Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!




    O Αλέξης ...? ..ποιός Αλέξης ..?

    Άαα ..κατάλαβα ...ο Αλέξης των ...Olympians ... 
     
  2. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    1033 ποστ για να ξεσηκωθουμε-οργανωθουμε-αντισταθουμε;Αυτο το νημα εχει καταντησει καθεστως
     
  3. deeper

    deeper Happiness is the road……….

    Το πρόσφατο πόνημα του Άρη Χατζηστεφάνου. Προσεγμένη αισθητική και κατάθεση απόψεων που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

    CATASTROIKA
     
  4. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Oχι αγαπητε στο Συνταγμα καλα εκανες και πηγαινες(εκει ψεκαζομουν και γω εξαλλου).Η αναφορα μου στην αυταπατη εχει να κανει με ολους αυτους που πιστευαν οτι με ενα ντου θα σαπισουν στο ξυλο τους πολιτικους(με συνεπεια καθε φορα τα χιλιαδες χημικα για να μην μπορει να κατσει ο κοσμος εκει).Αυταπατη που επιβεβαιωνει η φραση σου ''απο που θα φυγουν''.Θα φυγουν απο κει που εφευγαν ολες αυτες τις μερες που τους ''δερνανε''....!!!!
    Απολυτα σεβαστη η αποφαση σου να μην τους ξαναψηφισεις.Η απορια μου ειναι γιατι επρεπε να φτασω να ζω αυτες τις συνεπειες εγω και τοσες χιλιαδες αλλοι που δεν τους ψηφισαν ποτε(ειδικα οι νεοι που ερχονται και δεν εχουν καμια ευθυνη)για να βγαλεις ''εσυ''(ο καθε εσυ δεν χρεωνω εσενα προσωπικα σε κατι)το τωρινο συμπερασμα.Και αν θες επιπλεον εσυ που τωρα ''καταλαβες'',ποια ορατη λυση βλεπεις που εγω δεν δυναμαι να θωρισω....???Ψηφιζω Κυριακη και την Δευτερα απολαμβανω τις ''κρεμαλες''......???
     
  5. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Και ποθεν διαπιστωθηκε οτι αναφερα την εννοια η τη λεξη κομμουνιστης- φασιστας εστω και μια φορα.
    Και βεβαια εχεις το δικαιωμα να εισαι σκεπτομενος χωρις ποτε νασαι κατι απο τα 2.Νασαι σιγουρος μαλιστα οτι θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να υπερασπισω το δικαιωμα σου αυτο...!!!!!
    Ελα ομως που δεν μπορω να κατανοησω την αρνητικη σου κριση για τον καπιταλισμο.Απο που θα φυγουν οι πολιτικοι(αυτο πια δεν ειναι καθολου μοδα)....ειναι το αποκορυφωμα της αρνητικης σου στασης....?????Ε τοτε ναι πραγματικα καπιταλισμε τρεμε...!!!!!
     
  6. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η φράση μου "από που θα φύγουν" δεν έχει να κάνει με το κτήριο της βουλής ....και ούτε και υπάρχουν τόσο αφελείς άνθρωποι που να πιστεύουν ότι ...πραγματικά χρειάζεται ένα και μόνο "ντου" για να τους τους βγάλουμε ή αν θες να καταλάβουμε το κτήριο της βουλής.
    Η φράση μου "από που θα φύγουν" έχει να κάνει με τον πόθο που έχει ο κάθε αδικημένος αυτής εδώ της χώρας, να τους δει να τιμωρούνται.
    Απορώ πως δεν κατάλαβες το πνεύμα μου. Ειλικρινά απορώ.
    Εσύ λοιπόν που δεν τους ψήφισες, ποτέ .....ή ..... έχεις τόσο δυνατή νοητική δυνατότητα που κατάλαβες από πριν καν τους ψηφίσεις ότι δεν θα κάνουν ...τελικά ...καλό στον τόπο μας (εγώ προσωπικά κάτι τέτοιο θα το θεωρούσα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΑΥΜΑ), ...ή ....είσαι ...δογματικός ...πράγμα το οποίο δεν έχεις δικαίωμα να το ζητάς και από εμένα που δεν θέλω να είμαι δογματικός.
    Όσο για την ορατή λύση που λές, μπορεί ακόμα να μην έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω , αλλά και η κάθε λύση δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα φέρει άμεσα αποτελέσματα, έτσι όπως μας κατάντησαν, αλλά ούτε και "κρεμάλες" από δευτέρα.Έλεος αγαπητέ...
     
