Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το τελειότερο gay ζευγάρι Αφέντη σκλάβου...ο σκλάβος δεν εχει πρόβλημα να δείξει δημόσια πόσο λατρεύει τον Αφέντη του...
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Spiegel: Υπόσχονται αλλαγή αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.



    Οι πολιτικοί που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού υπόσχονται ότι θα τα αλλάξουν όλα, γράφει εκτενής ανταπόκριση του τελευταίου τεύχους του Der Spiegel από την ΑΘήνα. Το ρεπορτάζ εστιάζει στην επανεμφάνιση του Κώστα Καραμανλή, του ανθρώπου που άφησε τη χώρα να εισέλθει στη δίνη της καταστροφής και υπογραμμίζει ότι οι επερχόμενες εκλογές απεικονίζουν την έλλειψη προπτικής για τη χώρα.

    Κάτω από τον θόλο του Ζαππείου Μεγάρου ένα μπουλούκι ανδρών με μικρόφωνα και κάμερες ανοίγει τον δρόμο προς το ‘πόντιουμ’. Το κοινό σηκώνεται από τις θέσεις του και χειροκροτεί. «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς», φωνάζει το πλήθος. Αλλά ο άνδρας, που κάνει πανηγυρική είσοδο και έχει ωραίο μαύρισμα, δεν είναι ο αρχηγός της συντηρητικής ΝΔ. «Ο Καραμανλής», λέει θριαμβευτικά μια κυρία με ταγιέρ Σανέλ και συγκινημένη πιάνει το χέρι του διπλανού της.

    Η εμφάνιση αποτελεί έκπληξη για τους κομματικούς συντρόφους, κυρίως όμως είναι μία χαρακτηριστική σκηνή γι’ αυτόν τον πιο σύντομο προεκλογικό αγώνα στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο Κώστας Καραμανλής, ανηψιός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και ιδρυτή της παράταξης, Κωνσταντίνου Καραμανλή, κυβέρνησε την Ελλάδα από το 2004 μέχρι το 2009.

    Η πιο φιλική κατηγορία που διατυπώνεται εναντίον του είναι ότι, έχοντας πλήρη συνείδηση του κινδύνου, άφησε τη χώρα του να εισέλθει στη δίνη της καταστροφής. Το 2004 πανηγύρισε τη μέθη των Ολυμπιακών Αγώνων και στη συνέχεια δεν νοιάστηκε πια και για πολλά πράγματα.


    Στην πραγματικότητα, αυτός ο προεκλογικός αγώνας έπρεπε να διεξάγεται στο όνομα της ανανέωσης: Στις 6 Μαϊου θα λάβουν χώρα οι εκλογές, στις οποίες «αποφασίζεται η τύχη της Ελλάδας», γράφουν εθνικοί και διεθνείς σχολιαστές. Αλλά ο προεκλογικός αγώνας κινδυνεύει να εξελιχθεί σε άλλη μία στιγμιαία απεικόνιση της ελληνικής έλλειψης προοπτικής.

    Ο Σαμαράς, ο πρόεδρος της προηγούμενης ακόμα στις δημοσκοπήσεις ΝΔ και συνεπώς ίσως ο μελλοντικός Πρωθυπουργός, θα παρουσιάσει αυτό το κυριακάτικο πρωινό το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του. Το μήνυμά του είναι: «Ένα πράγμα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε: Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα».

    Σπάνια έχουν διαψευστεί προεκλογικά συνθήματα τόσο έκδηλα όσο εδώ με την εμφάνιση του πρώην προέδρου του κόμματος Καραμανλή. Ο Αντώνης Σαμαράς εξαγγέλλει τη νέα αρχή - και βάζει μπροστά τον προκάτοχό του.

    Επί διόμισι χρόνια, μετά την ήττα από το ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Παπανδρέου το φθινόπωρο του 2009, ο Καραμανλής σιωπούσε. Δεν υπάρχει καμία δήλωσή του, ούτε για την κρίση, αλλά ούτε και για πλήθος παραλείψεων κατά την περίοδο διακυβέρνησής του. Τώρα κάνει και πάλι την εμφάνισή του και διεξάγει προεκλογικό αγώνα υπέρ της παράταξής του. Σαν να μη συνέβη τίποτα.

