Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΝΑΙ αυτα ειναι τα καλα της. Δες το προυγουμενο ποστ μου , το συμπλήρωσα
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    σωθηκαμε δηλαδη.. όπως το είπα
     
  3. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δε λες τιποτα  
    Παντως εχουν και την πλάκα τους. Ειδα τον αρχηγο τους στο κρατικό καναλι λιγες μερες πριν τις εκλογες και οι δημοσιογράφοι του εβγαζαν τα κειμενα που εχει γραψει για τον παγανισμο και τους υμνους στον Χιτλερ και αυτος ελεγε πως τα κειμενα αυτα δεν ειναι δικα του   και δεν ξερει ποιανου ειναι τι στιγμη που ειναι ο πιο γνωστός θεωρητικός και υμνητης του Χιτλερ στην Ελλαδα και αυτο ειναι γνωστο στους πολιτικοποιημενους εδω και δεκαετιες.    
    Το πιο αστείο βεβαια ηταν πως οι υμνοι προς τον Χιτλερ ,που είχαν την υπογραφη του , ηταν μεσα απο τα περιοδικά της Χρυσης αυγης και οχι απο καπου στο διαδυκτιο (οπου θα μπορουσαν ευκολα να αρνηθουν οτι ειναι δικα τους)
    Προχτες αλλα δυο στελεχη στον ΣΚΑΙ μια απο τα ιδια
    Ερωτηση: Ποια η γνωμη σας για τον Χιτλερ
    Απαντηση: "Ο Χίτλερ δεν εχει κριθει ακόμα απο την ιστορια"
    Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη...  
    Θελω να πω οτι κατηγορουν τους αλλους ως "πολιτικάντηδες" και τωρα δεν εχουν το "αντερο" να παραδεχτούν αυτο που είναι η εστω την γεναιοτητα να πουν οτι αλλαξαν γνώμη αν αυτο εχει σημβει.
    Καταλαβαινεις τωρα...τα ψηφαλακια των νοικοκυραίων πανω απ ολα (μην τους τρομαξουμε και δεν μας φηφισουν), όπως κανουν και όλοι αλλωστε  
     
    Last edited: 13 Μαϊου 2012
  4. ΣΥΡΙΖΑίοι, σοβαρευτείτε
    Αχ σεβάσμιε και αγαπημένε Μανώλη Γλέζο, τι ήταν πάλι αυτά που άκουσα από το στόμα σου, διαγενομένου του Σαββάτου στην εκπομπή του Χασαπόπουλου και του Αναγνωστάκη; Τα λένε αυτά τα πράγματα σεβαστέ μου αγωνιστή και βουλευτή, πρωί-πρωί που ο τηλεθεατής και ψηφοφόρος είναι με την τσίμπλα στο μάτι και αγριεύεται εύκολα; Ότι «είτε ευρώ, είτε δραχμή, είτε πεσέτα, είτε λιρέτα, το χρήμα δεν έχει πατρίδα και αυτό που έχει σημασία είναι να το χρησιμοποιούμε για τις ανθρώπινες αξίες και όχι για να κερδοσκοπεί το Κεφάλαιο;» Επίσης ότι «κατηγορηματικά ναι, αν οι τράπεζες δε βοηθήσουν το λαό, θα τις κοινωνικοποιήσουμε;» Αμ το άλλο; «Θα κάνουμε ένα δάνειο του κράτους προς τους πολίτες, που θα είναι προαιρετικό για τους φτωχούς και υποχρεωτικό για τους πλούσιους. Είπα παραδειγματικά τα 20.000 ευρώ και πάνω, αλλά είναι προσωπική μου θέση, διότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ποιος θεωρείται πλούσιος και ποιος φτωχός. Όλοι μαζί θα το αποφασίσουμε.»

