Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vautrin

    vautrin Contributor






    Κάποιοι τα έλεγαν από τότε...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Καλή σας μέρα,

    Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας, σε μια μειονότητα «ανθρώπων», των οποίων η ζωή δεν είναι τόσο απλή, όσο η δική μας και η δική σας.




    Είναι γνωστοί και ως φασίστες, κουφάλες, νεοναζί, χρυσά αυγά, κωλόπανα.

    Φυσικά είναι ακροδεξιοί εξτρεμιστές!
    Ξέρω τι σκέφτεστε.
    Είναι κρετίνοι, ψυχοπαθείς και μια νευρωτική απειλή προς την κοινωνία.
    Έχετε απόλυτο δίκιο.
    Αλλά ας τους παρατηρήσουμε λίγο πιο προσεκτικά.

    Στην καθημερινότητα του ένας Χρυσαυγίτης έχει να αντιμετωπίσει εμπόδια, τα οποία είναι αδιανόητα για έναν φυσιολογικό άνθρωπο.

    Σε σύγκριση με τους ανθρώπους, ακόμη και ο πιο απλός τρόπος επικοινωνίας αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύπλοκος για έναν φασίστα.

    Το αποτέλεσμα;

    Απομόνωση και αβάσταχτη μοναξιά.

    Συνεπακόλουθα, οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής επιζητούν απεγνωσμένα την κοινωνική αναγνώριση, ορισμένες φορές μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων, που φυσικά συχνά καταλήγουν σε παταγώδη αποτυχία.

    Ένα ακόμη μειονέκτημα που συχνά παραβλέπεται, είναι ότι η πλειοψηφία των δημοσίων κτιρίων δεν είναι σχεδιασμένα για τις ανάγκες ενός φασίστα.

    Οι εικόνες που μόλις είδαμε στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

    Οι Χρυσαυγίτες χρειάζονται τη συμπόνια μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τη βοήθεια μας.

    Για παράδειγμα, μέσω κοινωνικών προγραμμάτων, σχεδιασμένα να τους κάνουν να αισθανθούν όσο πιο κοντά στους ανθρώπους είναι εφικτό.

    jhcblRPXmIY[/media]]Συμπόνια και στοργή στη Χρυσή Αυγή! - YouTube
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Εκπληκτικής διορατικότητας κείμενο που αν και γράφτηκε πριν 14 χρόνια, δικαιώνεται μέχρι τελευταίας τελείας. Όσοι εγκαλούν την Αριστερά για τα σημερινά αδιέξοδα, μοιάζουν με τους Τρώες που έβριζαν την Κασσάνδρα...


    ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ* ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΤΟΥ 1998 ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ «ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ»

    Η iskra αναδημοσιεύει κείμενο ομιλίας του Παναγιώτη Λαφαζάνη που έγινε το 1998, διότι έχει μια πολύ επίκαιρη σημασία και συνιστά μια επίκαιρη απάντηση,που έρχεται από τα παλιά, σε όλους αυτούς , όπως ο Ευαγγ. Βενιζέλος, που θέτουν στην ημερήσια διάταξη το ''όριο του ευρώ'' για την πορεία διαξόδου της χώρας από την κρίση:

    H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑΝΚ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ !


    Το ερώτημα που θα προσπαθήσω να θίξω στη σύντομη παρέμβαση μου είναι αν η πορεία που ακολουθεί η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια ενοποιητική πορεία και πολύ περισσότερο μια ενοποιητική πορεία υπό κοινωνικά αποδεκτούς όρους.

    Επιτρέψτε μου ν' αμφιβάλλω ζωηρά και για τις δύο υποθέσεις. Αντιθέτως θεωρώ ότι η σημερινή Ευρώπη που πορεύεται προς μια αγοραία και νομισματική ένωση, βαδίζει παράλληλα σε μια πολιτική, κοινωνική και οικονομική αποενοποίηση.

