Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    @Alexkat
    Σχετικά με τις εικόνες:

    Τα άρθρα από τα περιοδικά που παρέθεσες είναι παλαιά και εικάζω (δεν τα έχω διαβάσει) πως έχουν ιστορικό ενδιαφέρον και εκφράζουν απόψεις των αρθρογράφων τους καθώς ο ναζισμός υπήρξε έκφραση του γερμανικού εθνικισμού (αντίπαλος του ελληνικού μάλιστα). Σε κάθε περίπτωση, απ’ όσο παρακολουθώ, ναζιστικά σύμβολά δε «χρησιμοποιούνταν» (και φυσικά δεν «χρησιμοποιούνται»). Διάβασε και πάλι την απάντηση που έδωσα παραπάνω.

    Φυσικά ακραίοι υπάρχουν παντού.

    Επίσης, δεν είναι «δικά μας» καθώς δεν είναι... «δικά μου»  


    Από πού προκύπτει αυτό; Υπάρχουν κάποιες ιστορικές πηγές; Θα είχε ενδιαφέρον να τις δούμε.



    Ομοίως με επάνω. Από πού προκύπτει σήμερα αυτή η νέα θεωρία;

    Εξάλλου, καμία βοήθεια δεν είχαμε από συμμαχικές δυνάμεις όταν ξέσπασε ο πόλεμος ούτε αναμέναμε σύντομα βοήθεια από κάποιον. Παρόλ’ αυτά αμυνθήκαμε εναντίων των φασιστών ενώ γνωρίζαμε πως οι στρατιωτικές μας δυνάμεις υστερούσαν κατά πολύ των αντιπάλων. Αυτό όμως είναι και το μεγαλείο των ανθρώπων που δε σκύβουν το κεφάλι. Δεν ξεπουλούν την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπειά τους ούτε για τη δύναμη, ούτε για τα χρήματα των άλλων. Κι ας ξέρουν πως μπορεί να πεθάνουν.
    Σήμερα, αυτοί που προσκυνούν τα χρήματα των ξένων και απειλούν τον ίδιο τους το λαό με τιμωρία και εξαθλίωση, αποκαλούν «ναζιστές» αυτούς που θέλουν να αντισταθούν.



    Δεν είδα ποτέ την Χ.Α. να κάνει κακό σε κανέναν Έλληνα πολίτη (και δεν πιστεύω πως πρόκειται να κάνει ποτέ).
    Είδα όμως τα κόμματα (τα οποία ψήφισες κι εσύ), να αναγκάζουν τους ανθρώπους να αυτοκτονούν, άλλους να κοιμούνται στα παγκάκια, άλλους να ψάχνουν για τροφή στα σκουπίδια και άλλους να δολοφονούνται από εγκληματίες λαθρομετανάστες τους οποίους οι πολιτικοί φόρτωσαν στην επικράτεια μη δίνοντας δεκάρα για τις συνέπειες στις ζωές των πολιτών.
    Μήπως έπρεπε λοιπόν να εγκαλείς τους αμετανόητους ψηφοφόρους αυτών των κομμάτων αντί να απευθύνεις ερωτήματα σε εμένα; (όχι ότι έχω πρόβλημα με τις ερωτήσεις, αλλά ο δικομματισμός παρ’ όλα τα δεινά που έφερε στη χώρα, έλαβε πάλι 32%)


    Δε με ενδιαφέρουν ούτε οι χιτλερικοί, ούτε το NSDAP, ούτε και οι Γερμανοί.
    Με ενδιαφέρει το πως έχουν καταντήσει τη χώρα μου οι προδότες πολιτικοί οι οποίοι εξαθλιώνουν μέρα με τη μέρα τους πολίτες και δέχονται ξένους επιτρόπους να εξουσιάζουν το κράτος.
    Δε θα γίνω δούλος ή επαίτης για να μη με πουν «φασίστα».
    Χούντα και τρομοκρατία εξάλλου ζω σήμερα από την προπαγάνδα των δημοσιογράφων και τα απαξιωτικά σχόλια και τις απειλές των προδοτών ελλήνων και ξένων πολιτικών.


