Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Βλέποντας τα πράγματα από μια πιο ψύχραιμη ματιά, βλέπω πως η μάχη τώρα αρχίζει.
    Ήταν σίγουρο πως δε θα βγαίναμε έτσι εύκολα από τη μέγγενη της οικονομικής κρίσης στην οποία μας είχαν κλειδώσει τόσα χρόνια εγχώριοι προδότες και ξένοι κεφαλαιοκράτες. Άρχισαν ήδη να μας απειλούν (θα ετοιμάζουν νέες "συγκυβερνήσεις" τεχνοκρατών φαίνεται).
    Ο λαός όμως έκανε αυτό που έπρεπε.

    Κι από τη στιγμή που έγινε αυτό, όποιο κι αν είναι το προσωρινό ή όχι οικονομικό μέλλον της χώρας αυτής, μικρή σημασία έχει. Ας κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει κι ας γίνει οτιδήποτε.

    Η χώρα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει με ή χωρίς τρόικα. Εντός ή εκτός ευρώ.
    Σε κάθε περίπτωση, η ηρεμία τέλος για την ώρα. Όπως τέλος και για τον δικομματισμό και τα άθλια κανάλια και τις φυλλάδες που τόσα χρόνια τους υποστήριζαν και λασπολογούσαν όσους αντιστέκονταν. Δε θα τους ξεχάσουμε.

    Μπράβο στους Έλληνες που δεν ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους και απέδειξαν ότι έχουν σημαντικότερες αξίες από αυτήν. Υπάρχουν συμπολίτες που δε σκύβουν το κεφάλι για τα λεφτά. Και την απόφαση αυτή την έχουν ζυγίσει πολύ καλά.
    Να είμαστε δυνατοί γιατί είναι σίγουρο πως η μάχη θα συνεχιστεί και θα γίνει εντονότερη παντού.
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2012
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μάλλον ήρθε η ώρα να διαβάσουν.


    Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα αλλάζει μετά από 40 χρόνια, ουσιαστικά. Όσοι δεν διάβασαν τα μνημόνια, μοιραία τώρα πρέπει να διαβάσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για μια κατάσταση που είναι πρωτόγνωρη και δεν εμπεριέχει τα γνωστά στοιχεία. Για να το πω πρακτικά, δεν θα την σχολιάσει ούτε ο Ρέππας, ούτε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ένας κύκλος «επαγγελματιών» της πολιτικής θα βγει στην ανεργία μαζί με πολλά από τα στοιχεία που αποτέλεσαν το πολιτικό σύστημα. Πώς μπορεί να εξελιχθεί μια κατάσταση με ένα από τα κόμματα της Αριστεράς με καθοριστικό ρόλο δίπλα μάλιστα στην καρέκλα της εξουσίας και τα δυο παραδοσιακά κόμματα της εξουσίας σε αμηχανία και ίσως σε απόγνωση;
    Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι πολύ αποκαλυπτικές. Ένα πάντως είναι βέβαιo. Από αύριο το πρωί θα κληθούν να ψηφίσουν οι αγορές. Η χώρα θα ψεκαστεί πάλι με τον τηλεοπτικό φόβο. Πως δεν θα πάρουμε τη δόση γιατί υπάρχει πολιτική αστάθεια.
    Κατ’ αρχήν όπως αποκαλύπτουμε στο 2ο τεύχος του HOT DOC την Πέμπτη, υπάρχει πιθανότητα η χώρα να μην πάρει τη δόση όχι λόγω πολιτικών εξελίξεων αλλά αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν έχουν δηλαδή αποφασίσει αν θα μας σπρώξουν στην πτώχευση. Παρ’ όλα αυτά η χρεοκοπία θα χρησιμοποιηθεί πάλι ως επιχείρημα για να δημιουργήσει ένα κλίμα ανοχής σε «υπερβατικές» λύσεις διακυβέρνησης που θα προταθούν.
    Το καταρρέον πολιτικό σύστημα δεν έχει μόνο να υπερασπιστεί τον εαυτό του με το μόνο τρόπο που ξέρει αλλά έχει και μια βασική υποχρέωση: να προωθήσει όσα έχουν αποφασιστεί για την Ελλάδα. Μέτρα που όπως θα δείτε και πάλι στο HOT DOC έχουν απαιτηθεί από την «ομάδα διακομματικής συνεργασίας» για την προώθηση των επιλογών της τρόικας.
    Σε όλο αυτό το σκηνικό, αυτοί οι παραδοσιακοί πολιτικοί, ενδεχομένως δεν μπορούν να διακρίνουν πως τα εκλογικά αποτελέσματα δεν είναι αριθμοί αλλά και δυναμική.
    Απ’ όσο μπορώ να φανταστώ, τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ένα τρομερό παρασκήνιο για να εμφανιστούν παραθεσμικές λειτουργίες ως λύσεις. Αυτή τη φορά όμως δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με αριθμούς ούτε με κουκιά αλλά με πολιτική. Πολιτική που διαμορφώνουν νέες δυνάμεις. Η αλαζονεία του Βενιζέλου και ο λυκειακός εθνικισμός του Σαμαρά, δεν μπορούν να εκφράσουν τους πολίτες της χώρας. Ούτε αυτούς που τους ψήφισαν. Δεν είναι τυχαίο που δεν μιλάνε. Δεν είναι γιατί είναι λυπημένοι, αλλά γιατί και οι ίδιοι καταλαβαίνουν αν και έχουν υποκύψει.
    Το καλύτερο που έχει να κάνει αυτό το πολιτικό σύστημα που εξαπάτησε κατ’ επανάληψη τη χώρα, είναι να μην επενδύσει στην απάτη για μια ακόμη φορά. Οι λαοί αργούν ίσως, αλλά κάνουν πάντα αυτό που πρέπει.
    Ας διαβάσουν λοιπόν όχι τα μνημόνια που έγραψε μια ομάδα αδίστακτων τεχνοκρατών αλλά τα αποτελέσματα που υπογράφει σήμερα η Ελλάδα. Ίσως κάνουν καλό στη χώρα την τελευταία στιγμή.