    Οι μέχρι σήμερα σταθμοί της ευρωπαϊκής πορείας συνδέθηκαν όλοι με την αγορά και τη φιλελεύθερη νομισματική ολοκλήρωση της. Σταθμός πρώτος η Τελωνειακή Ένωση, μετέπειτα η ενιαία φιλελεύθερη αγορά, με την ενιαία πράξη του 1992 και τώρα η προσθήκη πάνω στην ενιαία αγορά, για την ολοκλήρωσή της, ενός ενιαίου νομίσματος (αν ευοδωθεί, φυσικά!), που θα αφαιρέσει από τα έθνη κράτη τη δυνατότητα, να ασκούν αυτόνομες και συχνά ανταγωνιστικές συναλλαγματικές πολιτικές, εντός της κοινής ευρωπαϊκής αγοράς.

    Οφείλουμε, λοιπόν, να αποσαφηνίσουμε τι είναι ευρωπαϊκό και τι ανήκει στις εθνικές αρμοδιότητες και όχι τυχαία, στην αυτοαποκαλούμενη ευρωπαϊκή πορεία.

    Ευρωπαϊκή, λοιπόν, κατά πρώτο λόγο είναι η ενιαία αγορά πλήρως «ανταγωνιστική» και απορυθμισμένη.

    Ευρωπαϊκοί, είναι οι γνωστοί πέντε δείκτες του Μάαστριχτ προκειμένου να συμμετάσχουν τα κράτη μέλη στο υπό σύσταση «ευρώ», δείκτες αποκλειστικά δημοσιονομικοί και νομισματικοί χωρίς κανένα κοινωνικό στοιχείο.
    Ευρωπαϊκό θα είναι αύριο, εφόσον γίνει, το ενιαίο νόμισμα.

    Ευρωπαϊκή θα είναι, επίσης, η Κεντρική Τράπεζα που με βάση το «ευρώ» θα καθορίζει, κατά το πρότυπο της «Budesbank», κυρίαρχα, τη συναλλαγματική πολιτική της Ένωσης, χωρίς κανένα δημοκρατικό ή κοινωνικό έλεγχο.

    Ευρωπαϊκό, ακόμα, θα είναι το αποκαλούμενο «Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης» με το οποίο επιβάλλονται εσαεί σκληροί δημοσιονομικοί περιορισμοί στα κράτη μέλη, προκειμένου, υποτίθεται, να διασφαλιστεί η σταθερότητα του «Ευρώ», εφ'όσον γίνει.

    Αυτά είναι τα ευρωπαϊκά. Αντιθέτως η πολιτική εξουσία παραμένει σε εθνικό επίπεδο, οι αποφάσεις στην Ευρώπη λαμβάνονται περίπου διακυβερνητικά, με αποφασιστικό το ρόλο των μεγάλων κρατών, ενώ όλες οι υπόλοιπες οικονομικές πολιτικές (φορολογική, εισοδηματική, απασχόλησης, κοινωνική, ανάπτυξης κλπ.) ανήκουν στην αρμοδιότητα των εθνικών κρατών.

    ΟΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ STATUS

    Οι συνέπειες είναι εύλογες:

    Πρώτον: Όλες αυτές οι εθνικές οικονομικές πολιτικές που ανέφερα, εντός μιας ενιαίας απελευθερωμένης αγοράς που υπάρχει ελευθερία στην κίνηση των κεφαλαίων, είναι εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά άκρως ανταγωνιστικές. Οι χώρες μέλη, θα πιέζονται, σχεδόν αυτόματα, εντός αυτού του πλαισίου, προκειμένου να εξασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να προσελκύουν κεφάλαια και επενδύσεις, να καταφεύγουν σε μείωση της φορολογίας του κεφαλαίου, μείωση μισθών και συντάξεων, αποδόμηση του κοινωνικού κράτους, υψηλή ανεργία, απορύθμιση των εργασιακών εγγυήσεων, ως το μόνο δρόμο επικράτησης. Ο μηχανισμός, όπως ανέφερα, είναι σχεδόν αυτόματος.