    Δεν υποστηρίζω κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Είναι προτιμότερο λοιπόν το παραπάνω να το απευθύνεις σε κάποιον αριστερό που έχει ως ηγέτη τον Στάλιν  
    Αλλά αυτούς ίσως τους έχεις συνηθίσεις μέσα στη Βουλή. Μου έγραψες ένα «αυτά... τα καταδικάζω» στις δικές μου ερωτήσεις και ασχολείσαι με το ποια μπορεί να είναι (ή ήταν) η σχέση της Χ.Α. με τα SS. Μακάρι όμως να ήταν αυτά τα προβλήματα των Ελλήνων σήμερα.


    Τέλος, ρίξε και μια ματιά γύρω σου όπου ο αριθμός των άνθρωπων που ψάχνουν στα σκουπίδια δεν είναι καθόλου αρκετός για τον Σόιμπλε και σήμερα ζητά νέα μέτρα πείνας.
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2012
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!




    Δεν έχει νόημα να επιμείνω.
    Απάντηση στα ερωτήματά μου πήρα και συμπεράσματα έβγαλα.
    Διαφωνώ σε ότι έχει να κάνει με την υποστήριξή σου προς την χρυσή συγή, και δεν πιστεύω στις πρακτικές της και στην θεωρία της.
    Δικαίωμά σου να συμφωνείς.
    Μπορείς να διαβάσεις τα παρακάτω link που μπόρεσα και εντόπισα στο τεράστιο αρχείο μου με τα shortcuts, τα οποία αποτελούν μόνο ένα μέρος.


    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_28/10/2006_203190

    http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9202

    [ame="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1"]Wikimedia Error[/ame]
     
    Last edited: 12 Μαϊου 2012
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    συμφωνώ
    ο ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά με την δυναμική που διαμορφώνει είναι ο κύριος εκφραστης των αντιμνημονιακών δυνάμεων πρέπει όμως να ενηλικιωθεί τάχιστα .
    τον Ιουνιο, αν τελικά φτάσουμε εκεί και δεν γίνει ο Κουβέλης τελικά ο Τσιριμώκος της μεταπολίτευσης, θεωρώ πως θα του δοθει η δυνατότητα να σχηματίσει αντιμνημονιακή κυβέρνηση, η ευθύνη που θα αναλάβει όμως θα είναι τεράστια
    ελπίζω να την αντέξει
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Και νομίζεις ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα ο μιχαλολιάκος να τα ανατρέψει αυτά?


    Υπάρχουν και αλλα κόμματα που καταδικάζουν το μνημόνιο και το ξέρεις πολύ καλά.

    Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που τελικά ψήφισες X.A.
     
  5. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αγαπητέ cornilie, ίσως σου φανεί οξύμωρο, αλλά είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με αυτό σου το σκεπτικό.
    Σχολιάζουμε εκ του μακρόθεν την Πολιτική και τους πολιτικούς, δηλαδή ένα κεφάλαιο μέσα στο οποίο οι ειλικρινείς και απόλυτα συνεπείς αποτελούν υποσημειώσεις.
    Κάνοντας ένα στιγμιαίο τεστ στον εαυτό μου, με υπέβαλα στο task να σκεφτώ αμέσως τον πρώτο συνεπή και απόλυτα ειλικρινή πολιτικό που μου έρχεται στο μυαλό.
    Ο πρώτος που μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο ήταν ο …Αλιέντε.

    Αναμασώντας το τετριμμένο «Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού» φτάνει κάποιος στο σημείο να συμπεράνει ότι επί της ουσίας όλοι οι πολιτικοί που καλούνται κάποια στιγμή να κυβερνήσουν, απανταχού του κόσμου και σε οποιαδήποτε ιστορική περίοδο, στην πραγματικότητα αυτό που έχουν μπροστά τους δεν είναι ένα λευκό χαρτί στο οποίο μπορούν άνετα να σχεδιάσουν τις κινήσεις τους αλλά να μετασχηματίσουν/ ανατρέψουν / αλλάξουν… κ.λ.π. ήδη διαμορφωμένες προηγούμενες πολιτικές άλλων.
    Κατ΄αυτόν τον τρόπο, υπάρχει η δομική αντίφαση μέσα στην πολιτεία καθενός, μηδενός εξαιρουμένου, να πρέπει αναγκαστικά να μετέλθει κάποιων Α μέσων ώστε να εκλεγεί και κατόπιν κάποιων Β μέσων ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει, όπου στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα Α και Β είναι διαφορετικά, πολλές δε φορές και πλήρως αντικρουόμενα.