    Κρίση; Ποια κρίση;

    Οι εκλογές των Ελλήνων ενδιαφέρουν τώρα, αντίθετα με πριν, και ένα σημαντικό κομμάτι της παγκόσμιας κοινότητας. Ήδη η ημερομηνία των εκλογών έγινε αντικείμενο πολιτικής συζήτησης: Ο γερμανός Υπ. Οικονομικών Β. Σόιμπλε συνέστησε ευθέως στους Έλληνες να μην ψηφίσουν καλύτερα τώρα, αφού τον Ιούνιο θα πρέπει να προγραμματιστεί η δημοσιονομική πολιτική του 2014.

    Η διευθύντρια του ΔΝΤ Κ.Λαγκάρντ μάλιστα ενεργοποιήθηκε στην προεκλογική μάχη και εξέφρασε απροκάλυπτα τη στήριξή της στα δύο μεγάλα κόμματα. Μόνον η ΝΔ ή το σοσιαλιστικό αντίστοιχό της, το ΠΑΣΟΚ, εγγυώνται την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και επομένως «την ασφάλεια και σταθερότητα, που χρειάζεται επειγόντως τώρα η Ελλάδα», δήλωσε.

    «Είναι παράλογο που εκείνοι ακριβώς οι οποίοι έριξαν το αμάξι στον τοίχο αναμένεται να το βγάλουν από τη λάσπη», λέει ο πολιτικός επιστήμονας Σεραφείμ Σεφεριάδης.

    Το περιστατικό με τον Καραμανλή, που προαναφέρθηκε, δείχνει πόσο ακατάλληλα συνεχίζει να αντιδρά η ελληνική πολιτική τάξη. Ωστόσο, είναι βαθιά ριζωμένο στον λαό το αντανακλαστικό της αναζήτησης της σωτηρίας στα δύο μεγάλα κόμματα, παρά την προφανή οικονομική κακοδιαχείριση, και όχι στα αριστερά ή δεξιά μικρά κόμματα.

    Μετά την απώλεια κατά τους περασμένους μήνες μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων τους – σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν και πάλι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις σχεδόν το 26% (ΝΔ) και το 19% (ΠΑΣΟΚ). Τον Φεβρουάριο οι Σοσιαλιστές είχαν καθηλωθεί στο 8%. Ένα 37% θα αρκούσε ως ισχνή πλειοψηφία για τον σχηματισμό κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού – του σχηματισμού που επιθυμούν οι διεθνείς δανειστές.

    Το ότι η Ελλάδα δεν έχει προχωρήσει πολύ όσον αφορά την ανανέωση δεν το καθιστά σαφέστερο τίποτε άλλο από τους ίδιους τους υποψηφίους των δύο μεγάλων κομμάτων – ο συντηρητικός Σαμαράς και ο σοσιαλιστής Ευάγγελος Βενιζέλος.

    Ο Βενιζέλος, 55 ετών, μέχρι πρότινος Υπουργός Οικονομικών, ήταν έμπιστος του Ανδρέα Παπανδρέου, του πατέρα του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου. Ο πατήρ Παπανδρέου συνέβαλε καθοριστικά με την πελατειακή πολιτική του στη δημιουργία του δυσλειτουργικού, διογκωμένου κρατικού μηχανισμού, στον οποίο ο Βενιζέλος τώρα κηρύσσει τόσο άνετα τον πόλεμο.

    Ο αντίπαλός του Αντώνης Σαμαράς, 60 ετών, γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, είχε επίσης διατελέσει Υπ. Οικονομικών, Υπ. Εξωτερικών και τελικά Υπ. Πολιτισμού. Ο Κώστας Καραμανλής ήταν εκείνος ο οποίος τον συμπεριέλαβε στο Υπουργικό του Συμβούλιο.