    Δεύτερον: Σε περίπτωση ανισορροπιών σε κάθε επί μέρους εθνική οικονομία, εφ' όσον έχει καταργηθεί το προνόμιο της εθνικής συναλλαγματικής πολιτικής, ενώ η δημοσιονομική πολιτική βρίσκεται υπό περιορισμό με βάση το «Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης» και ο Κοινοτικός Προϋπολογισμός παραμένει καθηλωμένος στο ασήμαντο 1,27% του κοινοτικού ΑΕΠ, τα μόνα μέσα σταθεροποίησης που απομένουν είναι η λιτότητα σε μισθούς και συντάξεις, η ανεργία, η συρρίκνωση των κοινωνικών δαπανών κλπ, πράγματα, που ειδικά για τις λιγότερο αναπτυγμένες χώρες της Ένωσης, είναι τα μόνα καταφύγια !

    Φαίνεται, λοιπόν, καθαρά ότι το όραμα της Ευρώπης έχει συμπυκνωθεί στην αγορά και το νόμισμα, μαζί με όλα όσα τα διασφαλίζουν. Έχουμε νομισματοποίηση του Ευρωπαϊκού οράματος.

    ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!


    Όλος αυτός ο αγοραίος νομισματικός μηχανισμός έχει στο πυρήνα του μια σαφή πολιτική και κοινωνική λογική. Είναι ένας μηχανισμός, επιτρέψτε μου να πω, κοινωνικού και ταξικού πολέμου στην Ευρώπη. Ο προφανής στόχος είναι να τελειώνουμε με αυτό που μέχρι σήμερα αποτελούσε κατάκτηση της Ευρώπης: τα αναπτυγμένα συστήματα απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας. Κι όλα τούτα με το πρόσθετο επιχείρημα ότι η Ευρώπη, πλέον, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο σύγχρονο μύθο της «παγκοσμιοποίησης» όσο διατηρεί τα παλιά αναπτυγμένα μοντέλα κοινωνικών και εργασιακών σχέσεων (ισχυρίζομαι ότι αντί για «παγκοσμιοποίηση», έχουμε «αποπαγκοσμιοποίηση», αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα).

    Εφ' όσον έτσι έχουν τα πράγματα, νομίζω ότι κινδυνεύουμε να περιπέσουμε στον πιο χυδαίο αγοραίο και νομισματικό οικονομισμό, αν πιστεύουμε ότι αυτές οι διαδικασίες ανοίγουν από μονές τους το δρόμο για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ενοποίηση και πραγματική σύγκλιση της Ευρώπης και των Ευρωπαϊκών χωρών. Αντιθέτως, ισχυρίζομαι ότι, στο όνομα της νομισματικής ενοποίησης, η Ευρώπη βαδίζει σε πολιτική, κοινωνική και οικονομική αποενοποιήση, σε όλο και ευρύτερες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες που θα έχουν τραγικές συνέπειες για το μέλλον της και ιδιαίτερα για ασθενέστερες χώρες όπως η Ελλάδα.

    Θα μπορούσε να υπάρξει μια εναλλακτική κατεύθυνση απέναντι στη σημερινή ευρωπαϊκή αγοραία - νομισματική πορεία;

    Ασφαλώς θα μπορούσε να υπάρξει. Επιγραμματικά τονίζω ότι μια εναλλακτική απάντηση ενοποίησης θα όφειλε να επανασυνδέσει τον πολιτικό, τον κοινωνικό, τον οικονομικό και τον νομισματικό τομέα σε μια ενιαία ενοποιητική πορεία, με όρους δημοκρατίας και κοινωνικής συνοχής αντί της κοινωνικής αποδόμησης.

    Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ !

    Αντ' αυτών, όμως, η κατάσταση και στον πολιτικό τομέα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

    Στον τομέα της ασφάλειας και στον στρατιωτικό τομέα είναι σαφές πλέον ότι έχουμε μια ατλαντική Ευρώπη. Μια Νατοϊκή Ευρώπη. Το ΝΑΤΟ μάλιστα, η αμερικάνικη ομπρέλα ασφαλείας στην Ευρώπη, διευρύνεται, αναβαθμίζεται και επανασχεδιάζεται για να παίξει και ένα ευρύτερο παγκόσμιο ρόλο.

    Στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, αν δείτε, υπάρχει δράμα, αν όχι τραγωδία. Μιλάω για τη δυνατότητα να μπορέσει να εφαρμόσει η Ευρώπη μια ενιαία εξωτερική πολιτική, με σαφείς όμως και προσδιορισμένους φιλειρηνικούς στόχους. Παράδειγμα το Ιράκ. Η προεδρεύουσα χώρα της Κοινότητας Βρετανία, συντάχθηκε με τις ΗΠΑ στην στρατιωτική επίθεση στο Ιράκ, χωρίς να ρωτήσει κανένα απολύτως όργανο της Κοινότητας. Ευρωπαϊκή θέση στο θέμα δεν υπήρχε. Η Γαλλία κράτησε επιφυλάξεις, αντέδρασε και όλες οι άλλες χώρες - μέλη σύρθηκαν στο να επικροτούν τα αμερικάνικα σχέδια (άσχετα βέβαια, αν για μια σειρά λόγους, μια νέα στρατιωτική επίθεση στο Ιράκ αποφεύχθηκε).

    Τελειώνω, λέγοντας, ότι στον πολιτικό τομέα, αντί να έχουμε πολιτική ισοτιμία και πολιτική προσπάθεια, μέσω αντιπροσωπευτικών θεσμών, για ενοποίηση, βλέπουμε τα χάσματα της δημοκρατίας να διευρύνονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και όχι μόνο αυτό. Βλέπουμε να αναβαθμίζεται ο ρόλος και το βάρος των μεγάλων χωρών, τόσο με τις αποφάσεις περί ευελιξίας, όσο και με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να αντισταθμιστούν οι ψήφοι των μεγάλων χωρών μέσα στα ευρωπαϊκά όργανα, έτσι ώστε αυτές να παίζουν ακόμα πιο κεντρικό ρόλο στις αποφάσεις.

    Και καταλήγω: Βαδίζοντας η Ευρωπαϊκή Ένωση στη διεύρυνσή της με την ατζέντα 2000, χωρίς να έχει προηγηθεί η πολιτική εμβάθυνση, δυστυχώς, έχει μπει και η ταφόπετρα σε κάθε έννοια πολιτικής ενοποίησης. Επομένως μιλάμε για μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θα είναι μια ζώνη των ισχυρών κρατών, με κεντρικό ρόλο σ' αυτή της Γερμανίας. Η Γερμανία δηλαδή ό,τι δεν μπόρεσε να πετύχει δύο φορές στον αιώνα μας με τα τανκ, προσπαθεί να το πετύχει, τώρα, με όρους αγοράς και νομίσματος.

    * Ομιλία στην εκδήλωση – ημερίδα που διοργάνωσε το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ: «Ελληνική Οικονομία & Ενιαίο Νόμισμα – ΕΥΡΩ», 20-21 Μαρτίου 1998
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Για το χαιρετισμό:
    [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_salute]Roman salute - Wikipedia, the free encyclopedia[/ame]


    Τον ίδιο χαιρετισμό χρησιμοποιούσε και η κυβέρνηση Μεταξά η οποία αποφάσισε την αντίσταση του ελληνικού λαού στους ναζιστές (και πολύ καλά έκανε). Εξάλλου, συνήθως οι εθνικιστές είναι αυτοί οι οποίοι αντιστέκονται όταν απειλείται ο λαός.

    Για τα ναζιστικά σύμβολα:
    Δεν έχω δει να χρησιμοποιούν σήμερα πουθενά ναζιστικά σύμβολα. Όποιος τα βλέπει μπορεί να επισκεφθεί κάποιον οφθαλμίατρο ή να το αποδείξει. Προτείνω το πρώτο σε μερικούς.