    Υπό αυτή λοιπόν την έννοια, πράγματι, είναι σχεδόν αδύνατο να ονομάσουμε έναν πολιτικό που δεν έχει αποδειχθεί - εκ του βίου και της πολιτείας του - απατεώνας.
    Αν ο κάθε πολιτικός ομολογούσε με ειλικρίνεια και παρρησία στο εκλογικό σώμα τις πραγματικές του δυνατότητες, το πιθανότερο θα ήταν να μην εκλεγεί ποτέ.

    Δεν αυταπατώμαι μασώντας την προσωπική μου ουτοπία.
    Γνωρίζω πολύ καλά ότι σήμερα, εκεί που έχουν οδηγηθεί τα πράγματα, είναι φύσει και θέσει αδύνατο για τον οποιοδήποτε, να αναλάβει τις τύχες όλων εμάς με φάρο και οδηγό του την αυταπάρνηση, την εντιμότητα και το αποκλειστικό καλό του λαού.
    Αυτή τη στιγμή που εμείς κάνουμε πολιτική φιλοσόφηση των καταστάσεων από την άνεση των pc μας, η παγκόσμια οικονομία αναμοχλεύεται, τα κάθε λογής συμφέροντα συγκρούονται αδυσώπητα σε έναν αγώνα «Ο θάνατός σου η ζωή μου», οι τραπεζίτες που έχουν θησαυρίσει τα τελευταία είκοσι χρόνια ψυχορραγούν και εκβιάζουν προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να τους διασώσουν τα κράτη και οι διακρατικές κοινότητες σαν την Ε.Ε., οι διεθνείς και ντόπιοι κερδοσκόποι – λύκοι παίρνουν θέσεις ώστε να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο την παγκόσμια αναμπουμπούλα και τα παλιά πολιτικά κατεστημένα που συμπορεύτηκαν επί μακρόν με όλους τους παραπάνω, έχοντας φθαρεί ανεπανόρθωτα, πασχίζουν να γαντζωθούν στις καρέκλες τους για όσο ακόμα μπορούν να το κάνουν , πριν αντικατασταθούν από την επόμενη γενιά διαχειριστών των κρίσεων, η οποία μοιραία πρέπει να αναλάβει δράση.

    Μέσα σε όλο αυτό το περιβάλλον, που όζει μίσος, συμφέρον και αλληλοσπαραγμό, ποιος νοήμων και ρεαλιστής άνθρωπος θα ήταν δυνατόν να παραμυθιάζεται επί λέξει από τον κάθε Τσίπρα ή Ολάν;
    Πόσο αφελής θα έπρεπε να είναι ο οποιοσδήποτε για να εναποθέσει τις ελπίδες του σε πολιτικούς σχηματισμούς οι οποίοι – στην καλύτερη των περιπτώσεων - είναι υποχρεωμένοι να επαναπροσδιοριστούν πάνω στα λείψανα των καθημαγμένων προκατόχων τους;
    Ποιός εχέφρων είναι δυνατόν να πιστέψει πως υπάρχουν πραγματικά ολοκληρωμένες λύσεις κάπου εκεί έξω και το μόνο που απαιτείται είναι να απλώσει κάποιος το χέρι του για να τις πιάσει;
    Πάντως όχι εγώ.

    Η συγκεκριμένη «επιλογή» μου είναι απόρροια της στυγνής πραγματικότητας που έχει αποδείξει πως σε αυτό το πλαίσιο, τούτη δω τη χρονική στιγμή, με όλη αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και περιβάλλον, η λιγότερο αναξιόπιστη λύση είναι αυτή που σου περιέγραψα, όπως στην περιέγραψα.

    Είναι δεδομένο πως έχει να αντιπαλέψει με τις αδυναμίες της.
    Είναι βέβαιο πως θα έχει να αναμετρηθεί με όλους τους υπόλοιπους της πιάτσας, καθώς – πέρα απ΄ ό,τι ισχυρίζονται – οι ΠΑΝΤΕΣ ενδιαφέρονται πρωτίστως για την πάρτη τους και όχι για το συνολικό καλό του τόπου.
    Είναι μαθηματικά σίγουρο πως θα γίνουμε μάρτυρες και συμβιβασμών και αναθεωρήσεων, αλλιώς δεν επιβιώνει κανείς στην πολιτική παλαίστρα.
    Είναι παραπάνω από ασφαλές ότι θα χάσει ουκ ολίγες φορές το δρόμο και τον προσανατολισμό της, αφού τα πάντα γύρω μας μετατοπίζονται, ανασχηματίζονται, γεννιούνται και πεθαίνουν με ρυθμούς κοσμογονίας.