    Πηγή: Μάλλον ήρθε η ώρα να διαβάσουν
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οκ, πετάξαμε εξω απο την βουλή τα μισά και πλεον λαμόγια, στις επόμενες εκλογές ας πετάξουμε οσους μπορούμε περισσότερους ακόμα...,(θα γίνουν σίγουρα εκλογές στις 17 Ιουνίου, δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν κυβέρνηση οπως βγήκαν τα αποτελέσματα).

    Υγ. Τα λαμόγια που βγήκαν εκτος βουλής ας ετοιμάζονται να πληρώσουν γι΄ αυτά που έκαναν στους Έλληνες, τωρα δεν εχουν πια βουλευτική ασυλία.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αν δεν βγάλουν κυβέρνηση θα τιμωρηθούν ακόμα σκληρότερα. Να προσπαθήσουν πραγματικά να συνεννοηθούν, θα έλεγα. Για το καλό τους πρώτ απ´ όλα.

    Μου άρεσαν οι δημοσιογράφοι, μάλλον χάνουν πολλά ξαφνικά και ήδη έχουν αρχίσει να μας απειλούν!
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αφιερωμενο αποκλειστικα στα λαμογια , τους αλητες της Μπι.... , τα χανουμακια της νεας ταξης , που χαρισαν στους διεθνεις τραπεζιτες τις ζωες των Ελληνων (και εποντε και αλλοι λαοι) ....



    τα βαμμενα με αιμα χερια τους (απο τις αυτοκτονιες που προκαλεσαν) και οι φουσκωμενες τους τσεπες απο τα τριακοντα αργυρια , ας γινουν ο φαρος που παντα θα τους καταδεικνυει οπου αν προσπαθησουν να κρυφτουν ....
    και επειδη η μπαζα ειναι μεγαλη .... εγω προσωπικα δεν θελω να επιστρεψουν τιποτα ..... διοτι οι ζωες που χαθηκαν και ο ψυχικος πονος που δημιουργησαν , ειναι ανυπολογιστα ....
    ευχομαι λοιπον απο τα βαθη της ψυχης μου (μαλλον καταρα δινω) ... ΟΛΑ τα κλεμμενα σε γιατρους να τα δωσουν και παλι με φριχτους πονους να ζουνε σε καποιο νοσοκομειο μακρια απο την Ελλαδα ... τοσο που οι ιδιοι να παρακαλανε να πεθανουν και ο Χαρος να μην τους θελει ....
    να ζησουν μαρτυρικα για οσες μερες εκλεψαν την ζωη απο τους Ελληνες .
    να στερευει η καθε βρυση που θα πανε νερο να πιουνε ....
    να βρωμαει ο αερας στην καθε ανασα που θα κανουν ...
    σκατουλες να βρεθουν μπροστα σε καθε τους βημα ...(εξαιρουντε οσοι ειναι κοπρολαγνοι .. σε αυτους χαλακια πεντακαθαρα ας βγαινουνε μπροστα τους πλυμενα με χλωρινη και αρωμα σουπλιν)
    και ας γινει πικρη η καθε μπουκια που θα βαλουν στο στομα τους ....
    η κλανια να τους βγαινει απο τα αυτια και απο την μυτη να κατουρανε
    φιδια να γεννηθουν στο σωβρακο τους και βδελλες στα εντερα τους
    θα σκεφτω και αλλα και θα επανελθω ...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών, λέει η Ντ.Μπακογιάννη.