    Οι Γερμανοί υπήρξαν (ας μη μιλήσουμε για το σήμερα αν και λίγα πράγματα έχουν αλλάξει) εχθροί των Ελλήνων. Δε νοείται Έλληνας εθνικιστής να ταυτίζεται μαζί τους. Η εθνικιστική κυβέρνηση του Μεταξά πολέμησε εναντίον της. Καλύτερη απόδειξη από αυτήν δεν υπάρχει και δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

    Βλέπε τις παραπάνω απαντήσεις.
    Κατά τα άλλα, ελάχιστες φωνές έχω δει οι οποίες ζητούν πίσω τα κατοχικά δάνεια των ναζιστών και μία από αυτές είναι του κινήματος που αναφέρεις.
    Πασοκ, αριστέρα και νουδούλα τα θεώρησαν «πατριωτικές κορώνες». Ποιος είναι λοιπόν υπέρ των ναζί;

    Φυσικά και είχα παππούδες που πολέμησαν εναντίον των Γερμανών και μάλιστα βραβευμένους με παράσημα για την αντίστασή τους (και στον ανταρτοπόλεμο).
    Δε θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες. Ελπίζω οι παππούδες όλων να είχαν πολεμήσει τότε.


    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίξω τους ανθρώπους της δικής μου φυλής από τη στιγμή που έχουν μεταναστεύσει εκεί νόμιμα και ζουν σύμφωνα με τους νόμους της χώρας.



    Κάποιες ερωτήσεις κι από εμένα όμως:

    Τι θέση παίρνεις για τις δολοφονικές επιθέσεις των λαθρομεταναστών εναντίων των πολιτών της χώρας;
    Τι θέση παίρνεις για το ότι ακρο-αριστερο-αναρχικοί έκαψαν ζωντανούς 4 πολίτες;
    Πως σου φαίνεται που οι «δημοκράτες» δέχονται την επιβολή Γερμανών επιτρόπων σε ελληνικό έδαφος, αποκαλώντας τον ελληνικό λαό «άχρηστο»;
    Τι γνώμη έχεις για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας (βάσει του αγγλικού δικαίου που διέπει τη δανεική σύβαση) από τους «αντιφασίστες» πολιτικούς μας σε περίπτωση μη καταβολής δόσεων των δανείων;
    Πως είναι δυνατόν να δέχεται το ελληνικό κυνοβούλιο κόμματα τα οποία στα γραφεία τους υπήρχε και υπάρχει η προσωπογραφία του Στάλιν;
    Πως σου φαίνεται το ότι υπάρχουν Σταλινικοί και Μαοϊκοί στο κυνοβούλιο;
    Πως είναι δυνατόν παραλίγο να εκλεγεί κάποιος ο οποίος δήλωσε πως «Ο Μάο είχε καλές προθέσεις» ενώ έσφαξε κοντά στα 40.000.000 ανθρώπους;

    Για μένα (για τις 3 τελευταίες ερωτήσεις) γίνεται και είναι επιτρεπτό αν αυτή είναι η βούληση του λαού.
    Άραγε οι «δημοκράτες» τη συμμερίζονται αυτήν την άποψη; Προφανώς όχι όταν είναι αντίθετη με τη δική τους και το αποδεικνύουν φιμώνοντάς την.



    Κατά τα λοιπά:
    Πηγή: in.gr - Εκταμιεύθηκε η νέα «κουρεμένη» δόση των 4,2 δισ. ευρώ - Ειδήσεις - Οικονομία


    Φάε εκβιασμό και «αλληλεγγύη ελληνάκο για να ψηφίσεις αυτούς που θέλουν.

    Έτσι για να μην κινδυνεύσει η «δημοκρατία» από τους «φασίστες».
    Το δήλωσε άλλωστε και ο σοσιαληστής Μπαρόζο που αρνείται να χορηγήσει ολόκληρη τη δόση του δανείου που είχε συμφωνηθεί για τις 10 Μαΐου, πριν οι Έλληνες εκλέξουν την κυβέρνηση που θέλει αυτός και οι άλλοι ευρωπαίοι.


    Πάρε «δημοκρατία» σε ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα Έλληνα επειδή δε δυμφωνεί με το Μνημόμνιο. Κι αν δε χόρτασε κάποιος έχει και άλλη σύντομα...
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2012
  5. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το υποπτευχθηκα και εγω μεσα απο το τελευταιο post οτι ισως υποστιριζεις την χρυση αυγη.

    Οντως η χρυση αυγη ειναι καπως παρεξηγημενη.

    Με τα παραπανω ερωτηματα νομιζεις ομως οτι παινουν ποντους τα μελη της Χ.Α? Ποιο ειναι δηλαδη το ζητημα? Ποιος ειναι λιγοτερο χειροτερος?

