παρόν νήμα?

    Αποδεδειγμενη μαρτυρια των παραπανω ειναι η επιθυμια του λαων οπως της Σοβιετικης Ενωσης και Λιβυης που θελησαν να αλλαξουν τα πολιτευματα τους εκ της μιας για την αιτια καταργησης της γραφειοκρατειας που καθιστουσε το πολιτικο τους συστημα αδρανη, και απο της αλλης για την αιτια αναπτυξης και διαμοιρασμου προσωπικου πλουτου και εθνικης ευαριας. Τωρα αν και στις δυο παραδειγματικες αναφορες κυριο αιτιο για αλλαγεςς ηταν η απολαυσι συνοθυλεμαυτος καινοτομιων προερχομενες, δημιουργημενες, εφαρμοσμενες απο τις Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης και Ευρωπη, ειναι σιγουρο οτι δεν φταινε οι χρηστες των εκεινων καινοτομειων ανα το παγκοσμιο, αλλα και ουτε αναγουν τα εν λογο πολιτευματα σαν τα πιο ιδεολογικα. Αντιθετα ομως οπως περιγραφεται στις παρατηρησεις του παροντος οι χρηστες πολιτευτηκαν και αλλαξαν αυτο που δεν τους αρεσε, χρησιμοποιωντας την δυναμικη της επικοινωνιας μεταξυ των, ασχετα και ανεξαρτητα απο καθε λογης υποκινηση των παγκοσμιων συμφεροντων μετα την αναγκελεια της τοτε κυβερνησης του (Λιβυης) για την προσπαθεια ενωσης μιας ενιαιας χρηματικης μοναδας της Αφρικανικης ηπειρου.

    Αυτό το Singular Logic μου σπάει τα νεύρα γιάτι η αδυναμία μου στην άλγεβρα με κάνει να μην μπορώ να το κατανοήσω εύκολα.

    Ευχαριστώ για την κατάθεση.

    Καλό Πάσχα.
     
Thread Status:
Not open for further replies.