    Το γεγονός ότι ειδκά ο Σαμαράς είναι τώρα εκείνος ο οποίος θέλει να υποστηρίξει την ευρωπαϊκή υπόθεση, φαντάζει κάπως ειρωνικό. Επί μήνες απέρριπτε τα απαιτούμενα από την ΕΕ μέτρα λιτότητας και τορπίλισε κάθε πρόταση για συνεργασία με τον πρώην πρωθυπουργού Παπανδρέου.

    Ο Σαμαράς έχει τη φήμη του διψασμένου για εξουσία οππορτουνιστή. Παρ’ όλες τις δημοσκοπήσεις, ο Σαμαράς θέλει να κυβερνήσει μόνος του μετά τις 6 Μαϊου, οι υποσχέσεις του ηχούν τόσο μεγαλόστομες σαν να είναι η Ελλάδα μια ευημερούσα περιοχή και όχι ένα χρεοκοπημένο κράτος. Δεν θέλει περαιτέρω περικοπές μισθών, θέλει να αυξήσει τις συντάξεις, τον ανώτατο φορολογικό συντελεστή, αλλά και να μειώσει τον ΦΠΑ και να υποστηρίξει περισσότερο τις φτωχές οικογένειες με παιδιά.

    Πώς προτίθεται να χρηματοδοτήσει τις υποσχέσεις του;

    «Πρέπει να περιορίσουμε τη σπατάλη», είναι μία από τις απαντήσεις του, που δεν είναι από τις πειστικότερες, αλλά είναι αυτή που δίνει πιο συχνά. Κατά τα άλλα, υπάρχουν και οι κοινοτικές επιδοτήσεις.


    Spiegel: Υπόσχονται αλλαγή αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού | Ειδήσεις από την Ελλάδα την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα!
     
  3. Ενα κείμενο που γραφει για τις αυταπατες και το κουτοχορτο που ταιζει τον Ελληνικο λαο η αντιπολιτευση που θα μας σωσει

    Η καλοσύνη των ξένων | ΠΡΟΣΩΠΑ | Protagon

    Η καλοσύνη των ξένων

    Η εισδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην δημόσια ζωή υπήρξε εντυπωσιακή. Πριν καλά-καλά προλάβει να ζεστάνει την καρέκλα του αρχηγού πρόλαβε να ζεστάνει τα σπίτια μας λύνοντας το πρόβλημα της θέρμανσης με το πετρέλαιο του Τσάβες. Ότι ο ίδιος ο Τσάβες δεν το γνώριζε πρόκειται για λεπτομέρεια που διογκώνουν οι εχθροί του αρχηγού.

    Στη συνέχεια έλυσε το δανειακό πρόβλημα της χώρας με αγορά ομολόγων του ελληνικού δημοσίου από τους Ρώσους (που το είχαν αρνηθεί στον Γιώργο γιατί δεν είχαν πληροφορηθεί προφανώς την εξαγγελία του Αλέξη) και τους Κινέζους, οι οποίοι όντως τον επιβεβαίωσαν εκδηλώνοντάς το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν κάποτε στο μέλλον ομόλογα αξίας 5-6 εκατομμυρίων (σε σύνολο χρέους καμμιάς τρακοσαριάς). Αυτά πάντως ελάχιστη σημασία έχουν γιατί, άσχετα με το τι πιστεύουν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι, ο Μίκης Θεοδωράκης, που ο λόγος του είναι νόμος για όλους μας, πιστεύει ότι θα αγοράσουν όλο το χρέος.

    Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να βάλουμε τους Ρωσοκινέζους να μας αγοράσουν το χρέος και τους κακοκαρδίσουμε, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας στο μεταξύ αποφάσισε ότι οι δανειστές θα δεχτούν να διαγράψουμε το σύνολο του χρέους (και ασφαλώς θα συνεχίσουν να μας δανείζουν γιατί ο Αλέξης δεν έχει ακόμα ασχοληθεί με το πώς θα αρχίσουμε να βγάζουμε δικά μας λεφτά). Και αν παρ΄ελπίδα κάποιοι δύστροποι από αυτούς, για ακατανόητους λόγους, φέρουν αντιρρήσεις, ο αρχηγός έχει εξαγγείλει μαζικές πύρινες διαδηλώσεις εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης που θα διατρανώσουν την στήριξή τους στην Ελλάδα και ασφαλώς θα υποχρεώσουν τις αγορές να συμμορφωθούν, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