    Ζούμε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ιστορίας.
    Είμαστε καλοπροαίρετοι. Όχι αφελείς.
    Πάντως, το επαναλαμβάνω, κάνοντας τους προσωπικούς μου υπολογισμούς κατέληξα εκεί.
    Αν υπάρχει κάτι περισσότερο ελπιδοφόρο, είμαι δεδομένα υπέρ.
    Αν όμως όχι, προσωπικά δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του εκ του ασφαλούς αρνητή των πάντων (κάτι σαν το ΚΚΕ ας πούμε).
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    φωνες υπαρχουν ... και οι ανθρωποι υπαρχουν (καζακης , "κοινωνια" κτλ) ....
    αλλα υπαρχει και η μνημη του χρυσοψαρου , με μονο της αλωθι τα εκατομυρια των ευρω που επενδυονται στην διαμορφωση των αντιληψεων μεσω ΜΜΕ (κυριως) αλλα και του αρτον και θεαματα (πιθηκοκυνηγοσφαιριση , "Το μουνι της Σεχραζατ" , Ραδιο-Καφριλα κτλ) ....

    ααα ...
    και ενα ωραιο που ακουσα ...
    "Οσο καλο ειδαμε απο τον Θεο των Εβραιων ... τοσο κακο θα μας κανει και ο εωσφορος του Μιχαλολιακου"
    γουσταρω να δω το κοινοβουλιο ... SuperNatural ....

    πααααμεεεεε ...
    Free Akis .....
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Σε ό,τι αφορά τους ξένους επιτρόπους και μετά την πιθανή οριστική ρήξη με τους ευρωπαίους αυταρχικούς ηγέτες, πράγματι δεν ξέρω αν θα φύγουν. Πιθανότερο σενάριο για μένα είναι να καθίσουν για πάντα εδώ.



    Ναι, υπάρχουν και άλλα τα οποία τόσα χρόνια γέμιζαν τις τσέπες τους από το πολιτικό σύστημα με εκατομμύρια επιχορηγήσεων και δήλωναν δήθεν εναντίον του συστήματος. Άλλα τόσα αντιμνημονιακά που τάσσονται υπέρ της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της ελευθερίας στην εγκληματικότητα και στις διαρρήξεις των σπιτιών.
    Προσωπικά θέλω ΚΑΘΑΡΕΣ και ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ λύσεις. Το σύρσιμο στα πόδια ξένων για επαναδιαπραγματεύσεις και η μετριοπαθής συμπεριφορά σε καιρούς που ο κόσμος υποφέρει και που μας ζητείται τα επόμενα χρόνια να υποφέρουμε ακόμη περισσότερο ταιριάζει στον Κουβέλη και στους ομοίους του («σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο κλπ.» ενώ ούτως η άλλως προβλέπεται από το ίδιο να τελειώσει σε 2 χρόνια – μετά θα έρθει άλλο).

    Δες τους όμως όλους αυτούς σήμερα στα κανάλια και στις διαβουλεύσεις. Είναι τόσο δειλοί που πετάει ο ένας την ευθύνη της κυβέρνησης στον άλλο σαν τον μουντζούρη.
    Και το δικαίωμα να είναι κάποιος δειλός είναι αναφαίρετο (ίσως). Το να παραμυθιάζεις σήμερα τον κόσμο και να κατεβαίνεις στις εκλογές μόνο για να λάβεις τις επιχορηγήσεις και τις βουλευτικές αποζημιώσεις είναι κάτι χειρότερο.
    Ποιος νομίζεις θα την πληρώσει στο τέλος;
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Τελικά εχουν πλάκα τα πολιτικά λαμόγια, ολοι λένε θέλουν να σώσουν την Ελλάδα αλλα κανένας δεν αναλαμβάνει να το κάνει.
    Την μόνη που παραδέχομαι σαν τόμπρα πολιτικό είναι η Παπαρήγα που λέει στα ισια ότι: "εγω κύριοι/ες δεν θέλω να κυβερνήσω ουτε με σφαίρες..., θέλω να είμαι στο πεζοδρόμιο και από εκει με τις απεργίες μου και τους εργατοπατέρες των 10000 ευρω μισθό τον μήνα, να μπορέσω να βουλιάξω και να καταστρέψω την χώρα...".