    Βρε άνθρωπε του Θεού, γιατί τα λες αυτά τα πράγματα; Τους ανέργους τους έχετε δικούς σας, τους νέους τους πήρατε, το πολιτικό κλίμα το χώσατε στο τσεπάκι σας, ο αέρας φυσά ούριος στα πανιά σας… γιατί βγαίνετε δημοσίως και ξεστομίζετε τέτοιες ακρότητες; Μεταβλήθηκε μέσα σε μια βδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ σε σκληρό Λενινιστικό κόμμα και δεν το ξέρουμε; Τι διάολο σημαίνει «είτε ευρώ, είτε δραχμή, το χρήμα δεν έχει πατρίδα;» Ότι είστε γενικώς εναντίον του χρήματος ή ότι δε μας ενδιαφέρει τι είδους νόμισμα έχουμε στην τσέπη μας; Και με τις τράπεζες τι θα κάμετε δηλαδή; Θα κρατικοιποιήσετε αύριο το πρωί την Εθνική, την 'Αλφα, την Πειραιώς, τη Μαρφίν και πάει λέγοντας; Και τις ξένες τι θα τις κάμετε; Θα τις κρατικοποιήσετε κι αυτές ή θα τις διώξετε από τη χώρα; Και μη μου λέτε ότι δεν θα κρατικοποιηθούν αλλά θα κοινωνικοποιηθούν, διότι αυτές ήταν ανδρεοπαπανδρεϊκές μπούρδες του ’80.

    Μια τράπεζα είναι είτε ιδιωτική, είτε δημόσια, μέσος όρος δεν υπάρχει. Αμ’ αυτό το αναγκαστικό δάνειο; Θα καθίσουν δηλαδή γύρω από ένα τραπέζι η Δούρου, ο Στρατούλης και ο Πάντζας, για να αποφασίσουν αν ο κάθε πολίτης είναι φτωχός, μεσαίος ή πλούσιος; Και μετά θα τον βάλετε να υπογράψει αναγκαστικό δάνειο, δίνοντας 1200 ευρώ τον χρόνο Και γιατί όχι 2400 ή 4800; Δευτεροβάθμια επιτροπή να προσφύγει όπως παλιά στο ΙΚΑ θα υπάρχει ή αυτά που θα αποφασίζει ο Μπαλάφας είναι τελεσίδικα; Θα μας τρελάνετε ρε; Ποιος θ' αφήσει τα λεφτά του στις τράπεζες μ' αυτά που λέτε; Βαλθήκατε να διώξετε από τις τάξεις σας οποιονδήποτε έχει καταφέρει να επιβιώσει στοιχειωδώς ως σήμερα; Βαλθήκατε να κάνετε πράξη το εθνικό μέτωπο του Σαμαρά, διατυμπανίζοντας συνεχώς ότι είστε σκληρό λαϊκό μέτωπο; Βαλθήκατε να εξοβελίσετε όποιον ασχολείται με την ελεύθερη οικονομία και θέλετε να πορευτείτε με τις μάζες των δημοσίων υπαλλήλων που σας ψήφισαν κατά 60%, εγκαταλείποντας το ΠΑΣΟΚ; Κι από πότε μου γίνατε παλαιο-σταλινική εκδοχή του ΚΚΕ και δεν το κατάλαβα;

    Παρακαλώ θερμά, μαζευτείτε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι σοβαροί άνθρωποι και απαγορέψτε στον καθέναν να βγαίνει και να λέει ό,τι του κατέβει. Αλλιώς φτιάξτε ένα εσωτερικό χαρτί που θα το διαβάσουν όλοι για να δίνουν παρεμφερείς απαντήσεις στις κλασικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Και όχι επαναστατικές ανοησίες, που ούτως ή άλλως δε σκοπεύετε να κάνετε. Κεντρώοι άνθρωποι ήρθαν στην κάλπη σας, όχι τα μέλη του πληρώματος του θωρηκτού Ποτέμκιν. Θα μου πεις τώρα, και τι σε νοιάζει εσένα ρε Καμπουράκη; Εσύ μας ψήφισες και ανησυχείς για την εικόνα και την προοπτική μας; Όχι, δεν σας ψήφισα, αλλά μπορεί να σας ψηφίσω τον Ιούνη. Αρκεί να δω ότι έχω να κάνω με σοβαρούς ανθρώπους και μιλώ πολύ σοβαρά επ’ αυτού. Νεκρά κόμματα δεν ψηφίζω, σε εθνικά μέτωπα δε μπαίνω. Όμως λίγη συνεννόηση και ελαφρός ρεαλισμός δεν βλάφτει. Διότι προχθές στην εκπομπή μου, ο κ. Στρατούλης εγγυήθηκε προσωπικά ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δε θα μας πετάξει έξω, παρά την καταγγελία του μνημονίου και την άρνηση πληρωμής των χρεών μας. Στην επισήμανση του συνομιλητή του ότι οι Ευρωπαίοι έχουν πια προετοιμαστεί μπετονάροντας το τραπεζικό τους σύστημα και ότι είναι εξασφαλισμένοι από μια ευρωπαϊκή κατάρρευση, αφού θα βάζουν τα απαραίτητα λεφτά στον κλειστό λογαριασμό του εξωτερικού που θεσπίστηκε με τη δανειακή σύμβαση, η απάντηση του κ. Στρατούλη ήταν παραπάνω από αφοπλιστική: «Τώρα που το λέτε, και τον λογαριασμό αυτόν θα καταργήσουμε».
    ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