  7. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μπορω να ρωτησω και γω με την σειρα μου.......απο που τοβγαλες οτι αφορα εσενα....????
    Και γενικα εκτος απο χρηση της δικης σου φρασης ''απο που θα φυγουν''....το ολο σκεπτικο που κατεθεσα φυσικα και ΔΕΝ αφορα εσενα.Δεν σε γνωρισω και ουδεμια διαθεση ειχα να σου επιτεθω σε προσωπικο επιπεδο.Το δικαιωμα ομως που αναγνωρισα σε σενα,το εχω και εγω να καταθετω αλλη θεωρηση πραγματων,χωρις να ''μυγιαζεται'' καθε φορα καποιος.
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Δεν μπορείς να κατανοήσεις την αρνητική μου στάση για τον Καπιταλισμό ..?

    Ε τότε προφανώς εσύ είσαι πάντοτε ευχαριστημένος με τον καπιταλισμό ...

    Από που θα φύγουν οι πολιτικοί ?

    Κατ αρχάς έχεις καταλάβει ότι δεν μιλάω για όλους τους πολιτικούς ??? Αυτό το "αποκορύφωμα της αρνητικής μου στάσης" όπως το γράφεις, ...με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχεις καταλάβει ...

    Μιλάω για τους πολιτικούς που οι επιλογές τους οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάσταση.

    Δεν μιλάω για ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς. Αρα το "καπιταλισμέ τρέμε", ...είναι κοματάκι υπερβολή ...
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Eφόσον ξεκίνησες να ποστάρεις αρχίζοντας με δική μου φράση, νομίζω ότι θα έπρεπε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι τα γραφόμενά σου δεν αφορούν εμένα.Τόσο απλά.
    Ούτε και εγώ έχω διάθεση να επιτεθώ.
     
  10. Τις τελευταίες μέρες ακούω όλο και πιο συχνά διάφορους να λένε: "Εγώ δεν θα τους ψηφίσω, αλλά χαίρομαι που θα μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, για να γιαουρτώνει τα λαμόγια." Λοιπόν, αυτή την ιδιότυπη περίπτωση (για να μην πω παθολογία) εφεξής θα την αποκαλώ μετρονάζι (που θυμίζει φάρμακο για μύκητες, ή τη φράση "με τρομάζει", αν και προέρχεται απ' τον όρο μετροσέξουαλ - λέγε με τοιούτο με ενοχές). Τουτ' έστιν, θέλει το φασισταριό να κρυφτεί, και η χαρά δεν το αφήνει.

    Auguste Corteau
     
  11. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οχι μονο υπηρχαν και υπαρχουν καποιοι που πιστευουν σε ενα ''καλο'' ντου,αλλα κανουν και τα παντα για σπρωξουν ολο αυτο το ανθρωπινο ποταμι σε τετοιες επιλογες για αλλους λογους βεβαια που δεν ειναι της ωρας.Να μου επιτρεψεις ομως να εχω το δικαιωμα να μην αποδεχομαι τον οποιον αυτοπροσδιοριζεται εκφραστης των ποθων και των διαθεσεων των αδικημενων αυτης της χωρας και ειδικα την διαφημιση αυτου του αυτοπροσδιορισμου.
    Ωστε ολος αυτος ο κοσμος που δεν τους ψηφιζε τοσα χρονια(αν και ασφαλως αποτελουσε πολυ μικροτερο αριθμο απο το αθροισμα του δικομματισμου)αποτελει φαινομενο ανθρωπινου θαυματος,ακομα και δογματισμου.....!!!!Πραγματικα τα λες ωραια αλλα να με συγχωρεις δεν νομιζω οτι εχουμε αντικειμενο επικοινωνιας...!!!!
    Δεν θα επανερθω....Μιλας τελευταιος...
    Να περνας καλα.....!!!!! 
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    To δικαίωμά σου να μην αποδέχεσαι τον αυτοπροσδιορισμό, την διαφήμηση, τους πόθους, αλλά και τις διαθέσεις όχι μόνο ενός, αλλά εκατομυρίων αδικημένων ανθρώπων, είναι σεβαστό. Αλλά σεβάσου και εσύ την απελπισία τους. Η απελπισία ξέρεις, πολλές φορές οδηγεί τους ανθρώπους σε υπερβολές ...
    Οι άποψή μου είναι ότι δεν φταίνε οι άνθρωποι αυτοί. Φταίνε εκείνοι που τους εξαθλίωσαν ..και τους οδήγησαν στην απελπισία και στις υπερβολές ...
    Τώρα όσο για αυτά που γράφεις παραπάνω για ανθρώπινα θαύματα και δογματισμό, ...έτσι όπως τα λες, και το νόημα το οποίο αφήνεις, ...όντως δεν αφήνουν περιθώρια επικοινωνίας ...
    Νάσαι καλά ρε φίλε ...!!!!!  
     
Thread Status:
Not open for further replies.