    Βρε ουστ, πολιτικά λαμόγια, πράγματι σας χρειάζεται (από τον λαο ομως) ενα εγέρθητε και αντε να πάτε να γα@#$$%%τε ολοι οι πολιτικοί σωτήρες της χώρας μας....

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!



     

    Το όνομα Δημήτρης Κουσουρής δεν σου θυμίζει τίποτα;

    [ame=http://www.dailymotion.com/video/xf08wd_005592-0902182034_shortfilms?start=14]005592_0902182034 - Video Dailymotion[/ame]
     
  10. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    εγώ δεν είμαι 100% σίγουρη ότι την θέλει την ευθύνη. Απέξω από τον χορό είναι πολύ εύκολο να φωνάζεις και να χτυπιέσαι και και και. Όταν πρέπει όμως να είσαι ο ηγέτης και όχι μόνο να χορέψεις αλλά να σύρεις τον χορό, τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

    είναι η ίδια αντίληψη που έχω και για το ΚΚ.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εκτίμησα τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν αποπειράθηκε να κάνει σε τρεις μέρες την μετάλλαξη που πήρε στον Ανδρέα Παπανδρέου μια δεκαετία (75 - 85).

    Μάλλον δείχνει ότι η επιδίωξή του είναι να γίνει ο αξιόπιστος πυλώνας της αριστεράς, κάτι που μπορεί να κάνει και σε βάθος τριετίας να είναι μια αναγνωρισμένη και πραγματική αριστερά.

    Μπράβο του που εμφανίζεται εξαιρετικά απωθητικός στους αστούς, μπράβο του που κάνει αυτό που δεν έκαναν τα μεγάλα κόμματα εδώ και δεκαετίες, ξανακάνει πολιτική την δημόσια ζωή του τόπου αυτού. Αυτό θα του το χρωστάμε για πάρα πολύ καιρό.

    Τώρα, αν βρεθεί να κάνει και κάνα τρίμηνο πρωθυπουργός, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, κακό δεν θα είναι.

    Αλλά μπορεί να έχω πολιτική μυωπία, να μη διακρίνω την επερχόμενη καταστροφή λόγω αδρανούς πολιτικής σκέψης και να βρεθούμε εκτός Ε.Ε. με όλα όσα αυτό θα συνεπάγεται...
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Συγκρούσεις γινόντουσαν και θα γίνονται από ακραίους. Το ανέφερα και στον Alexkat.
    Ο υπαίτιος για το ξύλο που έφαγε ο Κουσουρής βρέθηκε και τιμωρήθηκε.
    Το ίδιο πρέπει να γίνει και θα γίνει για τους αναρχοαριστερούς που έκαψαν τους ανθρώπους στη Marfin, επιτέθηκαν σε άλλους και τοποθετούν βόμβες εναντίων πολιτών.

    Δεν είναι στόχος κανένας Έλληνας όποια ιδεολογία κι αν έχει. Μακάρι μάλιστα να έχει έστω κάποια και να μην προσκυνά μόνο το χρήμα. Οι περισσότεροι πολίτες είναι πλέον νεόπτωχοι και παλεύουν για την επιβίωση. Δεν μπορεί να θεωρηθεί κανείς εχθρός και δεν είναι. Αυτοί που έφεραν το λαό σε αυτήν την κατάσταση (πολιτικοί, διαπλεκόμενοι προδότες κλπ), πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν σκληρά.
    Γι’ αυτό προσωπικά ψήφισα Χ.Α.

    Για να σπάσουν τα μούτρα αυτών που μας κατήντησαν ικέτες και δέχθηκαν να ζούμε σαν ζώα, να μας αποκαλούν οι ευρωπαίοι γουρούνια και να μην τολμούμε να περπατάμε στο δρόμο το βράδυ εξαιτίας των εγκληματιών.

    Αυτά πρέπει να πληρωθούν.
     
Thread Status:
Not open for further replies.