    ΣΥΡΙΖΑίοι, σοβαρευτείτε | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Φυλλάδια πετάχτηκαν Uther, δεν ήταν βόμβες. Έχει διαφορά το να δηλώνεις την αντίθεσή σου με χαρτιά από το να κάνεις κακό σε άνθρωπο.



    Με την άνοδο της Χρυσής Αυγής, το Internet έχει κατακλειστεί από αρκετές ειδήσεις αριστερών κατά των εθνικιστών. Οι περισσότερες εκ των οποίων συνήθως βρίσκονται στο μυαλό τους και μόνο.

    Δεν είναι τυχαίο ότι το άρθρο γράφτηκε χθες (12/05/2012). Αν η καταγγελία έμεινε στο αρχείο της αστυνομίας (δηλαδή το περιστατικό πραγματοποιήθηκε εδώ και καιρό), γιατί παρουσιάστηκε τώρα; Και που ακριβώς είναι το φυλλάδιο το οποίο αναφέρει πως… «μετά τους μετανάστες έρχεται η σειρά σας»; Αν είχε βρεθεί κάτι τέτοιο είναι σχεδόν βέβαιο πως το Mega και άλλα κανάλια θα είχαν σταματήσει ακόμη και την προβολή των πολιτικών διαβουλεύσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης για να παρουσιάζει νυχθημερόν το φυλλάδιο.

    Αν όμως όντως πραγματοποιήθηκε κάτι τέτοιο, προφανώς και πολύ κακώς έγινε και τέτοιες ενέργειες δημιουργούν πρόβλημα σε όλους. Έχω όμως πολύ έντονες αμφιβολίες για το περιστατικό, όπως έχω και την εντύπωση πως θα συνταχθούν αρκετά τέτοια αναπόδεικτα άρθρα μέχρι τις ερχόμενες εκλογές.
    Βλέπετε θέλει και ο Τσίπρας τα ψηφαλάκια του  
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    1. Η τρομοκρατία δεν θεωρείται δημοκρατική και νόμιμη μέθοδος να συζητήσει κανείς τις πολιτικές του θέσεις. (σε σχέση με τα φυλλάδια αυτό)
    2. Ακομα κι αν τιποτα απο τα περιστατικά δεν ειναι αληθινά, αγαπητέ, ο κολλητός μου έχασε τον σπλήνα του σε ηλικία 21 χρόνων και παραλίγο να χάσω και τον ίδιο τότε. Αυτο ήταν πριν απο μια δεκαετία και ΝΑΙ είχε γραφτεί στις εφημερίδες. Οι υπόλοιποι 4 δεν ειναι αγαπητά μου πρόσωπα αλλά δεν θα είχα χαρεί καθόλου να χαθούν, και δεν είδα απάντηση σε αυτά τα περιστατικά.
     
  7. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Να σου πω...εξαρτάται με ποιόν μιλάμε  
    Το κοινό μεταξυ χρυσαυγιτών και Κρητικών ειναι πως ουτε κι εμεις οι Κρητικοί ειμαστε ειρηνιστές...  
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Έχουν δημιουργηθεί εκατέρωθεν δηλώσεις… αποστροφής εδώ και αρκετά χρόνια. Είτε από οργανώσεις, είτε από πολιτικούς υποστηρικτές. Δε είναι μονόπλευρα τα πράγματα. Οι μεν Μπουτάρης και Καμίνης για να αρπάξουν τις ψήφους των ομοφυλοφίλων (όπως και τις άρπαξαν), οι δε ακραίοι του εθνικισμού από το μίσος τους. Δεν είναι δυνατόν να δώσει κανείς δίκιο σε κανέναν.