    Ηράκλειο: Βέβαιη για την είσοδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή…
    Τόνισε, επίσης, ότι «η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών και μίλησε «για ποσοστά που κανείς δεν θα περιμένει».

    Πηγή: Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών, λέει η Ντ.Μπακογιάννη



     
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Kάνω την ευχή ...να πάψουν κάποτε όσοι θέλουν να λέγονται ηγέτες της Ελλάδας να περνάνε πρώτα από τα

    σαλόνια των δυτικών πρεσβειών του Λονδίνου, του Βερολίνου, και της Ουάσιγκτων,

    ....όσο ακριβά κι αν μας κοστίσει αυτό ...

    γιατί, θα μας κοστίσει πολύ ακριβά ........
     
  8. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    με τέτοια ποσοστά αποχής, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω
    ντρέπομαι για λογαριασμό όλων όσων είτε θεωρήσανε ότι είχανε κάτι καλύτερο να κάνουν ή πιστέψανε ότι στείλανε μήνυμα και κάτι τέτοιες λοιπές αηδίες.

    φυσικά εξαιρούνται διάφορες ομάδες ανθρώπων, αλλά άντε οι 4 στους 10 να είναι 3 στους 10. Και πάλι, είναι ιδιαίτερα στενάχωρος αριθμός. Κρίμα, πραγματικά.

    το "ξεσηκωθείτε" στον τίτλο του νήματος ήλπιζα να είχε βρει περισσότερη απήχηση προς αυτήν την κατεύθυνση, και όχι να είναι ετούτα τα ποσοστά αποχής υψηλότερα και από ότι ήταν το 2009.
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Χμμ ..., με έβαλες σε σκέψεις ...

    Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα κίνημα παρόμοιο με το κίνημα του "δεν πληρώνω" ..?

    Θα μπορούσε να ονομάσει κανείς το κίνημα αυτό "δεν παρακολουθώ πια τα τηλεοπτικά λαμόγια" ..?

    Να συρικνωθεί δραματικά αυτή η γ ....νη τηλεθέασή τους, που έχει καταντήσει το όπιο του λαού ..?

    Να αφαιρέσουμε ένα ακόμα όπλο από την φαρέτρα των πουλημένων πολιτικάντηδων ..?


    (Το ερώτημά μου είναι περισσότερο ρητορικό, και δεν απαιτεί απάντηση ...)
     
    Last edited: 7 Μαϊου 2012
  10. vautrin

    vautrin Contributor

    Ψήφος χωρίς προφύλαξη


    του Σταύρου Θεοδωράκη


    Nομίζω ότι χθες το βράδυ κάναμε ένα λάθος. Αμέσως μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα, έπρεπε να
    ζητήσουμε από τους πολιτικούς να πάνε για ύπνο και να μην κάνουν δηλώσεις. Ίσως έτσι τους προφυλάσσαμε. Τους δίναμε, δηλαδή, λίγο χρόνο να σκεφθούν, να δουν με ψυχραιμία τα εκλογικά αποτελέσματα και να πουν στη συνέχεια μερικές αλήθειες, αυτές που απέφυγαν χθες.


    Πρώτα πρώτα για την «Χρυσή Αυγή», η οποία αποσπά το 7% του εκλογικού σώματος. «Φταίνε οι μετανάστες», φώναζε στα «παράθυρα» ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ. «Φταίει ο Χρυσοχοϊδης», «διόρθωνε» ένα λιγότερο εκνευρισμένο στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Και οι δύο έλεγαν ψέμματα. Βεβαίως η «Χρυσή Αυγή» εκμεταλλεύτηκε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σε διάφορες συνοικίες της Αθήνας με τους μετανάστες αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αλματώδη άνοδο της σε όλη σχεδόν την Ελλάδα (στην Λακωνία για παράδειγμα παίρνει 10% και στην Κορινθία παίρνει 12%!). Η «Χρυσή Αυγή» θέρισε το μίσος για την πολιτική, που έσπειραν πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Και ως κόμμα μίσους επιβραβεύθηκε από αυτούς που είχαν πειστεί ήδη ότι «όλοι είναι κλέφτες» και «ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει».

    Την «Χρυσή Αυγή» βοήθησε επίσης ο αποκλεισμός της από τα κανάλια. Η δημόσια διαπόμπευση και ο (γιαουρτο)πόλεμος που δέχτηκε ένας δημοσιογράφος στα Γιάννενα (που «έβγαλε» έναν Χρυσαυγίτη) τρομοκράτησε τα κανάλια, ενώ τον αποκλεισμό σιγόνταραν στελέχη της Αριστεράς αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, που ζητούσαν από τους δημοσιογράφους να μην δώσουν βήμα στους εκπροσώπους του «ναζισμού». Αντί λοιπόν ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του να απολογούνται για τους ύμνους που έχουν υπογράψει για τον Χίτλερ, έγιναν τιμητές του «αντισυστημικού αγώνα» προβάλλοντας ως εύσημα τον αποκλεισμό τους από εκδότες και καναλάρχες.