    Η Χ.Α. με την ''εθνικη υπερηφανεια'' προσπαθωντας να ''αμυνθει'' την πατριδα προαγει ακριβως τα ιδια στοιχεια που προαγει και ο βενιζελος και ο παγκαλος και πολλα ατομα της βουλης που αντιπαθεις.

    Και αυτο που προαγει ειναι το προσωπικο συμφερον εις βαρος των αλλων. Αυτο εκανε και το πασοκ που τοσο πολυ εχεις απορριψει. Κανενας τους δεν ξερει τι θα πει να σεβεσαι τον αλλον.

    Και ας μην προχωρησουμε στο ερωτημα κατα ποσο ξερουν πως να φερουν την αναπτυξη. Δεν μπορω να φανταστω πως ο ανοητος ο Μιχαλολιακος, διοτι αυτο φαινεται μεσα απο οτι λεει, εχει καμια ιδεα πως να φερει οποιουδηποτε ειδους βελτιωση.

    Επισης θελω να σχολιασω την υπερηφανεια για την οποια εχεις μιλησει προηγουμενως και η οποια φαινεται ενα σημαντικο σημειο της Χ.Α. αφου προφανως υπερασπιζοναι την υπερηφανεια του ελληνα.

    Ας χρεωκοπησουμε λοιπον και ας βρεθω με μια τυροπιτα μπροστα στον εξαθλιωμενο απο την πεινα Μιχαλολιακο. Τοτε να βλεπαμε εαν θα ξαναμιλουσε για υπερασπιση της υπερηφανειας. Γιατι ο τυπος μαλλον δεν εχει γευτει τους καρπους των οσων υποστηριζει.

    Εγω να στο πω ευθεως... λυπαμαι αν οντως ψηφισες Χ.Α.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2012
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Σκύβοντας το κεφάλι πράγματι δεν πείνασε κανείς woohoo. Και μια τυρόπιτα να φάει, ο κατακτητής θα του τη δώσει (…μάλλον).

    Διάλεξε το δρόμο σου.
     
  7. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Είπα εγώ να σκύψουμε το κεφάλι?

    Και ξέρεις, αυτό είναι και ένα άλλο πρόβλημα. Θέτεις στρατόπεδα.

    Εγώ πάντως, δεν ξέρω πως να σε κάνω να δεις ότι η στάση σου ούτε εσένα συμφέρει ούτε κανέναν γύρω σου.

    Αν έχω καταλάβει σωστά, το παλιό σου nickname ήταν Lost Boy. Νομίζω ότι τώρα σου ταιριάζει καλύτερα.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ...




    Ναι, ήταν Lost boy.
     
  9. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το συγκεκριμένο post, το είπα υπό την έννοια ότι καλύτερα να υπάρχουν κάποιοι ειδικοί που θα κατευθύνουν την οικονομική τακτική.

    Αυτήν την στιγμή που το ξαναβλέπω, ήταν όντως ότι νάναϊ, τουλάχιστον έτσι όπως είναι διατυπωμένο.
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2012
  10. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αυτό δεν λέει κάτι.
    Ο Μουσολίνι πήρε τον χαιρετισμό από τους αρχαίους Ρωμαίους.
    Χίτλερ, Φράνκο και Μεταξάς, αντέγραψαν τον Μουσολίνι.
    Και όταν απειλείται ο λαός, πολεμάνε και οι δεξιοί καί οι κεντρώοι και οι κομμουνιστές (βλέπε Αρης Βελουχιώτης, λοχίας στο Αλβανικό μέτωπο), και πολλοί άλλοι.
    Κανένας βέβαια δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι οι κομμουνιστές θέλησαν να ανεξαρτητοποιήσουν και μετά να παραδώσουν την Μακεδονία στο ανατολικό μπλόκ.
    Αυτά και επανέρχομαι.
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2012
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Aυτά δικά σας δεν είναι ...?

      .jpg[/img]

     

     


     

     

     

    Και επανέρχομαι.
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Σ αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
     
Thread Status:
Not open for further replies.