    Η κυβέρνηση που θα τα κάνει όλα αυτά έχει ήδη σχηματισθεί. Τρικομματική, από τα τρία κόμματα της αριστεράς με πρωθυπουργό Παπαρήγα, και με ψήφους, αν χρειαστεί, και του Καμμένου. Η ίδια η γενική γραμματέας βγάζει φλύκταινες μόνο που το ακούει ενώ ο Κουβέλης τις βγάζει έτσι κι αλλιώς με το που τον βλέπει. Επίσης δεν έχει καμμία σημασία. Γιατί ο Αλέξης έχει προεξαγγείλει την αυθόρμητη προσέλευση 200.000 πολιτών στο Σύνταγμα και 500.000 σε όλην την Ελλάδα το βράδυ της ψήφου εμπιστοσύνης οι οποίοι θα υποχρεώσουν τους άλλους ηγέτες της αριστεράς να κάνουν γαργάρα τις παράλογες αντιρρήσεις τους.

    Το σχέδιο του Αλέξη δεν είναι κακό αλλά έχει μια μικρή ιδιορρυθμία. Δεν λέει τι θα κάνει ο ίδιος αλλά τι θα κάνουν οι άλλοι. Ο Τσάβες, οι Κινέζοι, οι Ρώσοι, η Αλέκα, ο Κουβέλης, ο Καμμένος, οι αγορές, οι ηγέτες της Ε.Ε., δεκάδες χιλιάδες έλληνες και εκατομμύρια ευρωπαίοι πολίτες. Από όλους αυτούς μέχρι τώρα έχει απαντήσει θετικά μόνο ο Καμμένος, αλλά είναι οπωσδήποτε μια αρχή. Και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δανειστεί τίτλο για να επιγράψει το πρόγραμμά του από το εξαιρετικό βιβλίο του υποψηφίου του Πέτρου Τατσόπουλου “η καλοσύνη των ξένων”.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αν παρακολουθήσει κάποιος ειδήσεις αυτές τις ημέρες στην τηλεόραση θα του δοθεί η εντύπωση πως στις εκλογές που έρχονται θα συμμετάσχουν 2 (ή 3) το πολύ κόμματα.
    Και ποια κόμματα;

    Αυτά που εξαθλίωσαν τους πολίτες και πρόδωσαν τη χώρα που όφειλαν να υπηρετούν.
    Αυτοί που έκλεψαν και συνεργάστηκαν με ξένες εταιρίες κι επένδυσαν τα χρήματα του ελληνικού λαού σε εταιρείες ξεπλύματος χρήματος (Goldman Sachs) κ.α.
    Αυτοί λοιπόν, έχουν το θράσος και ξαναβγαίνουν στα κανάλια κατηγορώντας τα υπόλοιπα κόμματα (των οποίων η φωνή δεν ακούγεται σε αυτά), πως οδηγούν τη χώρα στον όλεθρο.
    Ποιοι;

    Αυτοί που με τη βοήθεια των ολίγιστων ξένων ηγετίσκων μας φέραν ακριβώς εδώ.
    Στο να ψάχνουν πολλοί πλέον για τροφή στα σκουπίδια (Σήμερα το μεσημέρι είδα άλλον έναν Έλληνα να ψάχνει μαζί με την κόρη του η οποία προφανώς το είχε δει σαν παιχνίδι και έπαιζε με κάτι πεταμένα σίδερα δίπλα στον κάδο).

    Αυτοί λοιπόν βγαίνουν χωρίς ντροπή και πάλι στα κανάλια και απειλούν πως θα οδηγηθούμε στον όλεθρο αν δεν τους ξαναψηφίσουμε. «Θα μας περιφρονούν οι ξένοι», «θα φύγουμε από το ευρώ», «θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ», «θα φύγουμε από τον πλανήτη» κλπ.
    Τα κανάλια και οι φυλλάδες από κοντά να επαναλαμβάνουν τα ίδια. «Θα αφανιστούμε».