    Ο πόλεμος όμως εναντίον της πολιτικής (ακόμη και από δημοσιογράφους που ήταν για χρόνια στα μισθολόγια πολιτικών) έφερε άλλο ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Σε αυτές τις εκλογές - τις κρισιμότερες υποτίθεται των τελευταίων δεκαετιών - ψήφισαν πεντακόσιες χιλιάδες λιγότεροι πολίτες από όσους είχαν ψηφίσει το 2009! Έτσι η αποχή ξεπέρασε το 35% γιατί αν δεν έχεις κόμμα να ψηφίσεις, δεν πάς καν στην κάλπη. Επίσης ένα 19% του εκλογικού σώματος (που ψήφισε!) δεν θα έχει τελικά εκπροσώπους στη Βουλή. Για πρώτη φορά στην εκλογική ιστορία της Ελλάδας, 7 κόμματα έχουν ποσοστά ανάμεσα στο 1% και το 3% και δεν θα βγάλουν ούτε ένα βουλευτή. Η πλειοψηφία δηλαδή της κοινωνίας είτε δεν ψήφισε, είτε ψήφισε κόμματα που δεν θα έχουν βουλευτές. Θλιβερό δεν είναι;

    Ας επιστρέψουμε όμως στη… μειοψηφία της Βουλής των 300σίων. Η «θεσμική νοθεία» που επιβάλλει ο εκλογικός νόμος (της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ) είναι πρωτοφανής. Θα σας δώσω ένα μόνο παράδειγμα. Η Νέα Δημοκρατία παίρνει στην Α’ Αθηνών 16% και 8 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 19% και 3 έδρες! Ναι δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Ο νικητής παίρνει τρεις έδρες και ο χαμένος οκτώ (το γράφω και ολογράφως για να το εμπεδώσετε).


    Δυο λόγια όμως αξίζουν στους ηγέτες που ονειρεύτηκαν να γίνουν πρωθυπουργοί. Ο Αντώνης Σαμαράς (που ξεκίνησε να ζητά εκλογές όταν ήταν αντιμνημονιακός αλλά τις πήρε για κακή του τύχη όταν έγινε μνημονιακός) κατάφερε το πρωτοφανές για κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευση: Να έχει 33%, να επιβάλλει εκλογές, να παίρνει 19% και να παριστάνει τον... νικητή.

    Δίπλα του (ή μάλλον: από κάτω του) το ΠΑΣΟΚ, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ουδόλως τι έχει συμβεί. Έχασε σε 30 μήνες το 70% της δύναμης του (ή αλλιώς το 30% του εκλογικού σώματος - 1% κάθε μήνα δηλαδή) αλλά το πρόβλημα του συνεχίζει να είναι οι... άλλοι.

    «Μα για τον νικητή των εκλογών δεν θα πεις τίποτε», ακούω από την γαλαρία. Ναι, όντως, νικητής των χθεσινών εκλογών ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτός (και όχι βέβαια οι «Συνιστώσες») πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον έκανε αξιωματική αντιπολίτευση. Μόνο που θα πρέπει να καταλάβει σε ποια Ελλάδα νίκησε. Στην ίδια Ελλάδα που νίκησε και ο Μιχαλολιάκος και ο Καμμένος. Στην (μόνη «δυτική») χώρα που χιλιάδες άντρες κάνουν σεξ με (ναρκομανείς) πόρνες στο δρόμο χωρίς να χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Γιατί πιστεύουν ότι οι Έλληνες δεν κινδυνεύουν από το AIDS, όπως δεν κινδυνεύουν και από την δραχμή. Και μπορούν να ψηφίζουν άφοβα ό,τι ακριβώς τους έρθει, χωρίς προφύλαξη.



    Ψήφος χωρίς προφύλαξη | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon
     
  11. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Παρε υποψη σου σε παρακαλω οτι πολυ Ελληνες που θα ηθελαν να ψηφισουν,επρεπε πρωτα να σκεφτουν το τεραστιο οικονομικο βαρος της μετακινησης εκατονταδων ευρω(μιλαω για τους ετεροδημοτες μια και η επαρχια εχει μεγαλυτερα ποσοστα αποχης απο τα αστικα κεντρα).
    Πραγμα που το δικο μας μπουρδελοκρατος δεν θελει με κανενα τροπο να λυσει,εστω και με τον τροπο που γινεται στην υπολοιπη Ευρωπη.
     
  12. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ειλικρινά σοκαρίστηκα όταν το είδα.


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
Thread Status:
Not open for further replies.