    Έχεις δίκιο γι’ αυτά. Το μίσος και οι πολιτικοί χουλιγκανισμοί αυτά γεννούν. Και μάλιστα απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους. Θα θέλαμε 10 σελίδες thread για να τις αναφέρουμε όλες… Τεμπονέρας, πρασινοφρουροί, βόμβες, κλπ κλπ.
    Ας προσπαθήσουμε να απομονωθούν και να εστιάσουμε στους πραγματικούς εχθρούς και όχι στο διπλανό.

    Ο εθνικισμός εξάλλου μάχεται υπέρ των Ελλήνων πολιτών και είναι ακριβώς το αντίθετο από το να κάνεις κακό σε συμπολίτη που υποφέρει από το σύστημα του κεφαλαίου.
     
  9. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ερωτηση: Tι γνωμη εχετε για τον Σταλιν και τα εγκληματα του?

    Απαντηση: Σας παρακαλω κυριε με τις φημες που εχει διασπειρει η CIA.

    Προτιμω να βλεπω κορεατικο κοινοβουλιο.
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν θυμάμαι να απέίλησε ποτέ το κίνημα των ομοφυλοφίλων τους εθνικιστές // νεοναζιστές. ΕΚτός αυτού μην αρνούμαστε την θέση των χρυσαυγητών σε σχέση με τον ναζισμό.. Θα θυμαστε σιγουρα τη ΝΟΠΟ με το σύνθημα ο χίτλερ ζει τον πάο οδηγεί...  

    Και καλό θα ήταν να ξέρουμε και τι ήταν η χρυσή αυγή που μας παραπέμπει το όνομα και τι σκοπό είχε ως οργάνωση.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn

    Ευχαρίστως θα στραφώ ενάντια σε οποιονδήποτε με απειλεί αγαπητέ. Στους πολιτικούς, στον βισματία που θέλει λάδωμα και δεν με εξυπηρετεί, στον γιατρό που θέλει φακελάκι για να με βοηθήσει να γίνω καλά, στον χρυσαυγήτη , στον μπάτσο που με απειλεί, στον πακιστανο που με εκφοβίζει στην γειτονιά μου, στον ανώμαλο που θέλει να με βιάσει, στην τρόικα που με απειλεί οτι δεν θα μου επιτρέψει να επιβιώσω κ.ο.κ.. Σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ... Όχι μονο να στραφώ ενάντια. Να γίνω πανομοιότυπη και να τον πολεμήσω με τα ίδια όπλα. Δυστυχώς οι υπόλοιποι ομοφυλόφιλοι ειναι πιο φιλειρηνικοί
     
  11. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ναι , ακριβώς, και ο εθνικοσοσιαλισμός μάχεται υπερ των Ελλήνων πολιτών και υπέρ των Ελλήνων σοσιαλιστών  
    Μα τι καλα παιδιά που ειναι αυτοι οι χρυσαυγίτες!!! Μεσα στην διαλακτικότητα και την καταδίκη της βιας ειναι!
    Ειμαι βαθυτατα συγκινημένος απο αυτη την ξαφνικη μεταλαξη....ααα συγγνωμη δεν ειναι μεταλαξη , παντα ηταν πολυ καλα παιδια αλλα παρεξηγημένα
    Ειναι δυνατον ρε Uther να πιστευεις οτι θα εκαναν κακο σε καποιον επειδη ειναι γκει; Για τι τους περασες , για ρατσιστές;  
    Δεν εχεις δίκιο , οταν συζητουν οι χρυσαυγίτες με τους ΚΚΕδες βγαζουν πολύ γελιο
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Τι σχέση έχει η ΝΟΠΟ με τους εθνικιστές;;;!!!
    Καμία.


    Εν έτη 2012 δεν πιστεύω να φοβάται κανείς τη... μαγεία  


    Συμφωνώ. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
     
Thread Status:
Not open for further replies.