    Στα παλιά μας τα παπούτσια.

    Καμία χώρα δεν αφανίστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

    Αυτή η χώρα έχει ιστορία χιλιάδων ετών για να την «αφανίσει» η μη εκλογή του κάθε ημεδαπού ή αλλοδαπού πολιτικάντη και η κάθε βρωμοφυλλάδα η οποία σύντομα πλέον θα λάβει την απάντησή της.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Όχι και εταιρείες ξεπλύματος χρήματος, αγαπητέ Elyzium, λέσχες λαϊκού πλουτισμού τις έλεγε ο Γκαλμπραίηθ...  
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    ...κάτσε να δούμε αυτοί από που "θα φύγουν" 
     
  8. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Aπο που θα φυγουν...????
    Ετσι για να μην εχουμε αγωνια βρε αδερφε....!!!!
    Οση αυταπατη ειχαν μερικοι οτι με τα ''ντου'' στην βουλη θα τους σαπισουν στο ξυλο(πραγματικα πονανε ακομα.........απο τα γελια).........αλλη τοση και χειροτερη εχουν οτι με μια διαφορετικη ψηφο των Ελληνων μια φορα ,ολα θα λυθουν και θα μπουν στο σωστο δρομο.
    Και επειδη εχω χασει την μπαλα και δεν μπορω να καταλαβω ποιοι ΔΕΝ ειναι αντιμνημονιακοι,νομιζω οτι αντιμνημονιακοι μπορειται να ειστε οσο γουσταρεται......ΑΝΤΙκαπιταλιστες να μην ειστε,χαλαει την ''μοδα''!!!!!!
    Ασε που τιποτα δεν ξεκιναει εδω.Ολα κρινονται στην Γαλλια.Βουρ να βγει ο Ολαν για μια ''αριστερουλα'' στροφη......  


    Υ.Γ1....Στους ''καφενεδες'' διαδιδουν μερικοι οτι ΑΜΑ μπουν στην βουλη θα δουμε τι ΘΑ παθουν οι πολιτικοι..........ΜΠΗΚΑΝ και στον δημο αθηνας,πηγαν 1-2 φορες ''χαιρετισαν'' κιολας ΒΓΗΚΑΝ......και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.....!!!!!Ασε που τους ειδαμε και ποσα προβληματα ελυσαν στις κυβερνησεις που στηριξαν σε Ολλανδια,Βελγιο,Αυστρια...κ.λ.π.
    Υ.Γ2.....Αλεξη μου....εχεις ρευμα δυνατο.....εμενα ΔΕΝ με χρειαζεσαι...!!!!!
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Ωχ ...!

    Τώρα νομίζω ότι είχα αυταπάτη ...Τι ήθελα ρε γαμώτο να τρέχω στο Σύνταγμα ...? ...για να πονάνε τα αποσιωπητικά   ..κάποιων από τα γέλια ?
    Γιατί δεν το παίρνω απόφαση να ξαναφηφίσω αυτούς που ψήφιζα, αφού δεν πρόκειται με την πρώτη φορά να λυθούν όλα και να μπουν στο σωστό δρόμο ..?  
     
  10. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Και πόθεν προκύπτει ο ΑΝΤΙκαπιταλιστής πρέπει να είναι ή κομμουνιστής ή φασίστας για να μην χαλάει η "μόδα" ..?
    Οι υπόλοιποι δεν έχουν το δικαίωμα να είναι σκεπτόμενοι ..? Χαλάνε την "μόδα" όταν κρίνουν αρνητικά τον καπιταλισμό ..?  
     
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Aυτό πάλι από που τόβγαλες και έσκασες κιόλας και στα γέλια..?  
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Μερικοί ...?

    Ποίοι "μερικοί" ..?

    Ά ναί μωρε ..τώρα κατάλαβα ..όπως λέγανε παλία ....."πας μη Έλλην ..βάρβαρος"

    τώρα λένε ...."πας μη κομμουνιστής ..φασίστας" ...  
     
Thread Status:
Not open for further replies.